autokinitakias Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 σου ηρθε αλλο ενα update για την 4.1.2.μην αγχωνεσαι θα ερθει κ η 4.3 για το δικο σου..βγαινει ανα χωρα η 4.3 που να ταιριαζει με το filmware το κινητου σου!!! Οχι βρε συ.Η 4.3 ηταν.Εχω 2 S3 και τα 2 wind.Στο ενα τρεχει η 4.3 στο αλλο δεν εκατσε γι αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Οχι βρε συ.Η 4.3 ηταν.Εχω 2 S3 και τα 2 wind.Στο ενα τρεχει η 4.3 στο αλλο δεν εκατσε γι αυτο ρωταω. Δε παίζει ρόλο ο πάροχος. Παίζει ρόλο το CSC. Σίγουρα έχετε διαφορετικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μολις περασα την νεα αναβάθμιση χωρις κανένα προβλημα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_ziakas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Και εγώ τώρα κατεβάζω 430mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Και εγώ τώρα κατεβάζω 430mb. Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά σε όλους. Ήρθε η 4.3 και για "ελληνικά" κινητά, αυτή την στιγμή κατεβάζει 429,60ΜΒ. Νομίζω αυτή είναι. Χρόνια Πολλά σε όλους καλά Χριστούγεννα. ΟΤΑ κατεβάζετε ? ή από καπου αλλού? ποιο firmware ειχατε πριν σας ερθει η αναβαθμιση? Ρωτάω γιατί σε μένα ΟΤΑ ήταν μόνο 19,60ΜΒη αναβάθμισή που έκανε και δεν βλέπω κάποια στοιχεία που έχουν αναφερθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_ziakas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Χρόνια Πολλά σε όλους καλά Χριστούγεννα. ΟΤΑ κατεβάζετε ? ή από καπου αλλού? ποιο firmware ειχατε πριν σας ερθει η αναβαθμιση? Ρωτάω γιατί σε μένα ΟΤΑ ήταν μόνο 19,60ΜΒη αναβάθμισή που έκανε και δεν βλέπω κάποια στοιχεία που έχουν αναφερθεί. 4.1.2 είχα αυτή που είχε δηλαδή το τηλ όταν το αγόρασα πριν μία εβδομάδα και πάτησα ενημέρωση λογισμικού και την βρήκε την κατέβασε και την εγκατέστησα.(4,3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 4.1.2 είχα αυτή που είχε δηλαδή το τηλ όταν το αγόρασα πριν μία εβδομάδα και πάτησα ενημέρωση λογισμικού και την βρήκε την κατέβασε και την εγκατέστησα.(4,3) και εγώ 4.1.2. της VODAFONE είχα και έκανε ενημέρωση λογισμικού ΟΤΑ περίπου 69ΜΒ με τα αρχικά προβλήματα της 4.3 και τώρα (εδώ και 7-10ημέρες) έκανε την τελευταία αναβάθμισή των 19,60ΜΒ. Τι να συμβάνει άραγέ? Γιατί έχω ένα θέμα με την φωτογραφική . Δεν βγάζει τις πολύ ωραίες φωτογραφίες που έβγαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Μόλις κυκλοφόρησε νέο unbranded Ελβετικό firmware 4.3. Model: GT-I9300 Country: Switzerland Version: Android 4.3 Changelist: 2303192 Build date: Fri, 13 Dec 2013 13:04:46 +0000 Product Code: AUT PDA: I9300XXUGML2 CSC: I9300AUTGML1 MODEM: I9300XXUGMK6 Την πέρασα πριν λίγο. Εντυπώσεις: Σταθερότατη όπως πρίν. Τα animations φαίνονται πιο smooth και γενικά είναι ένα κλικ πιο γρήγορη (μην περιμένετε κάτι τρομερό όμως). Επίσης πριν που είχε ένα θέμα με τις πρόσφατες εφαρμογές (άλλοτε τις εμφάνιζε και άλλοτε έλεγε οτι δεν υπάρχει καμία) φαίνεται να λύθηκε και αυτό. Γενικά όλα μια χαρά προχωρήστε άφοβα. TeraFile (Sammobile official), MEGA (απο μέλος του xda). Edited December 26, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_ziakas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) και εγώ 4.1.2. της VODAFONE είχα και έκανε ενημέρωση λογισμικού ΟΤΑ περίπου 69ΜΒ με τα αρχικά προβλήματα της 4.3 και τώρα (εδώ και 7-10ημέρες) έκανε την τελευταία αναβάθμισή των 19,60ΜΒ. Τι να συμβάνει άραγέ? Γιατί έχω ένα θέμα με την φωτογραφική . Δεν βγάζει τις πολύ ωραίες φωτογραφίες που έβγαζε. ΟΤΑ ποιό είναι sorry αλλά τώρα αεχίζω να ασχολούμε και να μαθαίνω. Επίσης πως μπορώ να αυξλησω τη διαθέσιμη RAM.Μου γράφει 726/831 μβ.Πώς γίνεται να πέσει το 726?Πατάω διαγραφή μνήμης αλλά τίποτα. Edited December 26, 2013 by dimitris_ziakas Δευτερο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 ΟΤΑ ποιό είναι sorry αλλά τώρα αεχίζω να ασχολούμε και να μαθαίνω. Επίσης πως μπορώ να αυξλησω τη διαθέσιμη RAM.Μου γράφει 726/831 μβ.Πώς γίνεται να πέσει το 726?Πατάω διαγραφή μνήμης αλλά τίποτα. Μάλλον κάτι πάει "στραβά" Το έχω στα Αγγλικά και με clear memory, πεφτω κάτω απο τα 500, και πετάει. Δεν ειμαι root, μαμά 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Παιδία τώρα κατεβαίνει ΟΤΑ αναβάθμιση 429,60 mb σε S3 φίλου αγορασμένο απο ελληνικό καταστημα. Με μια γρήγορη ματιά είδα οτι δεν εχει βγει η 4.3 για Ελλάδα, μόνο για branded vodafone. Μπας και δεν είναι ελληνικό; Edited December 26, 2013 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 είδα ότι βγήκε για γερμανικά, ΟΤΑ δεν μου δειχνει τιποτα, στο kies ομως την είδε, την περνάω σε λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Στο δικό μου βγήκε η ειδοποίηση όταν έκανα ενημέρωση λογισμικού απο το μενού. 429,60 mb ήταν όπως γράφει και πιο πάνω ο συμφορουμίτης και αναβαθμίστηκε κανονικά στην 4.3 προς το παρόν δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Το δικό μου είναι πολωνέζικο με έκδοση βασικού φάσματος : I9300XXUGMK6 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδία τώρα κατεβαίνει ΟΤΑ αναβάθμιση 429,60 mb σε S3 φίλου αγορασμένο απο ελληνικό καταστημα. Με μια γρήγορη ματιά είδα οτι δεν εχει βγει η 4.3 για Ελλάδα, μόνο για branded vodafone. Μπας και δεν είναι ελληνικό; Εχει βγει στο kies , το παληκαρι που πηρα σημερα το S 3 την κατεβασε μεσω kies,vodafone ειναι. Τωρα για wind-kote δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Εκανα και εγω την αναβαθμιση σε 4,3.μεσω ΟΤΑ. Ολα καλα ως τωρα και χωρις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Εκανα την αναβάθμιση. Θα πρέπει να κάνω και επαναφορά εργοστάσιακον ρυθμίσεων για να δουλέψει καλύτερα η όχι; ;ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Εγω δεν έκανα επαναφορά. Στο λιγο που δουλεύει η 4.3 βλεπω οτι πλεον εχω παντα 600 και κατι δεσμευμένη μνήμη ενω πριν ειχα παντα πανω απο 700 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 :O Τόσο πολυυυυ;; Cyanogenmod μια ζωή, τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Εκανα την αναβάθμιση. Θα πρέπει να κάνω και επαναφορά εργοστάσιακον ρυθμίσεων για να δουλέψει καλύτερα η όχι; ;ευχαριστώ! Παντα χρειαζεται επαναφορα πριν κ μετα απο καινουριο filmware!!!θα εχεις καθαρη εγκατασταση!!!στον υπολογιστη σου δεν κανεις format οταν περνας τα windows.....?ε το ιδιο ειναι κ εδω!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Στα γρηγορα ερωτηση πηρε απο κοσμοτε η κοπελα μου το s3.και εχει μεσα γενικα προγραμματα κτλ και δεν παιρνεi updates. Στα γρηγορα πως μπορω να το κανω στο original firmware update χωρις να υπαρχει ενδιαμεσα ο carrieρ της κοσμοτε? υπαρχουν κουμπια hard reset η πρεπει μεσω update και πως? Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Στο δικό μου βγήκε η ειδοποίηση όταν έκανα ενημέρωση λογισμικού απο το μενού. 429,60 mb ήταν όπως γράφει και πιο πάνω ο συμφορουμίτης και αναβαθμίστηκε κανονικά στην 4.3 προς το παρόν δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Το δικό μου είναι πολωνέζικο με έκδοση βασικού φάσματος : I9300XXUGMK6 Ειναι ΧΕΟ δηλαδη? Νομιζω μονο vodafone εκδοση υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 καμιά βοήθεια για εμένα? Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 καμιά βοήθεια για εμένα? Για να φύγουν τα logo τις καθε εταιρίας χρειαζεται root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 στην 4.3 εχει και to knox? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) στην 4.3 εχει και to knox? Όχι δεν έχει knox η 4.3 για το s3. Edit: Αν και κάπου είχα διαβάσει ότι δεν αποκλείεται σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση της 4.3 να μπει knox και στο s3. Edited December 27, 2013 by xristos1_j Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts