HaVaNeZoS001 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί ξανά η απορία μου αλλα το θέμα "Custom ROMs (Omega, Pulse, Sotmax, CM10)" έχει σταματήσει να υπάρχει???Ρωτάω γιατί οταν πατάω για να με πάει στη σελίδα αυτή με πηγαίνει στην αρχική των Samsung... Παράθεση Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6 Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί ξανά η απορία μου αλλα το θέμα "Custom ROMs (Omega, Pulse, Sotmax, CM10)" έχει σταματήσει να υπάρχει???Ρωτάω γιατί οταν πατάω για να με πάει στη σελίδα αυτή με πηγαίνει στην αρχική των Samsung... Omega Rom Pulse Rom Sotmax Rom Και εδω που μιλαμε για ολα τα αλλα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Εχω ξενερωσει αρκετα με την 4.2.2 , ειτε pardus , ειτε omega v45 , ειτε cyanogenmod 10.1 (τις δοκιμασα σημερα ολες) μενω στην pardus 4.1.2 μεχρι νεωτερας Νομίζω η ultimarom είναι το ίδιο γρήγορη, πιο customized και πιο ωραία themed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Νομίζω η ultimarom είναι το ίδιο γρήγορη, πιο customized και πιο ωραία themed. Ειναι αρκετα πιο βαρια ομως... δυνατη, αλλα νομιζω η pardus πρεπει να ειναι πιο smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Μετά από ένα μικρό τεστ βλέποντας ότι πάτε σε pardus είδα το εξής. Με το antutu και μετά από καθαρή εγκατάσταση της κάθε rom πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα. Σε omega v45 το score ήταν 15582 ενώ στην pardus 8 beta 1 ήταν 15175. Και τα δύο τεστ έγιναν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Το μόνο θετικό στη pardus είναι η διαχείριση μνήμης. Περιμένω τώρα τη beta2 και το ξαναβλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Αύριο που δεν μου άρεσε στην pardus και δεν την κράτησα είναι το theme που έχει βάλει. Τα μισά μενού δεν φαίνονται καλά και είναι πολύ κουραστικό. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Αύριο που δεν μου άρεσε στην pardus και δεν την κράτησα είναι το theme που έχει βάλει. Τα μισά μενού δεν φαίνονται καλά και είναι πολύ κουραστικό. και ποια εβαλες? τωρα περναω και την ultima. Την τεσταρω και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Σε stock rom / rooted υπαρχει καποιο λινκ που να προτεινει ποιες stock εφαρμογες ειναι ασφαλες - καλο να διαγραψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 την είχα ανεβάσει και παλιότερα https://www.dropbox.com/s/cznlwnlpxte06r8/bloat.txt/. παρόλα αυτά θα ήθελα να ξέρω ποιες από τις λειτουργίες του κινητού χάνονται πέρα από κάποιες χαζοεφαρμογές Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Αν δεν κανω λαθος ειναι η λιστα απο εναν τυπο που γραφει στο xda? Αυτος ειχε ξυλωσει τα παντα ολα απο το κινητο :lol: Παντως ελεγε οτι δεν υπηρχε καποιο θεμα οσον αφορα τις λειτουργιες του κινητου. Ενδιαφερομαι πιο πολυ για χαζο εφαρμογες τυπου S (ταδε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 την είχα ανεβάσει και παλιότερα https://www.dropbox.com/s/cznlwnlpxte06r8/bloat.txt/. παρόλα αυτά θα ήθελα να ξέρω ποιες από τις λειτουργίες του κινητού χάνονται πέρα από κάποιες χαζοεφαρμογές Αν δεν κανω λαθος ειναι η λιστα απο εναν τυπο που γραφει στο xda? Αυτος ειχε ξυλωσει τα παντα ολα απο το κινητο :lol: Παντως ελεγε οτι δεν υπηρχε καποιο θεμα οσον αφορα τις λειτουργιες του κινητου. Ενδιαφερομαι πιο πολυ για χαζο εφαρμογες τυπου S (ταδε) Σε αυτη εδώ τη λίστα τέρμα δεξιά.... λέει για ποιό λόγο δεν πρέπει να ξηλώσει κάποιος τις κόκκινες εφαρμογές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έχουμε και λέμε Antutu Omega v45 15582 Pardus viii beta1 15175 Ultima 12.1 με Boeffla kernel 2.11 15582 Καλύτερη διαχείριση μνήμης με σειρά Ultima 12.1 Pardus viii beta1 Omega v45 Οπότε παραμένω σε Ultima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Σημερα βγηκε η Pardus viii beta2 Αν την βάλεις εσύ ή κάποιος άλλος ας κάνει ένα test με το antutu και να μας γράψει το αποτέλεσμα. Το test ας το κάνει μετά επανεκκίνηση του κινητού ώστε να μη τρέχει τίποτα από πίσω Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος kernel για 4.2.2? Boeffla, siyah, stock, perseus ή κάποιος άλλος; Edited May 31, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος kernel για 4.2.2? Boeffla, siyah, stock, perseus ή κάποιος άλλος; Εγω δούλευα με stock ή sirah, οι οποίοι πιστεύω είναι οι καλύτεροι. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έχουμε και λέμε Antutu Omega v45 15582 Pardus viii beta1 15175 Ultima 12.1 με Boeffla kernel 2.11 15582 Καλύτερη διαχείριση μνήμης με σειρά Ultima 12.1 Pardus viii beta1 Omega v45 Οπότε παραμένω σε Ultima Το antutu σε stock μου δίνει 15200 κάτι. Αυτή η διαφορά στα νούμερα είναι αισθητή στη χρήση ή πέρα από τα νούμερα το σμοοθνες αλλάζει? Μέχρι τώρα το μόνο κόλλημα που έχω δει είναι στο widget Locker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το antutu σε stock μου δίνει 15200 κάτι. Αυτή η διαφορά στα νούμερα είναι αισθητή στη χρήση ή πέρα από τα νούμερα το σμοοθνες αλλάζει? Μέχρι τώρα το μόνο κόλλημα που έχω δει είναι στο widget Locker Τα αποτελέσματα των benchmarks είναι εντελώς ανάξια λόγου και μη τα λαμβάνεις καθόλου υπόψη σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Εγω δούλευα με stock ή sirah, οι οποίοι πιστεύω είναι οι καλύτεροι. γιατι ειναι διαθεσιμοι κερνελ για την 4.2.2???κ για την ωμεγα .4.2.2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 γιατι ειναι διαθεσιμοι κερνελ για την 4.2.2???κ για την ωμεγα .4.2.2?? Δεν είχα 4.2.2, σορρυ αλλα δεν πρόσεξα ότι ρωτάς κερνελ για 4.2.2 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Γεια σας, Χθες πήρα το S3 από το EasyBuyWorld. Έχει 4.1.2 I9300XXEMC2. CSC: I9300AUTEMC1 Το σήμα είναι φανερά πιο αδύναμο από το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (Galaxy S GT9000). Υπάρχει κάτι που μπορώ να αλλάξω για να έχει καλύτερο σήμα gsm? Υποθέτω ότι ήρθε από κεντρική Ευρώπη. Το έχω ρουτάρει αλλά ακόμα δε θέλω να βάλω custom ROM. (δε ξέρω πόσο θα αντέξω!) Ευχαριστώ Edited May 31, 2013 by netswim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ειναι αρκετα πιο βαρια ομως... δυνατη, αλλα νομιζω η pardus πρεπει να ειναι πιο smooth Εχω την εντύπωση πως όλες οι Samsung based roms είναι λίγο πολύ το ίδιο smooth και γρήγορες αφού βασίζονται στην ίδια βάση με μικρές παραλλαγές. Οι aosp είναι μακράν πιο smooth αλλά καμία δεν μπόρεσα να κρατήσω πάνω από 2 εβδομάδες. Όλο και κάποιο προβληματάκι είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αρχιζει και με εκνευριζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ το θεμα με το bezel του S3.....χωρις να πεσει κατω η να το ''ταλαιπωρησω'' ξεφλουδιζει καθε μερα και πιο πολυ........θα παω στη SAMSUNG και θα τους το βαρεσω στο κεφαλι και στα @@ μου τα 300 η 400 η 500e....................(Αυτα...............ηθελα να ξεσπασω) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εγω μενω σταθερα με foxhound 2.5 και boeffa 2.11b2 ελαφρώμενγ απο εφαρμιγες που δεν δουλευω και οτι και να δοκιμάσω δεν βλέπω διαφορά καπου προς το καλύτερο μεχρι τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αρχιζει και με εκνευριζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ το θεμα με το bezel του S3.....χωρις να πεσει κατω η να το ''ταλαιπωρησω'' ξεφλουδιζει καθε μερα και πιο πολυ........θα παω στη SAMSUNG και θα τους το βαρεσω στο κεφαλι και στα @@ μου τα 300 η 400 η 500e....................(Αυτα...............ηθελα να ξεσπασω) γτ δε βαζεις μια θηκη ήνα ζητησεις αντικατασταση αν σε καλυπτει η εγγυηση;(off topic) Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αν την βάλεις εσύ ή κάποιος άλλος ας κάνει ένα test με το antutu και να μας γράψει το αποτέλεσμα. Το test ας το κάνει μετά επανεκκίνηση του κινητού ώστε να μη τρέχει τίποτα από πίσω Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος kernel για 4.2.2? Boeffla, siyah, stock, perseus ή κάποιος άλλος; Ρerseus για 4.2.2 ακόμα δεν υπαρχει,και είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχω πάει σε 4.2.2.Μακράν ο καλύτερος ειδικά σε features,μόνο το HDR video playback και το ότι είναι σωστά καλιμπραρισμενος στα χρώματα φτάνει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVaNeZoS001 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Σαν καλύτερη ROM και Kernel απο άποψη απόδοσης - μπαταρίας ποιον συνδιασμό θα προτείνατε??? Στο S2 μου είχα περασει Lite'ning Rom με jeffrey-speedfrey Kernel και προσωπικά είχα δεί την καλύτερη απόδοση με μακράν την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αλλά τώρα στο S3 είμαι με Stock Rom 4.1.2 εδώ και κανά 6μηνο και έχω χάσει τα νεότερα με τις Roms και Kernels οπότε μια έμπειρη γνώμη θα ηταν πολύ χρήσιμη... Φυσικά πάντα η Rom και Kernel να μην έχουν ή να δημιουργούν άλλα προβλήματα στη χρήση του S3... Παράθεση Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6 Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts