stauros2653 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) αν μπορει καποιος να μου θυμησει το τρελλο τσιπ εξακολουθει να ειναι τρελλο η διορθωθηκε?:p ρωταω γιατι εκανα επαναφορα απο μεσα και οχι απο ρεκοβερυ,και αν και εχω τρελλο τσιπ δεν εγινε κανενα κακο.:worry: ουφ. Edited November 7, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 συμπατριωτη,δοκιμασα πολλες αλλα την μικροτερη καταναλωση RAM την βρηκα στην QS-I9300-KK 4.4.2 οι ΑΟΣΠ δεν τα πανε καλα στο θεμα μπαταριας. Από kernel τι χρησιμοποιείς, τον stock ή τον boeffla ή Agni? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 boefla,αυτον που εχει στις επιλογες aroma. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 boefla,αυτον που εχει στις επιλογες aroma. Το δοκιμάζω αύριο λοιπόν. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 έβαλα νέα rom και θέλω να επαναφέρω ένα φάκελο με κάποια site που είχα στην προηγούμενη στην κεντρική οθόνη, έχω πάρει titanium backup. Υπάρχει τέτοια περίπτωση και πως το βρίσκω στο titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μόνο το φάκελο δεν νομίζω. Όλη την επιφάνεια εργασίας πιο πιθανό το βλέπω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μόνο το φάκελο δεν νομίζω. Όλη την επιφάνεια εργασίας πιο πιθανό το βλέπω. ακομα και αυτο πως γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλημέρα σας, πήρα στην γυναίκα μου το σ3 και είχα ρωτήσει εδώ μέσα ποια ρομ να βάλω, είπατε αν δεν έχει απαιτήσεις την στοκ 4.3. Το έκανα και την έβαλα αλλά βρε παίδες πολύ αργό το τηλέφωνο!!! Πατάς να ανοίξεις π.χ. τις φωτογραφίες και κάνεις τσιγάρο μέχρι να ανοίξουν (καλά όχι τόσο πολύ :D), τα ίδια και στο να πάρει τηλέφωνο κτλ!! Τι να κάνω?????? Να περάσω κάποια άλλη ρομ?? Αν ναι ποια ?? Θέλω να είναι όσο πιο απλή γίνεται δλδ να την περάσω και να μην ξανασχοληθώ μαζί της!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλημέρα σας, πήρα στην γυναίκα μου το σ3 και είχα ρωτήσει εδώ μέσα ποια ρομ να βάλω, είπατε αν δεν έχει απαιτήσεις την στοκ 4.3. Το έκανα και την έβαλα αλλά βρε παίδες πολύ αργό το τηλέφωνο!!! Πατάς να ανοίξεις π.χ. τις φωτογραφίες και κάνεις τσιγάρο μέχρι να ανοίξουν (καλά όχι τόσο πολύ :D), τα ίδια και στο να πάρει τηλέφωνο κτλ!! Τι να κάνω?????? Να περάσω κάποια άλλη ρομ?? Αν ναι ποια ?? Θέλω να είναι όσο πιο απλή γίνεται δλδ να την περάσω και να μην ξανασχοληθώ μαζί της!! CM11. Απλά η καλύτερη!! :D :D Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 CM11. Απλά η καλύτερη!! :D :D Απλά την περνάμε και τέρμα?? Δουλεύουν όλα, ραδιόφωνο κτλ???? Που την βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλημέρα σας, πήρα στην γυναίκα μου το σ3 και είχα ρωτήσει εδώ μέσα ποια ρομ να βάλω, είπατε αν δεν έχει απαιτήσεις την στοκ 4.3. Το έκανα και την έβαλα αλλά βρε παίδες πολύ αργό το τηλέφωνο!!! Πατάς να ανοίξεις π.χ. τις φωτογραφίες και κάνεις τσιγάρο μέχρι να ανοίξουν (καλά όχι τόσο πολύ :D), τα ίδια και στο να πάρει τηλέφωνο κτλ!! Τι να κάνω?????? Να περάσω κάποια άλλη ρομ?? Αν ναι ποια ?? Θέλω να είναι όσο πιο απλή γίνεται δλδ να την περάσω και να μην ξανασχοληθώ μαζί της!! Η 4.3 που έβαλες είναι η επίσημη η κάποια custom; Αν είναι η επίσημη τότε κανε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναδοκιμασε. Αν δεν είσαι πάλι ευχαριστημένος τότε βάλε μια custom Samsung based rom όπως είναι η archidroid και neatrom που είναι και αυτές 4.3 και τρέχουν μια χαρά. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Η 4.3 που έβαλες είναι η επίσημη η κάποια custom; Αν είναι η επίσημη τότε κανε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναδοκιμασε. Αν δεν είσαι πάλι ευχαριστημένος τότε βάλε μια custom Samsung based rom όπως είναι η archidroid και neatrom που είναι και αυτές 4.3 και τρέχουν μια χαρά. Είναι η επίσημη, οκ θα κάνω πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σας λέω τι έγινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Απλά την περνάμε και τέρμα?? Δουλεύουν όλα, ραδιόφωνο κτλ???? Που την βρίσκω? Δουλεύουν όλα αλλά δεν έχει ραδιόφωνο. Βασίζετε στο καθαρό android οπότε δεν έχει τίποτα παραπάνω από αυτα που δίνει η μαμά google. Τώρα για το απλά την περνάμε δεν ξέρω τι εννοείς απλά!! Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 έβαλα νέα rom και θέλω να επαναφέρω ένα φάκελο με κάποια site που είχα στην προηγούμενη στην κεντρική οθόνη, έχω πάρει titanium backup. Υπάρχει τέτοια περίπτωση και πως το βρίσκω στο titanium? Αν έχεις Samsung rom, επανέφερε με το titanium τον touchwiz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-android-5-0-lollipop-galaxy-s3-gt-t2932775 μην τολμησετε να φλασαρετε, δεν δουλευει σχεδον τιποτα :P απλα.. ειναι μια αρχη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-android-5-0-lollipop-galaxy-s3-gt-t2932775 μην τολμησετε να φλασαρετε, δεν δουλευει σχεδον τιποτα :P απλα.. ειναι μια αρχη!! Ενδιαφέρον.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλημέρα σας, πήρα στην γυναίκα μου το σ3 και είχα ρωτήσει εδώ μέσα ποια ρομ να βάλω, είπατε αν δεν έχει απαιτήσεις την στοκ 4.3. Το έκανα και την έβαλα αλλά βρε παίδες πολύ αργό το τηλέφωνο!!! Πατάς να ανοίξεις π.χ. τις φωτογραφίες και κάνεις τσιγάρο μέχρι να ανοίξουν (καλά όχι τόσο πολύ :D), τα ίδια και στο να πάρει τηλέφωνο κτλ!! Τι να κάνω?????? Να περάσω κάποια άλλη ρομ?? Αν ναι ποια ?? Θέλω να είναι όσο πιο απλή γίνεται δλδ να την περάσω και να μην ξανασχοληθώ μαζί της!! το προβλημα αυτο της καθυστερησης στο ανοιγμα το εχουν ολες οι 4.3 για το ς3 ειναι κατι που εμαθα να ζω με αυτο και ναι ειναι σπαστικο οσο δεν παιρνει.δεν δοκιμασα cm11 η αοσπ αλλες γιατι δεν εχουν ραδιο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 :cry: Είχα να πιάσω το 3άρι καιρό και τελικά το ξαναστείνω από την αρχή για τη γυναίκα. Το λοιπόν... Αφού έκανε αυτόματα τις αναβαθμίσεις του και πήγε στην 4.3 έκανα τα βηματάκια για το ρουτάρω και κατέβασα το roοt checker για να δω εάν έγινε. Και... τίποτε :confused: Δεν είναι λέει ρουταρισμένο. Δεν πάμε καλά... Κάποια βοήθεια μήπως; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 "Πλήρης οδηγός για root"ακολουθησες τον οδηγο που ειναι στο φορουμ και δεν εισαι ρουτ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ναι!!! Και όχι μόνο... Δοκίμασα και τον κύριο εδώ: και πάλι δεν μπόρεσε να γίνει :cry: Τι κούλο και τούτο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 δοκιμασε με οντιν να βαλεις τον τελευταιο κερνελ του philz ,γραφει το κοντερ ετσι αλλα θα εχεις καστομ ρεκοβερυ και πιθανα ρουτ.εγω τουλαχιστον αυτα εκανα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Α ωραία! Μήπως έχεις και κάποιο λινκάκι...;; :ninja: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 googleαρισε και κατεβασε την τελευταια ημερολογιακα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Έχω ClockworkMod Recovery 6.0.3.2. Όταν πάω να κάνω reboot από το Recovery μου βγάζει τα εξής: - Yes Disable recovery flash - Yes Fix root και στα 2 πατάω No. Τι είναι όμως ακριβώς αυτά και γιατί τα βγάζει; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Έχω ClockworkMod Recovery 6.0.3.2. Όταν πάω να κάνω reboot από το Recovery μου βγάζει τα εξής: - Yes Disable recovery flash - Yes Fix root και στα 2 πατάω No. Τι είναι όμως ακριβώς αυτά και γιατί τα βγάζει; Νο να πα πατάς,γιατί θα χάσεις το ρουτ και το recovery αν πατήσεις yes. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts