Fredometrios Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Nα ρωτησω παιδια αυτες εδω αφεντικες ειναι ετσι?Μιας και απο Ebay δεν εχω ξαναπαρει κατι. http://www.ebay.com/itm/New-SGP-SPIGEN-Neo-Hybrid-Series-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S3-S-3-III-i9300-/160926682248?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item2577fa4c88#shId Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Nα ρωτησω παιδια αυτες εδω αφεντικες ειναι ετσι?Μιας και απο Ebay δεν εχω ξαναπαρει κατι. http://www.ebay.com/itm/New-SGP-SPIGEN-Neo-Hybrid-Series-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S3-S-3-III-i9300-/160926682248?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item2577fa4c88#shId Προφανώς και δεν είναι αυθεντικές, το γράφει και στην περιγραφή τους. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Προφανώς και δεν είναι αυθεντικές, το γράφει και στην περιγραφή τους. Τις εχει δοκιμασει κανεις? Αυθεντικες τις Spigen μπορω να βρω πουθενα ?Μιας και στο Site τους δεν τις εχουν και στο Amazon εχει λιγα χρωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 εχω το ιδιο θεμα που ειχα και με το note και με το nexus.το usb της samsung ειναι χοντρο και οταν εχω θηκη σιλικονης δεν μπαινει μεχρι τερμα μεσα το βυσμα και ειμαι στο βαλε βγαλε θηκη.Λυση να παρω αλλο καλωδιο αλλα κανεναν δεν εχω δει να το αναφερει και λεω μονο σε μενα ειναι ενοχλητικο.Επισης εχω μια 16 γιγα καρτα κλασης 4 απο ενα αλλο κινητο που ειχα.Να την βαλω και να την εχω μονο για data (φωτο,mp3,βιντεο) η θα μου βαραινει ολο το κινητο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 καλημερα,ξερεις κανεις καμια θηκη σιλικονης αλλα σκληρης σιλικονης,δηλ.τα πλαινα του τηλεφωνου να ειναι σφιχτα.Ξερετε,κατι σιλικονες ειναι πολυ μαλακες και μολις το ακουμπας,κυριως στο S3,βγαινει αμεσως απο το τηλεφωνο.Αυτες που λεω,δυσκολευει και λιγο να μπει το κινητο στη θηκη.Ειχα τετοια στο S2 και ηταν φοβερη,αλλα στο 3 δεν μπορω να βρω,αν μπορουν να βοηθησουν και 2 fotos που βαζω και αν καποιος εχει δοκιμασει κατι τετοιο ας βοηθησει,ευχαριστω http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/BELKIN-F8M398CWC00-Grip-Sheer-for-Samsung-Galaxy-S-III--Black,99452,397669,633688.html?langId=-18 Εδώ είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά(στην αναζήτηση που έκανα δεν μου έβγαλε αποτέλεσμα),αλλά μάλλον πρόκειται για ότι πιο έξυπνο και εύχρηστο έχει βγει σε βάσεις αυτοκινήτου: http://www.autopro.gr/tetrax-geo-mobile-phone-car-holder.html?sl=EL Mου το σύστησε μέλος του φόρουμ που το χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μια βοηθεια και εδω ρε παιδια...Εχω το λευκο και εχω ραγισει το πισω καπακι.ψαχνω το αυθεντικο μονο, οσο μπορουμε καλυτερη τιμη.Πηρα μια απο ebay.Ειναι οντος καλη αντιγραφη αλλα..ειναι αντιγραφη, ενω ελεγε original. Για ριξτε καμια ιδεα κανενας που πηρε Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και πήρα από το ebay που ήταν κακή απομίμηση. Τελικά παρήγγειλα απο την smartec που είναι εξουσιοδοτημένο service της Samsung και βρίσκεται στην Κωνσταντίνου Καραμανλή 54 και το τηλέφωνο είναι 2310500277. Η τιμή, αν θυμάμαι καλά, ήταν 13€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Παρε ενα original Flip Cover και καθαρισες! Το flip cover το ειχα και το πουλησα..οποτε θα παω στη smartec μαλλον που προτεινει η sandra(πιο συγκεκριμενες πληροφοριες πραγματικα δεν μπορουσα να ζητησω) και αν ισχυει η τιμη ειναι μια χαρα..Σας ευχαριστω πολυ.Θα το ψαξω αυτες τις μερες αν προλαβω και ενημερωνω. Edited May 29, 2013 by pascal1281 Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Είναι εφικτή η σύνδεση usb hub στο κινητό, και πάνω σε αυτό η σύνδεση του mhl adapter, και άλλων περιφεριακων ( πληκτρολόγιο-ποντίκι-χειριστήριο ps3) παράλληλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Τις εχει δοκιμασει κανεις? Αυθεντικες τις Spigen μπορω να βρω πουθενα ?Μιας και στο Site τους δεν τις εχουν και στο Amazon εχει λιγα χρωματα. τσέκαραε εδω. αν στέλνει ελλάδα χτύπα την αμεσα εχουν μεινει μόνο 2 κι εδώ αν και δεν ειμαι 100% σίγουρος ότι ειναι original. φαίνεται να ειναι πάντως εδώ χτύπα τη Edited May 29, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Είναι εφικτή η σύνδεση usb hub στο κινητό, και πάνω σε αυτό η σύνδεση του mhl adapter, και άλλων περιφεριακων ( πληκτρολόγιο-ποντίκι-χειριστήριο ps3) παράλληλα; μακάρι να γινόταν αλλά δεν γίνεται. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 μακάρι να γινόταν αλλά δεν γίνεται. Η μόνη λύση όταν είναι συνδεδεμένο με το mhl στην τηλεόραση είναι όλα τα άλλα να είναι με bluetooth έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Η μόνη λύση όταν είναι συνδεδεμένο με το mhl στην τηλεόραση είναι όλα τα άλλα να είναι με bluetooth έτσι; έτσι.:up::up: Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjohnnie13_lank Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 ρε παιδια καμια θηκη σηλικονης για την γνησια μπαταρια 3000 εχει παρει κανεις?πηρα μια απο ebay αλα δεν κανει καλα ειναι για πιο μεγαλη μπαταρια!βοηθηστε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 υπαρχει καποιο (καλο) πενακι με λεπτη μυτη για να γραφω στο s memo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ρε παιδια καμια θηκη σηλικονης για την γνησια μπαταρια 3000 εχει παρει κανεις?πηρα μια απο ebay αλα δεν κανει καλα ειναι για πιο μεγαλη μπαταρια!βοηθηστε!!!! τσέκαρε εδώ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τσέκαρε εδώ Στέλνει Ελλάδα αυτός; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έψαξα αλλά εντυπώσεις δεν βρήκα: Έχει βάλει κανείς glass screen protector όπως π.χ. αυτό : http://www.iloome.com/ScreenMate-Tempered-Protector-Oleophobic-including/dp/B00BXP4ZD4 Η αφή είναι εντάξει; Έχει πέσει σε κάποιον και το έσωσε αυτό; Γενικά κάνει δουλειά-αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Στέλνει Ελλάδα αυτός; το τσέκαρα δε στέλνει δυστυχώς Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Τις εχει δοκιμασει κανεις? Αυθεντικες τις Spigen μπορω να βρω πουθενα ?Μιας και στο Site τους δεν τις εχουν και στο Amazon εχει λιγα χρωματα. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/cases?v=0&company=SGP&company=Spigen http://www.public.gr/cat/aksesoyar/kiniton/thikes/?addFacet=204004%253ASGP|SPIEGEN+SPG&sortOrder=&sortMode=&sortProperty=&parentCategoryId=cat1833339pp&fso=204004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 παιδια εχει καποιος να μου προτεινει μια 32αρα καρτα που να μην εχει προβλημα συμβατοτητας καθως και ενα τις προκοπης usb otg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 παιδια εχει καποιος να μου προτεινει μια 32αρα καρτα που να μην εχει προβλημα συμβατοτητας καθως και ενα τις προκοπης usb otg? 32 της samsungέχω εγώ κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 usb otg αυτο από ebw μια χαρά μου δουλεύει αλλα καλύτερα να βρεις ένα που να μην ειναι μονοκόμματο αλλα να έχει λίγο καλώδιο γτ όταν ειναι μονοκόμματο δε μπορείς να πιέσεις τη συσκευη που θέλεις να συνδέσεις με το otg γιατι κι αυτό με τη σειρά του θα πιέσει και την υποδοχή του τηλεφώνου και μπορεί να παραγίνει χαλαρό. μόνο αν συνδέεις πρώτα τη συσκευή και μετα βαζεις το otg στο τηλεφωνο για κάρτα έχω sandisk 32gb class 10 εδώ και κάνα 6μηνο και μου δουλεύει μια χαρα. τη βρίσκεις γύρω στα 25Ε ονλαιν Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καρτα μνημης πηρα απο eshop και μου παιζει μια χαρα και καλη τιμη. http:// http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305928 Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts