Tyxerakias Δημ. February 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλησπέρα, επανέρχομαι σε κάτι που είχα ρωτήσει λίγες μέρες πιό πριν και τελικά δεν κατάφερα να το λύσω. Πέρασα το recovery-cwmtouch-6.0.2.7-GTI9300.tar. Δεν μπορώ όμως να βρώ την επιλογή istall zip from sd card ώστε να περάσω ένα zip αρχείο (Συγκεκριμένα αυτό για την προσθήκη άλλων εφαρμογών στο Multiview). Όταν μπαίνω σε recovery mode βρίσκω μόνο τις επιλογές: rebbot system now apply update from AOB, apply update from external storage, wipe data/factory reset wipe cash partition apply update from cash. με πολύ μικρά γράμματα χωρίς δυνατότητα touch, και από κάτω με κίτρινα γράμματα #MANUAL MODE# Applying Multi-CSC... Apllied the CSC code:EUR Succesfully applied multi-CSC. και από κάτω το πράσινο ανθρωπάκι του android ξαπλωμένο με ένα κόκκινο τρίγωνο με θαυμαστικό πάνω του. Τι έχω κάνει λάθος; Μήπως δεν έπρεπε να περάσω το παραπάνω αρχείο αλλά το recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300.tar; Δεν έχει μπει το cwm. Βάλε την 6.0.2.8 έκδοση που υπάρχει στο xda thread στην πρώτη σελίδα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δεν έχει μπει το cwm. Βάλε την 6.0.2.8 έκδοση που υπάρχει στο xda thread στην πρώτη σελίδα. Ευχαριστώ πολύ. Τελικά αυτό ήταν. Παρˊ ότι ειχα κανει σωστά την διαδικασία δεν ειχε περασει. Περασα την 6.0.2.8 και όλα εντάξει. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αν κάνω root απο ότι καταλαβαίνω χανω όλα τα δεδομένα και εφαρμογές που έχω στο κινητό έτσι δεν ειναι; Αν ναι μετα πως τα επαναφερω; Με το kies γίνεται ή όχι θέλω άλλο προγραμμα; Έχω το galaxy s3 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αν κάνω root απο ότι καταλαβαίνω χανω όλα τα δεδομένα και εφαρμογές που έχω στο κινητό έτσι δεν ειναι; Αν ναι μετα πως τα επαναφερω; Με το kies γίνεται ή όχι θέλω άλλο προγραμμα; Έχω το galaxy s3 4g Καλημέρα . Δεν χάνεις τίποτα . Αν εχεις το s3 lte ,κατέβασε το αντίστοιχο cf-auto . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλημέρα! Υπάρχει οδηγός root για s3 lte στο myphone; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλημέρα! Υπάρχει οδηγός root για s3 lte στο myphone; Ευχαριστώ Είναι ο ίδιος οδηγός ,απλά κατεβάζεις τον cf-auto που είναι για το s3 I9305 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33305792&postcount=3 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ευχαριστώ το έκανα. ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Για πιο λόγο το Odin δεν βλεπει-αναγνωριζει το κινητό μου μόλις το συνδέω στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Για πιο λόγο το Odin δεν βλεπει-αναγνωριζει το κινητό μου μόλις το συνδέω στο pc? Έχεις εγκαταστήσει το kies ή τους ή drivers της Samsung ??? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) εκανα root κανονικα σημερα ολα καλα .εβαλα και το triangle για μηδενισμο το εκανα και αυτο(πιστευω)πηγα download mode για να δω τη γραφει και μου λεει.custom binary download yes(1counts) current binary custom system status custom ειναι καλα η δεν εκανα κατι σωστα στον μηδενισμο?:) EDIT το εκανα με τον τροπο που βγαζεις την μπαταρια και τωρα βγαζει. custom binary download no current binary samsung official system status custom ειδα πιο πισω οτι για να γινει το system status samsung official πρεπει να κανω επαναφορα ρυθμισεων,αν δεν το κανω θα εχω καποιο προβλημα? Edited February 18, 2013 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 εκανα root κανονικα σημερα ολα καλα .εβαλα και το triangle για μηδενισμο το εκανα και αυτο(πιστευω)πηγα download mode για να δω τη γραφει και μου λεει.custom binary download yes(1counts) current binary custom system status custom ειναι καλα η δεν εκανα κατι σωστα στον μηδενισμο?:) EDIT το εκανα με τον τροπο που βγαζεις την μπαταρια και τωρα βγαζει. custom binary download no current binary samsung official system status custom ειδα πιο πισω οτι για να γινει το system status samsung official πρεπει να κανω επαναφορα ρυθμισεων,αν δεν το κανω θα εχω καποιο προβλημα? Αν θέλεις όλα να είναι εντάξει σε περίπτωση saevice τότε πρεπει και αυτό να γράφει official . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Αν θέλεις όλα να είναι εντάξει σε περίπτωση saevice τότε πρεπει και αυτό να γράφει official . δηλαδη τωρα αν χτυπα ξυλο γινει κατι πρεπει να κανω επαναφορα ρυθμισεων και μετα να βγαλω και το root? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Το root δεν επηρεάζει την εγγύηση. :) Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Το root δεν επηρεάζει την εγγύηση. :) σοβαρα? δεν το ηξερα αυτο ειναι καλο.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Το root δεν επηρεάζει την εγγύηση. :) Είσαι σίγουρος..? Εγώ γιατί νομίζω οτι πρεπει να μηδενιστεί με triangle και μετά να γινει unroot η συσκευη? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357131 . Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει η περίπτωση να γκρινιάξουν αλλά εάν έχουμε γνώση του νόμου τότε θα πρέπει να υποχωρήσουν... Εννοείται ότι το παραπάνω δεν ισχύει για αγορές από χώρες εκτός ΕΕ. Edited February 18, 2013 by cna Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1910 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το lte μου απο skoutzομαγαζο. Παιδια SOS, διαπιστώνω όιτ δεν παίρνει την καρτα 3G της Κοσμοτέ. Καμμιά πρόταση για το τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357131 . Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει η περίπτωση να γκρινιάξουν αλλά εάν έχουμε γνώση του νόμου τότε θα πρέπει να υποχωρήσουν... Εννοείται ότι το παραπάνω δεν ισχύει για αγορές από χώρες εκτός ΕΕ. Εδώ κάνεις λάθος. Εσύ λες έτσι, ο άλλος (Samsung) γιουβέτσι. Αν δηλαδή σου πει ότι δε σε καλύπτω τι θα κάνεις; Μπορείς να πας στα δικαστήρια και να απευθυνθείς στο ΙΝΚΑ, με άγνωστα αποτελέσματα όμως. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί να έχουν καλυφθεί παρόλο το root, αλλά αυτό μπορεί να είναι και από προφανείς διαφορετικούς λόγους. Για παράδειγμα μια καμμένη οθόνη, ένα χαλασμένο button. Άλλο τι ισχύει, τι θα έπρεπε να ισχύει και αν αυτό που θα έπρεπε να ισχύει εφαρμόζεται. Αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν καλύπτεται από την Samsung εφόσον δε θέλει. Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το lte μου απο skoutzομαγαζο. Παιδια SOS, διαπιστώνω όιτ δεν παίρνει την καρτα 3G της Κοσμοτέ. Καμμιά πρόταση για το τι πρέπει να κάνω? Αν εννοείς ότι η κάρτα σου είναι μεγάλη, ή την κόβεις ή πας στην Cosmote και στην αλλάζουν (5ευρώ). Edited February 20, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1910 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αν εννοείς ότι η κάρτα σου είναι μεγάλη, ή την κόβεις ή πας στην Cosmote και στην αλλάζουν (5ευρώ). Δεν το ηξερα, θανκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλημέρα. Οταν κανεις root το software update λειτουργεί; Γιατί εγώ προσπάθησα να ελέγξω αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση και μου έβγαλε το μήνυμα ότι ή συσκευή σας εχει πειραχτει και δε μπορεί να κάνετε update; Τι πρέπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλημέρα. Οταν κανεις root το software update λειτουργεί; Γιατί εγώ προσπάθησα να ελέγξω αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση και μου έβγαλε το μήνυμα ότι ή συσκευή σας εχει πειραχτει και δε μπορεί να κάνετε update; Τι πρέπει να κανω; Δεν μπορεις να κανεις κατι... αλλα μπορεις οποια εκδοση βγαινει να την περνας πολυ ευκολα μεσω odin χωρις να περιμενεις ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για τη συσκευη σου κτλ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 καλησπερα προσπαθω μα το κανω ροοτ και αφου ολοκληρωνει με pass to odin βγαζει οπως λεει το κοκκινο android και μετα κανει επανεκινηση και με βαζει σε android system recovery με μπλε γραματα ... τωρα χαθηκα εντελος . που ειμαι που παω ποιος ειμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 καλησπερα προσπαθω μα το κανω ροοτ και αφου ολοκληρωνει με pass to odin βγαζει οπως λεει το κοκκινο android και μετα κανει επανεκινηση και με βαζει σε android system recovery με μπλε γραματα ... τωρα χαθηκα εντελος . που ειμαι που παω ποιος ειμαι? Έχεις τικαρει στο odin το auto reboot ? Με μια επανεκκίνηση απο το μενού του recovery θα είσαι εντάξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Έχεις τικαρει στο odin το auto reboot ? Με μια επανεκκίνηση απο το μενού του recovery θα είσαι εντάξει . μιχαλη σιγουρα το ειχα τικαρει, ουτε με επαννεκινηση ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μιχαλη σιγουρα το ειχα τικαρει, ουτε με επαννεκινηση ειναι οκ. Υποθέτω ότι κάνεις root με το cf-auto . Καν το ξανά ,κατεβάζοντας πάλι το cf -auto Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts