gkai27 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Μήπως ξέρετε για (XEO)..?? Ποτε θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbgk_22 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 μαγκες καλησπερα.. 1ερωτησουλα.καταρχην το δικο μ s3 αγορα περυσι τον νοεμβριο απο πλαισιο μ μ χει ζητησει ηδη 2φορες να κανει αναβαθμιση λογισμικου και η 2η ηταν αυτη η !$^%#@^ η 4.3 εκδοση που εκανε το κιν να θες να το σπασεις..ομως αν θυμαμαι καλα προχθες μ ζητησε παλι αναβαθμιση και τωρα το κιν πεταει κ ειμαι πλεον στην 4.3!!! στην ερωτηση μ τωρα..σημερα αγορασα απο ομονοια για τη γυναικα μ το s3 στα 16gb στο κοκκινο που μ'εφαγε αν κ ηθελα να παω να το παρω απο το e-shop (διαφορα 50Ε) κ λεω λογικα θα ζητησει κ αυτο να γινει 4.3..αλλα παταω κ μ λεει οτι δεν υπαρχει νεα αναβαθμιση κ εχει πανω την 4.1.2!!! ειναι ολα ορθα ή παιζει τπτ???κατεβασα κ kies αλλα τπτ..!!! ευχαριστωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 μαγκες καλησπερα.. 1ερωτησουλα.καταρχην το δικο μ s3 αγορα περυσι τον νοεμβριο απο πλαισιο μ μ χει ζητησει ηδη 2φορες να κανει αναβαθμιση λογισμικου και η 2η ηταν αυτη η !$^%#@^ η 4.3 εκδοση που εκανε το κιν να θες να το σπασεις..ομως αν θυμαμαι καλα προχθες μ ζητησε παλι αναβαθμιση και τωρα το κιν πεταει κ ειμαι πλεον στην 4.3!!! στην ερωτηση μ τωρα..σημερα αγορασα απο ομονοια για τη γυναικα μ το s3 στα 16gb στο κοκκινο που μ'εφαγε αν κ ηθελα να παω να το παρω απο το e-shop (διαφορα 50Ε) κ λεω λογικα θα ζητησει κ αυτο να γινει 4.3..αλλα παταω κ μ λεει οτι δεν υπαρχει νεα αναβαθμιση κ εχει πανω την 4.1.2!!! ειναι ολα ορθα ή παιζει τπτ???κατεβασα κ kies αλλα τπτ..!!! ευχαριστωωωωωω υπομονη φιλε μου θα βγει κ στις γυναικα σου..βγαινει ανα χωρα..εχει ξεκινησει..κ εγω την περιμενω!!!οταν το συνδεεις στο kies εχει τρια γραμματακια στο τελος σε παρενθεση που λεει ποιας χωρας ειναι το filmware που φορας..κ το κοιτας στο sammobile.com.οταν βγει για την χωρα σου θα σου ερθει το update!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Η 4.3 ποτε θα ειναι διαθεσιμη για download απο εδω για να την περασω μεσω odin ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbgk_22 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 ευχαριστώ πάρα πολυ φιλαράκι................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τελικά έχει knox; ξέρουμε; :-) Επίσης, root στην 4.3 ξέρουμε να κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τελικά έχει knox; ξέρουμε; :-) Επίσης, root στην 4.3 ξέρουμε να κάνουμε; Knox δεν έχει σίγουρα....root ακόμα δεν έκανα...Μόλις κάνω θα ενημερώσω... Από ότι διάβασα κάνεις με τον ίδιο τρόπο με την 4.1.2 Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Knox δεν έχει σίγουρα....root ακόμα δεν έκανα...Μόλις κάνω θα ενημερώσω... Από ότι διάβασα κάνεις με τον ίδιο τρόπο με την 4.1.2 Ειναι 100% βεβαιο οτι δεν εχει συστημα knox στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ειναι 100% βεβαιο οτι δεν εχει συστημα knox στο κινητο μας? Ναι δεν υπάρχει. Προς όλους: Αξίζει με 1000 να δοκιμάσετε την νέα 4.3 που κυκλοφορεί εδώ και μια βδομάδα την δουλεύω μέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα τέλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_k Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ναι δεν υπάρχει. Προς όλους: Αξίζει με 1000 να δοκιμάσετε την νέα 4.3 που κυκλοφορεί εδώ και μια βδομάδα την δουλεύω μέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα τέλεια Καλησπέρα. Εγώ την έβαλα αλλά έχασα πολλά τηλέφωνα... είτε με καλούσαν κ δεν χτυπούσε, είτε ενώ μιλούσα κολλαγε και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση. Τώρα το άφησα όπως έχει και δουλεύω το NOTE μέχρι να βγει κάτι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Ναι δεν υπάρχει. Προς όλους: Αξίζει με 1000 να δοκιμάσετε την νέα 4.3 που κυκλοφορεί εδώ και μια βδομάδα την δουλεύω μέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα τέλεια Απο σαμμυφιρμ την κατεβασες? Edited December 22, 2013 by fotis1988 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Απο σαμμυφιρμ την κατεβασες? πειραγμένη από xda έχω αλλά βασίζεται στην MK6 του sammobile. Εννοείται την πέρασα με factory reset και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με κλήσεις ούτε με τίποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καλησπέρα! μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω internet explorer σε apk?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καλησπέρα! μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω internet explorer σε apk?? Φίλε είσαι σε λάθος thread και αυτό που ζητάς δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Φίλε είσαι σε λάθος thread και αυτό που ζητάς δεν υπάρχει. sori.. το κινητο μ δεν το εχει.. προεγκατεστημένο τι μπορω να κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 sori.. το κινητο μ δεν το εχει.. προεγκατεστημένο τι μπορω να κανω ?? μηπως εννοεις τον internet explorer του aosp android?τον κλασικο που ειχε παντα το android με το μπλε εικονιδιο της γης? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) μηπως εννοεις τον internet explorer του aosp android?τον κλασικο που ειχε παντα το android με το μπλε εικονιδιο της γης? ναι! αυτό λεω πως μπορω να το βαλω?? το κινητο είναι της γυναικας μου και το πηρα προχθες δεν είναι samsung είναι αλλης εταιριας . και εχει μονο το chrome που δεν βολευει καθολου. Edited December 25, 2013 by gkai27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ναι! αυτό λεω πως μπορω να το βαλω?? το κινητο είναι της γυναικας μου και το πηρα προχθες δεν είναι samsung είναι αλλης εταιριας . και εχει μονο το chrome που δεν βολευει καθολου. Κατά την άποψή μου ο chrome είναι σαφώς ανώτερος. (απόψεις είναι αυτές βέβαια...:p) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ναι! αυτό λεω πως μπορω να το βαλω?? το κινητο είναι της γυναικας μου και το πηρα προχθες δεν είναι samsung είναι αλλης εταιριας . και εχει μονο το chrome που δεν βολευει καθολου. κατεβασε το απο εδω:https://www.dropbox.com/s/3rdhzxa4sxc11se/SecBrowser.apk δοκιμασε να το εγκαταστησεις σαν κανονικη εφαρμογη.αν δεν πετυχει θα πρεπει να εισαι root για να το περασεις Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 πειραγμένη από xda έχω αλλά βασίζεται στην MK6 του sammobile. Εννοείται την πέρασα με factory reset και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με κλήσεις ούτε με τίποτα ενα link αν μπορεις... η πρωτη σελιδα με τα επισημα firm δεν ανανεωνεται πλεον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 κατεβασε το απο εδω:https://www.dropbox.com/s/3rdhzxa4sxc11se/SecBrowser.apk δοκιμασε να το εγκαταστησεις σαν κανονικη εφαρμογη.αν δεν πετυχει θα πρεπει να εισαι root για να το περασεις Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά σε όλους. Ήρθε η 4.3 και για "ελληνικά" κινητά, αυτή την στιγμή κατεβάζει 429,60ΜΒ. Νομίζω αυτή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Και εμενα εχει που ειμαι Κυπρο. Αλλα σαν να φοβαμαι να την κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μου ήρθε χθες με σύνδεση WIND.Την κατέβασα,έκανε restart,μου έγραψε επιτυχής αναβάθμιση,αλλά στις ρυθμίσεις αναφέρει-και είναι-η 4.1.2. Τι έκανα λάθος ή τι πρέπει να κάνω για να τρέξει η 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μου ήρθε χθες με σύνδεση WIND.Την κατέβασα,έκανε restart,μου έγραψε επιτυχής αναβάθμιση,αλλά στις ρυθμίσεις αναφέρει-και είναι-η 4.1.2. Τι έκανα λάθος ή τι πρέπει να κάνω για να τρέξει η 4.3? σου ηρθε αλλο ενα update για την 4.1.2.μην αγχωνεσαι θα ερθει κ η 4.3 για το δικο σου..βγαινει ανα χωρα η 4.3 που να ταιριαζει με το filmware το κινητου σου!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts