elthis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Περιμένω εντυπώσεις για τα εικονίδια στην statusbar... Πολλοί μου έλεγαν ότι είναι πολύ μεγάλα... Τώρα θέλω να δω αν σας αρέσουν περισσότερο έτσι... Νομίζω ότι θα κολλήσω με αυτό το θέμα σου..και ξέρεις ότι μου αρέσουν οι πιο minimal καταστάσεις... Παιδιά ο Γιάννης είναι διαμάντι και θα το λέω πάντα.Τον γνωρίζω από εποχή DHD και πραγματοποιεί κάθε επιθυμία χρήστη, εκτός από minimal εικονίδια..:p Στηρίξτε τον γιατί το αξίζει χωρίς αμφιβολία και θα έχετε ότι πιο όμορφο για το sgiii. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά για να καταλάβω...το kalagas themes το περνάς με cwm κανονικά η θέλει άλλο τρόπο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά για να καταλάβω...το kalagas themes το περνάς με cwm κανονικά η θέλει άλλο τρόπο... Οδηγίες Εγκατάστασης: Κατεβάστε το Kalagas_ICSlike_Theme_ICS_I9300_Universal_vx.x.zip και βάλτε το στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ κάρτα μνήμης σας χύμα Reboot σε Recovery Mode Από το κεντρικό μενού του Recovery διαλέξτε wipe cache partition Μετά διαλέξτε advanced - Wipe Dalvik Cache partition και έπειτα +++++Go Back+++++ Διαλέξτε install zip from internal sdcard Βρείτε και Εφαρμόστε Kalagas_ICSlike_Theme_ICS_I9300_Universal_vx.x.zip Επαννεκινήστε το τηλέφωνο σας Η διαδικασία θα διαρκέσει περισσότερο από το κανονικό για αυτό περιμένετε λίγο Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Οδηγίες Εγκατάστασης: Κατεβάστε το Kalagas_ICSlike_Theme_ICS_I9300_Universal_vx.x.zip και βάλτε το στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ κάρτα μνήμης σας χύμα Reboot σε Recovery Mode Από το κεντρικό μενού του Recovery διαλέξτε wipe cache partition Μετά διαλέξτε advanced - Wipe Dalvik Cache partition και έπειτα +++++Go Back+++++ Διαλέξτε install zip from internal sdcard Βρείτε και Εφαρμόστε Kalagas_ICSlike_Theme_ICS_I9300_Universal_vx.x.zip Επαννεκινήστε το τηλέφωνο σας Η διαδικασία θα διαρκέσει περισσότερο από το κανονικό για αυτό περιμένετε λίγο Και μετά το τηλέφωνο σας εκρήγνυται...:D Το θέμα κάνει πολύ ώρα μπορεί και 15λεπτο όπως αναφέρουν κάποιοι χρήστες στο xda... Το λέω για να μη νομίζετε ότι κόλλησε το κινητό και αρχίζετε και βγάζετε μπαταρίες κλπ κλπ... Περιμένετε και θα τελειώσει... Κανένα screenshot από την v4.0 να δω τα εικονίδια στην statusbar??? Ευχαριστώ... Ηλία ευχαριστώ και σένα για τα καλά σου λόγια... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μικρη διαφορα νομιζω εχουν παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Και μετά το τηλέφωνο σας εκρήγνυται...:D Το θέμα κάνει πολύ ώρα μπορεί και 15λεπτο όπως αναφέρουν κάποιοι χρήστες στο xda... Το λέω για να μη νομίζετε ότι κόλλησε το κινητό και αρχίζετε και βγάζετε μπαταρίες κλπ κλπ... Περιμένετε και θα τελειώσει... Κανένα screenshot από την v4.0 να δω τα εικονίδια στην statusbar??? Ευχαριστώ... Ηλία ευχαριστώ και σένα για τα καλά σου λόγια... παντως σε μενα εκανε λιγοτερο χρονο απ οτι το 3.1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) παντως σε μενα εκανε λιγοτερο χρονο απ οτι το 3.1 Αυτό μου λένε με pm στο xda... Δεν άλλαξα κάτι... Τι να πω... Μηχανήματα του δι@όλου που λέει και η Λουκα... Edited July 13, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Να ρωτήσω κάτι άλλο. Με το θέμα της μπάρας στα δεξιά των επαφών, που δεν δείχνει σωστά (και όλα) τα ελληνικά γράμματα έχουμε κάποια λύση έστω και με extra πρόγραμμα? Ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση στο S2 για μένα και το έχω συνηθίσει. Σε αυτό υπάρχει κάτι νεώτερο στην Ω9 ή έστω κάτι νεώτερο με τρίτη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Αυτό μου λένε με pm στο xda... Δεν άλλαξα κάτι... Το να πω... Μηχανήματα του δι@όλου που λέει και η Λουκα... Γιάννη 4 λεπτά από την στιγμή που πατάω το recovery δες τα screenshots , μέχρι να πάρεις το τηλέφωνο... Όπως πάντα πολύ καλό το θέμα Edited July 13, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ωραία φαίνονται και μικρότερα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ωραία φαίνονται και μικρότερα... Ειναι λιγάκι μικρότερα τα εικονίδια όντως.. Τελικά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.. Απλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Εξωτερικό το θέμα... Πολλά μπράβο στον kalagas... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Δοκιμασα μια βελτιωση για το GPS (gps config). Οποιος θελει να δοκιμασει, κατεβαζει απο εδω το αρχειο, βαζει το gps.conf στη καρτα του και με εναν file explorer αντικαθιστα το υπαρχων αρχειο του system στη διαδρομη /system/etc. Reboot και δοκιμαστε...:) Δουλευει πολυ καλα με την omega. Edited July 14, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Να ρωτήσω κάτι άλλο. Με το θέμα της μπάρας στα δεξιά των επαφών, που δεν δείχνει σωστά (και όλα) τα ελληνικά γράμματα έχουμε κάποια λύση έστω και με extra πρόγραμμα? Ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση στο S2 για μένα και το έχω συνηθίσει. Σε αυτό υπάρχει κάτι νεώτερο στην Ω9 ή έστω κάτι νεώτερο με τρίτη εφαρμογή? Τι εννοείς? Αυτό το έχω φτιάξει εδώ και καιρό, Στην μπάρα επαφών έχω βάλει πρώτα την Ελληνική αλφάβητο και μετά την Αγγλική. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδιά καλημέρα... Λίγο Off-topic η ερώτηση... Ξέρετε αν το c-pen που έχει βγάλει η Samsung έχει και bluetooth??? Να το χρησιμοποιείς δηλαδή και για κλήσεις... Αν όχι έχει πέσει στην αντίληψη σας κάτι τέτοιο ή να ανοίξουμε καμιά εταιρεία να φτιάχνουμε pen για capasitive οθόνες που να υποστήρίζει και bluetooth??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δοκιμασα μια βελτιωση για το GPS (gps config). Οποιος θελει να δοκιμασει, κατεβαζει απο εδω το αρχειο, βαζει το gps.conf στη καρτα του και με εναν file explorer αντικαθιστα το υπαρχων αρχειο του system στη διαδρομη /system/etc. Reboot και δοκιμαστε...:) Δουλευει πολυ καλα με την omega. Μόλις το πέρασα και θα δοκιμάσω σε λιγάκι που θα σηκωθώ από το κρεβάτι.. Ευχαριστώ!! Παιδιά καλημέρα... Λίγο Off-topic η ερώτηση... Ξέρετε αν το c-pen που έχει βγάλει η Samsung έχει και bluetooth??? Να το χρησιμοποιείς δηλαδή και για κλήσεις... Αν όχι έχει πέσει στην αντίληψη σας κάτι τέτοιο ή να ανοίξουμε καμιά εταιρεία να φτιάχνουμε pen για capasitive οθόνες που να υποστήρίζει και bluetooth??? Νομίζω της Samsung δεν έχει κανένα πενακι bt δυστυχώς.. Τώρα για εταιρεία στο Ελλαντα εγώ δεν τολμώ ούτε για αστείο είναι αστείοι και επικίνδυνοι αυτοί που κυβερνούν και τώρα και πριν κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Να ρωτησω κ εγω κατι με την σειρα μου . Μοντεμ στην 9 αλλαζουμε η μενουμε ως εχει; κ κατι ακομα αυτο με το κερνελ δεν το πολυ καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Να ρωτησω κ εγω κατι με την σειρα μου . Μοντεμ στην 9 αλλαζουμε η μενουμε ως εχει; κ κατι ακομα αυτο με το κερνελ δεν το πολυ καταλαβα Για τον κερνελ τι δεν καταλαβες ακριβώς? Για μόντεμ δεν ξέρω μιας και γενικά δεν αλλάζω modems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Omega v9.0 πληροφορίες προς το παρόν εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28746310&postcount=7897 και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ειπε ο φιλος οτι μπορουμε να αλλαξουμε κερνελ μονο αν εχει τα καινουργιο open source Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Πότε να περιμένουμε τη νέα έκδοση του Omega Files? Απ' ότι βλέπω, η 1.04 είναι για την Ω8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Omega v9.0 πληροφορίες προς το παρόν εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28746310&postcount=7897 και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Ενημέρωσα και τα πρώτα post! Για kernel modem διαβάστε εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28746310&postcount=7897 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Κι όμως ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η 1.05 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Κι όμως ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η 1.05 :rolleyes: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28747189&postcount=7903 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ειμαι με την v7 με το εξαιρετικό firmware XXALF6 και το kalagas themes v4 και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω την μετάβαση στην v9... Όποιο καλό παιδάκι δοκιμάσει την νέα omega ας μας δώσει πληροφορίες... Καλό σαββατοκύριακο σε όλους... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts