Idomeneas80 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Είχατε δίκιο. Το widget του accuweather το είχα αλλά δεν το είχα βάλει σε κάποια home screen. Βλέπω τον καιρό από το HD widgets (εκεί έχω προτίμηση το accu weather). Μόλις έβαλα το widget του accuweather σε κάποια home screen αμέσως ανανεώθηκε. Άρα υποθέτω ότι δε μπορούμε να βλέπουμε ανανέωση στον καιρό της lock screen χωρίς να έχουμε ενεργοποιημένο το widget του accuweather... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Πάντως πέρασα το θέμα του Γιάννη Kalagas , το mixed theme, και τώρα είναι μια χαρά η φωτεινότητα σε αυτοματη ρύθμιση ;) Γιάννη εξαιρετικό το θέμα πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Παιδια , μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο το gpsd που εχει ξελιγωσει στην κυριολεξια την μπαταρια ? https://www.dropbox.com/s/mkhhzuiw2h1qgwd/Screenshot_2012-06-30-02-37-30.png Η οθονη κλειστη ,μονο το wifi ανοικτο, και το κινητο ειχε ανεβασει θερμοκρασια !!! Edited June 30, 2012 by Djdeltavita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Παιδια , μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο το gpsd που εχει ξελιγωσει στην κυριολεξια την μπαταρια ? https://www.dropbox.com/s/mkhhzuiw2h1qgwd/Screenshot_2012-06-30-02-37-30.png Η οθονη κλειστη ,μονο το wifi ανοικτο, και το κινητο ειχε ανεβασει θερμοκρασια !!! off topic (Γιάννη αργότερα σβήσε το ποστ μου) gpsd is the "GPS Daemon". In the world of UNIX/Linux, gpsd is a very fundamental application service used to synchronize access to GPS hardware. In simple terms, it lets apps get data from the GPS hardware without having to know specifics about that hardware. http://catb.org/gpsd/index.html http://gpsd.berlios.de/ Κοίταξε και τις τελευταίες εφαρμογές που εγκατέστησες , απενεργοποίησε τους χάρτες (maps ) και το Latitude, street view on Google maps βάλε και secutity alert για DroidDream Malware κάτι διάβασα γιαυτό το θέμα (How to Stop ‘GPSd’ Using Your Samsung Galaxy SIII’s Battery Life) 1.Tap Settings 2.Scroll down, tap Security 3.Scroll down, tap Remote controls 4.Enter the password for your Samsung account, tap OK in top right 5.Slide the switch in the top right corner towards the left, where it should change to grey That should solve the issue for you, however the GPSD can be caused to run uncharacteristically by dodgy applications. If you’ve followed our steps and you’re still having issues, think back to the last 5 apps you installed, remove them and then re-download them one by one to single out the problematic one. Edited June 30, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Πάντως πέρασα το θέμα του Γιάννη Kalagas , το mixed theme, και τώρα είναι μια χαρά η φωτεινότητα σε αυτοματη ρύθμιση ;) Γιάννη εξαιρετικό το θέμα πάλι ευχαριστώ!Θέλεις να πεις ότι το θέμα της φωτεινότητας λύθηκε από το Kalagas theme? Δε νομίζω να έχει σχέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Θέλεις να πεις ότι το θέμα της φωτεινότητας λύθηκε από το Kalagas theme? Δε νομίζω να έχει σχέση... Όχι βρε :p απλά περιλαμβάνει το mod στο θέμα του.. Δες κι εσυ ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4177171 Επίσης περιλαμβάνει και το extended power menu για όσους το θέλουν όπως εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Όχι βρε :p απλά περιλαμβάνει το mod στο θέμα του.. Δες κι εσυ ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4177171 Επίσης περιλαμβάνει και το extended power menu για όσους το θέλουν όπως εγω Ναι, αυτό το ξέρω, απλώς έτσι όπως το διατύπωσες μου φάνηκε πως το το θέμα που έβαλες άλλαξε τη ρύθμιση...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Ναι, αυτό το ξέρω, απλώς έτσι όπως το διατύπωσες μου φάνηκε πως το το θέμα που έβαλες άλλαξε τη ρύθμιση...:wacko: Ναι έχεις δίκιο όντως δεν το ξεκαθάρισα πληρως.. Πάντως ακόμα έχει κάποιο θέμα σε χαμηλό φωτισμό ρε παιδιά.. Εγώ το έχω περίπου στο 40/100 όταν είμαι σε εσωτερικό χώρο και αυτόματα όταν είμαι έξω.. Ένα τω μεταξύ με παραξενεύει γιατί η μπαταρία είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει σε σύγχρονο smartphone και με διαφορά μαλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Ένα τω μεταξύ με παραξενεύει γιατί η μπαταρία είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει σε σύγχρονο smartphone και με διαφορά μαλισταΤη ρύθμιση δικτύου που την έχεις; Auto ή μόνο GSM? Χρησιμοποιείς το 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τη ρύθμιση δικτύου που την έχεις; Auto ή μόνο GSM? Χρησιμοποιείς το 3G? Η αλήθεια είναι ότι είναι εταιρικό το νούμερο οπότε 3g πραγματικά χρησιμοποιώ ελάχιστα (έχω μόνο 200ΜΒ περίπου το μήνα οπότε τα απαραίτητα).. Από την άλλη όμως είμαι συνέχεια σε wifi και συγκρίνω με το note και συγκεκριμένα σε ώρες οθόνης και γενικά ώρες λειτουργίας κτλ.. Τα πάει πολύ καλύτερα.. Εσείς με 3g ας πούμε δεν έχετε ικανοποιητικη διάρκεια μπαταρίας? 3g το ενεργοποιώ manually οπότε δεν είναι auto αφού είναι off συνεχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Παιδιά για τσεκάρετε λίγο αυτό: Στο Omega files > Omega v7.0 > Mods > Brightness Default and Fixed > Fixed Brightness και στο Omega files > Omega v7.0 > Mods > Extended Power Menu τα αρχεία .zip είναι τα ίδια και για την ακρίβεια και τα δύο είναι το "Power_Menu_extended_Brightness_fix.zip" Γιάννη μάλλον κάτι λάθος έχει γίνει εδώ...:worry: Edited June 30, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Παιδιά για τσεκάρετε λίγο αυτό: Στο Omega files > Omega v7.0 > Mods > Brightness Default and Fixed > Fixed Brightness και στο Omega files > Omega v7.0 > Mods > Extended Power Menu τα αρχεία .zip είναι τα ίδια και για την ακρίβεια και τα δύο είναι το "Power_Menu_extended_Brightness_fix.zip" Γιάννη μάλλον κάτι λάθος έχει γίνει εδώ...:worry: Ναι κι εγώ προσπάθησα το πρωί και είναι το ίδιο αρχείο και στα 2 links Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Ναι κι εγώ προσπάθησα το πρωί και είναι το ίδιο αρχείο και στα 2 linksΕίπα κι εγώ... Τελικά αυτό το zip είναι για το power menu ή για τη φωτεινότητα; EDIT: το συγκεκριμένο zip άλλαξε το power menu (είναι πλέον extended) αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τη φωτεινότητα. Επίσης το Home button lag fix δεν λειτουργεί πάντα και δεν ξέρω γιατί. Edited June 30, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά για τσεκάρετε λίγο αυτό: Στο Omega files > Omega v7.0 > Mods > Brightness Default and Fixed > Fixed Brightness και στο Omega files > Omega v7.0 > Mods > Extended Power Menu τα αρχεία .zip είναι τα ίδια και για την ακρίβεια και τα δύο είναι το "Power_Menu_extended_Brightness_fix.zip" Γιάννη μάλλον κάτι λάθος έχει γίνει εδώ...:worry: Είπα κι εγώ... Τελικά αυτό το zip είναι για το power menu ή για τη φωτεινότητα; EDIT: το συγκεκριμένο zip άλλαξε το power menu (είναι πλέον extended) αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τη φωτεινότητα. Επίσης το Home button lag fix δεν λειτουργεί πάντα και δεν ξέρω γιατί. Είναι και για τα 2, γιαυτό είναι ίδιο αρχείο :) To Home button lag fix δουλεύει, όταν πατάς το Home button σε επιστρέφει στην αρχική σελίδα σε λιγότερο από 1 sec αλλά δεν δουλεύει το s voice, διπλό κλικ). Βάλε το restore αρχείο για να καταλάβεις την διαφορά :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Οπότε Γιάννη εγώ που θέλω να έχω: Decrease Home button Lag, Extended Power Menu και Fixed Brightness ποια zip πρέπει να εγκαταστήσω; Παίζει ρόλο η σειρά εγκατάστασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ανέβασα το Omega Files στο Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=net.indieroms.OmegaFilesISC οποίος μπορεί ας το κατεβάσει και αν μπορεί ας δώσει τα 5 αστερία. Οπότε Γιάννη εγώ που θέλω να έχω: Decrease Home button Lag, Extended Power Menu και Fixed Brightness ποια zip πρέπει να εγκαταστήσω; Παίζει ρόλο η σειρά εγκατάστασης; http://kitchen.indieroms.net/kitchen/OmegaFiles_SG3/Mods/Power_Menu_extended_Brightness_fix.zip και αυτό http://kitchen.indieroms.net/kitchen/OmegaFiles_SG3/Mods/Reduce_Home_Button_Lag_extended_power_menu.zip με όποια σειρά θέλεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Γιάννη εγκατέστησα τα mods αλλά το Home button lag fix δεν λειτουργεί. Επιπλέον, μετά από αυτές τις εγκαταστάσεις το Titanium Backup δεν ανοίγει. Το απεγκατέστησα και όταν προσπάθησα να το εγκαταστήσω πάλι, μου έβγαλε μήνυμα σφάλματος ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος για την εγκατάσταση :wacko: Επίσης στην έκδοση 7 (ασχέτως των παραπάνω mods) έχω κάποια κολλήματα όταν είμαι μέσα σε κάποια μενού: γενικό πάγωμα, μετά μαυρίζει η οθόνη για 4-5" και επανέρχεται στην αρχική οθόνη του launcher. Τώρα χρησιμοποιώ τον Apex αλλά δεν ξέρω αν το κόλλημα προέρχεται από αυτόν. Επίσης παρατηρώ μικρή μείωση στην αυτονομία σε σχέση με την Ω6. Βασικά δεν θα άλλαζα από την 6 στην 7 αν δεν ήταν το mod για τα toggle buttons αλλά μάλλον το τίμημα είναι αρκετό για να παραμείνω στην 7. *έγινε και η κριτική στο store (5*) :shifty: Edited July 1, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) @OculatusAbis , είμαι με τον apex εδώ και δύο ώρες δεν παρατήρησα κάτι , δεν μπορώ να βοηθήσω για το Titanium Backup το γνωστό σβήνεις το .odex , εγώ σβήνω και τα δύο και μετά εγκατάσταση από Play store (screenshot) δεν πέρασα ακόμη τα τα mods , με το 2πλό Home button είμαι...(screenshot) για την κριτική 5 αστέρια σε λίγο.... (όλοι πρέπει να την κάνουμε ,....) https://play.google.com/store/apps/details?id=net.indieroms.OmegaFilesISC edit : 5 αστέρια , ότι του αξίζει ..... Edited July 1, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 για το Titanium Backup το γνωστό σβήνεις το .odex , εγώ σβήνω και τα δύο και μετά εγκατάσταση από Play storeΟκ μόλις το τακτοποίησα. Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 για την κριτική 5 αστέρια σε λίγο.... (όλοι πρέπει να την κάνουμε ,....) https://play.google.com/store/apps/details?id=net.indieroms.OmegaFilesISC edit : 5 αστέρια , ότι του αξίζει ..... Μόλις έδωσα κι εγώ 5 αστεράκια! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Γεια σας παιδια,επιδη ειμαι καινουριος και δεν ξερω πολλα εχω ενα Samsung Galaxy S3,απλα ηθελα να ρωτησω,τι ειναι η omega 7.0v και omega files kitchen...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Γεια σας παιδια,επιδη ειμαι καινουριος και δεν ξερω πολλα εχω ενα Samsung Galaxy S3,απλα ηθελα να ρωτησω,τι ειναι η omega 7.0v και omega files kitchen...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.. Διάβασε τα πρώτα posts και θα καταλάβεις αρκετά πράγματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Kαι π εκατσα να διαβασω δεν πολυ καταλαβα...Ειναι ROM λογικα η κανω λαθος και αν ναι πως την βαζω δεν εχω καταλαβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Kαι π εκατσα να διαβασω δεν πολυ καταλαβα...Ειναι ROM λογικα η κανω λαθος και αν ναι πως την βαζω δεν εχω καταλαβει... Θα ακολουθήσεις τον οδηγό για να κάνεις root αρχικά και στην συνέχεια θα διαβάσεις τις οδηγίες.. Ναι είναι rom όπως είπες και την περνάς αφού κάνεις root μέσω cwm.. Απλά επειδή ακόμα δεν ξέρεις ακρίβως τι πρέπει να κάνεις θα πας στους οδηγούς στο forum για το s3 και θα διαβάσεις πως κάνεις root και πως περνάς μια custom rom ώστε να είσαι λιγάκι πιο confident ;) Εμείς θα σε βοηθήσουμε απλά πρέπει να έχεις ρίξει και μια ματιά πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 το εχω κανει root απο τον επισημο οδηγο εδω στο φορουμ.πιστευω αυτο μ λες....οποτε τωρα περναω την rom,?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts