Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Το παρήγγειλα κι εγώ από το cityshop.gr. Δεν έχω ξαναγοράσει από εκεί, ωστόσο με πήραν τηλέφωνο την επόμενη μέρα για επιβεβαίωση. Όπως μου είπαν, θα το έχω τη Δευτέρα. :cool:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Το παρήγγειλα κι εγώ από το cityshop.gr. Δεν έχω ξαναγοράσει από εκεί, ωστόσο με πήραν τηλέφωνο την επόμενη μέρα για επιβεβαίωση. Όπως μου είπαν, θα το έχω τη Δευτέρα. :cool:

Όταν το παραλάβεις πες μας αν θέλεις και τις γενικότερες εντυπώσεις σου απ'το εν λόγω κατάστημα και αν ικανοποίησαν τις απαιτήσεις σου.

Ρωτάω επειδή και γω από εκει προσανατολίζομαι να το παραγγείλω ;)

Καλησπέρα επειδή θα πάει ενας γνωστός Ταϊλάνδη ειπα να ρωτησω, αν αγοράσει το s3 απο εκει, ξέρει κανείς αν θα ειναι συμβατό με Ελλάδα; Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις από εκεί γιατί α) δεν θα σε καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα και β) η τιμή του είναι σχεδόν ίδια με τα σκρουτζομαγαζα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Η LTE Vodafone έκδοση που έχει εμφανιστεί στο skroutz είναι κλειδωμενη η παίζει και σε cosmote ?

Από το Birdphone παίζει και σε Cosmote.Λογικά και απ΄αλλού αγορασμένο πρέπει να παίζει!

Έχει ακουστεί τίποτα για s3 απο Κόσοβο 150€???!

Μου είπε ένας φίλος μου ψιλοάσχετος με τον χώρο οτι θα του φέρουν με 150€ και θέλω να τον προστατέψω μην του φέρουν καμιά απομίμηση

Άμα θες να τον προστατέψεις να του πεις να μην το πάρει. Αλλιώς να ζητήσει και ένα τσαμπί μπανάνες μαζί.

Όταν το παραλάβεις πες μας αν θέλεις και τις γενικότερες εντυπώσεις σου απ'το εν λόγω κατάστημα και αν ικανοποίησαν τις απαιτήσεις σου.

Ρωτάω επειδή και γω από εκει προσανατολίζομαι να το παραγγείλω ;)

Μου είχαν πει ότι η αποστολή θα γίνει Παρασκευή ή Σάββατο ώστε να το έχω Δευτέρα. Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο και είπαν ότι σήμερα το έστειλαν και θα το έχω αύριο. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι έτσι. Αν πάρει κι άλλη καθυστέρηση, θα τους βάλω αρνητική ψήφο στο skroutz.

παρηγγηλα και αυριο μου ερχετε το s3 ξανα.το εδωσα για να δοκιμασω το Iphone5 δεν μου αρεσε καθολου κατεληξα με το παλιο μου Iphone 4 Ξανα δεν ασχολουμε με iphone η διαφορα υπερ του samsung ειναι χαοτικη.βασικα στην οικογενεια ερχετε και ενα note2 .που και εκεινος ειχε iphone5,πλεον τα μηλα ειναι πισω.τα περιμενω απο birdphone πρεπει να προσεξω τιποτα μολις παραλαβω?μου ειπαν οτι εχουν doa κανονικα 7 μερες.τους ειπα να μην εχω παλι τραβηγματα με φορτιστες και τετια οπως την προηγουμενη φορα με το s3 και το note2 να αναγνωριζει γραφει με pen στα ελληνικα.ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω?
Γιαννης

παρηγγηλα και αυριο μου ερχετε το s3 ξανα.το εδωσα για να δοκιμασω το Iphone5 δεν μου αρεσε καθολου κατεληξα με το παλιο μου Iphone 4 Ξανα δεν ασχολουμε με iphone η διαφορα υπερ του samsung ειναι χαοτικη.βασικα στην οικογενεια ερχετε και ενα note2 .που και εκεινος ειχε iphone5,πλεον τα μηλα ειναι πισω.τα περιμενω απο birdphone πρεπει να προσεξω τιποτα μολις παραλαβω?μου ειπαν οτι εχουν doa κανονικα 7 μερες.τους ειπα να μην εχω παλι τραβηγματα με φορτιστες και τετια οπως την προηγουμενη φορα με το s3 και το note2 να αναγνωριζει γραφει με pen στα ελληνικα.ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω?

Αφού έχεις δουλέψει και iphone 5 και s3 πες μας αν έχεις λίγο χρόνο τι σου αρεσε και τι όχι στο καθενα.

Αφού έχεις δουλέψει και iphone 5 και s3 πες μας αν έχεις λίγο χρόνο τι σου αρεσε και τι όχι στο καθενα.

iphone5 1.καλητερη ποιοτητα αλλα το μαυρο που ειχα εγω ειχε κανει κατι ψιλα σημαδακια.

2.ηταν γρηγορο αλλα βαρετο μετα απο τοσα χρονια το ιδιο look.

3.χωρις jb ειναι ενα απλο πολυτελες κινητο.

4. το wifi ολο μου εκανε προβληματα εκει που με αλλα κινητα δεν ειχα κανενα θεμα.αυτο μαλλον το εκαναν με την 6.1

5.η οθονη ηταν καλη σε χρωματα και αναλυση αλλα ετσι οπως ηταν 16/9 δεν βοηθουσε σε τιποτα .

6.περιορισμοι παντου!

s3 1.οθοναρα με χρωματα που εμενα προσοπικα μου αρεσουν παρα πολυ

2.πολυ γρηγορο.

3 δεν χρειαζετε πειραγματα για να εχεις αυτο που πρεπει.

4.το μεγεθος ειναι οριακο για μενα ισως κατι σε 4.3-4.5 να ηταν πιο βολικο για μενα παντα.

5.το γυαλι στην οθονη ολα τα λεφτα αλλα πισω θα ηθελα κατι πιο ποιοτικο.

6.πολυ πιο φρεσκο σαν λειτουργικο απο το ios.

αυτα για μενα ειναι τα πιο βασικα.δεν ειμαι κολημενος με κανενα τηλ.απλος τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα.

Γιαννης

iphone5 1.καλητερη ποιοτητα αλλα το μαυρο που ειχα εγω ειχε κανει κατι ψιλα σημαδακια.

2.ηταν γρηγορο αλλα βαρετο μετα απο τοσα χρονια το ιδιο look.

3.χωρις jb ειναι ενα απλο πολυτελες κινητο.

4. το wifi ολο μου εκανε προβληματα εκει που με αλλα κινητα δεν ειχα κανενα θεμα.αυτο μαλλον το εκαναν με την 6.1

5.η οθονη ηταν καλη σε χρωματα και αναλυση αλλα ετσι οπως ηταν 16/9 δεν βοηθουσε σε τιποτα .

6.περιορισμοι παντου!

s3 1.οθοναρα με χρωματα που εμενα προσοπικα μου αρεσουν παρα πολυ

2.πολυ γρηγορο.

3 δεν χρειαζετε πειραγματα για να εχεις αυτο που πρεπει.

4.το μεγεθος ειναι οριακο για μενα ισως κατι σε 4.3-4.5 να ηταν πιο βολικο για μενα παντα.

5.το γυαλι στην οθονη ολα τα λεφτα αλλα πισω θα ηθελα κατι πιο ποιοτικο.

6.πολυ πιο φρεσκο σαν λειτουργικο απο το ios.

αυτα για μενα ειναι τα πιο βασικα.δεν ειμαι κολημενος με κανενα τηλ.απλος τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα.

Παρε για το πισω ένα battery cover με δέρμα και ολα θα γίνουν πιο όμορφα...

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

H vodafone το έχει 559€ και δώρο πρόγραμμα πλοήγησης MLS αξίας 39€.

Στο site δεν φαίνεται το δώρο αλλά εμένα μου έστειλαν e-mail μετά την παραγγελία και μου είπαν για το δώρο.

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Στο site δεν φαίνεται το δώρο αλλά εμένα μου έστειλαν e-mail μετά την παραγγελία και μου είπαν για το δώρο.

παλι πολλα ειναι ομως σε σχεσει με τα 464 που εχει στο skroutz.

Γιαννης

Παρε απο skroutz με 460-470 και προγραμματα πλοηγησης θα βρεις ''πολλα'' ;)

''Ipad mini 2''

παλι πολλα ειναι ομως σε σχεσει με τα 464 που εχει στο skroutz.

Παρε απο skroutz με 460-470 και προγραμματα πλοηγησης θα βρεις ''πολλα'' ;)

Το ξέρω παιδιά αλλά ήταν "ειδική" περίπτωση...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Σε τι χρωμα προτείνετε να το πάρω ρε παιδια,μιας και ήρθε η ώρα να αποχωριστω το Ν8 μου;

Το ξέρω οτι ειναι υποκειμενικό αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος με τόσες χρωματικες επιλογές....:rolleyes:

Σε τι χρωμα προτείνετε να το πάρω ρε παιδια,μιας και ήρθε η ώρα να αποχωριστω το Ν8 μου;

Το ξέρω οτι ειναι υποκειμενικό αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος με τόσες χρωματικες επιλογές....:rolleyes:

Θα σε συμβουλευα να δεις απο κοντα (αν υπαρχει καπου, δεν γνωριζω) το μαυρο και το καφε.

Εγω ειχα για λιγες μερες το καφε ενος φιλου (εγω ειχα παρει μονο το ασπρο) και πραγματικα επαθα πλακα με το χρωμα!!

Ειναι θεμα γουστου ομως :)

Μπλε και μονο μπλε αχχαχαχαχ... γουστα είναι!!! Αν έχεις κανα πλαίσιό κοντά πήγαινέ μπορει να το δεις σε διάφορα χρώματα.

''Ipad mini 2''

Μου είχαν πει ότι η αποστολή θα γίνει Παρασκευή ή Σάββατο ώστε να το έχω Δευτέρα. Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο και είπαν ότι σήμερα το έστειλαν και θα το έχω αύριο. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι έτσι. Αν πάρει κι άλλη καθυστέρηση, θα τους βάλω αρνητική ψήφο στο skroutz.

Τελικά ήρθε το δικό μου Τρίτη όπως μου είπαν από το sityshop.gr.

Μιά χαρά το κινητό, δεν έχω ψαχτεί όμως ακόμα λόγω χρόνου.

Ρε παιδια καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια!!στην 4.1.2 πια ειναι η ρυθμιση που ενεργοποιει το καινουργιο μενου οτα βαζεις τα ακουστικα?ευχαριστω.

Ρε παιδια καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια!!στην 4.1.2 πια ειναι η ρυθμιση που ενεργοποιει το καινουργιο μενου οτα βαζεις τα ακουστικα?ευχαριστω.

Settings-display-page buddy. Σε λαθος thread επισης εγραψες!

http://www.plaisio.gr/mobile/Vodafonemobileapp2.aspx

Ξέρετε κάτι;

Mόνο για καρτοπρόγραμμα;

Το πήρα 299!!!!

και vodafone προς όλους 400 από 35 το μήνα 25!!!

και χάρτες ginious!!!

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

και vodafone προς όλους 400 από 35 το μήνα 25!!!

Τι εννοείς φίλε μου..?σου κάνανε και έκπτωση στο πάγιο?

Τι εννοείς φίλε μου..?σου κάνανε και έκπτωση στο πάγιο?

ναι και μου ειπαν οτι η εκπτωση γινεται ανεξαρτητα απο την συγκεκριμενη προσφορα

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch