Jump to content

Aizo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Aizo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Aizo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά & Καλή Ανάσταση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο μαγαζί σε Αθήνα/ Ελλάδα που να επιδιορθώνει το Le pro 3? Μου έχει σπάσει το τζάμι από πτώση και δεν πατιούνται τα κουμπάκια στο κάτω μέρος. Στην Ομόνοια που ρώτησα σε 5-6 μαγαζιά δεν ήξεραν καν την μάρκα.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Αυτό διορθώνεται, ξέρει κάποιος? https://mega.nz/#!dOgFxJaL!ztma9rRfmrjcDMVVbeM-EuqngUwi-VttRAY5RAfxfTE
  3. https://mega.nz/#!RSxB3TSQ!pvMhpXnjr_SEvzHohjE1RpxXAXhSXAv1mUW4gqdMzn8 Αυτό μου έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες, ξέρει κανείς κάτι? ps. είναι 28kb αρχείο και δεν με αφήνει να το ανεβάσω εδώ, γιατί?
  4. Καλησπερα, εχει εμφανισει σε κανεναν καποιο σημαδι στην οθονη το κινητο? Εδω κ καποιες μερες μου εχει βγαλει κατι σαν καψιμο που δεν ξερω αν ειναι επειδη πατηθηκε καπου η ενδεχομενως απο νερο..θα ανεβασω φωτο μολις μπορεσω
  5. Παιδιά βοήθεια!! Ξαφνικά σήμερα το κινητό δεν κάνει κλήσεις και μου βγάζει dial up limit exceeded. Το googlara λίγο κλπ και είδα εδώ οτι πρέπει να κάνω κάτι με το Modem (?) Ξέρει κανείς τις πρέπει να κάνω ακριβώς? έκανα επανεκκινήσεις/ λειτουργίες πτήσεις κλπ δεν δούλεψε τπτ. Help!!
  6. Παιδιά επειδή έχω χαθεί λίγο με τις rom, έχω την 17s και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Διαβάζω όμως σχετικά με το quick charge που δεν μπορω να το απενεργοποιήσω και σκέφτομαι να βάλω κάποια που να μου δίνει αυτή την δυνατότητα. Ποιά μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. Τώρα έχει την 19S Stable, υποθέτω οτι κάτι παίζει με την rom για αυτό θέλω να την αλλάξω.
  8. καλησπέρα παιδιά, θέλω να rootaρω την συσκευη γτι καποιες φορες στο ασχετο κλεινει κ ανοιγει μονη της. Ποια ειναι η καλύτερη έκδοση να περάσω τώρα?
  9. Καλησπέρα παιδιά, έχω πάρει το κινητό 2 φορές από banggood. Στην μια συσκευή όλα πάνε καλά. Στην άλλη όλα είναι επίσης καλά όμως σε διάστημα ενός μήνα περίποθ έχει κλείσει και ανοίξει μόνο του 3-4 φορές. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Γνωρίζει κανείς τι φταίει? Ευχαριστώ!!
  10. Καλησπέρα κ πάλι, στο Kimovil εμφανίζει μικρότερα score στο antutu για το 64αρι κ το 128αρι από το 32αρι. Ισχύει αυτό ή όχι, γιατι σκέφτομαι να πάρω και 2ο με την προσφορά για το 64αρι στα 180.
  11. CrisBal σε ευχαριστώ πολύ, είσαι απίστευτος. Ξέρω τι θα κάνω το Σκ:)
  12. Παιδιά έχω παραλάβει το κιν εδώ κ κάποιες μέρες και είναι όλα super. Απίστευτη ταχύτητα πραγματικά. Το μόνο θέμα που έχω είναι με τις φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο. Παίζει ρόλο η rom στην ποιότητα της φωτογραφίας ή είναι μόνο θέμα hardware? Από όσο βλέπω στο kimovil ο αισθητήρας που έχει πάνω το κιν είναι μια χαρά. Τώρα έχω αυτή τη rom https://drive.google.com/file/d/0By3nY2mVYVsyWU9KR2kyUFY3TTg/view, αν την αλλάξω υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεούν οι φωτογραφίες? Ευχαριστώ!
  13. Το άφησα να φορτίσει για ώρα και δούλεψε κανονικά, ευχαριστώ!! skoulikios αν πέρα από το τελωνείο δεν είχες άλλο θέμα και το κινητό το είχες παραγγείλει σε καλή τιμή σε σχέση με αυτή που έχει τώρα, έφτασε γρήγορα κλπ, ζήτα να στο στείλουν πάλι.
  14. Καλημέρα παιδιά, παρέλαβα σήμερα το κινητό από banggood. Ήρθε στο κουτί του κανονικά με διάφανη θηκούλα στο πίσω μέρος κλπ. Το καλό είναι οτι έφτασε σχετικά γρήγορα (19 εργασιμες από την στιγμή που έκανα την παραγγελία) και δεν είχα θέμα με τελωνείο που με ανησυχούσε λίγο καθότι η παραγγελία έγινε μέσα στο 2017 κ διάβαζα διάφορα. Το κακό είναι οτι έφτασε με 0% μπαταρία. Το σύνδεσα με τον φορτιστή που είχε μέσα (είχαν προσθέσει έξω από το κουτί συνδεση για πρίζα με το κλασσικό εξάρτημα με τα 2 μεταλλικά στοιχεία που εξέχουν που δεν γνωρίζω πως λέγεται), και δεν φορτίζει. το σύνδεσα μέσω usb στο laptop και έτσι φόρτισε λίγο, το άνοιξα και μετά από 5 λεπτά μου έκλεισε κ τώρα δεν ανοίγει. Κάνω εγώ τπτ λάθος ή κάτι παίζει? Help!! ps. btw όσο πρόλαβα να δω έχει μέσα μια rom που υποστήριζε ελληνικά κλπ, skype, viber αλλά δεν πρόλαβα να δω ποιά ήτανε. Το λέω για όσους ενδεχομένως έχουν παραγγείλει από το ίδιο μαγαζί.
  15. Καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω κινητό και είμαι ανάμεσα σε le pro 3 και xiaomi mi5s plus από Κίνα φυσικά. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο εφαρμογές κλπ, το θέλω κυρίως για την δουλειά μου δηλ. γρήγορο Internet, χάρτες κλπ, καλές φωτογραφίες, αξιοπιστία, σταθερότητα και κυρίως μπαταρία. Υπάρχει κάποιος που να τα είχε και τα 2? Νομίζω το xiaomi δεν έχει την 800αρα band. Το Le Pro από την άλλη δεν έχει σταθεροποιητή. Στα υπόλοιπα πάνω κάτω τα ίδια δεν είναι? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
×
×
  • Create New...