StratosGR Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Έχεις απόλυτο δικιο. Βγηκε η ΧΧΕΜΑ2 για τα γαλλικά τηλέφωνα. Είναι το τρίτο update μεσα σε ενα μήνα! Μπράβο τους. Και φυσικά η Samsung Hellas η οποίος είναι υπεύθυνος για τα update στις ελληνικές συσκευές κοιμάται γιατί είναι ακομα στην ELL4 έκδοση. Παλι καλά που πήρε και την 4.1.2 να λέμε. GT-I9300 - Greece PDA: I9300XXELLA CSC: I9300OXXELL1 Version: 4.1.2 Date: 2013-01-15 Βασικά οι διαφορές μπορεί να είναι και τέτοιες που ένα upgrade να μην έχει πολύ νόημα. Και πολλές φορές συμβαίνει αυτό σε κοντινά builds Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 μολις μου κανει κατεβασμα ενα πακετο ενημερωσεις ξερει καποιος τι αφορα αυτο το πακετο ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 μολις μου κανει κατεβασμα ενα πακετο ενημερωσεις ξερει καποιος τι αφορα αυτο το πακετο ? Μάλλον αφορά το μήνυμα ακριβώς πάνω από το δικό σου... αν έχεις ελληνικό τηλέφωνο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Δεν με βαζει.... Σειρα προτεριοτιτας λεει. Τι αναβάθμιση να είναι άραγε. Μηπως η 4.2 Ελληνικό τηλέφωνο Edited February 8, 2013 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Δεν με βαζει.... Σειρα προτεριοτιτας λεει. Τι να είναι άραγε.. Μηπως η 4.2 Σημαίνει να περιμένεις τη σειρά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Σημαίνει να περιμένεις τη σειρά σου. Καντο μεσω kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καντο μεσω kies Κανε το μεσω Kies, το εκανα επισης μεσω αυτου διοτι ειχα το ιδιο μηνυμα. Δεν αργησε πολυ η αναβαθμιση αυτη τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Κανε το μεσω Kies, το εκανα επισης μεσω αυτου διοτι ειχα το ιδιο μηνυμα. Δεν αργησε πολυ η αναβαθμιση αυτη τελικα. Τι είναι; Βλέπεις τιποτα καινούριο; 4.2 Δεν νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Τι είναι; Βλέπεις τιποτα καινούριο; 4.2 Δεν νομιζω... Οχι τιποτα τα ιδια οπως ηταν 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μετά θα πρέπει πάλι να κάνουμε factory reset;:( Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μετά θα πρέπει πάλι να κάνουμε factory reset;:( Αν δε σου κάνει πρόβλημα δε χρειάζεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Αν δε σου κάνει πρόβλημα δε χρειάζεται. Μακάρι, γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω το τηλέφωνο από την αρχή... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Τρίτη μερα σε αναμονή. Αντε να δούμε. ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Τρίτη μερα σε αναμονή. Αντε να δούμε. ....... Μπορεί να περιμένεις πάνω από βδομάδα. Όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω, σύνδεσέ το στο Kies, και κάντο από κει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Στο kies μου βγαλε την ενημερωση.συνδεω το κινητο κ παταω αναβαθμιση.κατεβαζει ενα πακετο ληψης κ οταν παει στ 100% κολλαει.τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Στο kies μου βγαλε την ενημερωση.συνδεω το κινητο κ παταω αναβαθμιση.κατεβαζει ενα πακετο ληψης κ οταν παει στ 100% κολλαει.τι να φταιει? Κλείσε firewall , antivirus και δοκίμασε ξανά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παντως μετα το update σε 4.1.2 δεν μου ''βλεπει'' τα ακουστικα οταν τα συνδεω,δηλαδη δεν μου βγαζει τη σχετικη ενδειξη στη μπαρα ουτε το μενου με τις συντομευσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παντως μετα το update σε 4.1.2 δεν μου ''βλεπει'' τα ακουστικα οταν τα συνδεω,δηλαδη δεν μου βγαζει τη σχετικη ενδειξη στη μπαρα ουτε το μενου με τις συντομευσεις. Δουλεύει με τον default launcher. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ποια επισημη εκδοση ειναι η καλυτερη?ποιας χωρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 καλησπερα παιδια ,, σημερα ανταλαξα το htc one x μου με ενα σ3 32gb, το κιν ειναι απο vpn μου ειπε το παιδι,, εκανα επαναφορα αλλα εχει μεσα κατι apps η απο γερμανια ειναι η απο ru., θελω τα φωτα σασ.. εκδοση ανδροιτ. 4.1.2 εκδοση βασικου φασματοσ i9300xxell4. αριθμοσ κατασκευησ jzo54k.19300xxell4 σειριακοσ αριθμοσ RF1C580HEVB. ξερει κανενασ απο ποθ ειναι και αν μπορω να βαλω μεσα ελλ εκδοση λογισμικου;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Διάβασε το FAQ για να βρεις από που είναι η συσκευή σου . Μπορείς να βάλεις οποιο firmware θέλεις με odin ,αρκεί να είναι για το Ι9300 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Διάβασε το FAQ για να βρεις από που είναι η συσκευή σου . Μπορείς να βάλεις οποιο firmware θέλεις με odin ,αρκεί να είναι για το Ι9300 το ειδα ειναι pda:ll4/phone;ll4/csc;;;1(SER. Russia) αλλαζει ευκολα; θα εχω κανενα προβλημα μετα;; δεν γινετε ροοτ ε;; πωσ θα βαλω το( EUR Greece);;; η ποιο να βαλω;; Edited February 10, 2013 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 το ειδα ειναι pda:ll4/phone;ll4/csc;;;1(SER. Russia) αλλαζει ευκολα; θα εχω κανενα προβλημα μετα;; δεν γινετε ροοτ ε;; πωσ θα βαλω το( EUR Greece);;; η ποιο να βαλω;; Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και βάλε όποιο firmware θέλεις ,δεν θα εχεις πρόβλημα. Αν θέλεις να κάνεις root ακολούθησε τον οδηγο που υπάρχει στο myphone Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 καλησπερα φιλοι μου,ημουν σε στοκ 4,1,2 κ μολις πηρα μια αναβαθμιση μεσω kies κ βλεπω οτι ειμαι ξανα σε 4,1,2.τι ακριβως update ηταν αυτο?το τηλ ειναι ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gstyl Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σήμερα. Δεν είχα πρόβλημα με τα ακουστικά μετά... Παντως μετα το update σε 4.1.2 δεν μου ''βλεπει'' τα ακουστικα οταν τα συνδεω,δηλαδη δεν μου βγαζει τη σχετικη ενδειξη στη μπαρα ουτε το μενου με τις συντομευσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts