Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βαλε την 33.2 που το εχει

Εάν το έχει τότε μάλλον αυτο είναι το καλύτερο να κάνω

Ευχαριστω.

Προσθετω εφαρμογες στο mw control αλλα δεν εμφανιζονται. Πρεπει να κανω και κατι αλλο;

Διαφανο widget καιρου υπαρχει;

Δοκιμασα αυτο που ειχα στην 32.1, αλλα δεν παιζει

Εγώ χρησιμοποιώ το beatiful widgets. Μπορείς να το κάνεις ημιδιάφανο, διάφανο κτλ

Edited by mousi

Προσθετω εφαρμογες στο mw control αλλα δεν εμφανιζονται. Πρεπει να κανω και κατι αλλο;

reboot......

Τι γίνεται με το GPS παιδιά;

Κλειδώνει δορυφόρους σταθερά στην Omega ή κλειδώνει αρχικά και ξεκλειδώνει στη συνέχεια;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Επειδη ελειπα καιρο απο το σ3 για πειτε τι λεει η τελευταια ομεγα;

Που σαι εσυ ρε φιλε; πολυ καλη δοκιμασε τη..

Καλησπέρα..μόλις την έβαλα και έχω δύο απορίες στην αρχή δεν είχα επιλέξει να βάλω όλες της εφαρμογές μπορώ να της βάλω τώρα η πρέπει να ξαναπεράσω την ρομ? και κάτι άλλο μετα το πέρασμα της ρομ θέλει καλιμπραρισμα η μπαταρία?

Καλησπέρα..μόλις την έβαλα και έχω δύο απορίες στην αρχή δεν είχα επιλέξει να βάλω όλες της εφαρμογές μπορώ να της βάλω τώρα η πρέπει να ξαναπεράσω την ρομ? και κάτι άλλο μετα το πέρασμα της ρομ θέλει καλιμπραρισμα η μπαταρία?

Απ'ότι γνωρίζω πρέπει να ξαναπεράσεις την ROM απλά με ένα Wipe Cache και Wipe Dalvik-cache .

Όσο για την μπαταρία όχι δεν είναι απαραίτητο(αν καταλαβαίνω τί σημαίνει καλιμπράρισμα μπαταρίας)

αν την πρώτη φορά έκανες full wipe τότε έκανες και Wipe battery stats.

παιδια εχω περασει την v 33.2 ολα καλα!!!το μονο προβλημα ειναι οτι απο την ωρα που εκανα την αναβάθμιση μου έρχονται αβερτα μηνύματα που λενε μήνυμα εκπομπής κυψέλης και μεσα γραφει thess 231!!!και με εχει σπασει τα νευρα πραγματικα :mad:αν ξερει κανεις πος να το σταματήσω θα ειμουν υπόχρεος!!!

Την έβαλα κι εγώ χθες μετά από wipe και είχα το ίδιο πρόβλημα με ασταμάτητα SMS. Ευτυχώς είχα πάρει nandroid και γύρισα γρήγορα πίσω.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το link? Δε με πάει με τίποτα στην επόμενη σελίδα για να τη κατεβάσω.

Ολα καλα με την ρομ. Αλλα γιατι δεν εχει 160 χαρακτηρες στο μηνυμα;

μενού/ρυθμίσεις/εισαγωγή λειτουργίας/Αλφάβητο GSM

παιδια εχω περασει την v 33.2 ολα καλα!!!το μονο προβλημα ειναι οτι απο την ωρα που εκανα την αναβάθμιση μου έρχονται αβερτα μηνύματα που λενε μήνυμα εκπομπής κυψέλης και μεσα γραφει thess 231!!!και με εχει σπασει τα νευρα πραγματικα :mad:αν ξερει κανεις πος να το σταματήσω θα ειμουν υπόχρεος!!!

σταμάτησαν να έρχονται , έβαλα την 33.2

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το link? Δε με πάει με τίποτα στην επόμενη σελίδα για να τη κατεβάσω.

τα link της rom?? δεν υπάρχει πρόβλημα , κατέβασέ την με torrent για πιο γρήγορα

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

τα link της rom?? δεν υπάρχει πρόβλημα , κατέβασέ την με torrent για πιο γρήγορα

Όλα οκ. Είχε κάποιο θέμα ο Chrom και δε φόρτωνε την επόμενη σελίδα. Όλο στην ίδια με γυρνούσε. Με τον Firefox κανένα πρόβλημα.

Έχω ένα άλλο θέμα βέβαια τώρα.... Έχω το My Data Manager από το οποίο είμαι super ευχαριστημένος και βλέπω ότι το Facebook μου καταναλώνει γύρω στα 15 με 20 ΜΒ τη μέρα χωρίς να το χρησιμοποιώ καν....?????? :(

Τι μπορεί να φταίει?

aris1976 , δεν χρησιμοποιώ το Facebook , μπες στις ρυθμίσεις και ξετσέκαρε τις ειδοποιήσεις κ.λ.π. , για να τρέχει μόνο όταν το ανοίγεις και όχι στο παρασκήνιο

φιλε μπορεις να βαλεις ενα λινκ με τν ρομ v33,2???

από την πρώτη σελίδα πρώτο ποστ

http://kitchen.indieroms.net/blog/?page_id=763

Για να δούμε την 33.2 τι λέει. Τώρα την έβαλα για κατέβασμα. Ελπίζω να είναι γρήγορη και καλή όπώς η 33!
Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus

Καλημέρα αγόρια , μια απορία έχω . Διάβασα πως η 33.2 θέλει full wipe για να περαστεί, εγώ που είμαι με 31.1 και δε θέλω να κάνω full wipe δε μπορώ να την περάσω ? Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος που είναι 100% σίγουρος ,

Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα το κινητό και έχει πάνω την εξής:

BASEBAND: I9300XXDLIB

Omega v27 - XXDLIB

Μπορώ να βάλω την τελευταία έκδοση χωρίς wipe ή πρέπει να αναβαθμίσω και baseband????

Τελικά το έκανα και όλα ΟΚ!!

Edited by gpou