Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως η 4.1.2 είναι υπερκαταναλωτική όσον αφορά στη μνήμη; Βλέπω ότι έχω μόνον 50-90MB από τότε που την πέρασα... ενώ δεν έχει πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Και πολλά και ενοχλητικά redraws...που ποτέ δεν είχα.

Το τελευταίο update που λέτε ότι κυκλοφορεί μήπως είναι για βελτιώσει αυτή την κατάσταση;

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως η 4.1.2 είναι υπερκαταναλωτική όσον αφορά στη μνήμη; Βλέπω ότι έχω μόνον 50-90MB από τότε που την πέρασα... ενώ δεν έχει πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Και πολλά και ενοχλητικά redraws...που ποτέ δεν είχα.

Το τελευταίο update που λέτε ότι κυκλοφορεί μήπως είναι για βελτιώσει αυτή την κατάσταση;

Θελω να συμπληρωσω πως νομιζω οτι χειροτερεψε η καταναλωση της μπαταριας.

Εγώ με την μπαταρία καλά είμαι...η μνήμη δε λέει να ανέβει πάνω από τα 100-105!!!!

Η 4.1.1 άφηνε παραπάνω από διπλάσια ελεύθερη (>200) με περισσότερες εφαρμογές (συστήματος + χρήστη) ανοιχτές...

Το θέμα δεν είναι το νούμερο σαν νούμερο, αλλά τα redraws και η καθυστέρηση να εμφανίσει τη Home Screen ακόμη και μετά από λίγη ώρα FB και Tapatalk....που να παίξω κανένα NFS!!!

:)

Και σε ένα φίλο που το πήρε χθες, το πολύ 100 mb έχει ελεύθερα, έχει και κάποια κολληματάκια τελικά τώρα που έβαλε εφαρμογές, να του πω κάνει επαναφορά εγοστασιακών ρυθμίσεων, θα βοηθήσει; Του έβγαλε και έκανε και μια μικρή αναβάθμιση 22mb περίπου.

Καλησπέρα! Ξέρει κανείς γιατί δεν έχουμε πρόσβαση στο sammobile?

Έκαναν αναβάθμιση στο site. Εδώ και λίγες ώρες είναι προσβάσιμο!

Καλησπερα. Μολις εκανα και εγω update το kies και ειδα μια καινιυργια αναβαθμιση!!Απο I9300XXLLA σε MB1 (Αγγλικο).

Ξερει κανεις τι ειναι και τι κανει αυτη η αναβαθμιση?? Υπαρχει καποιο λινκ πουνα μπορω να βλεπω τα νεα αγγλικα firware

και τι ειναι τι κανει το καθενα?? ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καλησπερα. Μολις εκανα και εγω update το kies και ειδα μια καινιυργια αναβαθμιση!!Απο I9300XXLLA σε MB1 (Αγγλικο).

Ξερει κανεις τι ειναι και τι κανει αυτη η αναβαθμιση?? Υπαρχει καποιο λινκ πουνα μπορω να βλεπω τα νεα αγγλικα firware

και τι ειναι τι κανει το καθενα?? ;) ;)

Για firmware κοίτα εδω

Samsung galaxy s21+

Μέσω recovery με το αρχειο στην κάρτα sd, γίνεται να περαστεί το επίσημο firmware;

Χωρις το Odin....

Όχι .

Παιδιά έχω αγγλική συσκευή και βγήκε καινούργια αναβάθμιση I9300XXEMB1 γύρω στα 50mb ήταν. Ξέρουμε τι άλλαξε ? Στο xda κάποιοι λένε ότι έγινε πιο smooth αν και εγώ δεν είδα διαφορά γιατί έχω τον nova και ήταν ήδη σφαίρα !

Παιδια τελικά λίγο που έπαιξα με το κινητό τελικά όντως δείχνει ακόμα πιο smooth. Οι εφαρμογές ανοιγοκλείνουν πολύ πιο γρήγορα το multitasking πάει σφαίρα γενικός το κινητό παίζει να έγινε πιο smooth απο ποτέ ! Κρατάω ακόμα μια επιφύλαξη μέχρι να το λιώσω το βράδυ αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι πολύ καλά.

Edited by elessar86

Αν περάσω το επίσημο firmware με Windows xp θα χω κανένα πρόβλημα;

No problem :cool:

Παιδιά έχω αγγλική συσκευή και βγήκε καινούργια αναβάθμιση I9300XXEMB1 γύρω στα 50mb ήταν. Ξέρουμε τι άλλαξε ? Στο xda κάποιοι λένε ότι έγινε πιο smooth αν και εγώ δεν είδα διαφορά γιατί έχω τον nova και ήταν ήδη σφαίρα !

Παιδια τελικά λίγο που έπαιξα με το κινητό τελικά όντως δείχνει ακόμα πιο smooth. Οι εφαρμογές ανοιγοκλείνουν πολύ πιο γρήγορα το multitasking πάει σφαίρα γενικός το κινητό παίζει να έγινε πιο smooth απο ποτέ ! Κρατάω ακόμα μια επιφύλαξη μέχρι να το λιώσω το βράδυ αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι πολύ καλά.

Και εγώ την ίδια ρομ έβαλα δεν ειδα κατι ιδιαίτερο ναι ειναι λιγο ποιο smooth αλλα θσ δούμε τι άλλο κάνει ... :ninja:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καλημερα..θελω τα φωτα σας..χτες διάβασα ότι αν εχει γινει root μετα γραφει counter πόσες φορες έχουνε περασει custom ror.και χτες ειδα και μου λεει o counter (1) . Και απο χτες τα εχω παρει... γινετε να το κανω να μηδενίσει? και αν ναι πως.εχω περασει απο Odin την official ελληνικ.τι να κανω?
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Καλημερα..θελω τα φωτα σας..χτες διάβασα ότι αν εχει γινει root μετα γραφει counter πόσες φορες έχουνε περασει custom ror.και χτες ειδα και μου λεει o counter (1) . Και απο χτες τα εχω παρει... γινετε να το κανω να μηδενίσει? και αν ναι πως.εχω περασει απο Odin την official ελληνικ.τι να κανω?

Περα απο τον counter αν δεις στην κατασταση της συσκευης θα γραφει τροποποιηθηκε.

Αν λοιπον τιθεται θεμα εγγυησης για να μηδενισεις τον counter και να επαναφερεις τη συσκευη κατεβαζεις απο google play η xda το triangle away και ακολουθεις τα βηματα.Οταν επιτυχως μηδενισεις τον καουντετ φλασαρεις το default firm της συσκευης σου μεσω kies η odin.

Περα απο τον counter αν δεις στην κατασταση της συσκευης θα γραφει τροποποιηθηκε.

Αν λοιπον τιθεται θεμα εγγυησης για να μηδενισεις τον counter και να επαναφερεις τη συσκευη κατεβαζεις απο google play η xda το triangle away και ακολουθεις τα βηματα.Οταν επιτυχως μηδενισεις τον καουντετ φλασαρεις το default firm της συσκευης σου μεσω kies η odin.

Φιλε λεει και στα 2 official. Μονο στον . Counter λεει (1) . Εχω βαλει με Odin official για να το παω στο 0. Δεν πρέπει να ειναι ροοτ? Η τρεχω το πρόγραμμα χωρίς ρουτ και παει στο 0 ?

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Φιλε λεει και στα 2 official. Μονο στον . Counter λεει (1) . Εχω βαλει με Odin official για να το παω στο 0. Δεν πρέπει να ειναι ροοτ? Η τρεχω το πρόγραμμα χωρίς ρουτ και παει στο 0 ?

Γινεσαι root μηδενίζεις με triangle και περνάς official rom .

Οδηγίες χει εδω

Samsung galaxy s21+

Μόλις ξεπακεταρα το S3 μετα το S1, S2 & Nexus.

Το CSC ειναι ΜΑ2. (PDA:LL4, LL4/CSC:LL1)Πρέπει να το αλλάξω η να βαλω απευθείας odin ελληνική?

odin εχω και στο κινητό μπορω να περασω την επίσημη ελληνική απο την εφαρμογή ??? η θα εχω κάποιο πρόβλημα??

Δεν θα εχεις πρόβλημα .

Samsung galaxy s21+

Έχουμε leak για την νέα έκδοση 4.2.1 με κωδικό XXUFMB3 που θα κυκλοφορήσει σύντομα για το κινητό μας :) Περισσότερες πληροφορίες και screenshots εδώ.

Σύντομο changelog:

Android 4.2.1 – JOP40D

Better Ripple effect on Lockscreen

Daydream feature

Android Lockscreen can now be added with widgets

Actionable notifications + New Notifications

New toggles in Notification Centre

Έχουμε leak για την νέα έκδοση 4.2.1 με κωδικό XXUFMB3 που θα κυκλοφορήσει σύντομα για το κινητό μας :) Περισσότερες πληροφορίες και screenshots εδώ.

Σύντομο changelog:

Android 4.2.1 – JOP40D

Better Ripple effect on Lockscreen

Daydream feature

Android Lockscreen can now be added with widgets

Actionable notifications + New Notifications

New toggles in Notification Centre

Φιλε ειναι official? Την εβαλε κανενας?

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Official είναι αλλά pre-release ακόμα. Υπάρχει και ένα βίντεο
που την έχει περάσει κάποιος.

Official είναι αλλά pre-release ακόμα. Υπάρχει και ένα βίντεο
που την έχει περάσει κάποιος.

Αυτο με τα widgets στην lockscreen μου φαινεται εντελως ανουσιο και παρατερο. Σαν να γινεται η οθονη κλειδωματος η βασικη πλεον.

• The topic was unpinned