Jump to content

Galaxy S III : Πλήρης οδηγός για root

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, επανέρχομαι σε κάτι που είχα ρωτήσει λίγες μέρες πιό πριν και τελικά δεν κατάφερα να το λύσω.

Πέρασα το recovery-cwmtouch-6.0.2.7-GTI9300.tar. Δεν μπορώ όμως να βρώ την επιλογή istall zip from sd card ώστε να περάσω ένα zip αρχείο (Συγκεκριμένα αυτό για την προσθήκη άλλων εφαρμογών στο Multiview).

Όταν μπαίνω σε recovery mode βρίσκω μόνο τις επιλογές:

rebbot system now

apply update from AOB,

apply update from external storage,

wipe data/factory reset

wipe cash partition

apply update from cash.

με πολύ μικρά γράμματα χωρίς δυνατότητα touch, και από κάτω με κίτρινα γράμματα

#MANUAL MODE#

Applying Multi-CSC...

Apllied the CSC code:EUR

Succesfully applied multi-CSC.

και από κάτω το πράσινο ανθρωπάκι του android ξαπλωμένο με ένα κόκκινο τρίγωνο με θαυμαστικό πάνω του.

Τι έχω κάνει λάθος; Μήπως δεν έπρεπε να περάσω το παραπάνω αρχείο αλλά το recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300.tar;

Δεν έχει μπει το cwm. Βάλε την 6.0.2.8 έκδοση που υπάρχει στο xda thread στην πρώτη σελίδα.

- Alex

Δεν έχει μπει το cwm. Βάλε την 6.0.2.8 έκδοση που υπάρχει στο xda thread στην πρώτη σελίδα.

Ευχαριστώ πολύ. Τελικά αυτό ήταν. Παρˊ ότι ειχα κανει σωστά την διαδικασία δεν ειχε περασει. Περασα την 6.0.2.8 και όλα εντάξει. Και πάλι ευχαριστώ.

Αν κάνω root απο ότι καταλαβαίνω χανω όλα τα δεδομένα και εφαρμογές που έχω στο κινητό έτσι δεν ειναι; Αν ναι μετα πως τα επαναφερω; Με το kies γίνεται ή όχι θέλω άλλο προγραμμα; Έχω το galaxy s3 4g

Αν κάνω root απο ότι καταλαβαίνω χανω όλα τα δεδομένα και εφαρμογές που έχω στο κινητό έτσι δεν ειναι; Αν ναι μετα πως τα επαναφερω; Με το kies γίνεται ή όχι θέλω άλλο προγραμμα; Έχω το galaxy s3 4g

Καλημέρα .

Δεν χάνεις τίποτα .

Αν εχεις το s3 lte ,κατέβασε το αντίστοιχο cf-auto .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα! Υπάρχει οδηγός root για s3 lte στο myphone;

Ευχαριστώ

Είναι ο ίδιος οδηγός ,απλά κατεβάζεις τον cf-auto που είναι για το s3 I9305 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33305792&postcount=3

Samsung galaxy s21+

Για πιο λόγο το Odin δεν βλεπει-αναγνωριζει το κινητό μου μόλις το συνδέω στο pc?

Έχεις εγκαταστήσει το kies ή τους ή drivers της Samsung ???

Samsung galaxy s21+

εκανα root κανονικα σημερα ολα καλα .εβαλα και το triangle για μηδενισμο το εκανα και αυτο(πιστευω)πηγα download mode για να δω τη γραφει και μου λεει.custom binary download yes(1counts)

current binary custom

system status custom

ειναι καλα η δεν εκανα κατι σωστα στον μηδενισμο?:)

EDIT

το εκανα με τον τροπο που βγαζεις την μπαταρια και τωρα βγαζει.

custom binary download no

current binary samsung official

system status custom

ειδα πιο πισω οτι για να γινει το system status samsung official πρεπει να κανω επαναφορα ρυθμισεων,αν δεν το κανω θα εχω καποιο προβλημα?

Edited by lazman
Γιαννης

εκανα root κανονικα σημερα ολα καλα .εβαλα και το triangle για μηδενισμο το εκανα και αυτο(πιστευω)πηγα download mode για να δω τη γραφει και μου λεει.custom binary download yes(1counts)

current binary custom

system status custom

ειναι καλα η δεν εκανα κατι σωστα στον μηδενισμο?:)

EDIT

το εκανα με τον τροπο που βγαζεις την μπαταρια και τωρα βγαζει.

custom binary download no

current binary samsung official

system status custom

ειδα πιο πισω οτι για να γινει το system status samsung official πρεπει να κανω επαναφορα ρυθμισεων,αν δεν το κανω θα εχω καποιο προβλημα?

Αν θέλεις όλα να είναι εντάξει σε περίπτωση saevice τότε πρεπει και αυτό να γράφει official .

Samsung galaxy s21+

Αν θέλεις όλα να είναι εντάξει σε περίπτωση saevice τότε πρεπει και αυτό να γράφει official .

δηλαδη τωρα αν χτυπα ξυλο γινει κατι πρεπει να κανω επαναφορα ρυθμισεων και μετα να βγαλω και το root?

Γιαννης

Το root δεν επηρεάζει την εγγύηση. :)

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Το root δεν επηρεάζει την εγγύηση. :)

Είσαι σίγουρος..?

Εγώ γιατί νομίζω οτι πρεπει να μηδενιστεί με triangle και μετά να γινει unroot η συσκευη?

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357131 . Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει η περίπτωση να γκρινιάξουν αλλά εάν έχουμε γνώση του νόμου τότε θα πρέπει να υποχωρήσουν...

Εννοείται ότι το παραπάνω δεν ισχύει για αγορές από χώρες εκτός ΕΕ.

Edited by cna

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το lte μου απο skoutzομαγαζο.

Παιδια SOS, διαπιστώνω όιτ δεν παίρνει την καρτα 3G της Κοσμοτέ. Καμμιά πρόταση για το τι πρέπει να κάνω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357131 . Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει η περίπτωση να γκρινιάξουν αλλά εάν έχουμε γνώση του νόμου τότε θα πρέπει να υποχωρήσουν...

Εννοείται ότι το παραπάνω δεν ισχύει για αγορές από χώρες εκτός ΕΕ.

Εδώ κάνεις λάθος.

Εσύ λες έτσι, ο άλλος (Samsung) γιουβέτσι.

Αν δηλαδή σου πει ότι δε σε καλύπτω τι θα κάνεις;

Μπορείς να πας στα δικαστήρια και να απευθυνθείς στο ΙΝΚΑ, με άγνωστα αποτελέσματα όμως.

Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί να έχουν καλυφθεί παρόλο το root, αλλά αυτό μπορεί να είναι και από προφανείς διαφορετικούς λόγους.

Για παράδειγμα μια καμμένη οθόνη, ένα χαλασμένο button.

Άλλο τι ισχύει, τι θα έπρεπε να ισχύει και αν αυτό που θα έπρεπε να ισχύει εφαρμόζεται.

Αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν καλύπτεται από την Samsung εφόσον δε θέλει.

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το lte μου απο skoutzομαγαζο.

Παιδια SOS, διαπιστώνω όιτ δεν παίρνει την καρτα 3G της Κοσμοτέ. Καμμιά πρόταση για το τι πρέπει να κάνω?

Αν εννοείς ότι η κάρτα σου είναι μεγάλη, ή την κόβεις ή πας στην Cosmote και στην αλλάζουν (5ευρώ).

Edited by StratosGR

Καλημέρα. Οταν κανεις root το software update λειτουργεί; Γιατί εγώ προσπάθησα να ελέγξω αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση και μου έβγαλε το μήνυμα ότι ή συσκευή σας εχει πειραχτει και δε μπορεί να κάνετε update; Τι πρέπει να κανω;

Καλημέρα. Οταν κανεις root το software update λειτουργεί; Γιατί εγώ προσπάθησα να ελέγξω αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση και μου έβγαλε το μήνυμα ότι ή συσκευή σας εχει πειραχτει και δε μπορεί να κάνετε update; Τι πρέπει να κανω;

Δεν μπορεις να κανεις κατι...

αλλα μπορεις οποια εκδοση βγαινει να την περνας πολυ ευκολα μεσω odin χωρις να περιμενεις ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για τη συσκευη σου κτλ.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

καλησπερα προσπαθω μα το κανω ροοτ και αφου ολοκληρωνει με pass to odin βγαζει οπως λεει το κοκκινο android και μετα κανει επανεκινηση και με βαζει σε android system recovery με μπλε γραματα ... τωρα χαθηκα εντελος . που ειμαι που παω ποιος ειμαι?

καλησπερα προσπαθω μα το κανω ροοτ και αφου ολοκληρωνει με pass to odin βγαζει οπως λεει το κοκκινο android και μετα κανει επανεκινηση και με βαζει σε android system recovery με μπλε γραματα ... τωρα χαθηκα εντελος . που ειμαι που παω ποιος ειμαι?

Έχεις τικαρει στο odin το auto reboot ?

Με μια επανεκκίνηση απο το μενού του recovery θα είσαι εντάξει .

Samsung galaxy s21+

Έχεις τικαρει στο odin το auto reboot ?

Με μια επανεκκίνηση απο το μενού του recovery θα είσαι εντάξει .

μιχαλη σιγουρα το ειχα τικαρει, ουτε με επαννεκινηση ειναι οκ.

μιχαλη σιγουρα το ειχα τικαρει, ουτε με επαννεκινηση ειναι οκ.

Υποθέτω ότι κάνεις root με το cf-auto .

Καν το ξανά ,κατεβάζοντας πάλι το cf -auto

Samsung galaxy s21+