lefters Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Τρεχουμε τώρα............. http://www.sammobile.com/2013/12/13/open-europe-test-firmwares-available-for-galaxy-s-iii-gt-i9300-and-galaxy-note-ii-gt-n7100/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τρεχουμε τώρα............. http://www.sammobile.com/2013/12/13/open-europe-test-firmwares-available-for-galaxy-s-iii-gt-i9300-and-galaxy-note-ii-gt-n7100/ την περασε κανεις να μας πει εντυπωσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 την περασε κανεις να μας πει εντυπωσεις ? Την πέρασα σήμερα το πρωί.... αρκετά καλή και σε ταχύτητα και σε μπαταρία... Τα γνωστά lags με την 4.1.2 παραμένουν, ίσως σε λίγο μικρότερο βαθμό. Να ξέρετε ότι κατά την εγκατάσταση διαγράφει τα πάντα στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Παιδιά δεν ξέρω σε εσάς αλλά εμένα το τηλέφωνο εχει αρκετό lag με την MK6 oxa. Με την BTU δεν είχα lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Την πέρασα σήμερα το πρωί.... αρκετά καλή και σε ταχύτητα και σε μπαταρία... Τα γνωστά lags με την 4.1.2 παραμένουν, ίσως σε λίγο μικρότερο βαθμό. Να ξέρετε ότι κατά την εγκατάσταση διαγράφει τα πάντα στην εσωτερική μνήμη. Από μνήμη πως πάει . Είχα διαβάσει σε κάποιο forum πως θα από 831ΜΒ θα πήγαινε 900+ΜΒ. Ισχύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Από μνήμη πως πάει . Είχα διαβάσει σε κάποιο forum πως θα από 831ΜΒ θα πήγαινε 900+ΜΒ. Ισχύει ? Όχι, αυτό που διάβασες ήταν μέρος του τρολλαρίσματος που έγινε τις πρώτες μέρες που βγήκε η MK6 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Όχι, αυτό που διάβασες ήταν μέρος του τρολλαρίσματος που έγινε τις πρώτες μέρες που βγήκε η MK6 :p Πάντως από μπαταρία καλά πάει. χθες για πρώτη φορά - με την ίδια περίπου χρήση- κράτησε 2ημερες λειτουργίας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έκανα κι εγώ σήμερα την μετάβαση σε OXA 4.3 του JustArchi (εντελώς στοκ απλά σε zip για φλασάρισμα μέσω recovery και έτοιμη rooted). Τώρα είμαι στη φάση επαναφοράς των εφαρμογών και δεδομένων. Φαίνεται να πάει πολύ καλά, τα χρώματα της οθόνης μ'αρέσουν περισσότερο και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μετά από μερικές μέρες χρήσης της MK6 (έχω βάλει την BTU από τα dump files που είχαν ανεβάσει στο XDA), το τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερο σε όλα του σε σχέση με πριν (εκτός από τα δύο μικρά lag στο wake up και στην εφαρμογή της συλλογής). Η μπαταρία νομίζω ότι είναι κάπως καλύτερη, η διαχείριση μνήμης επιτέλους σωστή. Η συσκευή δεν δείχνει να "κουράζεται" μετά από μερικές χρήσης, όπως έκανε με την 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μετά από μερικές μέρες χρήσης της MK6 (έχω βάλει την BTU από τα dump files που είχαν ανεβάσει στο XDA), το τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερο σε όλα του σε σχέση με πριν (εκτός από τα δύο μικρά lag στο wake up και στην εφαρμογή της συλλογής). Η μπαταρία νομίζω ότι είναι κάπως καλύτερη, η διαχείριση μνήμης επιτέλους σωστή. Η συσκευή δεν δείχνει να "κουράζεται" μετά από μερικές χρήσης, όπως έκανε με την 4.1.2. Τα ίδια ακριβώς κι εγώ είδα. Το lag δεν το παρατηρώ αλλά αν δεν έχεις ripple effect είναι πιο άμεσο το wake είπαν. Μπαταρία αρκετά καλύτερη από πριν. Το ίδιο και η διαχείριση μνήμης δεν είδα redraw. Επίσης το trim κάνει δουλειά οπότε γι αυτό δεν κουράζεται και δείχνει να 'βαριέται' με τον καιρό όπως με την 4.1. Για όσους έχουν θέματα κάντε factory reset και θα είστε οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebenaco Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τα ίδια ακριβώς κι εγώ είδα. Το lag δεν το παρατηρώ αλλά αν δεν έχεις ripple effect είναι πιο άμεσο το wake είπαν. Μπαταρία αρκετά καλύτερη από πριν. Το ίδιο και η διαχείριση μνήμης δεν είδα redraw. Επίσης το trim κάνει δουλειά οπότε γι αυτό δεν κουράζεται και δείχνει να 'βαριέται' με τον καιρό όπως με την 4.1. Για όσους έχουν θέματα κάντε factory reset και θα είστε οκ. Συμφωνώ και επαυξάνω. Μετά από δύο αναβαθμίσεις μεσω ΟΤΑ (χωρίς επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση) το τηλέφωνο σερνόταν. με την ΜΚ6 (BTU) και factory reset είναι άλλο τηλέφωνο και κυρίως χωρίς να "κουράζεται" όπως είπαν και οι συνφορουμίτες. Μπαταρία καλύτερη και ελάχιστο lag. Συνίσταται ανεπιφύλακτα η ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 ξερουμε ποτε περιπου θα αρχισει να διατιθεται η επισημη 4.3 ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 ξερουμε ποτε περιπου θα αρχισει να διατιθεται η επισημη 4.3 ? Επίσημη FΟΤΑ είναι για τα εγγλέζικα BTU Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 στο ελλαντα δεν ξερουμε ποτε ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Επίσημη FΟΤΑ είναι για τα εγγλέζικα BTU Για Ελλάδα όσα είναι VODAFONE . Εδώ : http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=VGR#firmware Edited December 17, 2013 by bilste1965 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 για οσους εχουν cosmote εχει ενημερωθει καποιος ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Για Ελλάδα όσα είναι VODAFONE . Εδώ : http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=VGR#firmware εδω μιλαμε πλεον για επισημη αναβαθμηση σε 4.3? για να το παρουμε αποφαση μεσα στις γιορτες αν ειναι... ;) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Έκανα κι εγώ σήμερα την μετάβαση σε OXA 4.3 του JustArchi (εντελώς στοκ απλά σε zip για φλασάρισμα μέσω recovery και έτοιμη rooted). Τώρα είμαι στη φάση επαναφοράς των εφαρμογών και δεδομένων. Φαίνεται να πάει πολύ καλά, τα χρώματα της οθόνης μ'αρέσουν περισσότερο και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και κανεις απλα install zip ?για αυτο που λεει για efsv1-2 τι πρεπει να κανουμε?κατι αλλο που να μη λειτουργει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Και κανεις απλα install zip ?για αυτο που λεει για efsv1-2 τι πρεπει να κανουμε?κατι αλλο που να μη λειτουργει καλα? Ναι πρώτα προτείνω full wipe/factory reset και μετά εγκατάσταση rom και modem. Αν τώρα έχεις περασμένη rom που βγήκε μετά τον Ιούλιο (MG2 η νεότερη) τότε το efs σου έγινε v2 και δεν μπορείς να βάλεις παλιές rom μπορείς πλέον μόνο όσες καινούριες βγαίνουν να βάζεις (δηλαδή μόνο από MG2 και μετα) ενώ αν έχεις rom πριν τον Ιούλιο το efs σου είναι v1 και με την εγκατάσταση νέας rom θα γίνει v2 με το αντίκτυπο που σου είπα παραπάνω. Δεν αλλάζει κάτι για σένα ούτε θα έχεις προβλήματα. Επίσης ένα backup του efs σου είναι must. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ναι πρώτα προτείνω full wipe/factory reset και μετά εγκατάσταση rom και modem. Αν τώρα έχεις περασμένη rom που βγήκε μετά τον Ιούλιο (MG2 η νεότερη) τότε το efs σου έγινε v2 και δεν μπορείς να βάλεις παλιές rom μπορείς πλέον μόνο όσες καινούριες βγαίνουν να βάζεις (δηλαδή μόνο από MG2 και μετα) ενώ αν έχεις rom πριν τον Ιούλιο το efs σου είναι v1 και με την εγκατάσταση νέας rom θα γίνει v2 με το αντίκτυπο που σου είπα παραπάνω. Δεν αλλάζει κάτι για σένα ούτε θα έχεις προβλήματα. Επίσης ένα backup του efs σου είναι must. οκ θα το δοκιμασω και ο Θεος βοηθος , εαν και δε νομιζω οτι θα ναι και τπτ το φοβερο. Απλώς επειδη το κινητο μου εχει πολωνικο serial number πρεπει να περιμενω αρκετα αν δω οτι την 4.1.2 την πηρα τον αυγουστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 εδω μιλαμε πλεον για επισημη αναβαθμηση σε 4.3? για να το παρουμε αποφαση μεσα στις γιορτες αν ειναι... ;) καλησπερα παιδια μια ερωτηση εχω ειχα παρει το κινητο απο cosmote με 4.1.2 και του εβαλα την 4.1.2 eur και τωρα ειμαι το open source europe 4.3 αν βαλω της vodafone την 4.3 θα εχω προβλημα??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 καλησπερα παιδια μια ερωτηση εχω ειχα παρει το κινητο απο cosmote με 4.1.2 και του εβαλα την 4.1.2 eur και τωρα ειμαι το open source europe 4.3 αν βαλω της vodafone την 4.3 θα εχω προβλημα??ευχαριστω Δεν θα έχεις αλλά δεν έχει νόημα είναι ίδια με την open Europe + ένα σωρό bloatware Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Δεν θα έχεις αλλά δεν έχει νόημα είναι ίδια με την open Europe + ένα σωρό bloatware δηλαδη να μεινω με αυτη που εχω και οταν βγει η official για ελλαδα να την βαλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 δηλαδη να μεινω με αυτη που εχω και οταν βγει η official για ελλαδα να την βαλω?? Αν βγει official για Ελλάδα που είναι πιο καινούρια από την MK6 ναι αλλιώς πάλι δεν έχει νόημα η αλλαγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Αν βγει official για Ελλάδα που είναι πιο καινούρια από την MK6 ναι αλλιώς πάλι δεν έχει νόημα η αλλαγή. ευχαριστω πολυ φιλε μου και καλες γιορτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts