Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσεξε κανεις που εχει neatrom 7.2 αν καποια εφαρμογη οποιαδηποτε καποια να μην ανοιγει? π.χ. σε εμενα δεν ανοιγει η αριθμομηχανη.βγαζει μηνυμα οτι διακοπηκε.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά τα φώτα σας λίγο... Μηδένισα τον μετρητή και θέλω να βάλω την τελευταία official ρομ που έχει βγει. Γίνεται να την φλασάρω χωρίς τη χρήση odin, ώστε να μην χρειαστεί αργότερα να ξαναγίνω ρουτ για να χρησιμοποιήσω τον triangle away. Δηλαδή με άλλα λόγια θέλω να έχω ένα κινητό με οφίσιαλ ρομ και χωρίς ρουτ. Είναι εφικτό;

καντο μεσω κιες .εχει οδηγιες το φορουμ.επισημα φιρμγουερ.

:ninja:

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προσεξε κανεις που εχει neatrom 7.2 αν καποια εφαρμογη οποιαδηποτε καποια να μην ανοιγει? π.χ. σε εμενα δεν ανοιγει η αριθμομηχανη.βγαζει μηνυμα οτι διακοπηκε.

Μου το έκανε και μένα αυτό και αναγκάστηκα να ξανακάνω εγκατάσταση ...παρόλο που είχα κάνει clean install...γενικά για να στρώσει θέλει δύο τρεις εγκαταστάσεις. Tip: αφού την εγκαταστήσετε πριν να βάλετε τα backup σας ή να κάνετε ρυθμίσεις, τρέξτε όλες τις εφαρμογές που έχει ήδη εγκατεστημένες

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Γειά σας παιδιά! Τρέχω εδώ και μήνες την Revolution 28 (4.1.2 JB) με Adam kernel 2.6 και είμαι τρομερά ικανοποιημένος και από απόδοση και από μπαταρία που είναι τρομερή. Αναρωτιέμαι αξίζει να δοκιμάσω custom rom 4.3.? Έχουν ακόμα πρόβλημα με το ξύπνημα από βαθύ ύπνο? Και η μπαταρία πως παει σε σχέση με την 4.1.2?Και τέλος Revolution 50 ή Neat Rom 7.2?Σορι που σας ζάλισα αλλά είχα βολευτεί τόσο πολύ με τον συνδυασμό που έχω που έμεινα έξω από το παιχνίδι στην 4.3 :)

Γειά σας παιδιά! Τρέχω εδώ και μήνες την Revolution 28 (4.1.2 JB) με Adam kernel 2.6 και είμαι τρομερά ικανοποιημένος και από απόδοση και από μπαταρία που είναι τρομερή. Αναρωτιέμαι αξίζει να δοκιμάσω custom rom 4.3.? Έχουν ακόμα πρόβλημα με το ξύπνημα από βαθύ ύπνο? Και η μπαταρία πως παει σε σχέση με την 4.1.2?Και τέλος Revolution 50 ή Neat Rom 7.2?Σορι που σας ζάλισα αλλά είχα βολευτεί τόσο πολύ με τον συνδυασμό που έχω που έμεινα έξω από το παιχνίδι στην 4.3 :)
Αν σε εχει βολεψει γτ δεν μενεις με αυτην;; Αν πας σε 4.3 θα σ ελεγα νεατ ρομ. revolution δεν την εχω βαλει. Αλλα την neat που εχω εγω παει παρα πολυ καλα.. Πολυ σταθερη.

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Αν σε εχει βολεψει γτ δεν μενεις με αυτην;; Αν πας σε 4.3 θα σ ελεγα νεατ ρομ. revolution δεν την εχω βαλει. Αλλα την neat που εχω εγω παει παρα πολυ καλα.. Πολυ σταθερη.

Γιατί όπως όλοι που δοκιμάζουν ρομ έχω το μικρόβιο :P Εξάλλου υπάρχουν και ολα τα καλά μιας νεότερης έκδοσης Android. Η 4.1.2 είναι σαν τα XP. Σταθερή αλλά πολλες εκδόσεις πίσω.

Μου το έκανε και μένα αυτό και αναγκάστηκα να ξανακάνω εγκατάσταση ...παρόλο που είχα κάνει clean install...γενικά για να στρώσει θέλει δύο τρεις εγκαταστάσεις. Tip: αφού την εγκαταστήσετε πριν να βάλετε τα backup σας ή να κάνετε ρυθμίσεις, τρέξτε όλες τις εφαρμογές που έχει ήδη εγκατεστημένες

το προβλημα λυθηκε,ειχα ενεργοποιημενη την λειτουργια που φερνει το πληκτρολογιο,αριθμομηχανη,αριστερα η δεξια στην οθονη για καλυτερη προσβαση.bug της neatrom.

:ninja:

Εγώ που έχω omega v55 (4.3) με boeffla kernel όλα δουλεύουν ρολόι με άψογη μπαταρία.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εγώ που έχω omega v55 (4.3) με boeffla kernel όλα δουλεύουν ρολόι με άψογη μπαταρία.

Ποια έκδοση του boeffla έχεις βάλει, τη σταθερή 5.1 ή τη 5.2 beta?

Δεν είναι γρήγορο το τηλέφωνο με omega. Έβαλα σήμερα Cm 10.2 και είναι σαν άλλο τηλέφωνο.

Η 4.3 που βασίζεται η omega είναι πολύ χάλια.

Σε S2 με την τελευταία omega καμιά σχέση. Το S2 πιο άνετα δουλεύει από το S3

Nokia 8800 Scirocco

Ποια έκδοση του boeffla έχεις βάλει, τη σταθερή 5.1 ή τη 5.2 beta?

Πάντα την τελευταία beta η οποία δουλεύει μια χαρά.

Δεν είναι γρήγορο το τηλέφωνο με omega. Έβαλα σήμερα Cm 10.2 και είναι σαν άλλο τηλέφωνο.

Η 4.3 που βασίζεται η omega είναι πολύ χάλια.

Σε S2 με την τελευταία omega καμιά σχέση. Το S2 πιο άνετα δουλεύει από το S3

Συγγνώμη αλλά κάνεις λάθος. Εμένα δουλεύει άψογα. Χρησιμοποιείς και greenify? Μην κατηγορούμε κάτι γενικά. Πες απλώς ότι σε σένα έχει πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν τόσοι που την χρησιμοποιούν να έχουν πρόβλημα και να συνεχίζουν.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πάντα την τελευταία beta η οποία δουλεύει μια χαρά.

Συγγνώμη αλλά κάνεις λάθος. Εμένα δουλεύει άψογα. Χρησιμοποιείς και greenify? Μην κατηγορούμε κάτι γενικά. Πες απλώς ότι σε σένα έχει πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν τόσοι που την χρησιμοποιούν να έχουν πρόβλημα και να συνεχίζουν.

Γενικά η 4.3 σε σχέση με την 4.4 είναι πιο αργή. Αλλά σε μένα που έμεινα αρκετό καιρό με omega και neatrom μπορώ να πω ότι η omega ήταν πιο γρήγορη και με λιγότερα κολλήματα. Βέβαια η temasek που ξαναπέρασα είναι αισθητά πιο γρηγορη

Εγώ πέρασα χθες την Neat lite 7.2 με boeffla 5.2 και ήταν γεμάτη κολλήματα και αργή, παρότι έκανα wipe και πριν και μετά την εγκατάσταση. Ξαναγύρισα με nandroid στην 4.1.2 που έχει καθίσει τέλεια στο δικό μου. Μάλλον θα ξαναδοκιμάσω σύντομα με την Revolution 50.

Δεν έχει πρόβλημα ούτε σε μένα αλλά το τηλέφωνο είναι έχει πολύ περισσότερη δύναμη την οποία δεν μπορεί να βγάλει
Nokia 8800 Scirocco

Το πηρα αποφαση να περασω σε custom rom μετα απο 3+ μηνες που τρωω την πατατα αναβαθμιση της samsung σε 4.3 :wacko: Ποια rom + kernel (αν χρειαζεται) προτεινετε απο αποψη σταθεροτητας, ταχυτητας , μπαταριας και φυσικα να λειτουργουν ολα ρολοι ; Θα προτιμουσα απο 4.2.2 και πανω. Να προσθεσω οτι ηδη εχω ρουταρει εχω περασει και philz touch recovery 6.19.3 και περιμενω με το δαχτυλο στην σκανδαλη :D :lol: Edited by Saleakos

Το πηρα αποφαση να περασω σε custom rom μετα απο 3+ μηνες που τρωω την πατατα αναβαθμιση της samsung σε 4.3 :wacko: Ποια rom + kernel (αν χρειαζεται) προτεινετε απο αποψη σταθεροτητας, ταχυτητας , μπαταριας και φυσικα να λειτουργουν ολα ρολοι ; Θα προτιμουσα απο 4.2.2 και πανω. Να προσθεσω οτι ηδη εχω ρουταρει εχω περασει και philz touch recovery 6.19.3 και περιμενω με το δαχτυλο στην σκανδαλη :D :lol:

Υπάρχουν 2 κατηγορίες. Οι Samsung based δηλαδή όσες έχουν όλα όσα βάζει η Samsung αν σου αρέσουν και τα χρειάζεσαι και οι Aokp που βασίζονται στο καθαρό Android και δεν έχουν πολλά σκουπίδια.

Πρέπει να διαλέξεις τι χρειάζεσαι και μετά θα βρεις όχι με 4.2.2 αλλα σίγουρα νεότερη έκδοση.

Nokia 8800 Scirocco

Το πηρα αποφαση να περασω σε custom rom μετα απο 3+ μηνες που τρωω την πατατα αναβαθμιση της samsung σε 4.3 :wacko: Ποια rom + kernel (αν χρειαζεται) προτεινετε απο αποψη σταθεροτητας, ταχυτητας , μπαταριας και φυσικα να λειτουργουν ολα ρολοι ; Θα προτιμουσα απο 4.2.2 και πανω. Να προσθεσω οτι ηδη εχω ρουταρει εχω περασει και philz touch recovery 6.19.3 και περιμενω με το δαχτυλο στην σκανδαλη :D :lol:

samsung based Omega v57 + boeffla kernel 5.2 + nova launcher και greenify εφαρμογές που δεν χρειάζονται να τρέχουν άσκοπα. Μετά από τόσο καιρό έχω ξεχάσει πως ήταν η stock rom. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Και στον Erartemis --> φοράω πάντα την τελευταία έκδοση boeffla beta ή stable.

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γεια σε ολους. Περασα neatrom 7.2 και boeffla kernel εβαλα και διαφορα αλλα προγράμματα και εχω τωρα camera failed δεν δουλευει η φωτογραφική. Μηπως κανένα conflict? Ειχε κανεις παρόμοιο πρόβλημα?

Γεια σε ολους. Περασα neatrom 7.2 και boeffla kernel εβαλα και διαφορα αλλα προγράμματα και εχω τωρα camera failed δεν δουλευει η φωτογραφική. Μηπως κανένα conflict? Ειχε κανεις παρόμοιο πρόβλημα?

Νομίζω ότι για το πρόβλημα με FC σε camera πρέπει να βάλεις stock kernel, να ανοίξεις την εφαρμογή της cameraς και μετά να αλλάξεις kernel

samsung based Omega v57 + boeffla kernel 5.2 + nova launcher και greenify εφαρμογές που δεν χρειάζονται να τρέχουν άσκοπα. Μετά από τόσο καιρό έχω ξεχάσει πως ήταν η stock rom. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Και στον Erartemis --> φοράω πάντα την τελευταία έκδοση boeffla beta ή stable.

Βρηκα αυτον τον kernel http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/kernel-boeffla-kernel-5-1beta14-modem-t2623170 σωστος ειναι ; τι ειναι αυτο που λεει for(Modem EFS_V1)12/02 ?

Έχω Cm 10.2 και έβαλα Boeffla Kernel v2.1

Έχει διαφορές από αυτόν που φοράει η Cm η θα είναι χειρότερα?

Nokia 8800 Scirocco

Έχω Cm 10.2 και έβαλα Boeffla Kernel v2.1

Έχει διαφορές από αυτόν που φοράει η Cm η θα είναι χειρότερα?

Λογικά θα έχεις καλύτερη μπαταρία και αν εγκαταστήσεις και το Boeffla-Config V2 θα μπορείς να κάνεις ένα σωρό άλλες ρυθμίσεις, για τον ήχο, την μπαταρία, τον επεξεργαστή κλπ.

Λογικά θα έχεις καλύτερη μπαταρία και αν εγκαταστήσεις και το Boeffla-Config V2 θα μπορείς να κάνεις ένα σωρό άλλες ρυθμίσεις, για τον ήχο, την μπαταρία, τον επεξεργαστή κλπ.

Ήχο δεν έχει δυνατό όντως

Nokia 8800 Scirocco

Ήχο δεν έχει δυνατό όντως

Γι'αυτό σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το Boeffla-Config V2. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τις εντάσεις του ήχου. ;)

Τελικά έβαλα την τελευταία Revolution HD 51.0 με έκδοση I9300XXUGNB6, Nova Launcher και με ρυθμίσεις Boeffla Config V2 (governor: zzmoove - zzmoove optimal) και πάει αρκετά καλύτερα σε ταχύτητα. Μπαταρία θα δείξει.

Το πρόβλημα με το να κλείνει ξαφνικά το youtube όταν είμαι στο tapatalk classic (το παλιό) συνεχίζεται. Το youtube το έβγαλα και το ξαναεγκατέστησα.

Γι'αυτό σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το Boeffla-Config V2. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τις εντάσεις του ήχου. ;)

Μια ερώτηση γι αυτό: η ένταση, τόσο στο μεγάφωνο όσο και στην έξοδο jack, αυξάνεται hardwareίκα ή με equalizer;

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Περασα τελικα την omega v58 και τον τελευταιο beta boeffla 5.2 , πολυ καλη η ρομ, δεν ειναι και πολυ γρηγορη βεβαια αλλα δουλευει ικανοποιητικα χωρις κολληματα οπως φαινεται, αλλα με εκεινο που εχω παθει πλακα ειναι η μπαταρια :blink::blink::blink: , τι kernel εφτιαξε ο ανθρωπος, πραγματικα κορυφη, ειχε να μου κρατησει το s3 μιαμιση μερα με ανοιχτα δεδομενα και wifi συνεχεια απο τοτε που το αγορασα και πριν το φορτωσω

Επισης κατι αλλο, η ρομ ειχε μεσα το xposed, αλλα δεν μου το κανει εγκατασταση μου γραφει cp: write error: No space left on device, ξερει κανεις αν υπαρχει λυση ?

Βρηκα τι εγινε, το τηλεφωνο ειχε χασει το root access καθως και την custom recovery, τωρα αυτο πως εγινε δεν ξερω, αν ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ας δωσει καμια ιδεα

Edited by Saleakos