timkos40 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημερα σας.εχω το κινητο ενος φιλου s3 το οποιο απο τοτε που εκανε την αναβαθμιση σε 4.3 εχει συνεχεια κολληματα.μαυριζει η οθονη και γενικα ειναι πολυ σπαστικο.εχει βγει κανενα update μηπως της 4.3 ή να του περασω ξανα την 4.1.2 που την εχω στον υπολογιστη μου για μενα (εχω και εγω το ιδιο). Αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι και εγω δεν γνωριζω πολυ καλα την διαδικασια αλλα απο οτι θυμαμαι πρεπει να γινεται με odin.Απλα θελω να ρωτησω αν το κανω με odin και περασω την 4.1.2 θα εχω προβλημα με το imei μου ή γενικα με κατι αλλο? ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια. συγνωμη αν εχει απαντηθει το θεμα αλλα λογω δουλειας δεν εχω το χρονο για περισσοτερο ψαξιμο.οποτε ζητω την κατανοηση σας στο θεμα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Δοκίμασε τη τελευταία αναβάθμιση που έχει βγει που υποτίθεται ότι διορθώνει τα προβλήματα. Εγώ έχω custom και δεν έχω προσωπική εμπειρία από τη συγκεκριμένη αλλά η κοπέλα μου που την έβαλε χτες είδε διαφορά αμέσως σε κάποια πράγματα προς το καλύτερο. Edited December 12, 2013 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Συγγνωμη που ρωταω εδω για την δικη μου συσκευη (GT-I9305), επειδη αναβαθμιστηκε στην επισημη 4.3 εκδοση δεν ξερω πως να το rootαρω. Εχει κανεις κατι στα υποψιν? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Cm 11 έχει δοκιμάσει κανένας; Πώς πάει σε επίπεδα σταθερότητας; Με cyanogenmod installer περνάει την τελευταία nightly ή την τελευταία stable; Edited December 13, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έβαλα την mk6 και όλα δούλευαν ρολόι μέχρι πριν λίγο που πήγα να αλλάξω μια ρύθμιση της lockscreen. Μου βγάζει ότι οι ρυθμίσεις σταμάτησαν και με πετάει στην αρχική. Το μόνο που φλασαρα είναι ένα πληκτρολόγιο από το note3.λέτε να έχει σχέση το πληκτρολόγιο με την lockscreen? Μήπως μπορώ να κάνω wipe την εφαρμογών της lockscreen? Ή ίσως να ξανά περασω την ρομ με οντιν αλλά κάπως ώστε να μην χάσω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έβαλα την mk6 και όλα δούλευαν ρολόι μέχρι πριν λίγο που πήγα να αλλάξω μια ρύθμιση της lockscreen. Μου βγάζει ότι οι ρυθμίσεις σταμάτησαν και με πετάει στην αρχική. Το μόνο που φλασαρα είναι ένα πληκτρολόγιο από το note3.λέτε να έχει σχέση το πληκτρολόγιο με την lockscreen? Μήπως μπορώ να κάνω wipe την εφαρμογών της lockscreen? Ή ίσως να ξανά περασω την ρομ με οντιν αλλά κάπως ώστε να μην χάσω τίποτα Δοκίμασε να κάνεις κάτι άλλο που απαιτεί πληκτρολόγηση πχ πήγαινε να γράψεις ένα μήνυμα κλπ να δεις αν κολλάει το πληκτρολόγιο ή όχι. Αν κολλάει τότε μπορεί να είναι και αυτό γιατί έβαλαν δυνατότητα να βάζεις δικό σου κείμενο στην lockscreen οπότε ίσως σκαλώνει εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δοκίμασε να κάνεις κάτι άλλο που απαιτεί πληκτρολόγηση πχ πήγαινε να γράψεις ένα μήνυμα κλπ να δεις αν κολλάει το πληκτρολόγιο ή όχι. Αν κολλάει τότε μπορεί να είναι και αυτό γιατί έβαλαν δυνατότητα να βάζεις δικό σου κείμενο στην lockscreen οπότε ίσως σκαλώνει εκεί. το πληκτρολογιο δουλευει μια χαρα. απλα οταν παω ρυθμισεις συσκευης και απο εκει ρυθμισεις οθονης κλειδωματος βγαζει μηνυμα οι ρυθμισεις σταματησαν. φανταζομαι φταιει το πληκτρολογιο που φλασαρα γιατι δεν εκανα τιποτα αλλο το οποιο μπορει να το επηρρεασε. αν μπορει καποιος να μου δωσει τα αρχεια που αντικαθηστα το .zip να τα βαλω μηπως φτιαξει. 'η αν ξερεις πως θα φλασαρω την ρομ ξανα χωρις ομως να χασω κατι. το .zip το κατεβασα απο εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2512818 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) το πληκτρολογιο δουλευει μια χαρα. απλα οταν παω ρυθμισεις συσκευης και απο εκει ρυθμισεις οθονης κλειδωματος βγαζει μηνυμα οι ρυθμισεις σταματησαν. φανταζομαι φταιει το πληκτρολογιο που φλασαρα γιατι δεν εκανα τιποτα αλλο το οποιο μπορει να το επηρρεασε. αν μπορει καποιος να μου δωσει τα αρχεια που αντικαθηστα το .zip να τα βαλω μηπως φτιαξει. 'η αν ξερεις πως θα φλασαρω την ρομ ξανα χωρις ομως να χασω κατι. το .zip το κατεβασα απο εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2512818 Απ'ότι βλέπω στο zip όλα τα αρχεία είναι στο system οπότε απλά αν ξαναπεράσεις την rom χωρίς wipe θα είσαι εντάξει. Πριν προχωρήσεις καθάρισε τα data του keyboard και δες αν έγινε τίποτα. Αν όχι ξαναπέρνα την rom. Την OXA έβαλες που κάνει wipe? Αν ναι έχουμε θεματάκι γιατί αναγκαστικά κάνει wipe Edit: Σου έφτιαξα ένα zip με τα default της MK6 απλά το φλασάρεις και είναι όπως πριν. Προσοχή όμως δεν το δοκίμασα να δω αν όλα είναι οκ. Πιστεύω θα είναι όμως απλά άλλαξα τα αρχεία με αυτά της MK6. Download. Edited December 15, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Απ'ότι βλέπω στο zip όλα τα αρχεία είναι στο system οπότε απλά αν ξαναπεράσεις την rom χωρίς wipe θα είσαι εντάξει. Πριν προχωρήσεις καθάρισε τα data του keyboard και δες αν έγινε τίποτα. Αν όχι ξαναπέρνα την rom. Την OXA έβαλες που κάνει wipe? Αν ναι έχουμε θεματάκι γιατί αναγκαστικά κάνει wipe Edit: Σου έφτιαξα ένα zip με τα default της MK6 απλά το φλασάρεις και είναι όπως πριν. Προσοχή όμως δεν το δοκίμασα να δω αν όλα είναι οκ. Πιστεύω θα είναι όμως απλά άλλαξα τα αρχεία με αυτά της MK6. Download. ναι την OXA έβαλα οπότε δεν το γλυτώνω το wipe. έκανα καθαρισμό τα data του πληκτρολογίου και δεν έγινε τίποτα. τώρα μόλις φλάσαρα το zip που εφτιαξες και περιμένω να ανοίξει το κινητό για να δω αν άλλαξε κάτι. πάντως αν δεν φτιάξει και έτσι φαντάζομαι ότι δεν έφταιγε το πληκτρολόγιο πράγμα που σημαίνει ότι το factory reset δεν το γλυτώνω δυστυχώς edit: το πληκτρολόγιο άλλαξε αλλά οι ρυθμίσεις ακόμα δεν δουλέυουν. σπάω το κεφάλι μου να δω τι μπορεί να το επηρρέασε. το άνοιξα και σε safe mode με όλες τις εφαρμογές απενεργοποιημένες όπως είναι απο την μάνα του και πάλι δεν δουλεύει άρα δεν φταίει κάποια εφαρμογή. ίσως να έκανα κάποια βλακεία με το restore από το backup από το titanium αν και δεν είχα κάποια εφαρμογή συστήματος μέσα edit2: άλλαξα το κλείδωμα απο κύλιση σε πιν μέσα απο ενα third party lockscreen και είναι όλα καλά άρα το πρόβλημα είναι μόνο στην κύλιση. αν ήξερα ποια διεργασία είναι το κλείδωμα οθόνης να έκανα ένα καθαρισμό τα δεδομένα? ή ακόμα καλύτερα αν μου έστελνες την διεργασία να την περάσω και να αντικαταστήσει την δικιά μου μπορεί και να φτιάξει. έκανα καθαρισμό την αρχική touchwiz πάντως και δεν άλλαξε κάτι οπότε το κλείδωμα οθόνης δεν είναι μέρος της αρχικής Edited December 15, 2013 by eimai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Αν δεν ρίξει καμιά ιδέα κανένα άλλο παιδί τότε αναγκαστικά προχωράς σε επανεγκατάσταση με wipe. Αν θες δοκίμασε αυτήν που πέρασα εγώ σήμερα. Είναι η OXA και την φλασάρεις μέσω CWM recovery έτοιμη rooted, zipaligned + busybox. Δεν κάνει wipe. Και μου δουλεύει μια χαρά κανένα θέμα. Link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Αν δεν ρίξει καμιά ιδέα κανένα άλλο παιδί τότε αναγκαστικά προχωράς σε επανεγκατάσταση με wipe. Αν θες δοκίμασε αυτήν που πέρασα εγώ σήμερα. Είναι η OXA και την φλασάρεις μέσω CWM recovery έτοιμη rooted, zipaligned + busybox. Δεν κάνει wipe. Και μου δουλεύει μια χαρά κανένα θέμα. Link. μήπως μπορώ να την φλασάρω με odin? ή με mobile odin? δεν έχω CWM και ότι φλασάρω είναι με mobileodin ή με odin αν πρόκειται για ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 μήπως μπορώ να την φλασάρω με odin? ή με mobile odin? δεν έχω CWM και ότι φλασάρω είναι με mobileodin ή με odin αν πρόκειται για ρομ Τότε καλύτερα να κάνεις υπομονή μέχρι να βγει καμία odin flashable χωρίς wipe (μέσα στην εβδομάδα πιστεύω θα βγει) μιας που δεν έχεις και κανένα σοβαρό πρόβλημα. Αλλιώς κατεβάζεις rom manager απο το store και εγκαθιστάς CWM recovery. 1 λεπτό θα πάρει. Και μετά περνάς αυτήν που σου έστειλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τότε καλύτερα να κάνεις υπομονή μέχρι να βγει καμία odin flashable χωρίς wipe (μέσα στην εβδομάδα πιστεύω θα βγει) μιας που δεν έχεις και κανένα σοβαρό πρόβλημα. Αλλιώς κατεβάζεις rom manager απο το store και εγκαθιστάς CWM recovery. 1 λεπτό θα πάρει. Και μετά περνάς αυτήν που σου έστειλα. κάτι τέτοιο θα κάνω. ευχαριστώ για τον χρόνο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Cm 11 έχει δοκιμάσει κανένας; Πώς πάει σε επίπεδα σταθερότητας; Με cyanogenmod installer περνάει την τελευταία nightly ή την τελευταία stable; Έχω την ίδια απορία μιας και το σκέφτομαι να φύγω από στοκ ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Έχω την ίδια απορία μιας και το σκέφτομαι να φύγω από στοκ ρομ. Παιδιά πριν βγει η 10.2 final μου είχε περάσει nightly o installer. Μετα μου έβγαλε update μονο όταν βγήκε η final. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδιά πριν βγει η 10.2 final μου είχε περάσει nightly o installer. Μετα μου έβγαλε update μονο όταν βγήκε η final. Άρα τώρα θα μας περάσει την τελευταία stable έτσι; Και κάτι ακόμα... Διαγραφεί τα πάντα στο κινητό; φωτογραφίες και τέτοια εννοώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Αυτό δε μπορω να το ξέρω. Εμένα πέρασε 10.2 nightly ενω μπορούσε να μου περάσει 10.1 final. Τώρα πραγματικα δεν ξέρω τι μπορεί να περάσει. Μπορεί πχ να βάλει κ 11 nightly αν το παει όπως σε μένα. Ναι απο όσο θυμάμαι τα σβήνει όλα.. Κάνε backup οποιαδήποτε. Μοιράσου κ την εμπειρία σε περιπτωση που το κανεις, τι τελικά εγκατέστησε ο installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλησπερα παιδια. Ποια ειναι η καλυτερη ρομ 4.1.2 ή 4.2.2 sammy based για το s3? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδιά πριν βγει η 10.2 final μου είχε περάσει nightly o installer. Μετα μου έβγαλε update μονο όταν βγήκε η final. Όταν λοιπόν σου πέρασε τη final σαν update φαντάζομαι ότι δεν χρειάστηκε να σου σβήσει τα πάντα σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Όταν λοιπόν σου πέρασε τη final σαν update φαντάζομαι ότι δεν χρειάστηκε να σου σβήσει τα πάντα σωστά? Ναι όταν έκανε το update στην final απο μονο του αυτόματα, δεν πειραχτηκε τίποτα στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τότε καλύτερα να κάνεις υπομονή μέχρι να βγει καμία odin flashable χωρίς wipe (μέσα στην εβδομάδα πιστεύω θα βγει) μιας που δεν έχεις και κανένα σοβαρό πρόβλημα. Αλλιώς κατεβάζεις rom manager απο το store και εγκαθιστάς CWM recovery. 1 λεπτό θα πάρει. Και μετά περνάς αυτήν που σου έστειλα. τελικά δεν άντεξα και ξανα πέρασα την ρομ. προσπάθησα να επαναλάβω ότι έκανα την προηγούμενη φορά μήπως ξανασυμβεί το πρόβλημα από περιέργεια να δω τι το προκάλεσε αλλά δεν τα κατάφερα. οπότε μετά από ρεστορ με τιτάνιουμ όλα καλά. πολύ καλή η ΜΚ6. άξιζε τελικά η αναμονή για την 4.3! ευχαριστώ για τον χρόνο σου και το .zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Στο recovery τι πρεπει να πατήσω για να κανω την εσωτερική καρτα του τηλεφώνου όπως ήταν τη πρώτη φορά που το άνοιξα . Το format system μεσα στο recovery mount /storage τι κάνει στο τηλέφωνο εχω PhilZ Touch v6.008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Στο recovery τι πρεπει να πατήσω για να κανω την εσωτερική καρτα του τηλεφώνου όπως ήταν τη πρώτη φορά που το άνοιξα . Το format system μεσα στο recovery mount /storage τι κάνει στο τηλέφωνο εχω PhilZ Touch v6.008 Το factory reset φέρνει το λειτουργικό στην αρχική κατάσταση όπως όταν το πρωτοάνοιξες. To format σβήνει τα πάντα.Και το λειτουργικό. Θα πρέπει να το ξαναβάλεις από την αρχή εσύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το factory reset φέρνει το λειτουργικό στην αρχική κατάσταση όπως όταν το πρωτοάνοιξες. To format σβήνει τα πάντα.Και το λειτουργικό. Θα πρέπει να το ξαναβάλεις από την αρχή εσύ. Δηλαδη κανω format system απο recovery και μετα παλι απο recovery φλασαρω τη ripper rom v18.5 που μου αρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Δηλαδη κανω format system απο recovery και μετα παλι απο recovery φλασαρω τη ripper rom v18.5 που μου αρεσει Όχι , κανε μόνο wipe data ,wipe cache / dalvik και είσαι έτοιμος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts