Jump to content

Thanos_92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thanos_92

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Thanos_92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια επειδη τωρα το πηρα το s3 και πρoσπαθω να εξικοιωθω στο android(προερχομαι απο iOS βλεπετε) υπαρχει καμια εφαρμογη να μου προτεινετε για καθαρισμα της Ram?? καποιον Task Manager ή Task killer??
  2. ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το καλυμμα?? αξιζει?? θελω να το παραγγειλω αλλα φοβαμαι οτι ειναι κακης ποιοτητας.. http://digitop.gr/product_info.php?products_id=708
  3. ευχαριστω για την απαντηση..πιστευω οτι το android δεν θα ειναι προβλημα για μενα. Εχω βαρεθει το ios 3 χρονια τωρα το ιδιο διχως καμια δυνατοτητα παραμετροποιησης και εξατομικευσης. Ελπιζω να ειναι αξιοπιστη συσκευη το s3.
  4. παιδια ειμαι κατοχος iphone 3gs εδω και 3 χρονια και ηρθε η στιγμη να αλλαξω κινητο. Αποφασισα να παω σε android smartphone και κλινω κατα 90% στo galaxy s3. Ειναι αξιοπιστο smartphone η μηπως να ψαχτω για καποιο αλλο?? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση.
  5. παιδια ειμαι κατοχος iphone 3gs εδω και 3 χρονια και ηρθε η στιγμη να αλλαξω κινητο. Αποφασισα να παω σε android smartphone και κλινω κατα 90% στo galaxy s3. Ειναι αξιοπιστο smartphone η μηπως να ψαχτω για καποιο αλλο?? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση.
×
×
  • Create New...