jsjim Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Σπίτι γενικά δεν έχω καλό σήμα. Όταν βάζω cyanogen based rom πιάνει 3 γραμμές. Όταν βάζω Samsung based rom μια γραμμή σπάνια και καμιά συνέχεια. Γενικά έχω θέμα σπίτι με το σήμα αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφορά; δε κρατάω τις aokp γιατί τρώνε μπαταρία Και εγώ είχα πρόβλημα με το σήμα γενικά στο σπίτι, ισόγειο, και η λύση είναι το τέλειο σήμα αν είσαι στην Cosmote. Υπάρχουν αντίστοιχα και σε Vodafone and wind. Το κουμπώνεις στο router σου, και λύθηκαν τα προβλήματα με το σήμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Και εγώ είχα πρόβλημα με το σήμα γενικά στο σπίτι, ισόγειο, και η λύση είναι το τέλειο σήμα αν είσαι στην Cosmote. Υπάρχουν αντίστοιχα και σε Vodafone and wind. Το κουμπώνεις στο router σου, και λύθηκαν τα προβλήματα με το σήμα!! Έχω αρκετή ακτινοβολία εδώ μέσα. Και στη τελική δε θα πληρώσω για να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνει η cosmote και η κάθε cosmote (εντελώς φιλικά τα λεω) . Στο κέντρο της Πάτρας είμαι και σε δεύτερο όροφο. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Απλά ρώτησα τι κάνει λάθος η Samsung και το διορθώνει ο cyanogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Περισσότερη ακτινοβολία τρως από το τηλέφωνο που προσπαθεί να είναι σε επαφή με το δίκτυο όταν δεν έχει σωστό σήμα, από ένα ουσιαστικά acces point!! Από την μια φωνάζει ο κόσμος για τις κεραίες της κινητής, να μην τις έχουν κοντά τους, και από την άλλη θέλουμε να έχουμε και full σήμα στα κινητά μας. Sorry για το εκτός θέματος απαντήσεις μου, αλλά δεν νομίζω να φταίει η stock rom σε σχέση με την custom rom στο σήμα του κινητού. Περισσότερο λύση σου έδωσα γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα!!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 16, 2013 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Να διαβάσεις προσεκτικά τη διαδικασία εγκατάστασης. Προφανώς αναφέρεσαι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091959 Εγώ που μπάινω δεν βλέπω σε κάποιο σημείο οδηγίες εγκατάστασης.. ΘΑ σου ήμουν υπόχρεος αν με ένα copy paste παρέθετες το link. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Προφανώς αναφέρεσαι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091959 Εγώ που μπάινω δεν βλέπω σε κάποιο σημείο οδηγίες εγκατάστασης.. ΘΑ σου ήμουν υπόχρεος αν με ένα copy paste παρέθετες το link. Μα δεν είναι link. Γράφει: Installation: Flash zip with Recovery (make sure to make a backup in case you want to restore) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Σπίτι γενικά δεν έχω καλό σήμα. Όταν βάζω cyanogen based rom πιάνει 3 γραμμές. Όταν βάζω Samsung based rom μια γραμμή σπάνια και καμιά συνέχεια. Γενικά έχω θέμα σπίτι με το σήμα αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφορά; δε κρατάω τις aokp γιατί τρώνε μπαταρία Τσεκαρε λιγο και το modem σου (εκδοση βασικου φασματος στις πληροφοριες συσκευης) ισως να ευθυνεται και αυτο. Εγω χρησιμοποιω το BVBMF1 και εχω καλυτερο σημα σε σχεση με το BME1 μιλωντας παντα για το s3 lte. Edited October 16, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μα δεν είναι link. Γράφει: Installation: Flash zip with Recovery (make sure to make a backup in case you want to restore) επειδή τώρα διαβάζω και πρωτομαθαίνω για android εννοείς πιο πάνω ότι περνάω το zip αρχείο στο τηλέφωνο με κάποια εφαρμογή π.χ. το titanium αφού τραβήξω πρώτα ένα backup? που μπορώ να βρω αναλυτικά οδηγίες πως το κάνω ? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 επειδή τώρα διαβάζω και πρωτομαθαίνω για android εννοείς πιο πάνω ότι περνάω το zip αρχείο στο τηλέφωνο με κάποια εφαρμογή π.χ. το titanium αφού τραβήξω πρώτα ένα backup? που μπορώ να βρω αναλυτικά πως το κάνω ? Περνας το zip αρχειο της rom στην εξωτερικη σου καρτα μνημης με το usb καλωδιο συνδεδεμενο στο pc σου και μετα το φλασαρεις μεσω cwm. Το backup που σου λεει να κανεις γινεται επισης μεσω cwm. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Προφανώς αναφέρεσαι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091959 Εγώ που μπάινω δεν βλέπω σε κάποιο σημείο οδηγίες εγκατάστασης.. ΘΑ σου ήμουν υπόχρεος αν με ένα copy paste παρέθετες το link. Oποιος θελει να φλασαρει αυτο το αρχειο απο custom recovery να κοιταξει να βρει ποιο απο τα link απευθυνεται στη ρομ του... ομως πρεπει να προσεξει οτι ο developer εχει καιρο να ασχοληθει με την εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ποιο είναι το καλύτερο modem για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή και που μπορώ να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Τσεκαρε λιγο και το modem σου (εκδοση βασικου φασματος στις πληροφοριες συσκευης) ισως να ευθυνεται και αυτο. Εγω χρησιμοποιω το BVBMF1 και εχω καλυτερο σημα σε σχεση με το BME1 μιλωντας παντα για το s3 lte. Θέλω να αλλάξω το Modem από BUELL1 σε ποιο καινούργια version. Πριν βάλω την παρακάτω custom rom [ROM][4.3][JLS36G][Oct03][HALO 2.0][CM10.2] **crDroid AOSP** [build 15], είχα περάσει με Odin την μαμισια Vodafone Gr 4.1.2. Επειδή δεν έχω καταλάβει πως περνάς ένα μόντεμ ή μια αναβάθμιση πχ κάμερας, αν δεν βαριέται κάποιο μέλος από το forum, ας μου εξηγήσει. Ευχαριστώ Edited October 17, 2013 by jsjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Περνας το zip αρχειο της rom στην εξωτερικη σου καρτα μνημης με το usb καλωδιο συνδεδεμενο στο pc σου και μετα το φλασαρεις μεσω cwm. Το backup που σου λεει να κανεις γινεται επισης μεσω cwm. Συγνώμη που είμαι αρχάριος και που ρωτάω συνέχεια αλλά θέλω να το κάνω και να μη κάνω λάθος. το ROM Manager έχει 1 επιλογή στο Recovery ´FlashClockworkMod Recovert´ και στο Rom Management άλλη 1 επιλογή ´Install Rom from SD Card´ Αν κατάλαβα καλά πατάω αρχικά την πρώτη επιλογή και μετά τη από τη δεύτερη επιλογή βρίσκω και εγκαθιστώ το zip αρχείο που έχω βάλει από τον υπολογιστή στην SD? δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει ο όρος ´φλασάρισμα ´ Επίσης πριν κάνω όλα αυτά από ποια εφαρμογή θα τραβήξω backup και από ποια επιλογή του Rom Manager το κάνω? Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου.. και αν κούρασα μερικούς. :O:O Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 @knaison Για να τελειώνεις γρήγορα πήγαινε στον οδηγο για root και γράφει πως να περάσεις cwm . Δες εδω Όπως διάβασε και εδω Οδηγός Εγκατάστασης Custom Rom Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Θέλω να αλλάξω το Modem από BUELL1 σε ποιο καινούργια version. Πριν βάλω την παρακάτω custom rom [ROM][4.3][JLS36G][Oct03][HALO 2.0][CM10.2] **crDroid AOSP** [build 15], είχα περάσει με Odin την μαμισια Vodafone Gr 4.1.2. Επειδή δεν έχω καταλάβει πως περνάς ένα μόντεμ ή μια αναβάθμιση πχ κάμερας, αν δεν βαριέται κάποιο μέλος από το forum, ας μου εξηγήσει. Ευχαριστώ Τα modem ειναι zip αρχεια που τα φλασαρεις οπως μια rom. Περνας το zip αρχειακι στην εξωτερικη σου μνημη και μεσω cwm το βρισκεις και το φλασαρεις. Επισης μπορεις να το κανεις και με odin. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) @knaison Για να τελειώνεις γρήγορα πήγαινε στον οδηγο για root και γράφει πως να περάσεις cwm . Δες εδω Όπως διάβασε και εδω Οδηγός Εγκατάστασης Custom Rom ευχαριστώ για τις οδηγίες.. έχω την εξής απορία: το zip που θέλω να φλασάρω από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091959 είναι NO FULL WIPE, έτσι δεν είναι? Η συσκευή μου είναι root. Edited October 17, 2013 by knaison Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ευχαριστώ για τις οδηγίες.. έχω την εξής απορία: το zip που θέλω να φλασάρω από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091959 είναι NO FULL WIPE, έτσι δεν είναι? Tο "full wipe" ή μη, αναφέρεται σε rom (firmware, λειτουργικό σύστημα). Αυτό που θες εσύ να βάλεις είναι mod (modification). Βάζεις cwm και προχωράς στην εγκατάσταση. Όλα είναι υπόθεση λίγων λεπτών (μετά την πρώτη φορά, δε θα σου παίρνει ούτε λεπτό). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Tο "full wipe" ή μη, αναφέρεται σε rom (firmware, λειτουργικό σύστημα). Αυτό που θες εσύ να βάλεις είναι mod (modification). Βάζεις cwm και προχωράς στην εγκατάσταση. Όλα είναι υπόθεση λίγων λεπτών (μετά την πρώτη φορά, δε θα σου παίρνει ούτε λεπτό). Επειδή είμαι αρχάριος ακόμη και τώρα σιγά σιγά, ήθελα να ρωτήσω τα εξής: H συσκευή μου είναι root. Στην εφαρμογή ROM Manager (επισυναπτόμενο screenshot): 1. πατάω το κουμπί FlashClockworkMod Recovery 2. πάω Install ROM from SD Card και εγκαθιστώ το zip Τα λέω σωστά ή έχω κάνει κάτι λάθος? Μπορεί κάποιος να μου γράψει τα βήματα αναλυτικά έτσι ώστε να μην κάνω λάθος? Edited October 18, 2013 by knaison Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δες εδω https://www.youtube.com/watch?v=JApDJvmYapM Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Τα modem ειναι zip αρχεια που τα φλασαρεις οπως μια rom. Περνας το zip αρχειακι στην εξωτερικη σου μνημη και μεσω cwm το βρισκεις και το φλασαρεις. Επισης μπορεις να το κανεις και με odin. Ευχαριστώ τον baiosss για την απάντηση του. Η επόμενη ερώτηση μου είναι που τα βρίσκουμε τα zip αρχεία; τα googlαρο; ΄ή πρέπει να τα βρω απο την custom rom (CM) που ειναι η δικια μου και πως ξέρω την επόμενη ονομασία της αναβάθμισης πχ του modem;;; παλιότερα θυμάμαι όταν είχα την omega aokp είχα κατεβάσει απο playstore μια εφαρμογή της omega, και θυμάμαι ότι είχε κάποια modems, χωρίς βέβαια τότε να έχω πειραματιστεί, μήπως αυτά κάνουν; το ξανα googlara και μου εβγαλε σελιδα απο xda developers αυτή. Απο έδω θα πρεπει να βάλω; Edited October 18, 2013 by jsjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ευχαριστώ τον baiosss για την απάντηση του. Η επόμενη ερώτηση μου είναι που τα βρίσκουμε τα zip αρχεία; τα googlαρο; ΄ή πρέπει να τα βρω απο την custom rom (CM) που ειναι η δικια μου και πως ξέρω την επόμενη ονομασία της αναβάθμισης πχ του modem;;; παλιότερα θυμάμαι όταν είχα την omega aokp είχα κατεβάσει απο playstore μια εφαρμογή της omega, και θυμάμαι ότι είχε κάποια modems, χωρίς βέβαια τότε να έχω πειραματιστεί, μήπως αυτά κάνουν; το ξανα googlara και μου εβγαλε σελιδα απο xda developers αυτή. Απο έδω θα πρεπει να βάλω; Λογικα αυτα πρεπει να ειναι απο το δευτερο post και κατω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Λογικα αυτα πρεπει να ειναι απο το δευτερο post και κατω. Και ποια από όλα αυτά βάζεις άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Και ποια από όλα αυτά βάζεις άραγε; Δοκιμαζεις και παρατηρεις ποιο σου παρεχει καλυτερο σημα. Θα κοιτας παντα για το i9300 (αν εχεις αυτο και οχι καποιο αλλο μοντελο συσκευης) και αυτα που ειναι προφανως για jelly bean. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Καλημέρα. Προχτές ψάχνοντας για το νέο κινητό και κοιτώντας το LG G2 έπεσα πάνω σε μιαεεφαρμογή που είχε το Quick Remote. Αυτό χειρίζεται την τηλεόραση το air-conditione και αλλες συσκευές απο το κινητό. Αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη υπερύθρων ακτίνων? Υπάρχει κάποια εφαρμογή απο το Play για το SGS3? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Καλημέρα. Προχτές ψάχνοντας για το νέο κινητό και κοιτώντας το LG G2 έπεσα πάνω σε μιαεεφαρμογή που είχε το Quick Remote. Αυτό χειρίζεται την τηλεόραση το air-conditione και αλλες συσκευές απο το κινητό. Αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη υπερύθρων ακτίνων? Υπάρχει κάποια εφαρμογή απο το Play για το SGS3? Μπορεί να γίνει με εφαρμογή μέσω wifi, αν οι συσκευές σου έχουν wifi και είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 καλησπερα παιδια ! εμπειριες απο ταχυτητας και αποκρισης απο την 4.3 ; εγω προς το παρον εχω 4.2.1 omega. Αν καποιος εχει πειραματιστει θελω να μου συγρινει την 4.2.1 vs 4.3 !ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts