Yiorgos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ακυρο μην το ψαχνει αλλος δεν φταει το τηλ η εφαρμογη εχει θεμα μετα το update δεν δειχνει εικονες κλπ κλπ Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ακυρο μην το ψαχνει αλλος δεν φταει το τηλ η εφαρμογη εχει θεμα μετα το update δεν δειχνει εικονες κλπ κλπ Η εφαρμογή σε μένα δουλεύει κανονικότατα.Πάντως δεν είναι θέμα ρομ.Σβήσε την εντελώς και ξανακατέβασε την. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Η εφαρμογή σε μένα δουλεύει κανονικότατα.Πάντως δεν είναι θέμα ρομ.Σβήσε την εντελώς και ξανακατέβασε την. Εισαι με JB ? Γιατι με ICS κομπλε δουλευει,οσοι ειναι με JB εχουν το ιδιο προβλημα Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Εισαι με JB ? Γιατι με ICS κομπλε δουλευει,οσοι ειναι με JB εχουν το ιδιο προβλημα Με JB και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Με JB και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σου ανοιγει φωτο και attachments δλδ κανονικα?Τα εχω δοκιμασει ολα και στα 2 galaxy s3 που εχω Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Σου ανοιγει φωτο και attachments δλδ κανονικα?Τα εχω δοκιμασει ολα και στα 2 galaxy s3 που εχω Στο είπα και πριν.Όταν μου ανοίγει λευκό mail, πατάω μενού-περισσότερα-show images και εμφανίζονται κανονικά. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να το κάνει μόνιμα και να μη το επιλέγω σε κάθε mail. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Στο είπα και πριν.Όταν μου ανοίγει λευκό mail, πατάω μενού-περισσότερα-show images και εμφανίζονται κανονικά. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να το κάνει μόνιμα και να μη το επιλέγω σε κάθε mail. Δεν ξερω ποια εκδοση εχεις αλλα εμενα μενου περισσοτερα(more) μου βγαζει μονο move to folder, save to calendar,μη το κανεις κανενα update Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Δεν ξερω ποια εκδοση εχεις αλλα εμενα μενου περισσοτερα(more) μου βγαζει μονο move to folder, save to calendar,μη το κανεις κανενα update Την τελευταία έχω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmail.Z7&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmhvdG1haWwuWjciXQ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Την τελευταία έχω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmail.Z7&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmhvdG1haWwuWjciXQ.. Ti να σου πω μυστηριο Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σύντομα Update για την Omega Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Που μπορώ να βρω transparent widget του accuweather για αυτή την Rom; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Που μπορώ να βρω transparent widget του accuweather για αυτή την Rom; Βαλε το HD Widgets που κανει για ολες και κανει και παπαδες να ξενοιασεις Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Καλησπερα 3 ερωτησεις Περασα χθες την v31 και μου κρασαρει συνεχεια ο explorer. Εβαλα και τον dolphin και παλι τα ιδια. παω να μπω στο myphone πχ καποια στιγμη κολλαει και με πεταει στην κεντρικη οθονη. Τι λετε να φταιει; Επισης οταν ανοιγω το CWM γιατι μου βγαζει error, γραφοντας οτι δεν ειναι συμβατο με το kernel και οτι δεν υποστηριζει ολες τις λειτουργιες; Ειναι φυσιολογικο; Επειδη τωρα πηρα το τηλεφωνο μου βγαζει "αυτοματη ενημερωση", το κανω ή το αγνοω; Edit: το εκανα απο περιεργεια και απλα μου εβγαλε οτι ειναι τροποποιημενη η συσκευη μου και δεν υποστηριζει οτα, λογικο Edited November 6, 2012 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Νέα έκδοση Omega v31.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δυστυχως και με την v31.1 το ιδιο προβλημα εχω με το Internet. Οταν μπω στο insomnia, κρασαρει και μετα κρασαρει οπου και αν μπω. Αν σβησω την cache μνημη του explorer μπαινω στα αλλα site, αλλα στο insomnia κρασαρει. Υπαρχει περιπτωση οι δημιουργει να το δουνε συντομα, για να ξερω αν θα αλλαξω rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δυστυχως και με την v31.1 το ιδιο προβλημα εχω με το Internet. Οταν μπω στο insomnia, κρασαρει και μετα κρασαρει οπου και αν μπω. Αν σβησω την cache μνημη του explorer μπαινω στα αλλα site, αλλα στο insomnia κρασαρει. Υπαρχει περιπτωση οι δημιουργει να το δουνε συντομα, για να ξερω αν θα αλλαξω rom Με όλες τις ρομ/εκδόσεις στο s3/note2 είχα αυτό το πρόβλημα. Δεν νομίζω να φταίει η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Είχα το ίδιο πρόβλημα με το insomnia σε στοκ XWJL4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioankas Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το internet..Αν θυμάμαι καλά στην αρχή είχα κάποια προβλήματα αλλά μετά όλα ΟΚ.. Δουλεύω OPERA.. κάποιο πρόβλημα υπήρχε με το flash.. Δεν θυμάμαι τι έκανα αλλά πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό... Δουλεύω Ωμέγα από τότε που βγήκε...και όλες τις αναβαθμίσεις τις.. Μπήκα στο insomnia και όλα καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Για τo bug που χανεται η δονηση απο το προφιλ ηχου μετα απο restart εχουμε κανενα νεο? Κανενα mod για να δουλευει το Car Mode για microUSB-->AUX στο αυτοκίνητο? Στο JB η Σαμμυ το αφαιρεσε.. >Μονο με custom κερνελ δουλευει (Siyah και Perseus)< Και ενα ψιλο-poll... Πως σας φαινεται η διαρκεια της μπαταριας? (Σε σχεση με v13.1-ICS) Εγω βγαζω απλα μια μερα..:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 themes για τον dialer μονο που μπορω να βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 themes για τον dialer μονο που μπορω να βρω; Εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28586146&postcount=7036 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28586509&postcount=7039 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28586540&postcount=7041 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 1) καλησπέρα ξέρει κάποιος να μου πει ποια η διαφορέ μεταξύ omeaga aopk 4.1.2 και Omega I9300 XXDLJ4 v31.1 Jelly Bean 2) η συσκευή μου στο *#1234# δίνει AP:I9300XXDLJ4 CP: I9300XXDLID CSC : I9300XFDLID τι σημαίνει AP,CP,CSC? 3) Η όποια ρομ διαλέξω να βάλω πρέπει να είναι <<συμβατή >>ή να ταιριάζει με τους αριθμούς που προανέφερα? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Off topic. (γενέθλια Γιαννης) @ioathe Χρονια πολλα Γιαννη οτι επιθυμείς. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εκτος απο τα θεματα του 1ου Post, μπορουμε να βαλουμε αλλα; Αν ναι, τι πρεπει να κοιταξω, να γραφουν μονο για omega ή κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 υπαρχει περίπτωση να δούμε omega ρομ με Stock bootloader και εικονιδια pure android στης ρυθμισεις και στο quick panel ? ζητάω πολλά ε?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts