Ancient_Flame Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Όχι δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές, απλά είναι πιο γρήγορη. Ρε παιδιά redraw σας κάνει με την MC2;Τις πρώτες μέρες δεν μου έκανε, αλλά τώρα τα άρχισε πάλι.Αν του κάνω factory reset λέτε να στρώσει; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ρε παιδιά redraw σας κάνει με την MC2;Τις πρώτες μέρες δεν μου έκανε, αλλά τώρα τα άρχισε πάλι.Αν του κάνω factory reset λέτε να στρώσει; εγω την εβαλα το πρωι .αλλα ενα εχω να πω .το s3 πλεον ειναι οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη !:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 όσοι έχουμε Ελληνική συσκευή τι μπορουμε να κάνουμε για να πάρουμε καμιά αναβάθμιση.. εκτός από δέηση στη samsung Hellas.. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 όσοι έχουμε Ελληνική συσκευή τι μπορουμε να κάνουμε για να πάρουμε καμιά αναβάθμιση.. εκτός από δέηση στη samsung Hellas.. Περνάς με odin (οδηγός υπάρχει στην πρώτη σελίδα) οποίο firmware θέλεις και ξεμπερδεύεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Περνάς με odin (οδηγός υπάρχει στην πρώτη σελίδα) οποίο firmware θέλεις και ξεμπερδεύεις . Ωραία, να κάνω δυο ερωτήσεις.. 1 αν περάσω αυτή που προτεινετ στη πρώτη σελίδα "για τους βιαστικους" , θα χάσω τίποτα άπο το κινητ (πχ εφαρμογές, λογαριασμούς) ?2 Πρέπει να αλλάξω αναγκαστικά το csc πως το λένε? Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Ωραία, να κάνω δυο ερωτήσεις.. 1 αν περάσω αυτή που προτεινετ στη πρώτη σελίδα "για τους βιαστικους" , θα χάσω τίποτα άπο το κινητ (πχ εφαρμογές, λογαριασμούς) ?2 Πρέπει να αλλάξω αναγκαστικά το csc πως το λένε? Δε χάνεις τίποτα αλλά είναι καλύτερα πάντα να κάνεις factory reset. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aizo Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα το SIII και εγώ. Στις ρυθμίσεις μου δείχνει ότι έχει την έκδοση android 4.1.2. Έχει βγει νεότερη έκδοση συμβατή με το κινητό? Αν ναι δεν θα έπρεπε να γίνει αυτόματα αναβάθμιση? ps. Είμαι συνδρομητής σε Vodafone ps2. Ακολούθησα ένα οδηγό και είδα οτι το κινητό είναι απο Γερμανία. Είναι καλό αυτό ή κακό? Παίζει κάποιο ρόλο? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Edited May 6, 2013 by Aizo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Βλεπω παιδια στο faq πως αν περασω ρομ ξενης χωρας η εγγυηση μου παυει να ισχυει. Αρα αν περασω μια ευρωπαικη (πχ την τελευταια) παπαλα εγγυηση. Η λυση ειναι να περασω τη στοκ που ειχε το κινητο οταν το πηρα στα χερια μου. Ομως δεν καταλαβα τι γινεται με το counter . Εδω τι παιζει ; Μπορω να επιστρεψω στην τελειως αρχικη κατασταση του τηλεφωνου ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα το SIII και εγώ. Στις ρυθμίσεις μου δείχνει ότι έχει την έκδοση android 4.1.2. Έχει βγει νεότερη έκδοση συμβατή με το κινητό? Αν ναι δεν θα έπρεπε να γίνει αυτόματα αναβάθμιση? ps. Είμαι συνδρομητής σε Vodafone ps2. Ακολούθησα ένα οδηγό και είδα οτι το κινητό είναι απο Γερμανία. Είναι καλό αυτό ή κακό? Παίζει κάποιο ρόλο? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Yπάρχουν θέματα εδώ με όλες τις εκδόσεις που υπάρχουν για το κινητό και οδηγίες κτλ. Διάβασε επίσης το FAQ. Η 4.1.2 είναι η τελευταία έκδοση από τις επίσημες, αλλά κι αυτή έχει υποδιαιρέσεις. Δεν είναι κακό να είναι το τηλέφωνό σου από τη Γερμανία. Διάβασε το FAQ. Βλεπω παιδια στο faq πως αν περασω ρομ ξενης χωρας η εγγυηση μου παυει να ισχυει. Αρα αν περασω μια ευρωπαικη (πχ την τελευταια) παπαλα εγγυηση. Η λυση ειναι να περασω τη στοκ που ειχε το κινητο οταν το πηρα στα χερια μου. Ομως δεν καταλαβα τι γινεται με το counter . Εδω τι παιζει ; Μπορω να επιστρεψω στην τελειως αρχικη κατασταση του τηλεφωνου ; Ναι, αν σου έχει μετρήσει το counter, ως root τρέχεις την εφαρμογή TriangleAway. Aπ'την άλλη, αν παίζεις μόνο με επίσημα firmwares και δεν είσαι καν root, το counter δε μετράει. Edited May 7, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ναι, αν σου έχει μετρήσει το counter, ως root τρέχεις την εφαρμογή TriangleAway. Aπ'την άλλη, αν παίζεις μόνο με επίσημα firmwares και δεν είσαι καν root, το counter δε μετράει. Μολις το παρω σκεφτομαι να βαλω την europe unbranded της Γαλλιας , XEF. Οποτε απλα θα φλασαρω με odin με γνωστη διαδικασια. Αν παθει κατι απο τις πληροφοριες τηλεφωνου εντοπιζω ποια ρομ ειχε στοκ , την κατεβαζω και απλα την περναω παλι με την ιδια διαδικασια . Σωστα ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μολις το παρω σκεφτομαι να βαλω την europe unbranded της Γαλλιας , XEF. Οποτε απλα θα φλασαρω με odin με γνωστη διαδικασια. Αν παθει κατι απο τις πληροφοριες τηλεφωνου εντοπιζω ποια ρομ ειχε στοκ , την κατεβαζω και απλα την περναω παλι με την ιδια διαδικασια . Σωστα ; Εντοπίζεις την αρχική ρομ πριν κάνεις οτιδήποτε. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Εντοπίζεις την αρχική ρομ πριν κάνεις οτιδήποτε. Ναι εννοειται αυτο.. Μετα ομως κανω ο,τι εγραψα ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ναι εννοειται αυτο.. Μετα ομως κανω ο,τι εγραψα ; Ναι δεν αλλάζει τίποτα Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 sorry αν το εχετε αναφερει ηδη αλλα τα updates ερχονται μεσα απο το κινητο ή θα χρειαστω αναγκαστικα ενα pc για να το αναβαθμιζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 sorry αν το εχετε αναφερει ηδη αλλα τα updates ερχονται μεσα απο το κινητο ή θα χρειαστω αναγκαστικα ενα pc για να το αναβαθμιζω; Και με τους 2 τρόπους γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Και με τους 2 τρόπους γίνεται. τοτε γιατι να προτιμησω μεσω odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 τοτε γιατι να προτιμησω μεσω odin; Προτιμάς ότι βολεύει εσένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Προτιμάς ότι βολεύει εσένα. thanks. απλως μου φαινεται περιεργο, ενω μπορω να κανω μια απλη διαδικασια απο το κινητο για να το αναβαθμισω, να καθομαι να κανω συνδεσεις με υπολογιστες και να το κανω δυσκολο... και ειδικα οταν μιλαμε για το odin που δεν ειναι επισημο προγραμμα της samsung, σωστα; αν το θες απο υπολογιστη, τοτε γιατι οχι με kies; απο απλη περιεργεια ρωταω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 thanks. απλως μου φαινεται περιεργο, ενω μπορω να κανω μια απλη διαδικασια απο το κινητο για να το αναβαθμισω, να καθομαι να κανω συνδεσεις με υπολογιστες και να το κανω δυσκολο... και ειδικα οταν μιλαμε για το odin που δεν ειναι επισημο προγραμμα της samsung, σωστα; αν το θες απο υπολογιστη, τοτε γιατι οχι με kies; απο απλη περιεργεια ρωταω τωρα... Αφού λες για Kies, πάλι μιλάς για σύνδεση μέσω USB. Αν το κάνεις μία φορά με το Odin, δε θα το ξανακάνεις ξανά μέσα από το κινητό ή μέσα από το Kies. Είναι τόσο απλό :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αφού λες για Kies, πάλι μιλάς για σύνδεση μέσω USB. Αν το κάνεις μία φορά με το Odin, δε θα το ξανακάνεις ξανά μέσα από το κινητό ή μέσα από το Kies. Είναι τόσο απλό :) Πιο ευκολο απο το να το κάνεις μεσα απο το κινητό δεν νομίζω να ειναι. Όμως δεν είναι και ριψοκίνδυνο; Πάντως ευχαριστώ που μου τα ξεκαθαρίζεις λίγο γιατί το ειχα απορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 MC ή MD σαν πιο νέα ? :O θα πρότεινα δίπλα στις ημερομηνίες των firmware να μπαίνει πλέον και το έτος εκτός από την ημέρα και τον μήνα ώστε να μην γίνει κανένα μπέρδεμα :happy: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Βλεπω πως η MD2 ειναι πιο καινουργεια, αλλα εσεις ποια προτεινετε? MC2 ή MD2? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδια μολις παρελαβα το s3 lte . Μεσω kies ειδα πως η εκδοση που εχει στοκ ειναι αυτη : PDA:LL5 / PHONE:LL5 / CSC:LL4 (DBT) . Μπηκα google για να την ψαξω και να την κατεβασω. Η συγκεκριμενη ειναι σωστη ; Βοηθεια παρακαλω http://www.pocketpc.ch/samsung-galaxy-s3-lte-i9305-root-rom/179316-firmware-i9305xxbll5-android-4-1-2-28-12-2012-a.html -> Απο εδω κατεβασα το πρωτο οχι το T-mobile , O2 Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 παρατήρησε κανείς πως η αναγνώριση κλήσης ενός άγνωστου αριθμού αργεί πάρα πολύ επειδή προσπαθεί να βρει την τοποθεσία του αριθμού?? για αυτό ευθύνεται το f/w mc2? μπορούμε να κάνουμε κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Μόλις γύρισα από την Smartec που είχα πάει το κινητό για ένα πρόβλημα σκαμπανεβάσματος σήματος που αναφέρω εδώ και μετά από μιας ώρας έλεγχο μου είπανε πως του κάνανε αναβάθμιση και ότι λύθηκε το πρόβλημα .... :rolleyes: μου περάσανε την Ι9300ΧΧΕΜΒ5 την οποία έψαξα αλλά δεν την βρήκα κάπου για να δω αν είναι ελληνική ή για που προορίζεται ... -πάντωνς το CSC λέει KOR. (και που θα ήθελα να κατεβάσω για να έχω για μελλοντική χρήση σε περίπτωση που χρειαστεί και πάλι η εγγύηση, οπότε όποιο Link για κατέβασμα θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο ) το θέμα είναι πάντως οτι το πρόβλημά μου παραμένει μιας και στην smartec είχαν τόσο δυνατό σήμα που έδειχνε το network signal info 100% .... :) άραγε τι rom είναι αυτή και άραγε πως εγώ θα λύσω το πρόβλημά μου που τεχνικά τουλάχιστον μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα .... :cool: Edit: Οκ .. την βρήκα είναι Αγγλική .... ;) Edited May 10, 2013 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts