slayer111 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Καλησπερα,ειμαι νεος στην παρεα σας και στον κοσμο των smartphones, Διαβαζοντας μερικα σχολια στο φορουμ καταλαβα οτι δεν εχω τις γνωσεις για να κανω μια ασφαλη αγορα,γι αυτο και θα θελα τη συμβουλη σας με λεπτομεριες για τι να προσεξω. Προσωπικα μου αρεσε το καφε,δυσκολευτικα, αλλα βρηκα αυτο εδω http://www.ebw.gr/el/product/45253/Samsung-Galaxy-S3-(S-III)-I9300-16GB-Amber-Brown-Kafe-Smartphone-Kamera-8-MP-Othoni-720-x-1280-pixels-4-8-inches-3G-GPS-Wi-Fi Μπορω να το αγορασω αφοβα το συγγεκριμενο η πρεπει να ρωτησω κατι πριν το παρω?Ευχαριστω εκ των προτερων! edit* επισης υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγουμε την αγορα sudden death κινητου?? :D Edited May 11, 2013 by slayer111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Καλησπερα,ειμαι νεος στην παρεα σας και στον κοσμο των smartphones, Διαβαζοντας μερικα σχολια στο φορουμ καταλαβα οτι δεν εχω τις γνωσεις για να κανω μια ασφαλη αγορα,γι αυτο και θα θελα τη συμβουλη σας με λεπτομεριες για τι να προσεξω. Προσωπικα μου αρεσε το καφε,δυσκολευτικα, αλλα βρηκα αυτο εδω http://www.ebw.gr/el/product/45253/Samsung-Galaxy-S3-(S-III)-I9300-16GB-Amber-Brown-Kafe-Smartphone-Kamera-8-MP-Othoni-720-x-1280-pixels-4-8-inches-3G-GPS-Wi-Fi Μπορω να το αγορασω αφοβα το συγγεκριμενο η πρεπει να ρωτησω κατι πριν το παρω?Ευχαριστω εκ των προτερων! edit* επισης υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγουμε την αγορα sudden death κινητου?? :D Είναι καλό κατάστημα , απλά ρώτα άν είναι branded σε κάποια εταιρία και άν είναι απέφυγέ το. Είδα όμως πως δεν το έχει διαθέσιμο, μόνο με προπαραγγελία άν το έχει ο προμηθευτής του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 απο χτες μπηκα εγω στην παρεα!αγορασα το κινητο απο το cityshop με 3 ατοκες δοσεις!ειναι γερμανικο με το no shane chip! αψογη συμπεριφορα-σφραγισμενη συσκευη και αμεση αποστολη! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slayer111 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ευχαριστω Γιαννη,δηλαδη εκτος απο branded δεν με απασχολει τιποτα αλλο?Π.χ. οι οροι εγγυησης η το d.o.a.(παρεπιπτοντως τι σημαινει αυτο?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ευχαριστω Γιαννη,δηλαδη εκτος απο branded δεν με απασχολει τιποτα αλλο?Π.χ. οι οροι εγγυησης η το d.o.a.(παρεπιπτοντως τι σημαινει αυτο?). doa->dead on arrival..............αν ενα προιον εχει doa 7 ημερων σημαινει οτι αμα παθει κατι σε αυτο το διαστημα σου αλλαζουν τη συσκευη! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Το doa είναι υποχρεωτικό από τον νόμο αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εγω να θεωρηθω μ@λ@κας που πηρα το lte στα 458 απο birdphone και 4 μερες μετα το βρισκω στα 398 ; Δεν ειναι λιγο κοροιδια ; Μπορουσαν να μου πουν κατι για την τιμη. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εγω να θεωρηθω μ@λ@κας που πηρα το lte στα 458 απο birdphone και 4 μερες μετα το βρισκω στα 398 ; Δεν ειναι λιγο κοροιδια ; Μπορουσαν να μου πουν κατι για την τιμη. Λεφτά είναι δεν έχουν ψυχή, μην σκέφτεσαι έτσι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εγω να θεωρηθω μ@λ@κας που πηρα το lte στα 458 απο birdphone και 4 μερες μετα το βρισκω στα 398 ; Δεν ειναι λιγο κοροιδια ; Μπορουσαν να μου πουν κατι για την τιμη. Που έχει 398 το lte?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Που έχει 398 το lte?? βλεπε απο εδω τιμες και μιας και το αναφεραμε... το lte δεν ειναι ουσιαστικα το 4g; εννοω δεν προσφερει τιποτα παραπανω παιρνοντας αυτη τη συσκευη σε σχεση με την κανονικη εκδοση, σωστα; Edited May 13, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 βλεπε απο εδω τιμες και μιας και το αναφεραμε... το lte δεν ειναι ουσιαστικα το 4g; εννοω δεν προσφερει τιποτα παραπανω παιρνοντας αυτη τη συσκευη σε σχεση με την κανονικη εκδοση, σωστα; προσφερει 2 giga ram... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 προσφερει 2 giga ram... μαλιστα... επειδη αρχιζω και το σκεφτομαι, να ρωτησω κατι... υπηρξε φορα που να μεινετε απο ram στο s3, οσοι εχετε την κανονικη εκδοση του; σιγουρα το 4g πλεονεκτημα αλλα δεν θα εδινα 50 ευρω παραπανω μονο και μονο για αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 βλεπε απο εδω τιμες και μιας και το αναφεραμε... το lte δεν ειναι ουσιαστικα το 4g; εννοω δεν προσφερει τιποτα παραπανω παιρνοντας αυτη τη συσκευη σε σχεση με την κανονικη εκδοση, σωστα; Και γιατί το easybuyworld το έχει και 397 και 445??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 μαλιστα... επειδη αρχιζω και το σκεφτομαι, να ρωτησω κατι... υπηρξε φορα που να μεινετε απο ram στο s3, οσοι εχετε την κανονικη εκδοση του; σιγουρα το 4g πλεονεκτημα αλλα δεν θα εδινα 50 ευρω παραπανω μονο και μονο για αυτο... Προσωπικά δεν έχω μείνει ποτέ. Και ας του αλλάξανε τα φώτα τα ανίψια μου το Πάσχα με games και εγώ με internet, Facebook, teamviewer κλπ. Πιστεύω και μια καλή custom και αφαίρεση "αχρήστων" εφαρμογών μια χαρά είναι. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_92 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 παιδια ειμαι κατοχος iphone 3gs εδω και 3 χρονια και ηρθε η στιγμη να αλλαξω κινητο. Αποφασισα να παω σε android smartphone και κλινω κατα 90% στo galaxy s3. Ειναι αξιοπιστο smartphone η μηπως να ψαχτω για καποιο αλλο?? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 παιδια ειμαι κατοχος iphone 3gs εδω και 3 χρονια και ηρθε η στιγμη να αλλαξω κινητο. Αποφασισα να παω σε android smartphone και κλινω κατα 90% στo galaxy s3. Ειναι αξιοπιστο smartphone η μηπως να ψαχτω για καποιο αλλο?? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση. αναλογα τις αναγκες σου και τι χρηση σκοπευεις να κανεις. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 παιδια ειμαι κατοχος iphone 3gs εδω και 3 χρονια και ηρθε η στιγμη να αλλαξω κινητο. Αποφασισα να παω σε android smartphone και κλινω κατα 90% στo galaxy s3. Ειναι αξιοπιστο smartphone η μηπως να ψαχτω για καποιο αλλο?? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση. Όσο το έχω είναι αξιόπιστο. Από λειτουργία θα πρέπει να το συνηθίσεις λίγο το android καθώς δεν είμαι σίγουρος πως όλα τα menu είναι στην σωστή θέση ή πως στις ρυθμίσεις μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις άμεσα αλλά γενικά είναι οκ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 αναλογα τις αναγκες σου και τι χρηση σκοπευεις να κανεις. αυτο σιγουρα παιζει ρολο απλως δεν ειχα ποτε στην ζωη μου κινητο με 1gb ram οποτε δεν μπορω να ξερω ποσο αντεχει. και νομιζω οτι τελικα το κανονικο μου αρκει... ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_92 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ευχαριστω για την απαντηση..πιστευω οτι το android δεν θα ειναι προβλημα για μενα. Εχω βαρεθει το ios 3 χρονια τωρα το ιδιο διχως καμια δυνατοτητα παραμετροποιησης και εξατομικευσης. Ελπιζω να ειναι αξιοπιστη συσκευη το s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 μαλιστα... επειδη αρχιζω και το σκεφτομαι, να ρωτησω κατι... υπηρξε φορα που να μεινετε απο ram στο s3, οσοι εχετε την κανονικη εκδοση του; σιγουρα το 4g πλεονεκτημα αλλα δεν θα εδινα 50 ευρω παραπανω μονο και μονο για αυτο... Θα διαφωνήσω με τους υπόλοιπους και θα σου πω ότι σαν κάτοχος του απλού S3 με εκνευρίζει που με το που ανοίξω δυό-τρεις εφαρμογές κλείνουν οι υπόλοιπες...ειδικά στον browser είναι πολύ σπαστικό να ξαναφορτώνει την ίδια σελίδα.Επίσης σπαστικό το redraw που κάνει στα widgets όταν ζοριστεί.Σίγουρα ΔΕΝ θα έπαιρνα το απλό στην θέση σου.. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fjimaco Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Γεια σας Ενδιαφέρομαι να πάρω το s3 σε μαύρο χρώμα ξέρει κάποιος αν αφήνει δαχτυλιές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Γεια σας Ενδιαφέρομαι να πάρω το s3 σε μαύρο χρώμα ξέρει κάποιος αν αφήνει δαχτυλιές? ολα αφηνουν δαχτυλιες..απλα στο λευκο λογω χρωματος φαινονται λιγοτερο! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Γεια σας Ενδιαφέρομαι να πάρω το s3 σε μαύρο χρώμα ξέρει κάποιος αν αφήνει δαχτυλιές? Αφήνει, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν μου έχουν κάτσει στραβά στο μάτι ακόμη. Παρτο το μαύρο, είναι πολύ πιο όμορφο από τα άλλα, του πάει πάρα πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 για το kinitomania τι λετε; πηρα ενα s advance προχτες για τον αδερφο μου και ειναι μια χαρα. εχει παρει κανενας το s3 απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 για το kinitomania τι λετε; πηρα ενα s advance προχτες για τον αδερφο μου και ειναι μια χαρα. εχει παρει κανενας το s3 απο εκει; το s2 μου ειχα παρει απο εκει. κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts