Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είμαι root κι έχω την μαμά ρομ πες μου τι ακριβώς χρειάζεσαι και που μπορώ να το βρω μέσα στην συσκευή και θα στο στείλω με Dropbox.

Σε ευχαριστώ πολύ όπως και τα άλλα παιδιά για την διάθεση σας να βοηθήσετε! Ο φίλος μου το διέγραψε μέσω titanium backup και δεν ξέρει που βρίσκεται. Η πλάκα είναι ότι έψαξα και εγώ στο δικό μου nexus για το αντίστοιχο apk που έχω (kit kat) και δεν το βρήκα πουθενά παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται στην λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών στο titanium. Αν ξέρει κάποιος φίλος ας βοηθήσει.

Αν έχεις εγκατεστημένο το titanium μπορείς να μου στείλεις το backup της δικής σου εφαρμογής (Bluetooth Share 4.3-XXX) με το να την επιλέξεις, να πας στα special features, send latest backup, App+Data (separate files) και να τα στείλεις στο e-mail μου. Σου στέλνω με pm το e-mail μου στην περίπτωση που έχεις το titanium και δε σε βάζω σε μεγάλα βάσανα.

Ευχαριστώ και πάλι!

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξαναπερασε την ρομ χωρις wipe ,θα επανελθουν τα αρχεια που διεγαψες.

Είναι με stock rom και δεν έχει custom recovery.

Τελικά μπορεί ο τίτλος να είναι Bluetooth Share αλλά το όνομα του apk είναι bluetooth.apk

Το βρήκα ψάχνοντας περισσότερο στο ιντερνετ

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Τελικά μπορεί ο τίτλος να είναι Bluetooth Share αλλά το όνομα του apk είναι bluetooth.apk

Το βρήκα ψάχνοντας περισσότερο στο ιντερνετ

ειχες πει οτι ηταν ενος φιλου που το ρουταρισες και λογικα σκεφτηκαμε οτι θα ειχες ρεκοβερυ,τελος αφου διορθωθηκε ολα καλα

:ninja:

φιλοι για σας.θελω να κανω downgrade σε 4.1.2,το τηλ.ειχε 4.3 SEB που ειναι απο βαλτικη.θυμηστε με καποιος,κατεβαζω την 4.1.2 SEB και μεσω οντιν κανω την αλλαγη(για να μηδενισω το κοντερ ολα αυτα) η μπορω να κατεβασω οποιαδηποτε 4.1.2????.επισης το ρουτ που αναφερεται στο φορουμ κανει φανταζομαι και γιαυτην την ρομ.ευχαριστω οποιον βοηθησει.

O counter αν εχει γράψει μηδενίζεται με το triangle away .Μηδενίζεις /κάνεις factory reset /περνάς το firmware που θελεις και είσαι έτοιμος .

Samsung galaxy s21+

το εκανα αλλα γραφει ακομα...13,οποτε σκεφτηκα να παω σε 4.1.2 γιατι λεγεται οτι το triagle εκει δουλευει.

το εκανα αλλα γραφει ακομα...13,οποτε σκεφτηκα να παω σε 4.1.2 γιατι λεγεται οτι το triagle εκει δουλευει.

Κανε τότε downgrade σε 4.1.2 ρουταρε το ,και μηδένισε με triangle .

Samsung galaxy s21+

Χαιρετώ τη παρεα!

Είμαι κάτοχος s3 εδω και ενάμιση χρόνο απογοητευμένος βέβαια απ την απόδοση του εν λόγω κινητου και φίλοι μου μου λέγαν να το φλασάρω κλπ αλλα δεν ειχα χρόνο λόγω της δουλειάς μ...

Στο ψητό τώρα...

Διαβάζω για ρουτ κλπ και εχω μια απορία για να κάνω το φλασάρισμα την καινούργια ρομ θα πρέπει να την έχω περασμένη σε κάρτα μνήμης; γιατί δεν έχω! :(

Και το βασικό μου ερώτημα!

Να μου προτείνετε μια ΣΤΑΘΕΡΗ ROM, ΓΡΗΓΟΡΗ (στην εναλλαγή εφαρμογών κλπ) με καλή διαχείριση μπαταρίας! εχω δει για archidroid, cyanogen, neatrom αλλα δε ξέρω ποια είναι πιο καλή! Θελω να βάλω ΜΙΑ και να ξεγνοιάσω γιατι δυστηχώς δεν εχω τον χρόνο να είμαι πανω απο ενα Pc και να αλλαζω ρομς κλπ..

Οποιες προτάσεις καλοδεχούμενες! Ευχαριστώ πολύ! :)

Χαιρετώ τη παρεα!

Είμαι κάτοχος s3 εδω και ενάμιση χρόνο απογοητευμένος βέβαια απ την απόδοση του εν λόγω κινητου και φίλοι μου μου λέγαν να το φλασάρω κλπ αλλα δεν ειχα χρόνο λόγω της δουλειάς μ...

Στο ψητό τώρα...

Διαβάζω για ρουτ κλπ και εχω μια απορία για να κάνω το φλασάρισμα την καινούργια ρομ θα πρέπει να την έχω περασμένη σε κάρτα μνήμης; γιατί δεν έχω! :(

Να μου προτείνετε μια ΣΤΑΘΕΡΗ ROM, ΓΡΗΓΟΡΗ (στην εναλλαγή εφαρμογών κλπ) με καλή διαχείριση μπαταρίας! εχω δει για archidroid, cyanogen, neatrom αλλα δε ξέρω ποια είναι πιο καλή! Θελω να βάλω ΜΙΑ και να ξεγνοιάσω γιατι δυστηχώς δεν εχω τον χρόνο να είμαι πανω απο ενα Pc και να αλλαζω ρομς κλπ..

Φίλε πάρε μια κάρτα μνήμης έστω και την μικρότερη.

Οι τιμές είναι ξεφτιλισμένες.

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά για σένα πιστεύω η Neatrom είναι ότι χρειάζεσαι.

ευχαριστώ πολύ αύριο θα παω να πάρω έστω μια μικρή... neatrom ε? για την c-rom μήπως γνωρίζεις κάτι; μου την έχουν προτείνει 2 φίλοι μου ως πολύ καλή κλπ...

Χαιρετώ τη παρεα!

Στο ψητό τώρα...

Neatrom η archidroid, τις έχω βάλει και τις 2 και είναι πολύ καλες, τώρα είμαι με neatrom 4.4.4 και είναι οτι πιο γρήγορο και ελαφρύ έχω βάλει έως τώρα, και απο μπαταρία μια χαρά λόγω boeffla kernel, και δουλεύουν όλα ρολόι

ευχαριστώ πολύ αύριο θα παω να πάρω έστω μια μικρή... neatrom ε? για την c-rom μήπως γνωρίζεις κάτι; μου την έχουν προτείνει 2 φίλοι μου ως πολύ καλή κλπ...

και εγώ το ίδιο θέμα είχα (έλλειψη χρόνου για να ασχοληθώ, και με την 4.3 μου είχε σπάσει τα νεύρα το κιν), και επέλεψα να βάλω archidroid, αλλά την samsung based (1.7.16) για να έχω όλα τα s-apps και widgets και όχι κάποια cyanogen ή κιτκατ γιατί βλέπω να κάνει κάποια θεματάκια ώρες ώρες (μπετώνει η κάμερα και θέλει κάτι φιξ κλπ) σε φίλους και κυρίως βαριόμουνα να μάθω ένα νέο περιβάλλον.

καλύτερα να έχεις τα αρχεία της custom και στην εξωτερική και στην εσωτερική μνήμη γιατί εμένα το custom recovery δεν μου έβλεπε (αρχικά) την εσωτερική. Πάντως να ξέρεις είναι μισή ώρα διαδικασία η όλη υπόθεση, το μόνο που είναι βαβούρα είναι ένα full wipe που χρειάζεται και πρέπει να ξαναβάλεις εφαρμογές και αρχεία από backup.

Ωστόσο η custom rom δεν είναι πανάκεια, είναι σίγουρα καλύτερη από την στοκ αλλά αν βάλεις αρκετό bloat μην περιμένεις να σου τρέχει νεράκι.

Neatrom η archidroid, τις έχω βάλει και τις 2 και είναι πολύ καλες, τώρα είμαι με neatrom 4.4.4 και είναι οτι πιο γρήγορο και ελαφρύ έχω βάλει έως τώρα, και απο μπαταρία μια χαρά λόγω boeffla kernel, και δουλεύουν όλα ρολόι

ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις και τη βοήθεια!

άλλη μια απορία kernel πως αλλάζουμε; βρίσκεται μαζί με τη ρομ ή πρέπει να το κατεβάσω ξέχωρα; επίσης θέματα με ρουτερ κλπ που διαβάζω για το wifi θα εχω ή ειναι κομπλέ;

στην δική μου είχε μέσα τον kernel και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με wifi ή το σήμα του δικτύου. ίσα ίσα το wifi μου πιάνει και καλύτερα τώρα. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει καμία άλλη rom εκτός της stock based archidroid :O

ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις και τη βοήθεια!

άλλη μια απορία kernel πως αλλάζουμε; βρίσκεται μαζί με τη ρομ ή πρέπει να το κατεβάσω ξέχωρα; επίσης θέματα με ρουτερ κλπ που διαβάζω για το wifi θα εχω ή ειναι κομπλέ;

Κάθε ρομ έχει το δικό της kernel, αλλά μπορείς να βάλεις και κάποιο άλλο αν θέλεις. Το πιο γνωστό kernel είναι του Lord Boeffla. Υπάρχουν εκδόσεις τόσο για τις διάφορες εκδόσεις του Android (4.1, 4.2, 4.3, κλπ), όσο και για samsung based ή aosp roms.

Η εγκατάσταση γίνεται με τον ίδιο τρόπο που εγκαθιστάς τη ρομ μέσω recovery (install zip from sdcard). :)

Μην μπαινεις σε διαδικασια αλλης ρομ και λοιπα αν θελεις να μην εχεις προβληματα και να τρεχεις με αλλους kernel και το ενα και το αλλο.

Εγω μονο ενα root εκανα στην official σε 3 δευτερολεπτα, μετα εσβησα με το titanium backup ολα τα αχρηστα της Samsung και μετα με Greenify παγωσα τις εφαρμογες που εχω και ειμαι εδω και 1 μηνα χωρις κανενα προβλημα.

Μπαταρια μια χαρα, μνημη μια χαρα και χωρις πολυ κοπο.

Nokia 8800 Scirocco

να σου πω την πικρή αλήθεια μου το μόνο που πρόλαβα να κάνω σήμερα ειναι μετα κοπων και βασανων (δεν αναγνωριζε το pc το κιν λογω καλωδιου) ηταν να το ρουταρω περασα αυτες τις δυο εφαρμογες και ηδη βλέπω διαφορά στην ανταποκριση του κιν... αν το αλλο σαββατο που θα χω παλι χρονο δε περασω ρομ θα το αφήσω ως έχει! ευχαριστώ τους πάντες για την βοήθεια και την εξυπηρέτησή σας! είστε εκπληκτικοί! μπράβο σας! :)

παιδια η πιο σταθερη aosp rom που εχετε βαλει ποια ειναι; :D

δεν με νοιαζουν εξτρα λειτουργιες και τετοια.. απλα σταθεροτητα

η paranoid φαινεται αρκετα απλη :confused:

ρωταω γιατι ναι, το καλυτερο ειναι να δοκιμασω μονος μου, ομως μια προσωπικη αποψη σας δεν βλαπτει νομιζω :happy:

παιδια η πιο σταθερη aosp rom που εχετε βαλει ποια ειναι; :D

δεν με νοιαζουν εξτρα λειτουργιες και τετοια.. απλα σταθεροτητα

η paranoid φαινεται αρκετα απλη :confused:

ρωταω γιατι ναι, το καλυτερο ειναι να δοκιμασω μονος μου, ομως μια προσωπικη αποψη σας δεν βλαπτει νομιζω :happy:

Πιστεύω Cyanogenmod αλλά δεν έχει καλή κάμερα νομίζω και καλή μπαταρία

Nokia 8800 Scirocco