Jump to content

Geeky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Geeky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξερω φιλος :) Τι να σου πω. Βλεπω πολλα και διαφορα τα οποια δεν καταλαβαινω καν τι ειναι. Βλεπω τις εφαρμογες μου αλλα εχει και κατι αλλα τα οποια δεν τα κατεβασω εγω και εχουν σχεσει με το android. Και ειναι πολλα....Να τα κλεισω και αυτα? Ξαναλεω το κιν το εχω μια μερα και ειναι πρωτη φορα σε ανδροιδ. Πονοκεφαλος σκετος.... Edit: Οταν παω να κανω Επιβολη Διακοπης σε μια εφαρμογη με λεει οτι μπορει να προκληθουν σφαλματα...Τι να κανω?
  2. Εγινε φιλαρακο. Δε βαζω αλλα πως θα κλεινω τελειως τις εφαρμογες να μη τρωνε μπαταρια? 1 μερα το εχω το κιν και τρεχουν οι χαρτες 21 ωρες αν ειδα καλα στο ''Διαχειρηση Εφαρμογων'' μαζι με κατι αλλες εφαρμογες. Πως να τις κλεινω αυτες?
  3. Kαλησπερα. Ειμαι νεος στο Αndroid και δεν ξερω πως ακριβως δουλευει το θεμα με τις αναβαθμισεις λογισμικου. Ενας φιλος μου ειπε κατι για kies. Το κινητο μου(Samsung i9300 galaxy s3) βρισκεται στην 4.1.2 . Μου λεει οτι ειναι η πιο προσφατη αλλα υπαρχει και η 4.2.2. Τι να κανω? Να το αφησω εκει ή να κανω αναβαθμιση? Τι συνφερει περισσοτερο...? Ευχαρηστω. Edit:Να ρωτησω και πως γινεται να κλεινω τελειως τις εφαρμογες? Παρατηρησα οτι οταν τις κλεινω απο το τασκ μανατζερ παραμενουν ανοικτες στο ''Διαχειρηση Εφαρμογων''.Ειναι καλη λυση να κατεβασω το τασκ κιλλερ ?
  4. Καλησπερα . Καινουριος και εντυπωσιασμενος απο τη παρεα ειπα να εγγραφω ωστε να πω τις αποριες μου στο forum. Αυριο προκειται να παω να παρω ενα Galaxy s3. Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το s2 και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση στο νεο λογισμικο που κυκλοφορισε προσφατα. Θελω να σας ρωτησω λοιπον, αυριο οταν παρω στα χερια μου το κινητο με τι software θα ειναι εγκατεστημενο? Αν ειναι με το παλιο, ειναι ασφαλες να κανω αναβαθμιση στο καινουριο? Εχουν ακουστει πραγματα για το οτι μπορει αν κανεις αναβαθμιση σε ''φρεσκια'' εκδοση λογισμικου να σου παρουσιασει προβληματα. Ισχυει κατι τετοιο? Ευχαρηστω.
×
×
  • Create New...