Jump to content

Galaxy S III : Πλήρης οδηγός για root

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν κανει γαλαζιο τωρα παραμενει κιτρινο το COM....

Το odin δεν βλεπει το τηλέφωνο .

Άλλαξε θυρα usb ,τρέξε το odin σαν διαχειριστή και προσπάθησε ξανά .

Βγάλε και βάλε την μπαταριά .

Δεν μπορώ να καταλάβω τι εχεις κάνει :confused:

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

επισης δεν κλεινει το τηλεφωνο για κανενα λογω

μηπως βοηθησει η φωτογραφια?

Edited by m7ixalis
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

και αυτο δοκιμασα αλλα τιποτα. καηκαμε χεχεχεχεχε

Πέρνα διαφορετική ρομ.

Καλησπέρα σας, για να κάνω unroot, και ξανά φλασαρισμα της επίσημης θα πρέπει να βγάλω την external ram ή δεν χρειάζεται. Δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα από την εξωτερική μνήμη!!!

Καλησπέρα σας, για να κάνω unroot, και ξανά φλασαρισμα της επίσημης θα πρέπει να βγάλω την external ram ή δεν χρειάζεται. Δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα από την εξωτερική μνήμη!!!

Δεν επηρεάζεται η external sd ,αλλά αν θέλεις μπορείς να την αφαιρεσεις μεχρι να ολοκληρώσεις της διαδικασία του unroot .

Samsung galaxy s21+

Δεν επηρεάζεται η external sd ,αλλά αν θέλεις μπορείς να την αφαιρεσεις μεχρι να ολοκληρώσεις της διαδικασία του unroot .

Καλημέρα, έχω ένα ΠΡΌΒΛΗΜΑ με το galaxy, του έκανα εχθές το φλασαρισμα με το odin και πέρασα της μαμάς την πρόσφατη XLLA. Όλα πήγαν καλός, το έκανα και root. Αρχίζω να του περνάω εφαρμογές, αφού πέρασα ορισμένες εχθές, πάω να του περάσω τις υπόλοιπες σήμερα για να το στήσω όπως το είχα πριν από το φορματ, και μου βγάζει μέσα από το play store ότι δεν έχει μνήμη για να κάνει εγκατάσταση. Το τηλέφωνο έχει εσωτερική 32gb και 32gb εξωτερική. Τι παίζει?

Παίζει ότι έχουν μείνει υπολείμματα αρχείων στο /data/dalvik-cache από τις εφαρμογές που είχες πριν. Μάλλον δεν έκανες wipe dalvik-cache, wipe data και wipe cache...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Παίζει ότι έχουν μείνει υπολείμματα αρχείων στο /data/dalvik-cache από τις εφαρμογές που είχες πριν. Μάλλον δεν έκανες wipe dalvik-cache, wipe data και wipe cache...

Τελικά το rom toolbox pro μου την έκανε, είχε μια επιλογή για configure apps2sd, είχα επιλέξει για sd card, οταν το έβαλα ξανά στο auto, έφτιαξε !!! Τελικα μου κάνει διάφορα Κουλα η συγκεκριμένη εφαρμογή. Την αγόρασα για να αλλάξω τα statusbar icons, αλλα δεν μου κάνει τίποτα, βέβαια με firmware μαμάς Samsung, δεν ξέρω αν με καμία custom rom, παιζει !!!!

καλησπερα σας επειδη εχω λιγο μπερδευτει ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να κανουμε το κινητο μας unroot? εχω την ωμεγα την τελευταια και εχω βρει και την επισημη firmware του κινητου μου

καλησπερα σας επειδη εχω λιγο μπερδευτει ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να κανουμε το κινητο μας unroot? εχω την ωμεγα την τελευταια και εχω βρει και την επισημη firmware του κινητου μου

Ποιο αναλυτικό οδηγό για unroot από αυτόν που υπάρχει στην πρώτη σελίδα δεν νομίζω να βρεις .

Samsung galaxy s21+

Δεν έχει νόημα να κάνεις την ωμέγα unroot. Μάλλον θέλεις να περάσεις επίσημο firmware... Υπάρχει επισημασμένο θέμα στην ενότητα του Galaxy s3 με οδηγίες και αρχεία.

- Alex

Παιδια επειδη παιζει να μου φερει ενας φιλος το s3 του να το κανω root μπορειτε να μου πειτε ποιον τροπο πρεπει να ακολουθησω και αυτο γιατι οπως λεει στο 1 ποστ ο ευκολος τροπος δεν ισχυει πλεον στις τελευταιες επισημες ρομς.

Οποτε τι ακριβως κανω μονο για ρουτ τιποτα αλλο(ουτε custom rom, custom kernel).

Επισης πως θα ξερω αν θελει ξεκλειδωμα ο bootloader ή αν οχι?

Επισης ρε παιδια τι αλλαζει οσο ποιο νεα εκδοση cwm βαλεις στο κινητο σου?

Και τελος το τι cwm θα βαλεις στο καθε κινητο αλλαζει ετσι δεν ειναι?

Edited by fits13

Κάνεις αυτό που λέει ο οδηγός από το σημείο Προετοιμασία και κάτω.

Αφού δεν γράφει τίποτε στον οδηγό για Bootloader σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Θα σας παρακαλέσω να διαβάζετε πρώτα ολόκληρους τους οδηγούς καλά και μετά να ρωτάτε αν δεν καταλαβαίνετε κάτι.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Περίεργο... Έχω την XELLA τελευταίο update oficial και παρότι κάνω σωστά τη διαδικασία δε μου βγάζει superuser κατά το ρουτάρισμα!!! Καμιά ιδέα;

παιδια ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΣΤΟ android system recovery 3e

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα

Edited by m7ixalis
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Παίδες βοήθεια... Καλή σαρακοστή...

Έκανα ρουτ το κινητό κανονικά με τον οδηγό. όλα οκ. μετά από λίγο χωρίς να αλλάξω ρομ ή οτιδήποτε άλλο, αποφάσισα να γίνω unroot . Έκανα εγκατάσταση το triangle, έτρεξε, δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε, χάθηκε και το εικονίδιο του superuser. κοίταξα στο download mode έλεγε 1 ο counter. Απογοητεύτηκα και έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών.

Ενώ μέσα στις ρυθμίσεις λέει κανονικό και όχι τροποποιήθηκε, στο download mode λέει ακόμα 1...

Τι μπορώ να κάνω σας παρακαλώ να φύγει και το 1 (πέρα από τον σταυρό μου αν και δε θα βοηθήσει)...

Παίδες βοήθεια... Καλή σαρακοστή...

Έκανα ρουτ το κινητό κανονικά με τον οδηγό. όλα οκ. μετά από λίγο χωρίς να αλλάξω ρομ ή οτιδήποτε άλλο, αποφάσισα να γίνω unroot . Έκανα εγκατάσταση το triangle, έτρεξε, δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε, χάθηκε και το εικονίδιο του superuser. κοίταξα στο download mode έλεγε 1 ο counter. Απογοητεύτηκα και έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών.

Ενώ μέσα στις ρυθμίσεις λέει κανονικό και όχι τροποποιήθηκε, στο download mode λέει ακόμα 1...

Τι μπορώ να κάνω σας παρακαλώ να φύγει και το 1 (πέρα από τον σταυρό μου αν και δε θα βοηθήσει)...

Πέρνα μια official rom με odin .

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστώ για την απάντηση... δεν έχω αλλάξει ρομ. Το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή είναι σαν τότε που το αγόρασα... με εξαίρεση τον αριθμο 1 και φυσικά το επισημο update του λειτουργικού. Θα πρέπει δηλαδη να βρω και να ξαναπεράσω την αρχική ούγγρικη ρομ χωρίς το update? Ετσι θα φυγει μονο ο άσσος από το download mode?

Ευχαριστώ για την απάντηση... δεν έχω αλλάξει ρομ. Το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή είναι σαν τότε που το αγόρασα... με εξαίρεση τον αριθμο 1 και φυσικά το επισημο update του λειτουργικού. Θα πρέπει δηλαδη να βρω και να ξαναπεράσω την αρχική ούγγρικη ρομ χωρίς το update? Ετσι θα φυγει μονο ο άσσος από το download mode?

Μπορείς να δοκιμάσεις παλι με το triangle (πρέπει να είσαι root) και αν δεν φύγει περνάς την official με factory reset .

Λογικά το triangle έπρεπέ να σου μηδένιση τον counter ,αν βέβαια δεν εχεις περάσει custom recovery .

Samsung galaxy s21+

Μάλιστα... να ξαναγίνω δηλαδή ρούτ και να κάνω τη διαδικασία πάλι... είδες αμα μπλέκεις με πράματα που δεν ξέρεις...

έχω ήδη κάνει factory reset πάντως, αυτή τη στιγμή είμαι με εργοστασιακές ρυθμίσεις με την αρχική ρομ την οποία δεν έχω αλλάξει ή φλασάρει όπως λέτε... φοβάμαι μην τα κάνω σκατά πάλι με το όλο ρουτινγκ ανρούτινγκ... δεν υπάρχει άλλος τρόπος ε?

Μάλιστα... να ξαναγίνω δηλαδή ρούτ και να κάνω τη διαδικασία πάλι... είδες αμα μπλέκεις με πράματα που δεν ξέρεις...

έχω ήδη κάνει factory reset πάντως, αυτή τη στιγμή είμαι με εργοστασιακές ρυθμίσεις με την αρχική ρομ την οποία δεν έχω αλλάξει ή φλασάρει όπως λέτε... φοβάμαι μην τα κάνω σκατά πάλι με το όλο ρουτινγκ ανρούτινγκ... δεν υπάρχει άλλος τρόπος ε?

Σίγουρα δεν είσαι ακομα root ? To triangle δεν αφαιρεί το root ,δοκίμασε κάποια εφαρμογη που να θέλει root access .

Samsung galaxy s21+

δοκίμασα το triangle και δεν λειτουργεί... το εικονίδιο superuser έχει εξαφανιστεί και αφού έκανα μετά factory reset στις ρυθμίσεις-κατάσταση τηλεφώνου κάτω κάτω λέει κανονικό και όχι τροποποιημένο όπως όταν έκανα ρουτ... άσε έχω απογοητευτεί... τι ήθελα και έμπλεξα?

σόρυ για την ταλαιπωρία Μιχάλη... μακάρι να το έφτιαχνα όπως ήταν πρίν...

λεπτομέρεια: μόλις μπήκα σε download mode πάλι και λέει: custom binary download - yes (1 counts)

current binary - samsung official

system status - official

δεν ξέρω αν βοηθάει...

Edited by Amalgama