Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν μπορει καποιος να μου θυμησει το τρελλο τσιπ εξακολουθει να ειναι τρελλο η διορθωθηκε?:p ρωταω γιατι εκανα επαναφορα απο μεσα και οχι απο ρεκοβερυ,και αν και εχω τρελλο τσιπ δεν εγινε κανενα κακο.:worry: ουφ. Edited by stauros2653
:ninja:

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συμπατριωτη,δοκιμασα πολλες αλλα την μικροτερη καταναλωση RAM την βρηκα στην QS-I9300-KK 4.4.2 οι ΑΟΣΠ δεν τα πανε καλα στο θεμα μπαταριας.

Από kernel τι χρησιμοποιείς, τον stock ή τον boeffla ή Agni?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

boefla,αυτον που εχει στις επιλογες aroma.

Το δοκιμάζω αύριο λοιπόν.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

έβαλα νέα rom και θέλω να επαναφέρω ένα φάκελο με κάποια site που είχα στην προηγούμενη στην κεντρική οθόνη, έχω πάρει titanium backup.

Υπάρχει τέτοια περίπτωση και πως το βρίσκω στο titanium?

Μόνο το φάκελο δεν νομίζω. Όλη την επιφάνεια εργασίας πιο πιθανό το βλέπω.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μόνο το φάκελο δεν νομίζω. Όλη την επιφάνεια εργασίας πιο πιθανό το βλέπω.

ακομα και αυτο πως γίνεται

Καλημέρα σας, πήρα στην γυναίκα μου το σ3 και είχα ρωτήσει εδώ μέσα ποια ρομ να βάλω, είπατε αν δεν έχει απαιτήσεις την στοκ 4.3.

Το έκανα και την έβαλα αλλά βρε παίδες πολύ αργό το τηλέφωνο!!! Πατάς να ανοίξεις π.χ. τις φωτογραφίες και κάνεις τσιγάρο μέχρι να ανοίξουν (καλά όχι τόσο πολύ :D), τα ίδια και στο να πάρει τηλέφωνο κτλ!!

Τι να κάνω??????

Να περάσω κάποια άλλη ρομ?? Αν ναι ποια ?? Θέλω να είναι όσο πιο απλή γίνεται δλδ να την περάσω και να μην ξανασχοληθώ μαζί της!!

Καλημέρα σας, πήρα στην γυναίκα μου το σ3 και είχα ρωτήσει εδώ μέσα ποια ρομ να βάλω, είπατε αν δεν έχει απαιτήσεις την στοκ 4.3.

Το έκανα και την έβαλα αλλά βρε παίδες πολύ αργό το τηλέφωνο!!! Πατάς να ανοίξεις π.χ. τις φωτογραφίες και κάνεις τσιγάρο μέχρι να ανοίξουν (καλά όχι τόσο πολύ :D), τα ίδια και στο να πάρει τηλέφωνο κτλ!!

Τι να κάνω??????

Να περάσω κάποια άλλη ρομ?? Αν ναι ποια ?? Θέλω να είναι όσο πιο απλή γίνεται δλδ να την περάσω και να μην ξανασχοληθώ μαζί της!!

CM11. Απλά η καλύτερη!!

:D :D

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Τι να κάνω??????

Η 4.3 που έβαλες είναι η επίσημη η κάποια custom;

Αν είναι η επίσημη τότε κανε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναδοκιμασε.

Αν δεν είσαι πάλι ευχαριστημένος τότε βάλε μια custom Samsung based rom όπως είναι η archidroid και neatrom που είναι και αυτές 4.3 και τρέχουν μια χαρά.

Η 4.3 που έβαλες είναι η επίσημη η κάποια custom;

Αν είναι η επίσημη τότε κανε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναδοκιμασε.

Αν δεν είσαι πάλι ευχαριστημένος τότε βάλε μια custom Samsung based rom όπως είναι η archidroid και neatrom που είναι και αυτές 4.3 και τρέχουν μια χαρά.

Είναι η επίσημη, οκ θα κάνω πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σας λέω τι έγινε!

Απλά την περνάμε και τέρμα??

Δουλεύουν όλα, ραδιόφωνο κτλ????

Που την βρίσκω?

Δουλεύουν όλα αλλά δεν έχει ραδιόφωνο.

Βασίζετε στο καθαρό android οπότε δεν έχει τίποτα παραπάνω από αυτα που δίνει η μαμά google.

Τώρα για το απλά την περνάμε δεν ξέρω τι εννοείς απλά!!

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

έβαλα νέα rom και θέλω να επαναφέρω ένα φάκελο με κάποια site που είχα στην προηγούμενη στην κεντρική οθόνη, έχω πάρει titanium backup.

Υπάρχει τέτοια περίπτωση και πως το βρίσκω στο titanium?

Αν έχεις Samsung rom, επανέφερε με το titanium τον touchwiz

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-android-5-0-lollipop-galaxy-s3-gt-t2932775

μην τολμησετε να φλασαρετε, δεν δουλευει σχεδον τιποτα :P

απλα.. ειναι μια αρχη!!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-android-5-0-lollipop-galaxy-s3-gt-t2932775

μην τολμησετε να φλασαρετε, δεν δουλευει σχεδον τιποτα :P

απλα.. ειναι μια αρχη!!

Ενδιαφέρον.. :D

Τι να κάνω??????

το προβλημα αυτο της καθυστερησης στο ανοιγμα το εχουν ολες οι 4.3 για το ς3 ειναι κατι που εμαθα να ζω με αυτο και ναι ειναι σπαστικο οσο δεν παιρνει.δεν δοκιμασα cm11 η αοσπ αλλες γιατι δεν εχουν ραδιο.

:cry:

Είχα να πιάσω το 3άρι καιρό και τελικά το ξαναστείνω από την αρχή για τη γυναίκα.

Το λοιπόν... Αφού έκανε αυτόματα τις αναβαθμίσεις του και πήγε στην 4.3 έκανα τα βηματάκια για το ρουτάρω και κατέβασα το roοt checker για να δω εάν έγινε. Και... τίποτε :confused: Δεν είναι λέει ρουταρισμένο.

Δεν πάμε καλά... Κάποια βοήθεια μήπως; :O

"Πλήρης οδηγός για root"ακολουθησες τον οδηγο που ειναι στο φορουμ και δεν εισαι ρουτ?

Ναι!!!

Και όχι μόνο... Δοκίμασα και τον κύριο εδώ:

και πάλι δεν μπόρεσε να γίνει :cry:

Τι κούλο και τούτο :mad:

δοκιμασε με οντιν να βαλεις τον τελευταιο κερνελ του philz ,γραφει το κοντερ ετσι αλλα θα εχεις καστομ ρεκοβερυ και πιθανα ρουτ.εγω τουλαχιστον αυτα εκανα.

Έχω ClockworkMod Recovery 6.0.3.2. Όταν πάω να κάνω reboot από το Recovery μου βγάζει τα εξής:

- Yes Disable recovery flash

- Yes Fix root

και στα 2 πατάω No. Τι είναι όμως ακριβώς αυτά και γιατί τα βγάζει;

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Έχω ClockworkMod Recovery 6.0.3.2. Όταν πάω να κάνω reboot από το Recovery μου βγάζει τα εξής:

- Yes Disable recovery flash

- Yes Fix root

και στα 2 πατάω No. Τι είναι όμως ακριβώς αυτά και γιατί τα βγάζει;

Νο να πα πατάς,γιατί θα χάσεις το ρουτ και το recovery αν πατήσεις yes.

Xiaomi 12 Pro