BabisT Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μήπως η 4.1.2 είναι υπερκαταναλωτική όσον αφορά στη μνήμη; Βλέπω ότι έχω μόνον 50-90MB από τότε που την πέρασα... ενώ δεν έχει πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Και πολλά και ενοχλητικά redraws...που ποτέ δεν είχα. Το τελευταίο update που λέτε ότι κυκλοφορεί μήπως είναι για βελτιώσει αυτή την κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μήπως η 4.1.2 είναι υπερκαταναλωτική όσον αφορά στη μνήμη; Βλέπω ότι έχω μόνον 50-90MB από τότε που την πέρασα... ενώ δεν έχει πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Και πολλά και ενοχλητικά redraws...που ποτέ δεν είχα. Το τελευταίο update που λέτε ότι κυκλοφορεί μήπως είναι για βελτιώσει αυτή την κατάσταση; Θελω να συμπληρωσω πως νομιζω οτι χειροτερεψε η καταναλωση της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Εγώ με την μπαταρία καλά είμαι...η μνήμη δε λέει να ανέβει πάνω από τα 100-105!!!! Η 4.1.1 άφηνε παραπάνω από διπλάσια ελεύθερη (>200) με περισσότερες εφαρμογές (συστήματος + χρήστη) ανοιχτές... Το θέμα δεν είναι το νούμερο σαν νούμερο, αλλά τα redraws και η καθυστέρηση να εμφανίσει τη Home Screen ακόμη και μετά από λίγη ώρα FB και Tapatalk....που να παίξω κανένα NFS!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Και σε ένα φίλο που το πήρε χθες, το πολύ 100 mb έχει ελεύθερα, έχει και κάποια κολληματάκια τελικά τώρα που έβαλε εφαρμογές, να του πω κάνει επαναφορά εγοστασιακών ρυθμίσεων, θα βοηθήσει; Του έβγαλε και έκανε και μια μικρή αναβάθμιση 22mb περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς γιατί δεν έχουμε πρόσβαση στο sammobile? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς γιατί δεν έχουμε πρόσβαση στο sammobile? Έκαναν αναβάθμιση στο site. Εδώ και λίγες ώρες είναι προσβάσιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλησπερα. Μολις εκανα και εγω update το kies και ειδα μια καινιυργια αναβαθμιση!!Απο I9300XXLLA σε MB1 (Αγγλικο). Ξερει κανεις τι ειναι και τι κανει αυτη η αναβαθμιση?? Υπαρχει καποιο λινκ πουνα μπορω να βλεπω τα νεα αγγλικα firware και τι ειναι τι κανει το καθενα?? ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλησπερα. Μολις εκανα και εγω update το kies και ειδα μια καινιυργια αναβαθμιση!!Απο I9300XXLLA σε MB1 (Αγγλικο). Ξερει κανεις τι ειναι και τι κανει αυτη η αναβαθμιση?? Υπαρχει καποιο λινκ πουνα μπορω να βλεπω τα νεα αγγλικα firware και τι ειναι τι κανει το καθενα?? ;) ;) Για firmware κοίτα εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Μέσω recovery με το αρχειο στην κάρτα sd, γίνεται να περαστεί το επίσημο firmware; Χωρις το Odin.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Μέσω recovery με το αρχειο στην κάρτα sd, γίνεται να περαστεί το επίσημο firmware; Χωρις το Odin.... Όχι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Παιδιά έχω αγγλική συσκευή και βγήκε καινούργια αναβάθμιση I9300XXEMB1 γύρω στα 50mb ήταν. Ξέρουμε τι άλλαξε ? Στο xda κάποιοι λένε ότι έγινε πιο smooth αν και εγώ δεν είδα διαφορά γιατί έχω τον nova και ήταν ήδη σφαίρα ! Παιδια τελικά λίγο που έπαιξα με το κινητό τελικά όντως δείχνει ακόμα πιο smooth. Οι εφαρμογές ανοιγοκλείνουν πολύ πιο γρήγορα το multitasking πάει σφαίρα γενικός το κινητό παίζει να έγινε πιο smooth απο ποτέ ! Κρατάω ακόμα μια επιφύλαξη μέχρι να το λιώσω το βράδυ αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι πολύ καλά. Edited February 21, 2013 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αν περάσω το επίσημο firmware με Windows xp θα χω κανένα πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αν περάσω το επίσημο firmware με Windows xp θα χω κανένα πρόβλημα; No problem :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παιδιά έχω αγγλική συσκευή και βγήκε καινούργια αναβάθμιση I9300XXEMB1 γύρω στα 50mb ήταν. Ξέρουμε τι άλλαξε ? Στο xda κάποιοι λένε ότι έγινε πιο smooth αν και εγώ δεν είδα διαφορά γιατί έχω τον nova και ήταν ήδη σφαίρα ! Παιδια τελικά λίγο που έπαιξα με το κινητό τελικά όντως δείχνει ακόμα πιο smooth. Οι εφαρμογές ανοιγοκλείνουν πολύ πιο γρήγορα το multitasking πάει σφαίρα γενικός το κινητό παίζει να έγινε πιο smooth απο ποτέ ! Κρατάω ακόμα μια επιφύλαξη μέχρι να το λιώσω το βράδυ αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι πολύ καλά. Και εγώ την ίδια ρομ έβαλα δεν ειδα κατι ιδιαίτερο ναι ειναι λιγο ποιο smooth αλλα θσ δούμε τι άλλο κάνει ... :ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλημερα..θελω τα φωτα σας..χτες διάβασα ότι αν εχει γινει root μετα γραφει counter πόσες φορες έχουνε περασει custom ror.και χτες ειδα και μου λεει o counter (1) . Και απο χτες τα εχω παρει... γινετε να το κανω να μηδενίσει? και αν ναι πως.εχω περασει απο Odin την official ελληνικ.τι να κανω? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλημερα..θελω τα φωτα σας..χτες διάβασα ότι αν εχει γινει root μετα γραφει counter πόσες φορες έχουνε περασει custom ror.και χτες ειδα και μου λεει o counter (1) . Και απο χτες τα εχω παρει... γινετε να το κανω να μηδενίσει? και αν ναι πως.εχω περασει απο Odin την official ελληνικ.τι να κανω? Περα απο τον counter αν δεις στην κατασταση της συσκευης θα γραφει τροποποιηθηκε. Αν λοιπον τιθεται θεμα εγγυησης για να μηδενισεις τον counter και να επαναφερεις τη συσκευη κατεβαζεις απο google play η xda το triangle away και ακολουθεις τα βηματα.Οταν επιτυχως μηδενισεις τον καουντετ φλασαρεις το default firm της συσκευης σου μεσω kies η odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Περα απο τον counter αν δεις στην κατασταση της συσκευης θα γραφει τροποποιηθηκε. Αν λοιπον τιθεται θεμα εγγυησης για να μηδενισεις τον counter και να επαναφερεις τη συσκευη κατεβαζεις απο google play η xda το triangle away και ακολουθεις τα βηματα.Οταν επιτυχως μηδενισεις τον καουντετ φλασαρεις το default firm της συσκευης σου μεσω kies η odin. Φιλε λεει και στα 2 official. Μονο στον . Counter λεει (1) . Εχω βαλει με Odin official για να το παω στο 0. Δεν πρέπει να ειναι ροοτ? Η τρεχω το πρόγραμμα χωρίς ρουτ και παει στο 0 ? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Φιλε λεει και στα 2 official. Μονο στον . Counter λεει (1) . Εχω βαλει με Odin official για να το παω στο 0. Δεν πρέπει να ειναι ροοτ? Η τρεχω το πρόγραμμα χωρίς ρουτ και παει στο 0 ? Γινεσαι root μηδενίζεις με triangle και περνάς official rom . Οδηγίες χει εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μόλις ξεπακεταρα το S3 μετα το S1, S2 & Nexus. Το CSC ειναι ΜΑ2. (PDA:LL4, LL4/CSC:LL1)Πρέπει να το αλλάξω η να βαλω απευθείας odin ελληνική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 odin εχω και στο κινητό μπορω να περασω την επίσημη ελληνική απο την εφαρμογή ??? η θα εχω κάποιο πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 odin εχω και στο κινητό μπορω να περασω την επίσημη ελληνική απο την εφαρμογή ??? η θα εχω κάποιο πρόβλημα?? Δεν θα εχεις πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Έχουμε leak για την νέα έκδοση 4.2.1 με κωδικό XXUFMB3 που θα κυκλοφορήσει σύντομα για το κινητό μας :) Περισσότερες πληροφορίες και screenshots εδώ. Σύντομο changelog: Android 4.2.1 – JOP40D Better Ripple effect on Lockscreen Daydream feature Android Lockscreen can now be added with widgets Actionable notifications + New Notifications New toggles in Notification Centre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Έχουμε leak για την νέα έκδοση 4.2.1 με κωδικό XXUFMB3 που θα κυκλοφορήσει σύντομα για το κινητό μας :) Περισσότερες πληροφορίες και screenshots εδώ. Σύντομο changelog: Android 4.2.1 – JOP40D Better Ripple effect on Lockscreen Daydream feature Android Lockscreen can now be added with widgets Actionable notifications + New Notifications New toggles in Notification Centre Φιλε ειναι official? Την εβαλε κανενας? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Official είναι αλλά pre-release ακόμα. Υπάρχει και ένα βίντεο που την έχει περάσει κάποιος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Official είναι αλλά pre-release ακόμα. Υπάρχει και ένα βίντεο που την έχει περάσει κάποιος. Αυτο με τα widgets στην lockscreen μου φαινεται εντελως ανουσιο και παρατερο. Σαν να γινεται η οθονη κλειδωματος η βασικη πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts