intech Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μέχρι στιγμής τίποτα απο Vodafone Γερμανίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 η cosmote χαλαρα χαλλαρα οπως παντα...:(:(:( Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 εβαλα σημερα μια για Γερμανια μια χαρα παιζει αλλα δεν βλεπω και πολλες αλλαγες θα περιμενω καιν την επισημη Ελληνικη Φίλε μου είσαι σίγουρος πως ήταν για Γερμανία. Στο sammobile βλέπω μονο την 4.1.2 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ρε παιδιά πως μπορούμε να ρουταρουμε την 4.3; Το ίδιο θέλω να μάθω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Φίλε μου είσαι σίγουρος πως ήταν για Γερμανία. Στο sammobile βλέπω μονο την 4.1.2 Μεχρι σημερα δεν εχει βγει γερμανικη 4.3... επισης οταν θα βγει το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι για κινητα με δικτυο vodafone πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το ίδιο θέλω να μάθω και εγώ. Με CF-Root-SGS3-v6.4 ή PhilZ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Με CF-Root-SGS3-v6.4 ή PhilZ Υπάρχει κάποιος οδηγός στα Ελληνικά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Υπάρχει κάποιος οδηγός στα Ελληνικά;; Για το cf ναι ,για τον άλλο τρόπο τι δεν καταλαβαίνεις να σου το εξηγήσω ,στο κατάλληλο θέμα βέβαια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336582 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Για το cf ναι ,για τον άλλο τρόπο τι δεν καταλαβαίνεις να σου το εξηγήσω ,στο κατάλληλο θέμα βέβαια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336582 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο CF συμφωνα με τις οδηγίες, στο PDA αντι να φορτώσω το "CF-Auto-Root-m0-gti9300.tar.md5." φορτώνω το "CF-Root-SGS3-v6.4" συγχωρέστε με αν γίνομαι φορτικός αλλά δεν είμαι και πολύ εμπειρος σε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο CF συμφωνα με τις οδηγίες, στο PDA αντι να φορτώσω το "CF-Auto-Root-m0-gti9300.tar.md5." φορτώνω το "CF-Root-SGS3-v6.4" συγχωρέστε με αν γίνομαι φορτικός αλλά δεν είμαι και πολύ εμπειρος σε αυτά. Έτσι ακριβώς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Έτσι ακριβώς . εκανα ακριβως την διαδικασια που ακολουθουμε για το root και μου βγαζει αυτο. http://i43.tinypic.com/15p2v0p.png Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 εκανα ακριβως την διαδικασια που ακολουθουμε για το root και μου βγαζει αυτο. http://i43.tinypic.com/15p2v0p.png Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω κι εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα και μου βγάζει κι εμένα αυτό. τι κάνουμε για να το λύσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Κάντε μια απεγκατάσταση το super su και μετα ξανά εγκατάσταση ,αν δεν φτιάξει γυρίστε σε stock μέχρι να βρεθεί λύση . Διαβάζω οτι χρειαζεται το super su v 1.65 και ξανά πέρασμα cf σε κάποιους δούλεψε σε άλλους όχι . Θα παρακαλέσω η συζήτηση να συνεχιστεί στο κατάλληλο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Edited November 9, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 εκανα ακριβως την διαδικασια που ακολουθουμε για το root και μου βγαζει αυτο. http://i43.tinypic.com/15p2v0p.png Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω Το ίδιο θέμα έχω και εγώ . Προφανώς πρεπει να ξανακάνουμε ροοτ το τηλεφωνό ? Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πώς παίρνουμε στιγμιότυπο της οθόνης??? για να ανεβάσουμε την φωτογραφία . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) πέρνα την παλαμη σου απο δεξια προς τα αριστερα πανω στην οθονη φιλε m7ιxalis δεν με αφηνει να το απεγκαταστησω. Γινεται απεγκατασταση μονο στο update του. Δεν ξερω αν εννοουσες αυτο. Επισης δεν με αφηνει να κανω unroot για να ξαναδοκιμασω τη διαδικασια απο την αρχη. Πρεπει να κανω wipe η δεν εχει σχεση? Ευχαριστω και συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. Edited November 9, 2013 by jimbos0013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πώς παίρνουμε στιγμιότυπο της οθόνης??? για να ανεβάσουμε την φωτογραφία . Ευχαριστώ Home + Power συγχρόνως. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Home + Power συγχρόνως. Ευχαιριστώ πολύ . Δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) πέφτει τρελό θάψιμο στην ROM και στο sammobile απορώ... Edited November 9, 2013 by zeppelin Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 πέφτει τρελό θάψιμο στην ROM και στο sammobile απορώ... Λογικό είναι φίλε γιατί έχει τα δύο πολύ σημαντικά προβλήματα. Προσωπικά με έναν άλλο κερνελ έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Τα παιδιά που έχουν πρόβλημα να ρουταρουν να ψάξουν να βρουν το odin 1.85 με cf auto root και γίνεται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Λογικό είναι φίλε γιατί έχει τα δύο πολύ σημαντικά προβλήματα. Προσωπικά με έναν άλλο κερνελ έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Τα παιδιά που έχουν πρόβλημα να ρουταρουν να ψάξουν να βρουν το odin 1.85 με cf auto root και γίνεται μια χαρά. Ποια ειναι αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 πραγματικά, τι σκατά έχει κάνει η Samsung στα 2 τελευταία updates; και στην 4.1.2 (MG4) και στην 4.3 όταν χρησιμοποιείς το equalizer και ανεβάζεις τα dB των συχνοτήτων, αντί για να αυξάνεται η ένταση του ήχου, χαμηλώνει. και για να το λύσεις θέλει ή να πας σε πίσω έκδοση (που πρέπει να φλασάρεις και το modem της MG4 γιατί δεν θα έχεις δίκτυο) ή να root-άρεις και να περάσεις dsp manager (δεν έχω βρει άλλη λύση). πραγματικά απαράδεκτοι! είπαμε, το παραδέχεστε ότι δεν είστε καλοί στο software... τότε γιατί σκατά πειράζεται πράγματα τα οποία ήδη δούλευαν μια χαρά; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Η πιο σωστή ερώτηση είναι τι δίνετε updates που δεν είναι έτοιμα; δεν παρατάνε λέω εγώ το tw να μας δώσουν stock android να ησυχάσουμε; Τσάμπα ταλαιπωριουνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Βλέπω τώρα που δοκίμασαν και αρκετοί άλλοι την '' επίσημη αναβάθμιση '' πολλά προβλήματα να αναφέρουν. Αυτό για ορισμένους που χωρίς να δοκιμάζουν λένε την γνώμη τους και δικαιολογούν τα πάντα. Μιλάμε για επίσημα firmwares και τα bugs είναι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά να δίνεις ένα τέτοιο update είναι τραγικό. Λειτουργικά προβληματα. Προσωπικά τα 2 σημαντικότερα είναι η καθυστέρηση για να ξυπνήσει το κινητό όταν μπαίνει σε sleep mode(μιλάμε για δευτερόλεπτα!) και η άθλια μπαταρία. ΥΓ. Με άλλο κερνελ διορθώνονται σε σημαντικό βαθμό τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Για τι κερνελ μιλαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Για τι κερνελ μιλαμε? λογικα custom, φανταζομαι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts