Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μέτα απο ενάμιση χρόνο κατοχής ενός υπέροχου s2 είμαι πλέον κάτοχος κ εγώ ενός ολοκαίνουριου s3 .Εχει κλασικά την 4.1.2

και οταν άνοιξα το ίντερνετ μου ηρθε αναβάθμιση 58mb.Δεν την έκανα ακόμα γιατί θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να πάρω back up,και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο αν παει κατι στραβα.

Τα στοιχεια του τηλεφώνου είναι

εκδοση 4.1.2

εκδοση φασματος i9300XXELLA

εκδοση kernel 3.0.31-742798

Αριθμος κατασκευης JZO54K.I9300XXELLA

Χωρις root δεν υπάρχει full backup. Κάνε την αναβάθμιση δεν θα πάθει τίποτα.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sos!! καποιος. εχω ενα s3 και ενω εχω περασει κατα καιρους διαφορες roms διαπιστοσα οτι τ κινητο σπανια και εντελος ξαφνικα μου αναβοσβηνει τ s voice κανει ηχους και βγανει ενα τιμονι στη μπαρα και πρεπει να το κλεισω για συνελθει. τωρα εχω βαλει το επισημο (μαμα) firmware με το σωστο τροπο οπως αναφερετε στο my phone. και μου το εκανε παλι. ξερει καποιος να μου πει τι εχει γινει???

Το εγκατέλειψαν το τηλεφωνακι οι κα.......δες

βγηκε τιποτα επισημο η απλως κανεις μια διαπιστωση;

Το εγκατέλειψαν το τηλεφωνακι οι κα.......δες

Εγώ πιστεύω οτι αφού οι πωλήσεις του s4 είναι χαμηλότερες απο το αναμενόμενο και επειδή έπεσε το s3 το προτιμούν όλοι, εσκεμμένα η samsung καθυστερεί την αναβάθμιση καθώς με την 4.2 παίρνουμε όλα τα μπιχλιμπίδια του s4 (εκτός απο θερμόμετρο-υπέρυθρες που είναι hardware). Οπότε, με αυτή την αναβάθμιση, μικραίνει ακόμα περισσότερο το ήδη μικρό χάσμα μεταξύ s3 και s4.

Εγώ πιστεύω οτι αφού οι πωλήσεις του s4 είναι χαμηλότερες απο το αναμενόμενο και επειδή έπεσε το s3 το προτιμούν όλοι, εσκεμμένα η samsung καθυστερεί την αναβάθμιση καθώς με την 4.2 παίρνουμε όλα τα μπιχλιμπίδια του s4 (εκτός απο θερμόμετρο-υπέρυθρες που είναι hardware). Οπότε, με αυτή την αναβάθμιση, μικραίνει ακόμα περισσότερο το ήδη μικρό χάσμα μεταξύ s3 και s4.

Πολύ φοβαμαι ότι αυτό θα αργήσεις πολύ να το δεις,αν το δεις.Απο την τελευταία λεακ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Εγώ νομιζω ότι δεν θα αργήσει τόσο ακόμα πολύ η αναβάθμιση αλλά θα είναι ψιλοαπογοητευτικη. Πιστεύω πως ακριβώς για τον λόγο που είπες η 4.2.2 δεν θα θυμίζει και πολύ s4... Θα πάρει τα βασικά που είναι και στην stock 4.2.2 της Google αλλά δεν θα πάρει καμιά σημαντική λειτουργία του s4 όπως για παράδειγμα την κάμερα.

Πολύ φοβαμαι ότι αυτό θα αργήσεις πολύ να το δεις,αν το δεις.Απο την τελευταία λεακ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο...

Διαφωνώ. Στην παρουσίαση του S4 είπανε οτι s3 και note2 θα πάρουν όλες τις λειτουργίες λογισμικού του s4 οι οποίες δεν εξαρτώνται απο hardware το οποίο έχει το s4 και δεν έχει το s3. Απλά ακόμα δεν έχουν εισαχθεί στις leaked.

Edited by jimdem582

Σας επισημαίνω ότι το θέμα είναι τα επίσημα firmwares/updates που δίνονται από τη Samsung και όχι η φημολογία ή οι δικές μας υποθέσεις επί υποθέσεων, αλλιώς θα γεμίσει το νήμα με ανούσια posts.

Προχωράμε παρακάτω. :)

Σας επισημαίνω ότι το θέμα είναι τα επίσημα firmwares/updates που δίνονται από τη Samsung και όχι η φημολογία ή οι δικές μας υποθέσεις επί υποθέσεων, αλλιώς θα γεμίσει το νήμα με ανούσια posts.

Προχωράμε παρακάτω. :)

Οκ ας περιμένουμε να δούμε. .............

θελω να περασω το επισημο firmware ελληνικο της cosmote ξερει καποιος καποιο link???

Πρώτη σελίδα αυτού του θέματος .

Samsung galaxy s21+

θελω να περασω το επισημο firmware ελληνικο της cosmote ξερει καποιος καποιο link??? υπαρχει τροπος να αλλαξει το scs οταν δεν ειναι root το τηλεφωνο??

Πρώτη σελίδα αυτού του θέματος .

μα απο εκει το περασα αλλα δεν μου το αναγνωζει το kies το τηλ ενω ειναι eur. θελω να το παω για service και το πηρα απο cosmote θα πρεπει να εχει το Firmware cosmote για να το δεχτουν??

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Sol_Ballads

Μολις εκανα το τηλ update στην xxella την προτελευταια εκδοση για 4.1.2 και το βαζω στο kies για να κανω την τελευταια εκδοση.Εκτος οτι δεν βρισκει τπτ για update μου γραφει το κωδικο του afganistan στην τρεχουσα εκδοση.Ο λογος που το εκανα αλλαγη firmware ηταν γιατι στην προηγουμενη εκδοση 4.1.2 που δεν ηταν η επισημη μου εβγαλε παλι update για αφγανισταν.Τλκ το τηλεφωνο δεν ειναι ελληνικο ή κατι εγινε με τις εκδοσεις που αλλαξα?

μα απο εκει το περασα αλλα δεν μου το αναγνωζει το kies το τηλ ενω ειναι eur. θελω να το παω για service και το πηρα απο cosmote θα πρεπει να εχει το Firmware cosmote για να το δεχτουν??

Aν είχε cosmote firmware όταν το αγόρασες, φυσικά και θα περιμένουν να έχει το ίδιο...

- Alex

Πριν απο λιγο μου ηρθε αυτοματα στην συσκευη ενα software update στα 97 ΜΒ . Την συσκευη την εχω αγορασει απο Σλοβακια.

Επισης αναφερει οτι καποια settings θα γινουν restore και αλλα delete. Υπαρχει περιπτωση να διαγραφουν μηνυματα, φωτογραφιες κτλ ?

Πριν απο λιγο μου ηρθε αυτοματα στην συσκευη ενα software update στα 97 ΜΒ . Την συσκευη την εχω αγορασει απο Σλοβακια.

Επισης αναφερει οτι καποια settings θα γινουν restore και αλλα delete. Υπαρχει περιπτωση να διαγραφουν μηνυματα, φωτογραφιες κτλ ?

Οχι δεν διαγράφονται ,αυτο δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να έχουμε ένα backup σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

για σας παιδιά πια να βάλω την XXEMC2 Ελληνικό Ι την XXEMC2 Κυπριακό ανάλογα με της εντύπωσης σας. έχουν διαφορές αν ναι μπορείτε να με πητε πλεονεκτιματα μειονεκτήματα της κάθε μιας. ευχαριστώ

Kαλησπερίσω. μια ερώτηση.

ειδα στην πρώτη σελίδα αυτό( μπες σε recovery mode πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Volume + , home και Power και κάνε ένα factory reset.)

το τηλέφωνο μου ειναι μαμά .σβήνω το τηλ και παω να μπω σε recovery mode αλλά μόλις βγαίνει το ρομποτακι και παει να φόρτωση σβήνει κ βγαζει το λογοτιπο samsung και πάλι απο την αρχή τα ιδια.δεν μπαίνει σε recovery mode.κάνω κάτι λάθος?

το τηλ μου τρώει αρκετή ram 550mb μετα απο μια αναβάθμιση που πήρε σχεδόν άδειο.

ειναι αγορασμένο απο το ίντερνετ i.buy.gr χωρά ρουμανιας.

για σας παιδιά πια να βάλω την XXEMC2 Ελληνικό Ι την XXEMC2 Κυπριακό ανάλογα με της εντύπωσης σας. έχουν διαφορές αν ναι μπορείτε να με πητε πλεονεκτιματα μειονεκτήματα της κάθε μιας. ευχαριστώ

Δεν έχουν καμία διαφορά.

Kαλησπερίσω. μια ερώτηση.

ειδα στην πρώτη σελίδα αυτό( μπες σε recovery mode πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Volume + , home και Power και κάνε ένα factory reset.)

το τηλέφωνο μου ειναι μαμά .σβήνω το τηλ και παω να μπω σε recovery mode αλλά μόλις βγαίνει το ρομποτακι και παει να φόρτωση σβήνει κ βγαζει το λογοτιπο samsung και πάλι απο την αρχή τα ιδια.δεν μπαίνει σε recovery mode.κάνω κάτι λάθος?

το τηλ μου τρώει αρκετή ram 550mb μετα απο μια αναβάθμιση που πήρε σχεδόν άδειο.

ειναι αγορασμένο απο το ίντερνετ i.buy.gr χωρά ρουμανιας.

Μάλλον δεν το αφήνεις εγκαίρως, όταν δεις κάτι άσε και τα 3 κουμπιά.

- Alex

ΜΟΛΙΣ δεις το ''ρομποτακι'' ασε πληκτρα

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δεν έχουν καμία διαφορά.

Μάλλον δεν το αφήνεις εγκαίρως, όταν δεις κάτι άσε και τα 3 κουμπιά.

ευχαριστώ. θα το κάνω τώρα και θα σου πω

είχες δικεω εγω αργουσα

Kαλησπερα. Ειμαι νεος στο Αndroid και δεν ξερω πως ακριβως δουλευει το θεμα με τις αναβαθμισεις λογισμικου. Ενας φιλος μου ειπε κατι για kies. Το κινητο μου(Samsung i9300 galaxy s3) βρισκεται στην 4.1.2 . Μου λεει οτι ειναι η πιο προσφατη αλλα υπαρχει και η 4.2.2. Τι να κανω? Να το αφησω εκει ή να κανω αναβαθμιση? Τι συνφερει περισσοτερο...? Ευχαρηστω.

Edit:Να ρωτησω και πως γινεται να κλεινω τελειως τις εφαρμογες? Παρατηρησα οτι οταν τις κλεινω απο το τασκ μανατζερ παραμενουν ανοικτες στο ''Διαχειρηση Εφαρμογων''.Ειναι καλη λυση να κατεβασω το τασκ κιλλερ ?

Edited by Geeky

Kαλησπερα. Ειμαι νεος στο Αndroid και δεν ξερω πως ακριβως δουλευει το θεμα με τις αναβαθμισεις λογισμικου. Ενας φιλος μου ειπε κατι για kies. Το κινητο μου(Samsung i9300 galaxy s3) βρισκεται στην 4.1.2 . Μου λεει οτι ειναι η πιο προσφατη αλλα υπαρχει και η 4.2.2. Τι να κανω? Να το αφησω εκει ή να κανω αναβαθμιση? Τι συνφερει περισσοτερο...? Ευχαρηστω.

Edit:Να ρωτησω και πως γινεται να κλεινω τελειως τις εφαρμογες? Παρατηρησα οτι οταν τις κλεινω απο το τασκ μανατζερ παραμενουν ανοικτες στο ''Διαχειρηση Εφαρμογων''.Ειναι καλη λυση να κατεβασω το τασκ κιλλερ ?

4.2.2 δεν έχει βγει επίσημα. Οπότε περιμένεις.

Task killer μην βάλεις για κανένα λόγο

4.2.2 δεν έχει βγει επίσημα. Οπότε περιμένεις.

Task killer μην βάλεις για κανένα λόγο

Εγινε φιλαρακο. Δε βαζω αλλα πως θα κλεινω τελειως τις εφαρμογες να μη τρωνε μπαταρια? 1 μερα το εχω το κιν και τρεχουν οι χαρτες 21 ωρες αν ειδα καλα στο ''Διαχειρηση Εφαρμογων'' μαζι με κατι αλλες εφαρμογες. Πως να τις κλεινω αυτες?

• The topic was unpinned