lefteriz Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 τσάμπα χαρήκαμε δηλάδη , ακόμα περιμένουμε... για το official update. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εγώ την κατέβασα απο εδώ http://samsung-updates.com/5127-gt-i9300-ota-for-btu-region-i9300xxblh4-jelly-bean-4-1-1-ota/ Και την έβαλα χειροκινητα με το Odin. Δηλαδή κατέβασα πρώτα το δεύτερο λινκ και το περσα με το Odin και στη συνέχεια κατέβασα και το τρίτο λινκ και το πέρασα με το Odin και πήγε σε εργοστασιακή rom 4.1.1 Πέρασα το firmware απ το δευτερο λινκ, μετά το ZIP αρχείο της 4.1.1 πως το περνάω με το Odin;; Για όλα αυτά δε χρειάζεται να εισαι root σωστά; http://img5.imageshack.us/img5/782/20121016191655.png Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Πέρασα το firmware απ το δευτερο λινκ, μετά το ZIP αρχείο της 4.1.1 πως το περνάω με το Odin;; Για όλα αυτά δε χρειάζεται να εισαι root σωστά; Άντε πάλι με το root....να ξαναεπαναλάβω πάλι, για άλλη μια φορα ακόμα, ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να αλλάζεις rom και kernel από το να κάνεις root. Και root να χρειάζεται να είσαι, τι σε κόφτει Λευτέρη; Από τη στιγμή που ακουμπάς το Odin και αλλάζεις kernel, έχεις ξεπεράσει το επίπεδο του root. Επίσης αν είναι θέμα εγγύησης, την έχασες μόλις άλλαξες rom. Ειδικά στο s3, το root δεν αλλάζει καν kernel. Γιατί τέτοια αγωνία με το να μη χρειάζεσαι root? Εξήγησέ μου please γιατί με πιάνει κι εμένα αγωνία. Ποιος άσχετος σε έχει τρομάξει με το root; Edited October 16, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δε καταλαβαίνω την 'επίθεση΄σου. Ρώτησα αν χρειάζεται root καθαρά για τα βήματα που χρειάζοντε για να περαστεί η ROM, δε γνώριζα οτι δεν χρειάζεται το ρουτ. Το οτι ειναι επικίνδυνο φυσικά το αντιλαμβάνομαι... Κατέβασα από XDA την σουηδική ROM , και τώρα γράφει Έκδοση βασικου φασματος: Ι9300ΧΧDLID , φοράει 4.1.1 . έκατσε από πάνω, χωρις να χαθουν δεδομένα, είναι καλό να κάνω ενα factory reset? Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλημέρες. Απ'ότι βλέπω στο Sammobile πήραν Jb και οι Αυστρία,Ισπανία,Ρουμανία,Γαλλία.. Έρχεται προς τα μέρη μας λογικά.. Όλες είναι I9300XXDLIH, ίδιες με τη Σουηδική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 παιδια καλημερα που μπορώ να βρω τα widgets app samsung στην 4.0.4 γιατι εκανα αντικατασταση σε δυο με transparent και μου βγαζει πρόβλημα.πως τα επαναφέρω χωρις wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δε καταλαβαίνω την 'επίθεση΄σου. Ρώτησα αν χρειάζεται root καθαρά για τα βήματα που χρειάζοντε για να περαστεί η ROM, δε γνώριζα οτι δεν χρειάζεται το ρουτ. Το οτι ειναι επικίνδυνο φυσικά το αντιλαμβάνομαι... Κατέβασα από XDA την σουηδική ROM , και τώρα γράφει Έκδοση βασικου φασματος: Ι9300ΧΧDLID , φοράει 4.1.1 . έκατσε από πάνω, χωρις να χαθουν δεδομένα, είναι καλό να κάνω ενα factory reset? Τη ρομ την αναγνωρίζεις από τον αριθμό κατασκευής και όχι την έκδοση βασικού φάσματος. Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος για factory reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλημέρες. Απ'ότι βλέπω στο Sammobile πήραν Jb και οι Αυστρία,Ισπανία,Ρουμανία,Γαλλία.. Έρχεται προς τα μέρη μας λογικά.. Όλες είναι I9300XXDLIH, ίδιες με τη Σουηδική.. Δηλαδή το δικό μου που είναι Γαλλικό μπορώ να περάσω την 4.1 επίσημα από την samsung? Μέσω kies γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλημέρες. Απ'ότι βλέπω στο Sammobile πήραν Jb και οι Αυστρία,Ισπανία,Ρουμανία,Γαλλία.. Έρχεται προς τα μέρη μας λογικά.. Όλες είναι I9300XXDLIH, ίδιες με τη Σουηδική.. Το δικό μου είναι Αυστριακό και δεν με αφήνει καν να συνδεθω στο δίκτυο για αναβάθμιση πάντως..ίσως να πέσαν με τα μούτρα όλοι οι Αυστριακοί για να την πάρουν πρώτοι..τι να πω :p Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Δηλαδή το δικό μου που είναι Γαλλικό μπορώ να περάσω την 4.1 επίσημα από την samsung? Μέσω kies γίνεται αυτό? Με kies , με OTA (over the air) ή και με odin αν θέλεις .Διαλέγεις και κάνεις . Αν και από οτι διάβασα ειναι kies update και όχι OTA Edited October 17, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Πάντως παρα το οτι εδω http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S3-JellyBean-CRS λεει πως Germany (DBT) → Updating... Ακόμα στο KIES τίποτα. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δηλαδή το δικό μου που είναι Γαλλικό μπορώ να περάσω την 4.1 επίσημα από την samsung? Μέσω kies γίνεται αυτό? Ναι ναι. Γυρνάς στη πρώτη σελίδα του τόπικ και ακολουθείς τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδιά όλες οι εκδόσεις που θα βγουν για τις άλλες χώρες θα είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν τώρα ? Να μην περιμένουμε τζάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδιά όλες οι εκδόσεις που θα βγουν για τις άλλες χώρες θα είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν τώρα ? Να μην περιμένουμε τζάμπα. Οι τέσσερις σημερινές και η χτεσινή Σουηδική είναι ίδιες πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Με kies , με OTA (over the air) ή και με odin αν θέλεις .Διαλέγεις και κάνεις . Αν και από οτι διάβασα ειναι kies update και όχι OTA Δοκίμασα και από Kies αλλά τζίφος!Μου λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο Αυστριακό firmware...ότι να'ναι... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Δοκίμασα και από Kies αλλά τζίφος!Μου λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο Αυστριακό firmware...ότι να'ναι... Το update βγήκε για την Α1 και όχι για τα (unlocked) edit: unbranded τηλέφωνα. Edited October 17, 2012 by djuan1988 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Το update βγήκε για την Α1 και όχι για τα unlocked τηλέφωνα. Η Σουηδική ειναι unbranded? edit τελικα ειναι branded Edited October 17, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ναι, όπως και το σημερινό ισπανικό (έβγαλε και για τη Vodafone ES βέβαια). Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δε καταλαβαίνω την 'επίθεση΄σου. Ρώτησα αν χρειάζεται root καθαρά για τα βήματα που χρειάζοντε για να περαστεί η ROM, δε γνώριζα οτι δεν χρειάζεται το ρουτ. Το οτι ειναι επικίνδυνο φυσικά το αντιλαμβάνομαι... Κατέβασα από XDA την σουηδική ROM , και τώρα γράφει Έκδοση βασικου φασματος: Ι9300ΧΧDLID , φοράει 4.1.1 . έκατσε από πάνω, χωρις να χαθουν δεδομένα, είναι καλό να κάνω ενα factory reset? Καμία επίθεση, μάλλον δεν κατάλαβα το ύφος της ερώτησής σου, αυτό που ήθελα να πω και το έχω ξαναπεί είναι ότι δεν έχει νόημα να αποφεύγει κάποιος το root όπως ο διάολος το λιβάνι, και ταυτόχρονα να έχει ταράξει το κινητό σε odin και καινούριες δοκιμαστικές αναβαθμίσεις. Δεν απευθύνομαι τώρα σε σένα προσωπικά, που όπως λες έκανες την ερώτηση εγκυκλοπαιδικά. Το λέω γιατί το έχω δει αρκετές φορές, υπάρχει μια αδικαιολόγητη φοβία με το root, και ο κόσμος πιστεύει ότι αν κάνει root κάτι φοβερό θα συμβεί, και ότι δεν πειράζει να βάζει όλες τις leaked roms ή να αλλάζει kernels και modems, αρκεί να μην κάνει root. Έχω δει πολλές φορές προτάσεις του τύπου 'Η μπαταρία μου πέφτει / το τηλέφωνο αργεί, η οθόνη μου χάλασε, το έκανα root, μάλλον φταίει αυτό. Που είναι τραγική παρεξήγηση και παραπληροφόρηση. Το root από μόνο του δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους αυτή την επιεικώς ανόητη φοβία... αυτό ήθελα να πω. Όσο για την ερώτησή σου, εξαρτάται από την κατάσταση του τηλεφώνου (εφαρμογές κτλ) όταν έκατσε πάνω η καινούρια έκδοση. Μπορεί και να μην έχεις κανένα πρόβλημα, αν έχεις λίγες εφαρμογές, είναι όλες συμβατές και αν έγινε ομαλά η αναβάθμιση. Προσωπικά, επειδή έχω εκατοντάδες εφαρμογές, κάνω factory reset για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, και να μη χρειαστεί να το κάνω αργότερα. Παιδιά όλες οι εκδόσεις που θα βγουν για τις άλλες χώρες θα είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν τώρα ? Να μην περιμένουμε τζάμπα. Όχι απαραίτητα. Μόνο η Samsung το γνωρίζει αυτό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Τωρα συννεοουμαστε!!!! :D Γνωρίζω και τα προβλήματα και το ρίσκο, δεν αποφεύγω το root. (χρόνια χρήστης iphone jailbreaked... ) Το τηλέφωνο πάει καλά οπότε το αφήνω ετσι προς το παρον, και θα τα σβήσω όλα μια και καλή όταν ερθει official. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τον stock kernel για το Ελληνικο firmware??(I9300XXBLH1 I9300EURBLH1 I9300XXLH1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τον stock kernel για το Ελληνικο firmware??(I9300XXBLH1 I9300EURBLH1 I9300XXLH1) Γιατί δε τον παίρνεις από το firmware; Αν ανοίξεις το tar, είναι το αρχείο boot.img Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δεν το εχει μεσα, γι αυτο ρωταω,αν υπαρχει ξεχωριστο αρχειο για τον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δεν το εχει μεσα, γι αυτο ρωταω,αν υπαρχει ξεχωριστο αρχειο για τον kernel. Αποκλίεται.Άνοιξε το TAR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Αποκλίεται.Άνοιξε το TAR Οκ ευχαριστω:)Αλλα πως θα το περασω στο κινητο ξανα αυτο το αρχειο??Δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο...μονο μεσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts