Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτως η άλλως απο τη στιγμή που κάνουμε root το τηλέφωνο δεν βγαίνουμε εκτός εγγύησης ?

Μα για να περάσεις official rom άλλης χώρας δε χρειάζεται root ούτως ή άλλως. Σε κάθε περίπτωση χάνεις εγγύηση και σε κάθε περίπτωση το επαναφέρεις εύκολα στη μαμίσια κατάσταση.

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ. Επειδή βαριέμαι ξανά μανά τα στησίματα, θα περιμένω να δώσετε σήμα για το σωστό ζιπάκι της DBT.

Και γιατί δε βάζεις την ισπανική; Μια χαρά τη βλέπω από χθές που την έχω.

Μα για να περάσεις official rom άλλης χώρας δε χρειάζεται root ούτως ή άλλως. Σε κάθε περίπτωση χάνεις εγγύηση και σε κάθε περίπτωση το επαναφέρεις εύκολα στη μαμίσια κατάσταση.

Αρα αν κατάλαβα καλά απο τη στιγμή που δεν ακολουθούμε αυστηρά το update μέσω Kies, οποιαδήποτε επέμβαση και να κάνουμε είμαστε εκτός εγγύησης ..

Εαν κάνουμε root βγαίνουμε εκτός .. Εάν βάλουμε custom ή άλλης χώρας (ουσιαστικά διαφορετικού csc) ρομ , βγαίνουμε εκτός ... Βέβαια όπως πολύ σωστά είπες, εφόσον το τηλέφωνο λειτουργεί, ότι και να κάνουμε σε θέμα ρομ, μπορούμε να το διορθώσουμε..

Αυριο θα μιλήσω με samsung για να δούμε τι ισχύει σε περίπτωση που αλλάξουμε το csc .. Κάποιοι υποστηρίζουν οτι δεν βγαίνει εκτός και κάποιοι άλλοι το αντίθετο .. Θα ενημερώσω να ξέρετε ...

Μέσω Odin δεν χρειάζεται πρόσβαση root για φλασάρισμα. :)

Και γιατί δε βάζεις την ισπανική; Μια χαρά τη βλέπω από χθές που την έχω.

Γιατί θέλω την έκδοση που θα πάρει το κινητό. Περνώντας την ισπανική πάλι δεν έχω εγγύηση. :)

Δεν ξέρουμε. Θα βγει όταν δεήσει η μαμά Samsung. Θεωρητικά σύντομα. Όποιος δε μπορεί να κάνει υπομονή, περνάει άλλης χώρας μόνος του, και χάνει την εγγύηση.

εαν ομως ξαναβαλουμε την rom οπως το αγορασαμε δεν την χανουμε την εγγυηση ετσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εαν ομως ξαναβαλουμε την rom οπως το αγορασαμε δεν την χανουμε την εγγυηση ετσι?

Σωστά. Αν γυρίσεις σ'αυτήν που είχες αρχικά είσαι στην εγγύηση.

- Alex

Πήγα να κάνω την αναβάθμιση 4.1.1 μέσω kies αλλά σταματάει στο 99% (για 20 λεπτά το άφησα και δεν προχώρησε). Τί γίνεται?? Ξέρει κανείς?? Γαλλική έκδοση έχω.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα με την γραφή ελληνικών, με downgrade σε 4.0.4 και ξανα upgrade μεσω KIES. Τελικα χρησιμοποιούσα παλαιότερο odin, και ίσως λάθος firmware (filename: I9300XXDLJ2_I9300XEFDLJ2_I9300XXDLID_HOME.tar.md5 from samsung-updates.com). Αφού δεν μπορούσε να συνδεθει το κινητό με το KIES! Ολα οκ τώρα και το κινητό φυσάει!!!

Πήγα να κάνω την αναβάθμιση 4.1.1 μέσω kies αλλά σταματάει στο 99% (για 20 λεπτά το άφησα και δεν προχώρησε). Τί γίνεται?? Ξέρει κανείς?? Γαλλική έκδοση έχω.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Φαντάζομαι ότι έχεις κωδικό προέλευσης (XEF)?Και σε μένα κολλάει στο 99% μέσω του Kies και το δοκίμασα σε δύο υπολογιστές χωρίς καμία διαφορά (Windows XP 32 bit και Windows 7 64 bit).Επίσης μέσω ΟΤΑ μου βγάζει μήνυμα "η πρόσβαση στην υπηρεσία αναβάθμισης γίνεται με σειρά προτεραιότητας.Δοκιμάστε αργότερα".Αυτό γίνεται από χτες.Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο να κάνουμε?

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Είτε περιμένεις να ανασάνουν οι servers της samsung που απ' ότι φαίνεται έχουν γονατίσει είτε περνάς τη rom με odin.
Μάκης

Και τι κάνουμε?

Το να κατεβάσω την 4.0.4 που είχα, να την φλασάρω και να το πάρω ΟΤΑ είναι καλή ιδέα?

Βασικά downgrade γίνεται ή όχι?

FYI Φαίνεται ότι διορθώθηκε η γερμανική DBT στο sammobile.

EDIT

Την πέρασα, και για κάποιο λόγο δεν την θεωρεί δική του ???

Την αντίστοιχη DBT 4.0.4 την είχε πάρει για δική του.

Τέλος πάντων, κρατάω την ICS για backup, αν την χρειαστώ για εγγύηση, πέρασα το root και με το triangle away έσβησα το counter.

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδια καλημερα . Οτι και να περασουμε στο τηλ. Μπορουμε να το επαφερουμε στην μαμισια κστασταση και δεν χανουμε την εγγυηση. Το καλυτερο site για να κατεβαζουμε τις rom που θελουμε ειναι το checkfus. Το χρησιμοποιω απο τοτε που ειχα το s2 και τοτε δεν ειχα προβλημα με τα αρχεια που κατεβαζα για να περασω στο κινητο. Οντως η γαλλικη φαινετε να εχει καλυτερο kernel αλλα αυτο δεν παιζει παντα ρολο. Ειναι θεμα χωρας.

Μέσω Odin δεν χρειάζεται πρόσβαση root για φλασάρισμα. :)

Γιατί θέλω την έκδοση που θα πάρει το κινητό. Περνώντας την ισπανική πάλι δεν έχω εγγύηση. :)

α) Μα δεν ανέφερα ότι δεν είναι έτσι. Ίσα ίσα... ;)

β) Αν όμως έχεις (όπως εγώ και αρκετοί άλλοι φίλοι) branded συσκευή;

Μια βοήθεια παιδιά.Θέλω να αλλάξω μαζι με την rom και το csc αρχειο.Που μπορώ να βρώ csc αρχεια για κατεβασμα γιατι στα γνωστα samfirmware κτλπ κατεβάζει μόνο ρομ;

FYI Φαίνεται ότι διορθώθηκε η γερμανική DBT στο sammobile.

EDIT

Την πέρασα, και για κάποιο λόγο δεν την θεωρεί δική του ???

Την αντίστοιχη DBT 4.0.4 την είχε πάρει για δική του.

Τέλος πάντων, κρατάω την ICS για backup, αν την χρειαστώ για εγγύηση, πέρασα το root και με το triangle away έσβησα το counter.

Τι εννοείς ότι δεν την θεωρεί δική του? Και πως το καταλαβαίνουμε αυτό ή μάλλον πως βρίσκουμε ποια έκδοση είναι η δική του?

Μια βοήθεια παιδιά.Θέλω να αλλάξω μαζι με την rom και το csc αρχειο.Που μπορώ να βρώ csc αρχεια για κατεβασμα γιατι στα γνωστα samfirmware κτλπ κατεβάζει μόνο ρομ;

Δεν νομίζω οτι υπάρχουν ξεχωριστά αρχεία csc για πέρασμα .

Περνάς κανονικά την rom και μετα αλλάζεις το csc εσυ (πληκτρολογώντας στον dialer *#272*IMEI# ή κατεβαζεις αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dplay+store+csc+changer

)

Samsung galaxy s21+

Μια που πήρα το δικό μου χθες(ΝΕΕ-Nordic countries) και ακόμα τίποτα σε JB βρήκα αυτό το site που είναι χρονοδιάγραμμα για τις αναβαθμίσεις(δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι και ποια η πηγή πληροφόρησης αλλά why not.....θα το παρακολουθώ;))

http://www.tonistechblog.com/samsung-galaxy-s3-jelly-bean-update-schedule/

Τι εννοείς ότι δεν την θεωρεί δική του? Και πως το καταλαβαίνουμε αυτό ή μάλλον πως βρίσκουμε ποια έκδοση είναι η δική του?

Το δικό μου είναι Γερμανικό, DBT και έχω κρατήσει και την ICS rom με την οποία έκανε και τις OΤΑ/kies αναβαθμίσεις μέχρι τώρα. Τώρα μου λέει ότι δεν μπορεί.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Το δικό μου είναι Γερμανικό, DBT και έχω κρατήσει και την ICS rom με την οποία έκανε και τις OΤΑ/kies αναβαθμίσεις μέχρι τώρα. Τώρα μου λέει ότι δεν μπορεί.

Χμμμ. Μόλις τώρα ολοκλήρωσα το φλασάρισμα της γερμανικής 4.1.1.

Όλα καλά αλλά μπήκα στο Κies και βλέπω ότι γράφει "Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω Kies"

*Tρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA: LIH / PHONE:LID / CSC:LI2 (XEO)

Τι παίζει?

Χμμμ. Μόλις τώρα ολοκλήρωσα το φλασάρισμα της γερμανικής 4.1.1.

Όλα καλά αλλά μπήκα στο Κies και βλέπω ότι γράφει "Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω Kies"

Τι παίζει?

Άλλαξε το sales code σε DBT από XEO που είναι τώρα. Μολις λίγα μηνύματα παραπάνω λέει ο Μιχάλης πώς γίνεται.

- Alex

Άλλαξε το sales code σε DBT από XEO που είναι τώρα. Μολις λίγα μηνύματα παραπάνω λέει ο Μιχάλης πώς γίνεται.

Έβαλα την εφαρμογή, πατάω Change CSC και πετάει ένα pop up μήνυμα που λέει

"PreconfigUI does not support SingleCSC"

To να περάσω την 4.0.4 που είχα είναι καλή ιδέα? Θα υπάρχει ΟΤΑ το update της 4.1.1? Ή έστω μέσω Kies?

EDIT: Πέρασα με Odin την 4.0.4 DBT που είχα και αφού τελειώνει και κάνει restart μένει στην στην μαύρη οθόνη που λέει SAMSUNG και αναβοσβήνει το μπλε LED. Any ideas?

Edited by jg_sot

Έβαλα την εφαρμογή, πατάω Change CSC και πετάει ένα pop up μήνυμα που λέει

"PreconfigUI does not support SingleCSC"

To να περάσω την 4.0.4 που είχα είναι καλή ιδέα? Θα υπάρχει ΟΤΑ το update της 4.1.1? Ή έστω μέσω Kies?

EDIT: Πέρασα με Odin την 4.0.4 DBT που είχα και αφού τελειώνει και κάνει restart μένει στην στην μαύρη οθόνη που λέει SAMSUNG και αναβοσβήνει το μπλε LED. Any ideas?

Δεν έβαλες γερμανική rom αν λέει XEO. Τέλος πάντων, κάνε ένα wipe από το recovery και θα είσαι οκ λογικά...

- Alex

Δεν έβαλες γερμανική rom αν λέει XEO. Τέλος πάντων, κάνε ένα wipe από το recovery και θα είσαι οκ λογικά...

Λοιπόν, άκου να σου εξηγήσω λίγο καλύτερα.

Ως τώρα είχα περάσει με Odin την πολωνική XEO 4.1.1, το κινητό μου ήταν DBT 4.0.4 εργοστασιακώς.

Σήμερα κατέβασα από SamMobile την DBT 4.1.1 αλλά μου έγραφε το εξής μήνυμα στο Kies "Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω Kies"

Σκέφτηκα να κάνω downgrade στην εργοστασιακή ROM, την DBT 4.0.4 μέσω Odin πάντα εννοείται.

Και έπειτα να κάνω το update στην 4.1.1 είτε ΟΤΑ, είτε μέσω Kies.

Το κάνω και δεν άνοιγε παραπέρα το τηλέφωνο.

Περνάω ξανά την DBT 4.1.1 και δουλεύει.

EDIT: Με αυτά και με αυτά, μπαίνω στο Kies, αφού έστησα το τηλέφωνο και μου γράφει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού DBT: LI2

ΟΥΦΦΦΦ....

Απλά παιδιά εγώ δεν είδα να γίνεται downgrade μέσω Odin και έκανα factory reset στην 4.1.1 πριν το κάνω.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Και συγνώμη για τα πολλά ποστ σήμερα.

Edited by jg_sot

Εχω ενα προβλημα αρκετα σημαντικο και πρεπει να λυθει μεχρι αυριο..

Πουλησα το τηλεφωνο σημερα και αυριο πρεπει να το παραδωσω.

Ο νεος ιδιοκτητης το θελει λοιπον με την Ελληνικη ρομ που ειχε παλια και οχι με Σουηδικη jelly bean που ειχα εγω.

Το γυρισα σε ελληνικα και ξαφνικα μου βγαζει "μηνυματα διακοπηκε".

Και δεν δουλευει η εφαρμογη των μηνυματων.

Απ'οτι καταλαβα δεν εχει αλλαξει το csc εχει μεινει Σουηδικο.

Τι μπορω να κανω ?

Προσπαθησα να αλλαξω csc με το *#... αλλα μου εχει επιλογη μονο το Σουηδικο και τιποτα αλλο.

Θα απαντησω μονος μου γιατι ολο και καποιος θα βρεθει σε τετοια παλιοπεριπτωση τελευταια στιγμη οπως και'γω.

Η σουηδική εκδοση που ειχα δεν υποστηριζε αλλαγη csc.

Εψαξα λοιπον και βρηκα μια αλλη (πολωνικη) η οποια υποστηριζε αλλαγη csc σε Eur.(ελληνικο)

Περασα τη Πολωνικη,αλλαξα csc οχι με το κωδικο γιατι δε γινοταν,αλλα με ενα προγραμμα απο μαρκετ csc select αν δεν κανω λαθος.

Στη συνεχεια ξαναφλασαρα Ελληνικη και μαλιστα οχι τη τελευταια,τη προτελευταια,ωστε να ειμαι σιγουρος οτι παιρνει ΟΤΑ update..και οντως μολις μπηκα ,το προβλημα με τα μηνυματα εξαφανιστηκε και εβγαλε και ΟΤΑ update..

Φοβερά πραγματα βραδυατικα,καλο σας βραδυ.

Απο αυριο αν πανε ολα καλα,παμε σε note ii..

Edited by Da_rudakos

• The topic was unpinned