peolinio Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πέρασε το csc που είναι για το firmware σου με odin http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26530885&postcount=10 done 103 ΜΒ μα τι εχει μεσα χαρτες απο gps ?:O Και 1 λινκ για το Odin παρακαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 done 103 ΜΒ μα τι εχει μεσα χαρτες απο gps ?:O Και 1 λινκ για το Odin παρακαλω; Στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peolinio Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος . εγινε και αυτο , μπορω να αφησω την ιδια rom και να περασω μονο το csc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 εγινε και αυτο , μπορω να αφησω την ιδια rom και να περασω μονο το csc? Nαι. Αυτό σου είπε εξάλλου ο Μιχάλης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peolinio Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Nαι. Αυτό σου είπε εξάλλου ο Μιχάλης. το εκανα 2 φορες το flash μεσω odin Μια πειραζοντας μονο το csc και μια με αλλαζοντας το pda και στις 2 περιπτωσεις δεν εγινε τπτ... Μηπως θελει πρωτα hard reset και μετα φλασαρισμα ? Edited June 9, 2013 by peolinio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Γνωριζει κάνεις ποτε θα βγει η επίσημη 4.2.2 για το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Φαντάζομαι πως γνωρίζει η Samsung, άλλος δεν νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σημερα μου ηρθε αναβαθμιση για το s3(δν αλλαξε η εκδοση),γνωριζει κανενας περι τινος προκειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 μετράω 10 Ιουνίου 2013 και το σ3 παραμένει με 4.1.2. έλεος δηλαδή. άντε και να περιμένουμε την 4.3 σε leaked έκδοση φυσικά(χωρίς να έχουμε πάρει ούτε την 4.2.1 σε stable :lol::lol::lol:) Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 και θα αργησει να ερθει εχουν προβληματα με το νεο touchwiz.καλη ανασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 και θα αργησει να ερθει εχουν προβληματα με το νεο touchwiz.καλη ανασταση... Τι εννοεις προβλήματα; μονο στην Ελλάδα ή σε όλη την Ευρώπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 παντού.βέβαια δεν ξερω αν εχουν επιβεβαιώθει επίσημα αυτά απο τη Samsung αρα παίζει μια ελπίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Έχετε ακούσει τίποτα για firmware με υποστήριξη app2sd?? Στο S4 θα το δώσουν με το νέο firmware,παίζει να είμαστε και εμείς τυχεροί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 μακαρι να το βαλουν και σε εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν βλέπω να έρχεται πότε η 4.2.2... :-( Πάντως άσχετα με την συγκεκριμένη αναβάθμιση ξέρετε αν η Samsung θα συνεχίσει να υποστηρίζει το s3 και σε επόμενες εκδόσεις android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν βλέπω να έρχεται πότε η 4.2.2... :-( Πάντως άσχετα με την συγκεκριμένη αναβάθμιση ξέρετε αν η Samsung θα συνεχίσει να υποστηρίζει το s3 και σε επόμενες εκδόσεις android; Είχε κυκλοφορήσει ένα πινακάκι στο sammobile, με τις συσκευές που θα πάρουν την 5.0, και ήταν μέσα.. Αυτό βέβαια.. δεν το κόβω εδώ κοντά.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 αυτη η rom που εχω η γαλλικη δν ειναι? AP :Ι9305XXBMB4 CP :I9305XXBMA2 CSC :I9305XEFBMB2 ειναι καλυτερη απο την γερμανικη? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα! Είχα την 4.2.2 leaked και επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος φλάσαρα την επίσημη 4.1.2. Τώρα κάνει restart όλη την ώρα και δεν ανοίγει. Ξέρω ότι φτιάχνει με factory reset από recovery αλλά χρειάζομαι το δεδομένα μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα! Είχα την 4.2.2 leaked και επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος φλάσαρα την επίσημη 4.1.2. Τώρα κάνει restart όλη την ώρα και δεν ανοίγει. Ξέρω ότι φτιάχνει με factory reset από recovery αλλά χρειάζομαι το δεδομένα μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε! Ξαναφλάσαρε από πάνω την 4.2.2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ειμαι πλεον κατοχος ενως μεταχειρισμενου s3! αυτο που θελω να κανω ειναι ενα clean install του τελευταιου επισημου firmware και να σβηστουν τα παντα απο τον προηγουμενο κατοχο! απλα κατεβαζω το to kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vgkantis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ειμαι πλεον κατοχος ενως μεταχειρισμενου s3! αυτο που θελω να κανω ειναι ενα clean install του τελευταιου επισημου firmware και να σβηστουν τα παντα απο τον προηγουμενο κατοχο! απλα κατεβαζω το to kies? Αν είναι το κινητό με το επισημο firmware τότε απλα απο τις ρυθμίσεις έχει επιλογή για factory reset. Αλλιως ο πιο εύκολος τροπος είναι μέσω ODIN . Αν ψαξεις θα βρεις σχετικα στο forum. Παράθεση Samsung Mobiler (Greece) (2013) Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αν είναι το κινητό με το επισημο firmware τότε απλα απο τις ρυθμίσεις έχει επιλογή για factory reset. Αλλιως ο πιο εύκολος τροπος είναι μέσω ODIN . Αν ψαξεις θα βρεις σχετικα στο forum. Ειναι επισημο απλα θελω να ξαναπερασει το λογισμικο για τυχων προβληματακια που μπορει να εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vgkantis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ειναι επισημο απλα θελω να ξαναπερασει το λογισμικο για τυχων προβληματακια που μπορει να εχει... Ειτε μεσώ ODIN ειτε μέσω KIES .. Οδηγοί υπαρχουν στο forum :-) Παράθεση Samsung Mobiler (Greece) (2013) Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 αντιμετοπιζω καποιο προβλημα με το ΚΙΕS... προσπαθω να ξαναπερασω το ταιλευταιο firmware και την στιγμη που το κατεβαζει και φταννει στο 100% κλινει το προγραμμα και σταματα... γιατι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 αντιμετοπιζω καποιο προβλημα με το ΚΙΕS... προσπαθω να ξαναπερασω το ταιλευταιο firmware και την στιγμη που το κατεβαζει και φταννει στο 100% κλινει το προγραμμα και σταματα... γιατι ετσι? Κλείσε firewall / antivirus και δοκίμασε πάλι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts