Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακυρο μην το ψαχνει αλλος δεν φταει το τηλ η εφαρμογη εχει θεμα μετα το update δεν δειχνει εικονες κλπ κλπ
I'm not driving fast...just flying slow

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακυρο μην το ψαχνει αλλος δεν φταει το τηλ η εφαρμογη εχει θεμα μετα το update δεν δειχνει εικονες κλπ κλπ

Η εφαρμογή σε μένα δουλεύει κανονικότατα.Πάντως δεν είναι θέμα ρομ.Σβήσε την εντελώς και ξανακατέβασε την.

Η εφαρμογή σε μένα δουλεύει κανονικότατα.Πάντως δεν είναι θέμα ρομ.Σβήσε την εντελώς και ξανακατέβασε την.

Εισαι με JB ? Γιατι με ICS κομπλε δουλευει,οσοι ειναι με JB εχουν το ιδιο προβλημα

Εισαι με JB ? Γιατι με ICS κομπλε δουλευει,οσοι ειναι με JB εχουν το ιδιο προβλημα

Με JB και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Με JB και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Σου ανοιγει φωτο και attachments δλδ κανονικα?Τα εχω δοκιμασει ολα και στα 2 galaxy s3 που εχω

Σου ανοιγει φωτο και attachments δλδ κανονικα?Τα εχω δοκιμασει ολα και στα 2 galaxy s3 που εχω

Στο είπα και πριν.Όταν μου ανοίγει λευκό mail, πατάω μενού-περισσότερα-show images και εμφανίζονται κανονικά.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να το κάνει μόνιμα και να μη το επιλέγω σε κάθε mail.

Στο είπα και πριν.Όταν μου ανοίγει λευκό mail, πατάω μενού-περισσότερα-show images και εμφανίζονται κανονικά.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να το κάνει μόνιμα και να μη το επιλέγω σε κάθε mail.

Δεν ξερω ποια εκδοση εχεις αλλα εμενα μενου περισσοτερα(more) μου βγαζει μονο move to folder, save to calendar,μη το κανεις κανενα update

Δεν ξερω ποια εκδοση εχεις αλλα εμενα μενου περισσοτερα(more) μου βγαζει μονο move to folder, save to calendar,μη το κανεις κανενα update

Την τελευταία έχω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmail.Z7&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmhvdG1haWwuWjciXQ..

Καλησπέρα παιδιά. Που μπορώ να βρω transparent widget του accuweather για αυτή την Rom;

Βαλε το HD Widgets που κανει για ολες και κανει και παπαδες να ξενοιασεις

Καλησπερα

3 ερωτησεις

Περασα χθες την v31 και μου κρασαρει συνεχεια ο explorer. Εβαλα και τον dolphin και παλι τα ιδια. παω να μπω στο myphone πχ καποια στιγμη κολλαει και με πεταει στην κεντρικη οθονη. Τι λετε να φταιει;

Επισης οταν ανοιγω το CWM γιατι μου βγαζει error, γραφοντας οτι δεν ειναι συμβατο με το kernel και οτι δεν υποστηριζει ολες τις λειτουργιες; Ειναι φυσιολογικο;

Επειδη τωρα πηρα το τηλεφωνο μου βγαζει "αυτοματη ενημερωση", το κανω ή το αγνοω;

Edit: το εκανα απο περιεργεια και απλα μου εβγαλε οτι ειναι τροποποιημενη η συσκευη μου και δεν υποστηριζει οτα, λογικο

Edited by sothoms

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Δυστυχως και με την v31.1 το ιδιο προβλημα εχω με το Internet.

Οταν μπω στο insomnia, κρασαρει και μετα κρασαρει οπου και αν μπω.

Αν σβησω την cache μνημη του explorer μπαινω στα αλλα site, αλλα στο insomnia κρασαρει.

Υπαρχει περιπτωση οι δημιουργει να το δουνε συντομα, για να ξερω αν θα αλλαξω rom

Δυστυχως και με την v31.1 το ιδιο προβλημα εχω με το Internet.

Οταν μπω στο insomnia, κρασαρει και μετα κρασαρει οπου και αν μπω.

Αν σβησω την cache μνημη του explorer μπαινω στα αλλα site, αλλα στο insomnia κρασαρει.

Υπαρχει περιπτωση οι δημιουργει να το δουνε συντομα, για να ξερω αν θα αλλαξω rom

Με όλες τις ρομ/εκδόσεις στο s3/note2 είχα αυτό το πρόβλημα. Δεν νομίζω να φταίει η ρομ.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το internet..Αν θυμάμαι καλά στην αρχή είχα κάποια προβλήματα αλλά μετά όλα ΟΚ..

Δουλεύω OPERA.. κάποιο πρόβλημα υπήρχε με το flash.. Δεν θυμάμαι τι έκανα αλλά πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό... Δουλεύω Ωμέγα από τότε που βγήκε...και όλες τις αναβαθμίσεις τις.. Μπήκα στο insomnia και όλα καλα..

Για τo bug που χανεται η δονηση απο το προφιλ ηχου μετα απο restart εχουμε κανενα νεο?

Κανενα mod για να δουλευει το Car Mode για microUSB-->AUX στο αυτοκίνητο? Στο JB η Σαμμυ το αφαιρεσε..

>Μονο με custom κερνελ δουλευει (Siyah και Perseus)<

Και ενα ψιλο-poll... Πως σας φαινεται η διαρκεια της μπαταριας? (Σε σχεση με v13.1-ICS)

Εγω βγαζω απλα μια μερα..:eek:

1) καλησπέρα ξέρει κάποιος να μου πει ποια η διαφορέ μεταξύ omeaga aopk 4.1.2 και Omega I9300 XXDLJ4 v31.1 Jelly Bean

2) η συσκευή μου στο *#1234# δίνει

AP:I9300XXDLJ4

CP: I9300XXDLID

CSC : I9300XFDLID

τι σημαίνει AP,CP,CSC?

3) Η όποια ρομ διαλέξω να βάλω πρέπει να είναι <<συμβατή >>ή να ταιριάζει με τους αριθμούς που προανέφερα?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Off topic. (γενέθλια Γιαννης)

@ioathe

Χρονια πολλα Γιαννη οτι επιθυμείς.

Εκτος απο τα θεματα του 1ου Post, μπορουμε να βαλουμε αλλα;

Αν ναι, τι πρεπει να κοιταξω, να γραφουν μονο για omega ή κατι αλλο;

υπαρχει περίπτωση να δούμε omega ρομ με Stock bootloader και εικονιδια pure android στης ρυθμισεις και στο quick panel ?

ζητάω πολλά ε?:blink: