psilos88 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Ό,τι έχει απαντηθεί εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 διαγράφεται. Όταν το διαβάσεις, απορίες ευπρόσδεκτες. (AFR) Κενυα δηλαδη κατασκευαστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (AFR) Κενυα δηλαδη κατασκευαστηκε Υποθέτω το τσίμπησες σε καλή τιμή. Το καλό είναι ότι μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα, μιας και ευρωπαϊκή εγγύηση δεν έχεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos88 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Υποθέτω το τσίμπησες σε καλή τιμή. Το καλό είναι ότι μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα, μιας και ευρωπαϊκή εγγύηση δεν έχεις. ναι καλη τιμη αγορασμενο απο Αμερικη!καμια ιδεα για αναβαθμιση?τι ισχυει?πρεπει να την περασω χειροκινητα μεσω kies ή υπαρχει τροπος μεσω ota?θα σου φαινονται αστειες οι ερωτησεις μου αλλα η αλλαγη μετα απο 3 χρονια με iphone ειναι πολυ μεγαλη..!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 ναι καλη τιμη αγορασμενο απο Αμερικη!καμια ιδεα για αναβαθμιση?τι ισχυει?πρεπει να την περασω χειροκινητα μεσω kies ή υπαρχει τροπος μεσω ota?θα σου φαινονται αστειες οι ερωτησεις μου αλλα η αλλαγη μετα απο 3 χρονια με iphone ειναι πολυ μεγαλη..!:D Ξανά, διάβασε τα επισημασμένα θέματα και θα βρεις οδηγούς για να περάσεις ό,τι θες... δεν έχει νόημα να γράφουμε τα ίδια 500 φορές. Αναβάθμιση η Samsung δεν δίνει μαζί σε όλους όπως το iphone, αλλά ανά χώρα και πάροχο όποτε τους καπνίσει. Οπότε αν δεν αλλάξεις μόνος σου rom (οδηγίες στο sticky θέμα επίσης), θα παίρνεις αναβάθμιση όταν παίρνει και η Κένυα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos88 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ξανά, διάβασε τα επισημασμένα θέματα και θα βρεις οδηγούς για να περάσεις ό,τι θες... δεν έχει νόημα να γράφουμε τα ίδια 500 φορές. Αναβάθμιση η Samsung δεν δίνει μαζί σε όλους όπως το iphone, αλλά ανά χώρα και πάροχο όποτε τους καπνίσει. Οπότε αν δεν αλλάξεις μόνος σου rom (οδηγίες στο sticky θέμα επίσης), θα παίρνεις αναβάθμιση όταν παίρνει και η Κένυα. σε ευχαριστω παρα πολυυ για την βοηθεια! κατι τελευταιο αν περασω την 4.1.1 που βγηκε τον οκτωβρη απο εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=COS&os=1&type=1#firmware ολα θα πανε καλα με την διαδικασια που περιγραφετε?θελω να ειμαι σιγουρος πως ειναι η σωστη και οτι δεν θα κανει κανενα μπαμ το κινητο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) σε ευχαριστω παρα πολυυ για την βοηθεια! κατι τελευταιο αν περασω την 4.1.1 που βγηκε τον οκτωβρη απο εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=COS&os=1&type=1#firmware ολα θα πανε καλα με την διαδικασια που περιγραφετε?θελω να ειμαι σιγουρος πως ειναι η σωστη και οτι δεν θα κανει κανενα μπαμ το κινητο!:p Όλες οι τελευταίες ελληνικές roms είναι αναρτημένες στην πρώτη σελίδα του θέματος. Μαζί με τη διαδικασία, μαζί με όλα. Δε χρειάζεσαι κανένα άλλο site για ελληνική αναβάθμιση. Και θα σου πρότεινα να βάλεις γενική simfree rom, (ΕUR), και όχι branded που κοιτάς (COS). H Cosmote (υποθέτω σε αυτήν είσαι γιαυτό κοιτάς τα cos) περιέχεται στο EUR. Όσο για το αν θα πάνε όλα καλά... λες να τη γράψαμε για να σου εκραγεί το κινητό; πλάκα θα'χε... δοκίμασε και πες μας :p Edited December 18, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μια χαζή ερώτηση, αλλά ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο ... Εγώ με ΒΤU Κινητό (Αγγλικό) καλύπτομαι από Ευρωπαϊκή εγγύηση? (ρωτάω γιατί η Αγγλία μπορεί να κάνει τον χαβά της :lol: ) εκτός και αν αλλάξω κάποια στιγμή το CSC σε EUR που και πάλι θα φαίνεται από ποια χώρα προήλθε το κινητό σε ένα ενδεχόμενο Service (μακριά απο εμάς ) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μια χαζή ερώτηση, αλλά ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο ... Εγώ με ΒΤU Κινητό (Αγγλικό) καλύπτομαι από Ευρωπαϊκή εγγύηση? (ρωτάω γιατί η Αγγλία μπορεί να κάνει τον χαβά της :lol: ) εκτός και αν αλλάξω κάποια στιγμή το CSC σε EUR που και πάλι θα φαίνεται από ποια χώρα προήλθε το κινητό σε ένα ενδεχόμενο Service (μακριά απο εμάς ) Καλύπτεται κανονικά (η Αγγλία είναι ακόμα στην ΕΕ!) Η προέλευση φαίνεται και από τα imei/αειριακό αριθμό, οπότε αν θέλεις να το πάς στο σερβις καλό είναι να το έχεις επαναφέρει στα επίσημα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Συγγνώμη για το μικρό Offtopic, δηλαδή Τυχεράκια κατασκευάζει η Κένυα s3? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Συγγνώμη για το μικρό Offtopic, δηλαδή Τυχεράκια κατασκευάζει η Κένυα s3? :confused: Οχι βέβαια !! Το τηλέφωνο που έχει ο φίλος είναι για την αγορά της Κενυας .Όπως άλλα είναι για την Αγγλία Γαλλία Γερμανία κ.τ.λ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Οχι βέβαια !! Το τηλέφωνο που έχει ο φίλος είναι για την αγορά της Κενυας .Όπως άλλα είναι για την Αγγλία Γαλλία Γερμανία κ.τ.λ Μα και γω αυτό ήξερα, απλά αν δεις στην προηγούμενη σελίδα ο psilos88 λέει "Κένυα δηλαδή κατασκευάστηκε" και από κάτω ο Τυχεράκιας απαντάει χωρίς να του πει όχι και έτσι έκανα κι εγώ αυτή την εντελώς ηλίθια σκέψη :p Ευχαριστώ Μιχάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ναι στην Κένυα έγινε, είναι από το εργοστάσιο δίπλα στον πυρηνικό τους αντιδραστήρα. Έλεος :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παιδια μήπως ξέρει κανείς γιατι στο sammobile εχει ανέβει τρεις φορές η Ρωσικη 4.1.2??Υπάρχει κάποια διαφορά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 καλημέρα, αγόρασα πριν 6 ημέρες το s3 και έχω το εξής πρόβλημα.... το συνδέω στον υπολογιστή και όταν συνδεθεί με τον υπολογιστή μέσω του kies ,τότε το kies κρασάρει ,ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά το κινητό,καμία ιδέα;; έχω windows 7 64 bit. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 καλημέρα, αγόρασα πριν 6 ημέρες το s3 και έχω το εξής πρόβλημα.... το συνδέω στον υπολογιστή και όταν συνδεθεί με τον υπολογιστή μέσω του kies ,τότε το kies κρασάρει ,ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά το κινητό,καμία ιδέα;; έχω windows 7 64 bit. ευχαριστώ. Δοκίμασε εγκατάσταση/απεγκατάσταση του kies και reboot το pc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Σ'ευχαριστω.. Δεν εγινε τπτ....το εγκατεστησα σε windows. Xp και ολα καλα, κατι αλλο... στη μουσικη δεν εμφανίζει τους ελληνικους χαρακτηρες αλλα οτι ναναι, λυνεται καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ερώτηση: Μπορούμε να φλασάρουμε ρομ (π.χ την τελευταία 4.1.1 της Cosmote) μεσω του ClockworkMod? Μέσω δηλαδή της "γνωστής διαδικασίας install zip from sdcard? Θα χουμε κάποιο θέμα? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ερώτηση: Μπορούμε να φλασάρουμε ρομ (π.χ την τελευταία 4.1.1 της Cosmote) μεσω του ClockworkMod? Μέσω δηλαδή της "γνωστής διαδικασίας install zip from sdcard? Θα χουμε κάποιο θέμα? Επίσημο firmware δεν νομίζω να γίνεται να το περάσεις με cwm . Μπορείς ομως να το βάλεις με mobile odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Σ'ευχαριστω.. Δεν εγινε τπτ....το εγκατεστησα σε windows. Xp και ολα καλα, κατι αλλο... στη μουσικη δεν εμφανίζει τους ελληνικους χαρακτηρες αλλα οτι ναναι, λυνεται καπως? Ναι υπαρχει ενα προγραμματακι στο store λεγεται id3tag fixer ή καπως ετσι,σεταρεις γλωσσα που θελεις και τα μετατρεπει ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ναι υπαρχει ενα προγραμματακι στο store λεγεται id3tag fixer ή καπως ετσι,σεταρεις γλωσσα που θελεις και τα μετατρεπει ολα Γιατί ένας φίλος εδώ είχε απαντήσει ότι με το που περάσεις mp3 με ελληνικούς χαρακτήρες τα αναγνωρίζει κατευθείαν κανονικά; Τελικά τι ισχύει; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ναι υπαρχει ενα προγραμματακι στο store λεγεται id3tag fixer ή καπως ετσι,σεταρεις γλωσσα που θελεις και τα μετατρεπει ολα σ`ευχαριστώ. σε μερικά που έστειλα μέσω bluetooth μου τα αναγνώρισε...μέσω kies και windows media player ειχα πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Το πρωί μου βγήκε ενημέρωση ότι υπάρχει αναβάθμιση και κατέβασα και εγκατέστησα την 4.1.2 στο S3, οπότε σιγά-σιγά κοιτάξτε και τις δικές σας συσκευές. Η δική μου είναι για την Γερμανική αγορά από το birdphone. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Παιδιά μια βοήθεια Κατέβασα από sammobile το αρχείο 4.1.2 BTU ακολούθησα κανονικά την διαδικασία μέσο odin 3.04 αλλα η αναβάθμιση δεν ολοκληρώθηκε τώρα το τηλ. μου γραφει Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again τι κανω τωρα: Edited December 20, 2012 by tini78vj Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδιά μια βοήθεια Κατέβασα από sammobile το αρχείο 4.1.2 BTU ακολούθησα κανονικά την διαδικασία μέσο odin 3.04 αλλα η αναβάθμιση δεν ολοκληρώθηκε τώρα το τηλ. μου γραφει Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again τι κανω τωρα: Μπες recovery και κάνε factory reset, αν δεν στρώσει πέρνα ξανά την rom. Από ότι είδα βγήκε το 4.1.2 για Αγγλία, Γεμανία, Ρουμανία, Ελβετία, Ρωσία. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Μπες recovery και κάνε factory reset, αν δεν στρώσει πέρνα ξανά την rom. Από ότι είδα βγήκε το 4.1.2 για Αγγλία, Γεμανία, Ρουμανία, Ελβετία, Ρωσία. Μα αυτο το κανει (γραφει) οταν παω να μπω recovery ____________________________________________ και αυτο το odin <ID:0/010> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> KIES_HOME_I9300XXELL4_I9300OXAELL4_566833_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/010> Odin v.3 engine (ID:10).. <ID:0/010> File analysis.. <ID:0/010> SetupConnection.. <ID:0/010> Initialzation.. <ID:0/010> Get PIT for mapping.. <ID:0/010> Firmware update start.. <ID:0/010> boot.img <ID:0/010> NAND Write Start!! <ID:0/010> recovery.img <ID:0/010> system.img <ID:0/010> Complete(Write) operation failed. <ID:0/010> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Edited December 20, 2012 by tini78vj Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts