stsdema28 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Θα μπορούσες να μου προτείνεις μια official rom multi csc για να το καταφερω; Μηπως η αγγλική; Όχι φίλε μου, η αγγλική δεν έχει EUR σίγουρα γιατί αυτήν έχω εγώ. Νομίζω η πρώτη JB που βγήκε, η Πολωνική, έχει multi-csc μαζί με EUR αλλά είναι 4.1.1.. δηλαδή πρέπει να γίνει downgrade... ίσως μετά το φλασάρισμα να πρέπει να μπεις στο recovery... wipe data/cache... Ας απαντήσει κάποιος άλλος που γνωρίζει με σιγουριά μην σε πάρω στο λεμό μου...Κάποια υπάρχει αλλά δεν μου ρχεται καθόλου.. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Παιδιά έχω μια απορία. Μπορούμε να αλλάξουμε τις εφαρμογές που εμφανίζονται στην πλαϊνή μπάρα των πολλαπλών παραθύρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Παιδιά έχω μια απορία. Μπορούμε να αλλάξουμε τις εφαρμογές που εμφανίζονται στην πλαϊνή μπάρα των πολλαπλών παραθύρων; Απαντά ο Stratos λίγο πιο πάνω στο ερώτημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 γεια σας ηθελα να ρωτησω εμενα στο s3 φοραει την εκδοση I9300XXELKC (ΧΕΟ) ξερει κανεις αν θα παρει την I9300XXELLA? επισης δεν εχω την επιλογει να αλλαξω σε (ΕUR) εχει μονο αλλες χωρες στο csc. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 γεια σας ηθελα να ρωτησω εμενα στο s3 φοραει την εκδοση I9300XXELKC (ΧΕΟ) ξερει κανεις αν θα παρει την I9300XXELLA? επισης δεν εχω την επιλογει να αλλαξω σε (ΕUR) εχει μονο αλλες χωρες στο csc. ευχαριστω. Βάλε την Πολωνική XXELKC ή την XXELLA του Λουξεμβούργου που έχουν EUR και είναι Multi csc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 οταν επιλεγω καποιο οικονιδειο στην αρχικη οθονη για να το μετακινησω μου κανει δονηση γινεται να το απενεργοποιησοθμε αυτο και πως ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί παραξενεύτηκα με την αναβάθμιση. Έχω ελληνικό galaxy (EUR) και προσπάθησα να αναβαθμίσω ota αλλά κόλαγε πάντα στο 25%. Έκανα factory reset και πάλι κολάει στο 25%. Δοκίμασα μέσω kies και βγάζει διαθέσιμη μόνο την 4.1.1 . Βασικά θέλω να ξέρω εάν και άλλοι είχαν αντίστοιχο πρόβλημα και τι γίνεται με την εγγύηση άμα βάλω vodafone ελληνική 4.1.2 . Ευχαριστώ και σόρυ για το πρήξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Mια απ τα ιδια κι εγω. Αγορασμενο απο ebw πριν ενα μηνα σχεδον. Αναβαθμισα σε 4.1.1 πολυ ευκολα ΟΤΑ αλλα την 4.1.2 δε λεει να μου την εμφανισει. Και σημερ χρειαστηκε να κανω επαναφορα ρυθμισεων για αλλο λογο αλλα και μετα την επαναφορα βγαζει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Το τηλεφωνο ειναι μαμα απειραχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Mια απ τα ιδια κι εγω. Αγορασμενο απο ebw πριν ενα μηνα σχεδον. Αναβαθμισα σε 4.1.1 πολυ ευκολα ΟΤΑ αλλα την 4.1.2 δε λεει να μου την εμφανισει. Και σημερ χρειαστηκε να κανω επαναφορα ρυθμισεων για αλλο λογο αλλα και μετα την επαναφορα βγαζει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Το τηλεφωνο ειναι μαμα απειραχτο. Μαμά μπορεί να είναι.Με ελληνικό firmware είναι; Διάβασε εδώ αν δε ξέρεις πως να το δεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. κατεβαζω το kies γιατι ειμαι δουλεια και δεν το εχω και επανερχομαι. Ευχαριστω επισης για την υπομονη. Συγχωρεστε με αλλα ειναι η πρωτη φορα μετα απο καιρο που λογω δουλειας δεν εχω χρονο να μελετησω με προσοχη τα ποστ ωστε να βγαλω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. κατεβαζω το kies γιατι ειμαι δουλεια και δεν το εχω και επανερχομαι. Aν δεν είναι ελληνικό πάντως δε πειράζει, απλά θα πάρεις την αναβάθμιση όταν δοθεί για τη συγκεκριμένη ρομ που φοράς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) ATO Open Austria. Και βγαζει οτι ειναι το τελευταιο. Τι κανω ;; απλα περιμενω να βγει ;; Edited January 18, 2013 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ATO Open Austria. Και βγαζει οτι ειναι το τελευταιο. Τι κανω ;; απλα περιμενω να βγει ;; Άμα δε θες να βάλεις μόνος σου ρομ σύμφωνα με τον οδηγό του αρχικού θέματος, απλά κάνεις υπομονή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Χανω εγγυηση αν αλλαξω ρομ ?? edit. Tη χανω ναι. Και επειδη ειναι 1 μηνα τηλεφωνο λεω να περιμενω. Εκτος αν υπαρχει κανενα αλλο παραθυρακι. Edited January 18, 2013 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Χανω εγγυηση αν αλλαξω ρομ ?? edit. Tη χανω ναι. Και επειδη ειναι 1 μηνα τηλεφωνο λεω να περιμενω. Εκτος αν υπαρχει κανενα αλλο παραθυρακι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4491848#post4491848 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Κοινως, χανουμε εγγυηση εχοντας αλλαγμενη τη ρομ αλλα μπορουμε αν κατι στραβωσει και χρειαστουμε την εγγυηση να επαναφερουμε τη rom που ειχε. Σωστα ;;; Edited January 18, 2013 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 NAI! :) 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Κοινως, χανουμε εγγυηση εχοντας αλλαγμενη τη ρομ αλλα μπορουμε να κατι στραβωσει και χρειαστουμε την εγγυηση να επαναφερουμε τη rom που ειχε. Σωστα ;;; Έτσι. Το θέμα είναι αν χρειαστεί να πάει στο σέρβις, να έχει τη μαμά ρομ μέσα το κινητό ή αναβάθμιση της (αυτή που θα σου έρθει με ΟΤΑ ή με KIES). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αυτο ειναι που με φοβιζει. Το να παθω κατι και να μη μπορω να επεμβω ωστε να αλλαξω τη ρομ σε μαμα. Να περιμενω καλυτερα λεω....Και μιας και το αναλυουμε...Ποιος ο λογος ακριβως που γινεται αυτο με τις ρομ στις ανβαθμισεις ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αυτο ειναι που με φοβιζει. Το να παθω κατι και να μη μπορω να επεμβω ωστε να αλλαξω τη ρομ σε μαμα. Να περιμενω καλυτερα λεω....Και μιας και το αναλυουμε...Ποιος ο λογος ακριβως που γινεται αυτο με τις ρομ στις ανβαθμισεις ;;; Αν δε θα μπορεις να επεμβεις εσυ, λογικα δε θα μπορουν να επεμβουν κι αυτοι στο σερβις! :lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Λεω να μη ρισκαρω...Πραγματικα δυσκολευομαι να βρω το λογο που δεν γινεται ταυτοχρονα αναβαθμιση για ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 μια ερώτηση αρχάριου:βγήκε η 4,2 έκανα συγχρονισμό και αντίγραφα ασφαλείας με το kies,κανω factory reset(που είναι;) περνάω το update και μετά,πάλι factory reset και περνάω το αντίγραφο ασφαλείας στο τηλ. και είμαι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 μια ερώτηση αρχάριου:βγήκε η 4,2 έκανα συγχρονισμό και αντίγραφα ασφαλείας με το kies,κανω factory reset(που είναι;) περνάω το update και μετά,πάλι factory reset και περνάω το αντίγραφο ασφαλείας στο τηλ. και είμαι οκ; Μια χαρά τα λες ...προχώρα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Μια χαρά τα λες ...προχώρα . την αναβάθμιση,έχει σημασία εάν θα την κάνω μέσω wifi ή μέσω του kies? το factory reset ,που είναι; Edited January 18, 2013 by Dr_House Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 την αναβάθμιση,έχει σημασία εάν θα την κάνω μέσω wifi ή μέσω του kies? Καμία ! το ίδιο κάνει με όποιο τρόπο κα να την περάσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts