alextrela Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς και τις original ultra slim cases της samsung και την barely there της case-mate να μας πει εντυπώσεις; Ποια του φάνηκε καλύτερη κτλ; Είμαι ανάμεσα στις δύο. Το δευτερο το δοκιμασα και δεν μου αρεσε η προσβαση στο on/off και volume button ειναι αρκετα αβολο και δυσχρηστο. Το εχω στο συρταρι και εκει αναπαυεται:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς και τις original ultra slim cases της samsung και την barely there της case-mate να μας πει εντυπώσεις; Ποια του φάνηκε καλύτερη κτλ; Είμαι ανάμεσα στις δύο. Της casemate επειδή την έχω αλλά δεν την χρησιμοποιώ θα σου πω με μία απλή κουβέντα ότι δεν αξίζει τίποτα απολύτως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Aφου σε ευχαριστησω,θα σου πω,οτι δεν βρισκω αυτο το εικονιδιο που λες,και που φαινεται και στο μανιουαλ.Μονον τρια εικονιδια βλεπω μοον στην οθονη.Μουσικη,ραδιο,και τα δυο γαλλικα κλειδια διασταυρωμενα. Πως βρισκουμε λοιπον το τεταρτο εικονιδιο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Aφου σε ευχαριστησω,θα σου πω,οτι δεν βρισκω αυτο το εικονιδιο που λες,και που φαινεται και στο μανιουαλ.Μονον τρια εικονιδια βλεπω μοον στην οθονη.Μουσικη,ραδιο,και τα δυο γαλλικα κλειδια διασταυρωμενα. Πως βρισκουμε λοιπον το τεταρτο εικονιδιο; Λοιπον πρωτα πρωτα θα εγκαταστησεις το LiveWare manager απο το play store στο κινητο σου και μετα αντιστοιχα τα εξης παλι απο το play store: 1.Call log-Smart Extras 2.Email-Smart Extras 3.Find Phone-Smart Extras 4.Gmail-Smart Extras 5.Messaging-Smart Extras Και τελος και σημαντικοτερο θα εγκαταστησεις το Smart Wireless Headset Pro Αφου τα εγκαταστησεις θα σου εμφανιζονται 4 εικονιδια στο bluetooth και θα το βρεις το τεταρτο που σου εγραψα. Με αυτα που θα εγκαταστησεις θα μπορεις να βλεπεις τα email/sms που δεχεσαι απο το bluetooth σου και να κανεις κλησεις απο το bluetooth επισης οκ. Οποτε εισαι συνδεδεμενος με το bluetooth στο κινητο θα βλεπεις πανω-πανω στη γωνια αριστερα στο κινητο μια μικρογραφια του bluetooth ok. Edited July 27, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς και τις original ultra slim cases της samsung και την barely there της case-mate να μας πει εντυπώσεις; Ποια του φάνηκε καλύτερη κτλ; Είμαι ανάμεσα στις δύο. Σε συμβουλεύω μην κάνεις τον κόπο να πάρεις της original άδικα λεφτά θα δώσεις έχω 2 από το accesories pack ειναι λίαν επιεικώς της πλάκας (εκτός και αν είναι άλλες αυτές άλλα έμενα μου φαίνονται ολόιδιες) με 2 δολάρια παίρνεις παρόμοιες απο το ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Σε συμβουλεύω μην κάνεις τον κόπο να πάρεις της original άδικα λεφτά θα δώσεις έχω 2 από το accesories pack ειναι λίαν επιεικώς της πλάκας (εκτός και αν είναι άλλες αυτές άλλα έμενα μου φαίνονται ολόιδιες) με 2 δολάρια παίρνεις παρόμοιες απο το ebay Εντάξει,της πλάκας δεν είναι,είναι απλά μία θήκη πού την βάζεις απλά και μόνο για προστασία όταν είναι στην τσέπη με μηδαμινό μέγεθος σχεδόν. Για πτώση δεν το συζητάμε,δεν προστατεύει. Τέτοιες θήκες από ebay δεν ψωνίζω για πολλές πού είχα πάρει δεν είχαν από μέσα καλό δέσιμο,είναι μικρές ατέλειες πού σημαίνει πως αν πιεστει η θήκη στο κινητό στα πλάγια θα κάνει σημάδι πάνω στο κινητό,κάτι πού δεν θέλω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasyhus Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Δεν μπορώ να βρω διαφανη θήκη σιλικόνης με τίποτα από ελλάδα.καμια ιδέα ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ελα μην ακουω χαζα.με μια γρήγορη ματια http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Celly-Silicon-Samsung-Galaxy-S-III-Black-SAMSUNGI9300SBLK.htm http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Belkin-Case-Translucent-Grp-Vue-Black-F8M398CWC00.htm http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Samsung-Protective-Cover-Galaxy-S-III-Blue-EFC-1G6WBECSTD.htm http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Samsung-Silicon-Ultra-Cover-White-2pcs-EFC-1G6SWECSTD.htm Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Δεν μπορώ να βρω διαφανη θήκη σιλικόνης με τίποτα από ελλάδα.καμια ιδέα ρε παιδιά? http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=samsung+galaxy+note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasyhus Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ήμουνα πλαίσιο αργυρουπόλεως το απόγευμα δεν έχει καμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medis77 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Το πρόβλημα στα κουμπιά Power & Volume έχει διορθωθεί. Πιστεύω να σας ενδιαφέρει. http://img853.imageshack.us/img853/1733/neohybridcolorpreorder.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Το πρόβλημα στα κουμπιά Power & Volume έχει διορθωθεί. Πιστεύω να σας ενδιαφέρει. http://img853.imageshack.us/img853/1733/neohybridcolorpreorder.jpg Τι εννοείς? έκαναν αλλαγές στην θήκη? Αν ναι τι θα γίνει με όσους τους έχει ήδη σταλει? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medis77 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Τι εννοείς? έκαναν αλλαγές στην θήκη? Αν ναι τι θα γίνει με όσους τους έχει ήδη σταλει? Απάντηση από τη Spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Απάντηση από τη Spigen Οπότε ζητάω να μου στείλουν νέα χωρίς φυσικα να πληρώσω μεταφορικά να παει πίσω αυτη που έχω ήδη παραγγείλει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medis77 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Οπότε ζητάω να μου στείλουν νέα χωρίς φυσικα να πληρώσω μεταφορικά να παει πίσω αυτη που έχω ήδη παραγγείλει. Αυτό δεν το ξέρω. Μπορείς να τους στείλεις email και να τους ρωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ψάχνω μια θήκη για την παραλία που να καλύπτει όλο το κινητό και την οθόνη.υπΆρχει κάτι?Δεν με νοιάζει η εμφάνιση αρκεί να προστατευθεί το κινητό και φυσικά να είναι λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Ψάχνω μια θήκη για την παραλία που να καλύπτει όλο το κινητό και την οθόνη.υπΆρχει κάτι?Δεν με νοιάζει η εμφάνιση αρκεί να προστατευθεί το κινητό και φυσικά να είναι λειτουργικό. Yπαρχει μια που ειναι σε δυο κομματια,και το καλυπτει ολο,και την οθονη δηλαδη,αλλα δε θυμαμαι που ακριβως την ειδα.Ψαξε και θα τη δεις.Χτες την κοιτουσα. Edit. Tη βρηκα. http://www.mobilefun.co.uk/case-mate-phantom-case-for-samsung-galaxy-s3-black-p35768.htm Edited July 29, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Yπαρχει μια που ειναι σε δυο κομματια,και το καλυπτει ολο,και την οθονη δηλαδη,αλλα δε θυμαμαι που ακριβως την ειδα.Ψαξε και θα τη δεις.Χτες την κοιτουσα. Edit. Tη βρηκα. http://www.mobilefun.co.uk/case-mate-phantom-case-for-samsung-galaxy-s3-black-p35768.htm Λίγο κουμουτσα είναι αλλά για την παραλία μια χαρά, λίγο ακριβή βέβαια, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Λίγο κουμουτσα είναι αλλά για την παραλία μια χαρά, λίγο ακριβή βέβαια, Εγώ πήρα ένα σακουλάκι διάφανο. Φυσικά, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να το βγάλεις, αλλά και με θήκη θα σκούπιζα χέρια πολύ καλά πριν το πιάσω. Μεγάλη προσοχή στα αντηλιακά και την επαφή με την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Λοιπον πρωτα πρωτα θα εγκαταστησεις το LiveWare manager απο το play store στο κινητο σου και μετα αντιστοιχα τα εξης παλι απο το play store: 1.Call log-Smart Extras 2.Email-Smart Extras 3.Find Phone-Smart Extras 4.Gmail-Smart Extras 5.Messaging-Smart Extras Και τελος και σημαντικοτερο θα εγκαταστησεις το Smart Wireless Headset Pro Αφου τα εγκαταστησεις θα σου εμφανιζονται 4 εικονιδια στο bluetooth και θα το βρεις το τεταρτο που σου εγραψα. Με αυτα που θα εγκαταστησεις θα μπορεις να βλεπεις τα email/sms που δεχεσαι απο το bluetooth σου και να κανεις κλησεις απο το bluetooth επισης οκ. Οποτε εισαι συνδεδεμενος με το bluetooth στο κινητο θα βλεπεις πανω-πανω στη γωνια αριστερα στο κινητο μια μικρογραφια του bluetooth ok. Πως ακριβως θα τα βρω αυτα που λες;Πηγα στο Play Store,τα εψαξα οσο μπορεσα,αλλα δεν τα βρηκα. Μηπως μπορεις να βοηθησεις; Και κατι αλλο.Να βαλω antivirus,και ποιο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Πως ακριβως θα τα βρω αυτα που λες;Πηγα στο Play Store,τα εψαξα οσο μπορεσα,αλλα δεν τα βρηκα. Μηπως μπορεις να βοηθησεις; Και κατι αλλο.Να βαλω antivirus,και ποιο; Εγω πως τα βρηκα..........θα κανεις αναζητηση στο play store και θα τα βρεις. Μην ασχολεισε με antivirus καθολου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Εγω πως τα βρηκα..........θα κανεις αναζητηση στο play store και θα τα βρεις. Μην ασχολεισε με antivirus καθολου. Και νομιζεις οτι ηξερα οτι γινεται και αναζητηση εκει;Ποιος να μου το πει;Καλα που εισαι κι εσυ. Τελικα τα βρηκα,και ανοιγοντας το ΒΤ,εβγαλε το περιφημο 4° εικονιδιο.Τωρα να δω πως θα τα βολεψω. Μου θυμιζει μια ταινια που τη βλεπω καθε τοσο,γιατι μου αρεσει,που ψαχνουν να βρουν ενα εικονιδιο απο ενα αρχαιο ευρημα,που ανοιγε την αστροπυλη,για καποιο μακρυνο πλανητη.Star Gate,λεγεται η ταινια,και πιστευω οτι θα την εχεις δει,μιας και ειναι παλια. Σε ευχαριστω πολυ,ετσι κι αλλοιως,και πιστευω οτι και στο μελλον,θα κανεις το,,,καλό. Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Χαιρετω. Πριν απο χρονια,πανω απο 6,ειχα ενα Τ68i,και ειχα παρει και ενα ΒΤ SONY,με το οποιο μπορουσα και εκανα φωνητικες κλησεις,μιλωντας στο ΒΤ,αφου πρωτα,ειχα συνδεσει φωνη με επαφες στο τηλεφωνο. Με το S3, τι γινεται σ'αυτη την περιπτωση,σε συνδυασμο με το BT που εχω; Αν γινεται,πως μπορω να το κανω; Θηκης το αναγνωσμαααα,πρόοσχωμεν... http://www.amazon.com/Impact-Absorbing-Kickstand-Accessory-Genie-Drawstring/dp/B008B9FUZC/ref=pd_sim_cps_3 Νομιζω οτι για τα λεφτα της,μαζι και με το σακουλακι με τα σπαγγακια που δινει,ειναι πολυ καλη τιμη για πληρη προστασια. Ξερει κανενας κατι; ...κι αλλη μια. http://www.amazon.com/Kickstand-Hybrid-Samsung-Verizon-T-Mobile/dp/B008APG7MW/ref=pd_sim_cps_4 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 1, 2012 by athanaso77 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Παρέλαβα ένα καπάκι που είχα παραγγείλει από Ebay. Δεν διαφέρει πουθενά από το γνήσιο τουλάχιστον οπτικά. Είναι τόσο ίδιο που πλέον δεν ξέρω αν φοράω το γνήσιο η αυτό που αγόρασα:) Τα νούμερα τα σημάδια από το καλούπι είναι όλα ίδια. Αν δεν είχε γράψει κάποιος ότι δεν είναι γνήσια και η συσκευασία ήταν σε κουτί Samsung θα έλεγα ότι είναι πραγματικά γνήσιο. Α είχε στην συσκευασία δώρο ένα κατσαβιδακι και 2 πλαστικά σαν πέννες κιθάρας που χρησιμεύουν στην αφαίρεση της οθόνης. Edited August 1, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παρέλαβα ένα καπάκι που είχα παραγγείλει από Ebay. Δεν διαφέρει πουθενά από το γνήσιο τουλάχιστον οπτικά. Είναι τόσο ίδιο που πλέον δεν ξέρω αν φοράω το γνήσιο η αυτό που αγόρασα:) Τα νούμερα τα σημάδια από το καλούπι είναι όλα ίδια. Αν δεν είχε γράψει κάποιος ότι δεν είναι γνήσια και η συσκευασία ήταν σε κουτί Samsung θα έλεγα ότι είναι πραγματικά γνήσιο. Α είχε στην συσκευασία δώρο ένα κατσαβιδακι και 2 πλαστικά σαν πέννες κιθάρας που χρησιμεύουν στην αφαίρεση της οθόνης. Xαου ματςςς; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts