Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Στρατο ποια η διαφορα του fat32 με exfat (στο s3)??

Στην πράξη για σένα ίσως είναι λίγο ταλαιπωρία το exfat.

Δεν υποστηρίζεται από τα "επίσημα" recovery (υπάρχουν λύσεις...), λόγω δικαιωμάτων της Microsoft και δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε AOSP/AOKP.

Aν κάνεις το λάθος και πας να βάλεις τέτοια ρομ, πες αντίο στην καρτούλα σου.

Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η ταχύτητα (αν και πολύ δύσκολα θα βρεις διαφορές) και ότι δεν έχει περιορισμό στα μέγεθος των αρχείων

(4GB για το fat32).Αυτό είναι τεράστιο must για όσους μεταφέρουν ταινίες, παιχνίδια κ.λ.π.

Για το καλύτερη κάρτα θα σου πω το εξής...

H Sandisk δημιουργούσε τα πρότυπα καρτών (π.χ. Compact Flash) και οι άλλοι ακολουθούσαν.

Πλέον συνεργάζεται και με άλλους, συμπεριλαμβανομένης και της Samsung, αλλα πάντα έχει τον πρώτο λόγο.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχετε κατα νου καμια επιπλεον μπαταρια στα 2300mha χωρις να μεγαλωνει το μεγεθος? ευχαριστω..

http://www.ebay.com/itm/MUGEN-POWER-2300mAh-EXTENDED-BATTERY-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S3-SIII-S-III-i747-AT-T-/160909339726?

Όποιος ενδιαφέρεται για την cool vent case σε άσπρο χρώμα να τσεκάρει εδώ. Το 2ο στη λίστα κατάστημα, foneshop, τη δίνει 6,30€ με δωρεάν έξοδα αποστολής. Αν σκεφτεί κανείς ότι οπουδήποτε αλλού έχει ~15-16€ είναι καλή ευκαιρία.

Edited by anapospastos
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Δεν υποστηρίζεται από τα "επίσημα" recovery (υπάρχουν λύσεις...), λόγω δικαιωμάτων της Microsoft και δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε AOSP/AOKP.

Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η ταχύτητα (αν και πολύ δύσκολα θα βρεις διαφορές) και ότι δεν έχει περιορισμό στα μέγεθος των αρχείων

(4GB για το fat32).Αυτό είναι τεράστιο must για όσους μεταφέρουν ταινίες, παιχνίδια κ.λ.π.

H Sandisk δημιουργούσε τα πρότυπα καρτών (π.χ. Compact Flash) και οι άλλοι ακολουθούσαν.

Πλέον συνεργάζεται και με άλλους, συμπεριλαμβανομένης και της Samsung, αλλα πάντα έχει τον πρώτο λόγο.

Ρε συ Στράτο ξενέρωσα.... πήρα την Samsung διότι ήταν αξιόπιστη και σχετικά γρήγορη. Τώρα όμως με την τιμή της άλλης σε συνδιασμό με αυτό που γράφεις λιγουρέυομαι..... μάλλον με βλέπω να σπρώχνω την 32 της samsung για να πάρω αυτήν

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

Πριν λιγες μερες πηρα αυτη τη θηκη της case-mate, μοντελο tough:

http://www.ebay.de/itm/case-mate-tough-Case-Handy-Tasche-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Schutzhulle-CM021196-/360474640628?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item53edf680f4#ht_2881wt_1139

Απο εντυπωσεις στο χερι ειναι πολυ ευχαριστη, μπορω να πω οτι μαρεσει το επιπλεον βαρος και ογκος γιατι το πιανεις πραγματικα γερα πλεον. Επισης μαρεσει που δεν ειναι ολο λαστιχο ωστε να ξεχειλωνει και να χαλαει η εφαρμογη.

Απο την αλλη πλεον στην τσεπη του τζιν μπαινει πολυ πιο δυσκολα, οχι μονο λογω ογκου αλλα και επειδη δε γλιστραει για να μπει ευκολα.

Ετσι κι αλλιως βεβαια εγω παντα σε τσεπη μπουφαν ή φουτερ το βαζω. (δοξα το θεο εχει αρκετο κρυο εδω ωστε να μην ειμαι με κοντομανικο ποτε)

Με εβαλες σε σκεψη τωρα.. :p Μαλλον θα χτυπησω την sandisk αλλα δεν θα την κανω σε exfat μορφη. Δεν προκειται να περασω ταινιουλα πανω απο 4γιγα. Ουτε χρησημοποιω σα flashακι το s3. Δοξα το Θεο υπαρχουν αρκετα στο συρταρι :lol:

Οταν λες ρομ? Εννοεις οτι δεν μπορεις να φλασαρεις πχ μια Ωμεγα?

Παιδες αυτη ειναι τυπου class10? H sammy βγαζει 64αρα? :confused:

Πριν λιγες μερες πηρα αυτη τη θηκη της case-mate, μοντελο tough:

http://www.ebay.de/itm/case-mate-tough-Case-Handy-Tasche-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Schutzhulle-CM021196-/360474640628?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item53edf680f4#ht_2881wt_1139

Απο εντυπωσεις στο χερι ειναι πολυ ευχαριστη, μπορω να πω οτι μαρεσει το επιπλεον βαρος και ογκος γιατι το πιανεις πραγματικα γερα πλεον. Επισης μαρεσει που δεν ειναι ολο λαστιχο ωστε να ξεχειλωνει και να χαλαει η εφαρμογη.

Απο την αλλη πλεον στην τσεπη του τζιν μπαινει πολυ πιο δυσκολα, οχι μονο λογω ογκου αλλα και επειδη δε γλιστραει για να μπει ευκολα.

Ετσι κι αλλιως βεβαια εγω παντα σε τσεπη μπουφαν ή φουτερ το βαζω. (δοξα το θεο εχει αρκετο κρυο εδω ωστε να μην ειμαι με κοντομανικο ποτε)

Πολυ ομορφη παλικαρε. ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! Παλικαρε οχι στο τζινακι η παντοφλα μας. Οσο strong και αν ειναι δεν αργει να γινει.. http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/wink.gif

Προσωπικα τσαντακι μεσης φιλε μου και εισαι πιο ξενοιαστος .. :D

Με εβαλες σε σκεψη τωρα.. :p Μαλλον θα χτυπησω την sandisk αλλα δεν θα την κανω σε exfat μορφη. Δεν προκειται να περασω ταινιουλα πανω απο 4γιγα. Ουτε χρησημοποιω σα flashακι το s3. Δοξα το Θεο υπαρχουν αρκετα στο συρταρι :lol:

Οταν λες ρομ? Εννοεις οτι δεν μπορεις να φλασαρεις πχ μια Ωμεγα?

Παιδες αυτη ειναι τυπου class10? H sammy βγαζει 64αρα? :confused:

Ωμέγα Samsung ναι.Ωμέγα AOSP, AOKP όχι.

Μέχρι στιγμής απ' όσο ξέρω μόνο η Sandisk και ίσως η Sony απ' όσο ξέρω βγάζουν SDXC.

Αφού η συγκεκριμένη που πόσταρες γράφει Class 10, τι μας ρωτάς :cool:

Καλημέρα.Για δείτε προσφορα....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552577

Ωμέγα Samsung ναι.Ωμέγα AOSP, AOKP όχι.

Μέχρι στιγμής απ' όσο ξέρω μόνο η Sandisk και ίσως η Sony απ' όσο ξέρω βγάζουν SDXC.

Αφού η συγκεκριμένη που πόσταρες γράφει Class 10, τι μας ρωτάς :cool:

Ωμεγα samsung?? Ειναι αυτη . Σωστα?

Γιατι πολυ απλα δεν το προσεξα φιλε μου. :p

Καλημέρα.Για δείτε προσφορα....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552577

Πολυ καλη προσφορα αλλα προτειμω να ερθει απο εξω και ας κανει 15μερες..

Edited by Superuser

Ωμεγα samsung?? Ειναι αυτη . Σωστα?

Γιατι πολυ απλα δεν το προσεξα φιλε μου. :p

Πολυ καλη προσφορα αλλα προτειμω να ερθει απο εξω και ας κανει 15μερες..

Εδώ είναι φθηνότερη.

Καλησπέρα και απο εμένα.

Επειδή η αγαπημένη μας συσκευή αν την χρησιμοποιείς δεν βγάζει ούτε μια ημέρα σκέφτομαι να αγοράσω μια δεύτερη μπαταρία να την έχω πάντα ετοιμοπόλεμη :)

Υπάρχει κάποια που προτείνεται απο αμαζον; Υπάρχει μήπως και κάποια που να είναι και μεγαλύτερη σε mah ωστέ να κρατάει περισσότερο η αυτό είναι πιο risky όποτε απλά να κοιτάξω για την επίσημη;

Εδώ είναι φθηνότερη.

Στα 50ευρα μεσα σε 10 μερες το αργοτερο?? Δεν ειναι κακη ιδεα. :O

Έχω αγοράσει κάποια screen protectors από ebay αλλά όλα δεν κάλυπτουν εξ ολοκλήρου την μπροστινή επιφάνεια δηλαδή και το λευκό πλαίσιο γύρω γύρω και την οθόνη. Όλα καλυπταν την οθόνη, λίγο επάνω και κάτω και στα πλάγια κενό!! Έχει αγοράσει κάποιος μεγαλύτερο σε διαστάσεις screen protector που να καλύπτει εξ ολοκλήρου τη μπροστινή επιφάνεια;

Έχω αγοράσει κάποια screen protectors από ebay αλλά όλα δεν κάλυπτουν εξ ολοκλήρου την μπροστινή επιφάνεια δηλαδή και το λευκό πλαίσιο γύρω γύρω και την οθόνη. Όλα καλυπταν την οθόνη, λίγο επάνω και κάτω και στα πλάγια κενό!! Έχει αγοράσει κάποιος μεγαλύτερο σε διαστάσεις screen protector που να καλύπτει εξ ολοκλήρου τη μπροστινή επιφάνεια;

Πήρες κάποια επώνυμη η ότι να είναι? σου προτείνω να δεις για καμμία spigen curved. Αυτή πιάνει όλη την πρόσοψη. Είναι λίγο ακριβουτσικες όμως αλλά τα αξίζουν.

Στα 50ευρα μεσα σε 10 μερες το αργοτερο?? Δεν ειναι κακη ιδεα. :O

Πολύ καλή τιμή! Μόλις έβαλα την παραγγελία μαζί με http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0081XHMGI/ref=oh_details_o00_s00_i01 . Λογικά σε 2-3 ημέρες θα τα έχω και θα σας πω και την γνώμη μου.

Πολύ καλή τιμή! Μόλις έβαλα την παραγγελία μαζί με http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0081XHMGI/ref=oh_details_o00_s00_i01 . Λογικά σε 2-3 ημέρες θα τα έχω και θα σας πω και την γνώμη μου.

Πηρες και δευτερη μπαταρια παλικαρε? Η μονο το σταντ? :confused:

Οk αναμενουμε... :)

Πήρες κάποια επώνυμη η ότι να είναι? σου προτείνω να δεις για καμμία spigen curved. Αυτή πιάνει όλη την πρόσοψη. Είναι λίγο ακριβουτσικες όμως αλλά τα αξίζουν.

Όχι φυσικά δεν πήρα κάποια επώνυμη και το απέφυγα για αυτό το λόγο. Καλά ολόκληρη Κίνα και δε βγάζει φθηνές ζελατίνες απλά λίγο πιο μεγάλες; Να κάνουμε και λίγο οικονομία...

Όχι φυσικά δεν πήρα κάποια επώνυμη και το απέφυγα για αυτό το λόγο. Καλά ολόκληρη Κίνα και δε βγάζει φθηνές ζελατίνες απλά λίγο πιο μεγάλες; Να κάνουμε και λίγο οικονομία...

Κοιτα, οτι πληρωνεις παιρνεις δυστυχως. Για να παρεις μη επωνυμη και να καλυπτει ολη την προσοψη πρεπει να την κοψεις μονος σου. Σιγουρα τα 2ευρω με τα 15 εχουν μεγαλη διαφορα αλλα εσκασες 600+/- για να παρεις το κινητο μην κανεις πισω στην προστασια του που εχει 15 ευρω.. :(

Κριμα ειναι. ;)

Δε λέω ότι δεν έχεις δίκιο.. Αυτή όμως πως σου φαίνεται; Έρχεται και από Κορέα και έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Είναι curved. Την έχει δοκιμάσει κανένας άραγε;;

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=spigen&_sop=15&gbr=1&_fcid=80&_osacat=0&_from=R40&_clu=2&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=curved+galaxy+s3&_sacat=0

Πηρες και δευτερη μπαταρια παλικαρε? Η μονο το σταντ? :confused:

Οk αναμενουμε... :)

Σε αυτην την τιμή παίρνεις το stand μαζί με την δεύτερη μπαταρία. Βασικά εγω αγόρασα αυτό το προιον γιατί μου άρεσε που μπορείς να φορτίσεις την δεύτερη μπαταρία χωρίς να είναι στο τηλεφώνο. Φυσικά η σκέψη της δεύτερης μπαταρίας ήρθε γιατί κάποιες φορές όταν κάνεις χρήση μπορεί να φτάσει το βραδάκι και να μείνεις.. οπότε να υπάρχει μια δεύτερη μπαταρία έτοιμη για χρήση..

Δε λέω ότι δεν έχεις δίκιο.. Αυτή όμως πως σου φαίνεται; Έρχεται και από Κορέα και έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Είναι curved. Την έχει δοκιμάσει κανένας άραγε;;

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=spigen&_sop=15&gbr=1&_fcid=80&_osacat=0&_from=R40&_clu=2&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=curved+galaxy+s3&_sacat=0

Καλη φαινεται αν και δεν βλεπω τι προστασια παρεχει. (2Η 4Η η 8Η) Κοιτα παλιακαρε προκειμενου να πετας ευρα σε δοκιμες σκεψου καλυτερα.. http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/wink.gif

Σε αυτην την τιμή παίρνεις το stand μαζί με την δεύτερη μπαταρία. Βασικά εγω αγόρασα αυτό το προιον γιατί μου άρεσε που μπορείς να φορτίσεις την δεύτερη μπαταρία χωρίς να είναι στο τηλεφώνο. Φυσικά η σκέψη της δεύτερης μπαταρίας ήρθε γιατί κάποιες φορές όταν κάνεις χρήση μπορεί να φτάσει το βραδάκι και να μείνεις.. οπότε να υπάρχει μια δεύτερη μπαταρία έτοιμη για χρήση..

Σοβαρα??http://www.activeloads.com/forum/extrasmilies/w00t.gif

Μπορεις να φορτιζεις και το κινητο απο εκει η απλα αραζει ο Γαλαξιας??http://www.thegreekz.com/forum/images/smilies/smilie_denk_49.gif Η μπαταρια ειναι στην ιδια χωρητικοτητα? Πολυ σωστη η σκεψη σου. Και εγω μια απο τα ιδια.. Κανα ταξιδακι και να μην βολευει φορτιστης εκεινη την στιγμη κλπ..

Sorry για το βομπαρδισμα.. :p

Edited by jin_kazama

Έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος.

Δε φορτίζει δεύτερη μπαταρία.Έχει χωρό απλά για να την τοποθετείς.

Έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος.

Δε φορτίζει δεύτερη μπαταρία.Έχει χωρό απλά για να την τοποθετείς.

Στράτο πρέπει και να φορτίζει

Samsung galaxy s21+

Στράτο πρέπει και να φορτίζει

Έχεις δίκιο.

Εγώ είχα καταλάβει ότι φορτίζει το κινητό που στέκεται και πίσω είναι απλά υποδοχή για να βάζεις δεύτερη μπαταρία.

Όλα αυτά επειδή λέει "Storage for spare battery" :cool: