Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ την κατέβασα απο εδώ http://samsung-updates.com/5127-gt-i9300-ota-for-btu-region-i9300xxblh4-jelly-bean-4-1-1-ota/ Και την έβαλα χειροκινητα με το Odin.

Δηλαδή κατέβασα πρώτα το δεύτερο λινκ και το περσα με το Odin και στη συνέχεια κατέβασα και το τρίτο λινκ και το πέρασα με το Odin και πήγε σε εργοστασιακή rom 4.1.1

Πέρασα το firmware απ το δευτερο λινκ, μετά το ZIP αρχείο της 4.1.1 πως το περνάω με το Odin;; Για όλα αυτά δε χρειάζεται να εισαι root σωστά;

http://img5.imageshack.us/img5/782/20121016191655.png

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Πέρασα το firmware απ το δευτερο λινκ, μετά το ZIP αρχείο της 4.1.1 πως το περνάω με το Odin;; Για όλα αυτά δε χρειάζεται να εισαι root σωστά;

Άντε πάλι με το root....να ξαναεπαναλάβω πάλι, για άλλη μια φορα ακόμα, ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να αλλάζεις rom και kernel από το να κάνεις root. Και root να χρειάζεται να είσαι, τι σε κόφτει Λευτέρη; Από τη στιγμή που ακουμπάς το Odin και αλλάζεις kernel, έχεις ξεπεράσει το επίπεδο του root. Επίσης αν είναι θέμα εγγύησης, την έχασες μόλις άλλαξες rom. Ειδικά στο s3, το root δεν αλλάζει καν kernel. Γιατί τέτοια αγωνία με το να μη χρειάζεσαι root? Εξήγησέ μου please γιατί με πιάνει κι εμένα αγωνία. Ποιος άσχετος σε έχει τρομάξει με το root;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Δε καταλαβαίνω την 'επίθεση΄σου. Ρώτησα αν χρειάζεται root καθαρά για τα βήματα που χρειάζοντε για να περαστεί η ROM, δε γνώριζα οτι δεν χρειάζεται το ρουτ. Το οτι ειναι επικίνδυνο φυσικά το αντιλαμβάνομαι... Κατέβασα από XDA την σουηδική ROM , και τώρα γράφει Έκδοση βασικου φασματος: Ι9300ΧΧDLID , φοράει 4.1.1 . έκατσε από πάνω, χωρις να χαθουν δεδομένα, είναι καλό να κάνω ενα factory reset?

Καλημέρες.

Απ'ότι βλέπω στο Sammobile πήραν Jb και οι Αυστρία,Ισπανία,Ρουμανία,Γαλλία..

Έρχεται προς τα μέρη μας λογικά..

Όλες είναι I9300XXDLIH, ίδιες με τη Σουηδική..

παιδια καλημερα που μπορώ να βρω τα widgets app samsung στην 4.0.4 γιατι εκανα αντικατασταση σε δυο με transparent και μου βγαζει πρόβλημα.πως τα επαναφέρω χωρις wipe?

Δε καταλαβαίνω την 'επίθεση΄σου. Ρώτησα αν χρειάζεται root καθαρά για τα βήματα που χρειάζοντε για να περαστεί η ROM, δε γνώριζα οτι δεν χρειάζεται το ρουτ. Το οτι ειναι επικίνδυνο φυσικά το αντιλαμβάνομαι... Κατέβασα από XDA την σουηδική ROM , και τώρα γράφει Έκδοση βασικου φασματος: Ι9300ΧΧDLID , φοράει 4.1.1 . έκατσε από πάνω, χωρις να χαθουν δεδομένα, είναι καλό να κάνω ενα factory reset?

Τη ρομ την αναγνωρίζεις από τον αριθμό κατασκευής και όχι την έκδοση βασικού φάσματος.

Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος για factory reset.

Καλημέρες.

Δηλαδή το δικό μου που είναι Γαλλικό μπορώ να περάσω την 4.1 επίσημα από την samsung? Μέσω kies γίνεται αυτό?

Καλημέρες.

Το δικό μου είναι Αυστριακό και δεν με αφήνει καν να συνδεθω στο δίκτυο για αναβάθμιση πάντως..ίσως να πέσαν με τα μούτρα όλοι οι Αυστριακοί για να την πάρουν πρώτοι..τι να πω :p

Δηλαδή το δικό μου που είναι Γαλλικό μπορώ να περάσω την 4.1 επίσημα από την samsung? Μέσω kies γίνεται αυτό?

Με kies , με OTA (over the air) ή και με odin αν θέλεις .Διαλέγεις και κάνεις .

Αν και από οτι διάβασα ειναι kies update και όχι OTA

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Πάντως παρα το οτι εδω http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S3-JellyBean-CRS λεει πως Germany (DBT) → Updating... Ακόμα στο KIES τίποτα.
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Ναι ναι.

Γυρνάς στη πρώτη σελίδα του τόπικ και ακολουθείς τον οδηγό.

Παιδιά όλες οι εκδόσεις που θα βγουν για τις άλλες χώρες θα είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν τώρα ? Να μην περιμένουμε τζάμπα.

Παιδιά όλες οι εκδόσεις που θα βγουν για τις άλλες χώρες θα είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν τώρα ? Να μην περιμένουμε τζάμπα.

Οι τέσσερις σημερινές και η χτεσινή Σουηδική είναι ίδιες πάντως!

Με kies , με OTA (over the air) ή και με odin αν θέλεις .Διαλέγεις και κάνεις .

Αν και από οτι διάβασα ειναι kies update και όχι OTA

Δοκίμασα και από Kies αλλά τζίφος!Μου λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο Αυστριακό firmware...ότι να'ναι...

Δοκίμασα και από Kies αλλά τζίφος!Μου λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο Αυστριακό firmware...ότι να'ναι...

Το update βγήκε για την Α1 και όχι για τα (unlocked) edit: unbranded τηλέφωνα.

Edited by djuan1988
مفاجأة

Το update βγήκε για την Α1 και όχι για τα unlocked τηλέφωνα.

Η Σουηδική ειναι unbranded?

edit τελικα ειναι branded

Edited by dimkit

Ναι, όπως και το σημερινό ισπανικό (έβγαλε και για τη Vodafone ES βέβαια).
مفاجأة

Καμία επίθεση, μάλλον δεν κατάλαβα το ύφος της ερώτησής σου, αυτό που ήθελα να πω και το έχω ξαναπεί είναι ότι δεν έχει νόημα να αποφεύγει κάποιος το root όπως ο διάολος το λιβάνι, και ταυτόχρονα να έχει ταράξει το κινητό σε odin και καινούριες δοκιμαστικές αναβαθμίσεις. Δεν απευθύνομαι τώρα σε σένα προσωπικά, που όπως λες έκανες την ερώτηση εγκυκλοπαιδικά. Το λέω γιατί το έχω δει αρκετές φορές, υπάρχει μια αδικαιολόγητη φοβία με το root, και ο κόσμος πιστεύει ότι αν κάνει root κάτι φοβερό θα συμβεί, και ότι δεν πειράζει να βάζει όλες τις leaked roms ή να αλλάζει kernels και modems, αρκεί να μην κάνει root. Έχω δει πολλές φορές προτάσεις του τύπου 'Η μπαταρία μου πέφτει / το τηλέφωνο αργεί, η οθόνη μου χάλασε, το έκανα root, μάλλον φταίει αυτό. Που είναι τραγική παρεξήγηση και παραπληροφόρηση.

Το root από μόνο του δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους αυτή την επιεικώς ανόητη φοβία... αυτό ήθελα να πω.

Όσο για την ερώτησή σου, εξαρτάται από την κατάσταση του τηλεφώνου (εφαρμογές κτλ) όταν έκατσε πάνω η καινούρια έκδοση. Μπορεί και να μην έχεις κανένα πρόβλημα, αν έχεις λίγες εφαρμογές, είναι όλες συμβατές και αν έγινε ομαλά η αναβάθμιση. Προσωπικά, επειδή έχω εκατοντάδες εφαρμογές, κάνω factory reset για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, και να μη χρειαστεί να το κάνω αργότερα.

Όχι απαραίτητα. Μόνο η Samsung το γνωρίζει αυτό.

- Alex

Τωρα συννεοουμαστε!!!! :D

Γνωρίζω και τα προβλήματα και το ρίσκο, δεν αποφεύγω το root. (χρόνια χρήστης iphone jailbreaked... )

Το τηλέφωνο πάει καλά οπότε το αφήνω ετσι προς το παρον, και θα τα σβήσω όλα μια και καλή όταν ερθει official.

Μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τον stock kernel για το Ελληνικο firmware??(I9300XXBLH1 I9300EURBLH1 I9300XXLH1)

Μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τον stock kernel για το Ελληνικο firmware??(I9300XXBLH1 I9300EURBLH1 I9300XXLH1)

Γιατί δε τον παίρνεις από το firmware;

Αν ανοίξεις το tar, είναι το αρχείο boot.img

Δεν το εχει μεσα, γι αυτο ρωταω,αν υπαρχει ξεχωριστο αρχειο για τον kernel.

Αποκλίεται.Άνοιξε το TAR

Αποκλίεται.Άνοιξε το TAR

Οκ ευχαριστω:)Αλλα πως θα το περασω στο κινητο ξανα αυτο το αρχειο??Δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο...μονο μεσω odin

• The topic was unpinned