zoo Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αυτή τη θήκη την έχει δοκιμάσει κανείς; Μου φαίνεται λειτουργική και αρκετά προστατευτική. http://gr.mobilefun.com/35923-capdase-xpose-luxe-case-pack-for-samsung-galaxy-s3---black.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 πήγα στο πλαίσιο, και βρήκα μια όμορφη θήκη ( αυτήν εδώ), με κόστος 40 ευρώ. το οποίο και βρήκα εξωφρενικό. Ιδια θηκη original της samsung πηρε φιλη για το S4 με 30 ευρω Αν και δεν χρησιμοποιω τετοιες θηκες καλη μου φανηκε.Πρεπει να αφαιρεσεις την πλατη του κινητου (τουλαχιστον στο S4) για να κουμπωσει το κινητο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) (μόλις παρήγγειλα και αυτό το γυάλινο screen protector. ΕΛΠΙΖΩ να είναι εύκολο στην τοποθετηση) κλίνω, προς τις θήκες που είναι full cover. για την ακρίβεια, θέλω αυτήν εδώ, αλλά το μόνο πρόβλημα, είναι ο πωλητής, που έχει καμια 20αρια αρνητικές, και όχι πολλές θετικες... Την εχει βρει κανείς από αλλον? Edit: τη βρήκα εδώ και την παρήγγειλα. Για να δούμε.... Edited October 25, 2013 by antreaslam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μάλλον είναι ο ίδιος πωλητής ;) Από το όνομα φαίνεται. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 και όμως, ο πόντιος,δεν το καταλαβα!!!! στάθηκα αποκλειστικά στα περιφερειακά, και δεν τσέκαρα το κύριο, όπως είδες εσύ!!! (παντως, 2 ωρες μετά από όταν το αγόρασα, μου έστειλε update, ότι το έστειλε ήδη, κλπ κλπ) τωρα...η νεκροψία θα δείξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 εχετε να προτεινετε καποια θηκουλα ομορφη για μαυρο S3? σιλικονης ή pouch Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 εχετε να προτεινετε καποια θηκουλα ομορφη για μαυρο S3? σιλικονης ή pouch http://www.ebw.gr/el/product/54165/Thiki-Silikoni%CF%82-Celly-GELSKIN232BK-gia-Samsung-I9300-Galaxy-S-III-mayri-8021735071952 Σιλικονατη, οχι rubberized (στυλ γομας στην αφη δηλαδη), μαλακη, ευκολη στην τοποθετηση και καλυπει περιμετρικα την συσκευη. Φυσικα αρκετα φθηνη απο το συγκεκριμενο καταστημα και το καλο της υποθεσης ναι μεν παχαινει λιγο την συσκευη, αλλα ειναι και διακριτικη συναμα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Παιδια δεν εχω τον χρονο να διαβασω ολλες τις σελιδες Καποια καλη flip covers για το s3 blue υπαρχει ? Αν δεν ειναι της samsung θα ταιριαζει στο κινητο ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiA3_1800T Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια δεν εχω τον χρονο να διαβασω ολλες τις σελιδες Καποια καλη flip covers για το s3 blue υπαρχει ? Αν δεν ειναι της samsung θα ταιριαζει στο κινητο ? Ευχαριστω. Φίλε μόλις σήμερα ήρθε αυτή εδώ η θήκη από ebay http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Slim-Hard-Luxury-Case-Cover-Flip-Leather-PU-2-colors-/231007120327?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item35c918ebc7 Προστατεύει όλο το κινητό και κλείνει με μαγνητάκι κάτι που δε το έκανε η original της samsung στη τετραπλάσια+ τιμή που την είχα αγοράσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Φίλε μόλις σήμερα ήρθε αυτή εδώ η θήκη από ebay http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Slim-Hard-Luxury-Case-Cover-Flip-Leather-PU-2-colors-/231007120327?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item35c918ebc7 Προστατεύει όλο το κινητό και κλείνει με μαγνητάκι κάτι που δε το έκανε η original της samsung στη τετραπλάσια+ τιμή που την είχα αγοράσει... Ευχαριστω.Βρηκα απο αγγελια μια original καινουργια με 10 ευρω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pretador Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Φίλε μόλις σήμερα ήρθε αυτή εδώ η θήκη από ebay http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Slim-Hard-Luxury-Case-Cover-Flip-Leather-PU-2-colors-/231007120327?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item35c918ebc7 Προστατεύει όλο το κινητό και κλείνει με μαγνητάκι κάτι που δε το έκανε η original της samsung στη τετραπλάσια+ τιμή που την είχα αγοράσει... Για φλιπ, δεν είναι κακη..............!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Του έχω βάλει μια προστασία οθόνης: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.011347 και μια θήκη: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56639 Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η μπαταρια και ειναι τοσο ακριβη; http://www.mophie.com/shop/battery-cases-samsung/juice-pack-samsung-galaxy-s-iii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η μπαταρια και ειναι τοσο ακριβη; http://www.mophie.com/shop/battery-cases-samsung/juice-pack-samsung-galaxy-s-iii Δεν είναι σκέτη μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δεν είναι σκέτη μπαταρία. και θηκη. η οποια εχει κατι περιεργο στο πισω μερος. τι ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 και θηκη. η οποια εχει κατι περιεργο στο πισω μερος. τι ειναι αυτο; Ένδειξη μπαταρίας με led. Όπως το κατάλαβα εγώ, το σύστημα αυτό δουλεύει παράλληλα με την δική σου μπαταρία. Σου δίνει δηλαδή άλλα 2300mAh Πάτα να δεις το βίντεο. Το κινητό πάντως γίνεται τούβλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ένδειξη μπαταρίας με led. Όπως το κατάλαβα εγώ, το σύστημα αυτό δουλεύει παράλληλα με την δική σου μπαταρία. Σου δίνει δηλαδή άλλα 2300mAh Πάτα να δεις το βίντεο. Το κινητό πάντως γίνεται τούβλο. δηλαδη τιποτα ιδιαιτερο στην διαρκεια της μπαταριας ή καποια cool φόρτιση, ετσι; :p γιατι καποιος να παρει αυτην και οχι καμια τετοια; στο κανει μεν τουβλο, αλλα βγαζει 3 μερες μπαταριας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 δηλαδη τιποτα ιδιαιτερο στην διαρκεια της μπαταριας ή καποια cool φόρτιση, ετσι; :p γιατι καποιος να παρει αυτην και οχι καμια τετοια; στο κανει μεν τουβλο, αλλα βγαζει 3 μερες μπαταριας! Αν σου δώσω κι εγώ ένα αυτοκίνητο που πιάνει τα 300 και κάνει 10.000 ευρώ, μόνο που είναι 15 μέτρα μήκος και 10 μέτρα πλάτος θα το έπαιρνες; Ρητορική ερώτηση. Ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αν σου δώσω κι εγώ ένα αυτοκίνητο που πιάνει τα 300 και κάνει 10.000 ευρώ, μόνο που είναι 15 μέτρα μήκος και 10 μέτρα πλάτος θα το έπαιρνες; Ρητορική ερώτηση. Ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει. χαχαχα σαν να υπερεβαλες λιγο..... δεν ειναι και τοσο μεγαλο... :p ειναι οτι πρεπει για ταξιδια! απλως λεω βρε παιδι μου οτι ενω και στα 2 το κινητο γινεται τουβλο καλυτερα να παρεις κατι που να αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 χαχαχα σαν να υπερεβαλες λιγο..... δεν ειναι και τοσο μεγαλο... :p ειναι οτι πρεπει για ταξιδια! απλως λεω βρε παιδι μου οτι ενω και στα 2 το κινητο γινεται τουβλο καλυτερα να παρεις κατι που να αξιζει. Γιατί δεν παίρνεις μια έξτρα μπαταρία; Πολύ πιο φτηνές είναι! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Γιατί δεν παίρνεις μια έξτρα μπαταρία; Πολύ πιο φτηνές είναι! δεν ενδιαφερομαι για μπαταρια... ετσι απο περιεργεια το αρχισα το θεμα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά αν κάποιος ξέρει καμμιά θήκη για να γίνεται το κινητό "αδιάβροχο" και να είναι και αντικραδασμική αλλά να μην είναι και τόσο "τούβλο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Έχω πάρει αυτήν για τη μοτοσικλέτα... Δεν έχει φάει νεροποντή ακόμη οπότε δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματική. Τη βρύση πάντως την άντεξε (κενή βέβαια!). Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους ! Αγορασα πριν λιγο καιρο μια υποδοχή hdmi για να συνδεσω το κινητό με τη τηλεόραση ..βλεπω ταινιες απο το bsplayer με υπότιτλους που κατεβαζει online το συγκεκριμένο προγραμμα . Το προβλημα ειναι οτι ενω οι υπότιτλοι παιζουν κανονικά στο κινητο δεν παιζουν στη τηλεόραση ! Μοορει να με βοηθησει καποιος αν ξερει ? Πρεπει να κανω καμια ρύθμιση ή δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή υποτιτλων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Είχα αυτά , τα οποία ήρθαν μέσα στη συσκευασία του κινητού και χάλασαν μέσα σε 3 μήνες περίπου. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Original-Stereo-Headset-EHS64AVFWE-bulk.801730.html Με βολεύουν τα πλήκτρα ήχου/απάντησης/αλλαγής και ψάχνω παρόμοια.Να προτιμήσω πάλι samsung αυτά (είναι καινούρια???) http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Headset-Handsfree-HS330-Stereo-for-Galaxy-S4-i9505-i9500-white-EU-BLISTER-Syskeyasmeno.888195.html ή έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts