MCGITYS Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ναι ισχύει το ενδεχόμενο δυστυχώς. http://www.gottabemobile.com/2014/02/20/samsung-galaxy-s3-android-4-4-kitkat-update-roadblock/ Μα καλα ειναι δυνατον να τρεχει σε κινητα με 512 RAM και δεν μπορει να ερθει στο δικο μας.Αυτο το κανουν για να παρουν τα Galaxy S4 και mini s4 για να ανεβουν οι πωλησεις της sammy και οχι μονο της sammy αλλα απο οτι εμαθα θα παρουν και καποια αλλα low end . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μα καλα ειναι δυνατον να τρεχει σε κινητα με 512 RAM και δεν μπορει να ερθει στο δικο μας.Αυτο το κανουν για να παρουν τα Galaxy S4 και mini s4 για να ανεβουν οι πωλησεις της sammy και οχι μονο της sammy αλλα απο οτι εμαθα θα παρουν και καποια αλλα low end . Την ίδια τακτική ακολουθούν όλοι. Και τα προηγούμενα μοντέλα Samsung το ίδιο, και η HTC το ίδιο... προφανώς, θέλουν να πουλήσουν. Υπάρχουν πάντα τα custom firmware και το XDA. :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcave Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω μερικά προβληματακια και θα ήθελα την βοήθεια σας. Χριστούγεννα αγόρασα το κινητό. Ελληνικό. Με το που το ξεπακεταρα έκανα αμέσως αναβάθμιση σε 4,3 (ota). Γενικά είμαι ευχαρισημενος αλλά η μπαταρία του κρατά με το ζόρι 24 ώρες. 5 ωρες ειναι η αντοχη της μπαταριας οταν σερφαρω. Και πολλές φορές κολλάει (δεν "ακουει" κανενα πλήκτρο και ανάβει το λαμπάκι πάνω αριστερά σε μπλε χρώμα. Ο μόνος τρόπος για να το ξεκολλήσω είναι να βγάλω την μπαταρία. Δεν υπάρχει πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων . Τέλος πάει πολύ αργά όταν ανοίγω τα δεδομένα της εταιρίας για το ίντερνετ. Σε αντίθεση με το κατά πολύ μικρότερο LG hub που είχα πριν. Μπορω να κανω κατι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ναι ισχύει το ενδεχόμενο δυστυχώς. http://www.gottabemobile.com/2014/02/20/samsung-galaxy-s3-android-4-4-kitkat-update-roadblock/ Στα σχολια απο κατω ομως, υπαρχει και αυτη η εκδοχη http://www.justaboutphones.com/global-android-4-4-kitkat-update-list-samsung-poland-fake/ Δεν ξερω αν καποιοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα της samsung η αν οντως ειναι ψευτικη η λιστα. Και αν ειναι οντως η ram το προβλημα τοτε γιατι να μην ειναι στην λιστα το s3 lte? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 καλημέρα, επειδή δεν δουλεύουν τα Links, που μπορώ να βρω το XXEMC2 Android 4.1.2; κατέβασα κάτι που είναι περίπου 12MB, μπορεί να είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 καλημέρα, επειδή δεν δουλεύουν τα Links, που μπορώ να βρω το XXEMC2 Android 4.1.2; κατέβασα κάτι που είναι περίπου 12MB, μπορεί να είναι αυτό; Δες στο sammobile http://www.sammobile.com/firmwares/1/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μα καλα ειναι δυνατον να τρεχει σε κινητα με 512 RAM και δεν μπορει να ερθει στο δικο μας.Αυτο το κανουν για να παρουν τα Galaxy S4 και mini s4 για να ανεβουν οι πωλησεις της sammy και οχι μονο της sammy αλλα απο οτι εμαθα θα παρουν και καποια αλλα low end . Παιδιά δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Ότι αναφέρει η samsung και η κάθε εταιρία με την "μικρή μνήμη ραμ" κλπ, δεν είναι παρά αστείες δικαιολογίες και όχι φυσικά ο πραγματικός λόγος. Αν τυχόν δεν αναβαθμίσουν το τηλέφωνό μας σε kitkat ο λόγος θα είναι καθαρά εμπορικός και θα έχει να κάνει αποκλειστικά με την πολιτική της και όχι με τις τεχνικές δυνατότητες του τηλεφώνου. Κάθε έκδοση του android μπορεί να εγκατασταθεί με 1GB μνήμη ραμ, πόσο μάλιστα η kitkat που σχεδιάστηκε για τηλέφωνα με 512MB ραμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim600v Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Παιδια σημερα εκανα install μια custom rom για το s3 την temasek-i9300-V50 ολα καλα αλλα μετα την εγκατασταση δεν βλεπει την καρτα sd καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?? O card reader απο το pc την διαβαζει κανονικα! Edit: Το προβλημα λυθηκε απλα κανοντας παλι φορματ την καρτα σε fat32 primary απο fat32 logical !! Edited February 27, 2014 by jim600v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ρε παιδια δεν υποτιθεται οτι το Kit Kat θα τρωει λιγοτερους πορους? Μου φαινεται απλα δικαιολογια για να αναβαθμισουμε. Προσωπικα θα το κανω, αλλα οχι για το firmware, αλλα για λογους καθημερινης χρησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Παιδιά δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Ότι αναφέρει η samsung και η κάθε εταιρία με την "μικρή μνήμη ραμ" κλπ, δεν είναι παρά αστείες δικαιολογίες και όχι φυσικά ο πραγματικός λόγος. Αν τυχόν δεν αναβαθμίσουν το τηλέφωνό μας σε kitkat ο λόγος θα είναι καθαρά εμπορικός και θα έχει να κάνει αποκλειστικά με την πολιτική της και όχι με τις τεχνικές δυνατότητες του τηλεφώνου. Κάθε έκδοση του android μπορεί να εγκατασταθεί με 1GB μνήμη ραμ, πόσο μάλιστα η kitkat που σχεδιάστηκε για τηλέφωνα με 512MB ραμ! Εδώ είδαμε την KK σε Galaxy S με Custom ROM, το S3 δεν θα την πάρει? Προσωπικά με CM11 και Boeffla πάει πολύ καλύτερα απο την 4.3 και TW. Edited March 7, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδιά καλημέρα σας, Έχω το samsung Galaxy SIII GT-I9300 και του έχω custom Rom 4.3.1 . Θέλω να του περάσω το επίσημο firmware 4.3 me odin, αφού πρώτα του κάνω όλα τα wipe, γιατί μου κάνει κουλά!! Το ερώτημα μου είναι αν θα περάσει το knox με την 4,3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδιά καλημέρα σας, Έχω το samsung Galaxy SIII GT-I9300 και του έχω custom Rom 4.3.1 . Θέλω να του περάσω το επίσημο firmware 4.3 me odin, αφού πρώτα του κάνω όλα τα wipe, γιατί μου κάνει κουλά!! Το ερώτημα μου είναι αν θα περάσει το knox με την 4,3; Δεν υπάρχει Knox στο SIII Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ενημερώθηκαν όλα τα links παλαιότερων επίσημων εκδόσεων λογισμικού στο δεύτερο post. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim600v Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εχθες βραδυ αν και ειχα την 4.3 μου εβγαλε να κανω update, σημερα που κοιταξα στο sammobile εχει 5 ρομ 4.3 με ημερομηνια μαρτιου! Ποια η διαφορα τους με τις προηγουμενες 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εχθες βραδυ αν και ειχα την 4.3 μου εβγαλε να κανω update, σημερα που κοιταξα στο sammobile εχει 5 ρομ 4.3 με ημερομηνια μαρτιου! Ποια η διαφορα τους με τις προηγουμενες 4.3? ισως καποια διορθωση,η να ειναι φιρμγουερ αλλης χωρας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 τωρα κοιταξα δεν βλεπω νεωτερη απο αυτην του Δεκεμβριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τελικά για να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου ...με την τελευταία αναβάθμιση σε 4.3 το κινητό έχει χειρότερη διαχείριση μνήμης (όταν το άνοιγα πριν είχε 400mb περίπου και τώρα 500+) .. και απαράδεκτους χρόνους ανοίγματος εφαρμογών μερικές φορές ή όταν επιστρέδω στην αρχική οθόνη. Τι να πεί κανείς για την σάμσουνγκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Σε μένα και με την 4.1.2 που το πήρα και μετα με την 4.3 παντα μου δέσμευε πανω απο 650! Με την cm11 πάντως βλέπω και 400 mb free κατα καιρους. Βαλτε αν θέλετε στην μαμά 4.3 τον boeffla Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Γειά σε ολους να σας κάνω μία ερώτηση Τα ανανεωμένα link με τίς ROM στην αρχικη σελίδα ειδικά η τελευταίες υπάρχει κανένα πρόβλημα με το rooting η με knox κτλ? γιατι με την Samsung δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και τι περιλαμβάνει κάθε αναβάθμιση. Σκέφτομαι να το πάρω απο βδομάδα και επειδή θα το κάνω root θέλω να του βάλω custom recovery και custom rom, μην βρεθώ πρό εκπλήξεως αυτα ολα ειναι απο Γερμανία οπως μου ειπαν, και θέλω νά μπορώ αν ω μή γέννητω πάθει τίποτε να γυρίσω σε stock την rom και να κάνω reset τον counter για την εγγύηση.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Καλησπερα! Μια ερωτηση, ξερετε ποιο θεωρειται επισημα το τελευταιο 4.0.4 update για το s3 (παγκοσμια οχι μονο Ελλαδα) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 μετά από αρκετό καιρό γύρισα στην μαμά 4.3 και έχω να πω ότι είναι σε κάποια θέματα καλύτερη από 4.3 cm η kitkat από όσες δοκίμασα καλύτερο σήμα , καλύτερη αυτονομία μπαταρίας 2 ήμερες μέχρι τώρα και είμαι 79% με λίγη χρήση σε κλήσεις λίγο wifi ενώ με την ίδια χρήση με τις custom τώρα θα είχα φορτίσει τουλάχιστον μια η δυο φορές και φυσικά καλύτερη κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 μετά από αρκετό καιρό γύρισα στην μαμά 4.3 και έχω να πω ότι είναι σε κάποια θέματα καλύτερη από 4.3 cm η kitkat από όσες δοκίμασα καλύτερο σήμα , καλύτερη αυτονομία μπαταρίας 2 ήμερες μέχρι τώρα και είμαι 79% με λίγη χρήση σε κλήσεις λίγο wifi ενώ με την ίδια χρήση με τις custom τώρα θα είχα φορτίσει τουλάχιστον μια η δυο φορές και φυσικά καλύτερη κάμερα Για την κάμερα σίγουρα. Για τα αλλα λίγο δύσκολα καλύτερη μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 και ομως ετσι ειναι με την ιδια χρηση τωρα με την 4.3 ειμαι 2,5 ημερες χωρις να φορτισω με την 4.4 temasec η cm πανω κατω ιδιες ειναι θα ειχα φορτισει τουλαχιστον δυο φορες συν το οτι εχω πολυ καλυτερο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 και ομως ετσι ειναι με την ιδια χρηση τωρα με την 4.3 ειμαι 2,5 ημερες χωρις να φορτισω με την 4.4 temasec η cm πανω κατω ιδιες ειναι θα ειχα φορτισει τουλαχιστον δυο φορες συν το οτι εχω πολυ καλυτερο σημα δηλαδη ειναι καλυτερη απο την kit kat? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 κοίτα η kit kat είναι beta αφού δεν υπάρχει μαμά kitkat είναι ποιο γρήγορη και με καλύτερη διαχείριση μνήμης αλλά τουλάχιστον σε εμένα είχε χειρότερη μπαταρία και σήμα για κάμερα ούτε συζητήσει μια δοκιμή θα σου λύσει τις απορίες φυσικά να σου πω ότι είμαι φαν των custom rom και έχω βάλει άπειρες άλλες καλές άλλες χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts