georgerapp Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Το τηλέφωνο είναι με μαμά Ρομ ρουτ κ πρόσφατα έφαγε ένα φορμάτ πού κάνω αραιά και που. Ξαφνικά τον τελευταίο καιρό η μπαταρία άρχισε να φεύγει νερό. Παρατήρησα ότι στα στατιστικά της μπαταρίας αυτά είναι λάθος. Δηλαδή του στυλ οθόνη 5% σύστημα 3% κ πάει λέγοντας αντί να είναι 25 15 κ τέτοιου μεγέθους νούμερα, δηλαδή ότι να ναι. Κ ρωτάω bug η μία κακη μπαταρία που έβγαλε πρόβλημα ξαφνικά μπερδεύει έτσι το σύστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Δοκιμή και πλάνη φίλε μου. Βρες μια αλλά μπαταρία και τεσταρε το Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Παιδια ενας φιλος εχει ενα samsung s3 i900 4 χρονων και σερνεται απιστευτα μου ρωτησε να του αναλαβω να κανουμε κατι να μην κολαει. Δεν εχω ασχοληθει με android καθολου και μετα απο ψαξιμο η καλυτερη λυση βλεπω ειναι cyanomed 14.1 με andoird 7. Θα εχει γλωσσα συστηματος ελληνικα κανονικα με αυτην την rom? Το κινητο ειναι μαμα δεν εχει πειραχτει καθολου εχουμε εναν οδηγο να ακολουθησω βημα βημα για αρχη για το root και μετα για την εγκατασταση της rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 (edited) Παιδια ενας φιλος εχει ενα samsung s3 i900 4 χρονων και σερνεται απιστευτα μου ρωτησε να του αναλαβω να κανουμε κατι να μην κολαει. Δεν εχω ασχοληθει με android καθολου και μετα απο ψαξιμο η καλυτερη λυση βλεπω ειναι cyanomed 14.1 με andoird 7. Θα εχει γλωσσα συστηματος ελληνικα κανονικα με αυτην την rom? Το κινητο ειναι μαμα δεν εχει πειραχτει καθολου εχουμε εναν οδηγο να ακολουθησω βημα βημα για αρχη για το root και μετα για την εγκατασταση της rom ? Ασφαλώς και έχει ελληνική γλώσσα συστήματος. Όσο για οδηγούς μπορείς να βρεις πάρα πολλούς με ένα search στο google ;-) Δες εδώ: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/orig-development Xiaomi Redmi Note 4 Global Edited July 18, 2017 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα, ένα ένα sgh-t999n και λογικά κλειδωμένο σε metropcs παίρνει γιατρειά...? Με κάποιο root-rom etc? H μονο με ξεκλείδωμα μέσο ebay κλπ? Ευχαριστώ! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλησπέρα, ένα ένα sgh-t999n και λογικά κλειδωμένο σε metropcs παίρνει γιατρειά...? Με κάποιο root-rom etc? H μονο με ξεκλείδωμα μέσο ebay κλπ? Ευχαριστώ!Δες εδώ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2370981 Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs_j Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 γεια σας παιδια, να σας πω εχω θεμα σοβαρο με ενα samsung galaxy S3 neo. αλλαξα την πλακετα main board και η καινουργια εχει CPU armeabi-v7a δεν μπορω να γραψω το IMEI της παλιας χαλασμενης πλακετας , εχω δοκιμασει τα παντα. Μαλλον παιζει ρολο ο επεξεργαστης. εχω δει με το ES εξερευνηση και Root Browser οτι στην SD cart εχει 2 φακελους με Backup IMEI που ξεκινανε απο 17.... τα 2 αρχεια ενα σε καθε φακελο ειναι σε *.ΒΑΤ εχετε καμια λυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Χαιρετω τη παρεα.Μια ερωτηση. Δοκιμασα να περασω τη lineage η οποια φορτωσε αλλα το κινητο κολαει φουλ. Και οταν ανοιγω wifi κολαει τελειως κ θελει power button για επανεκκινηση για να στρωσει. Το ιδιο κ με cyanogen 14.1 unofficial. Τι κανω λαθος? Εννοειται wipe τα παντα και factory reset, το ιδιο κ μετα το install. Το recovery ειναι 2.8.7 αντι για το τελευταιο, δε ξερω μηπως επηρεαζει αυτο τιποτα. Τα ίδια και με εμένα Εχει να κάνει με τα νεα ρούτερ του ΟΤΕ όταν πάει να συνδεθεί σε αυτα κολλάει Δεν μπόρεσα να βρω λύση. Πρέπει να πετάξω Το ρούτερ η το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Δες εδώ http://www.teamandroid.com/2016/11/09/update-galaxy-s3-i9300-android-71-aicp-nougat-custom-firmware/2/ Xiaomi Redmi Note 4 Global Έπαιξε τέλεια! Ευχαριστώ αγορίνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλησπέρα παίδες, το κινητό όντως αναστήθηκε με την καινούρια rom, όμως υπάρχουν μερικά θεματάκια: i) Δεν με αφήνει να βρω ενημερώσεις, μου λέει ότι ο έλεγχος για ενημερώσεις απέτυχε και να ελέγξω την σύνδεση στο διαδίκτυο και να προσπαθήσω αργότερα, ενώ το κινητό είναι συνδεδεμένο κανονικά στο διαδίκτυο. Αν πάλι πάω να βάλω τις υπάρχουσες ενημερώσεις π.χ. την cm-14.1-20161225-NIGHTLY ξεκινάει να ψάχνει και απλά δεν ολοκληρώνει ποτέ. ii) Όταν προσπαθώ από την Διαχείρηση Αρχείων να μπω στην sd μου λέει ότι "Αυτή η λειτουργία απαιτεί αυξημένα δικαιώματα. Προσπαθείστε να αλλάξετε σε λειτουργία πρόσβασης root" και όταν πάω στις ρυθμίσεις να το κάνω απλά με αγνοεί και μου δέχεται μόνο την Λειτουργία Ερώτησης Χρήστη. Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλησπέρα παίδες, το κινητό όντως αναστήθηκε με την καινούρια rom, όμως υπάρχουν μερικά θεματάκια: i) Δεν με αφήνει να βρω ενημερώσεις, μου λέει ότι ο έλεγχος για ενημερώσεις απέτυχε και να ελέγξω την σύνδεση στο διαδίκτυο και να προσπαθήσω αργότερα, ενώ το κινητό είναι συνδεδεμένο κανονικά στο διαδίκτυο. Αν πάλι πάω να βάλω τις υπάρχουσες ενημερώσεις π.χ. την cm-14.1-20161225-NIGHTLY ξεκινάει να ψάχνει και απλά δεν ολοκληρώνει ποτέ. ii) Όταν προσπαθώ από την Διαχείρηση Αρχείων να μπω στην sd μου λέει ότι "Αυτή η λειτουργία απαιτεί αυξημένα δικαιώματα. Προσπαθείστε να αλλάξετε σε λειτουργία πρόσβασης root" και όταν πάω στις ρυθμίσεις να το κάνω απλά με αγνοεί και μου δέχεται μόνο την Λειτουργία Ερώτησης Χρήστη. Τι παίζει?Ποια rom φοράς? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη περιγραφή του βίντεο λέει οτι ειναι το τελευταίο update. Το εχεις τσεκαρει στι XDA forum εαν είναι όντως το τελευταίο update για cm14.1? Μήπως βγήκε και για το δικο σου η lineage (η συνέχεια της cm) και πρεπει να περάσεις αυτή για να εχεις υποστήριξη? https://m.youtube.com/watch?v=vnp6AwWLio4 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ποια rom φοράς? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη περιγραφή του βίντεο λέει οτι ειναι το τελευταίο update. Το εχεις τσεκαρει στι XDA forum εαν είναι όντως το τελευταίο update για cm14.1? Μήπως βγήκε και για το δικο σου η lineage (η συνέχεια της cm) και πρεπει να περάσεις αυτή για να εχεις υποστήριξη? https://m.youtube.com/watch?v=vnp6AwWLio4 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που τσεκάρω ποια rom του έχω φορέσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Από που τσεκάρω ποια rom του έχω φορέσει?Στις πληροφορίες συσκευής το γραφει "σχετικα με το τηλέφωνο" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Στις πληροφορίες συσκευής το γραφει "σχετικα με το τηλέφωνο" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εννοείς την έκδοση CyanogenMod: 14.1-20161207-UNOFFICIAL-i9300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Αν εννοείς την έκδοση CyanogenMod: 14.1-20161207-UNOFFICIAL-i9300Αλλες είναι οι nightlies και αλλες οι unofficial. Οι nightlies δίνουν ΟΤΑ updates. Οι unofficial όχι. Κατέβασε απο δω την τελευταια unofficial και πέρασε την μέσω TWRP recovery. https://androidfilehost.com/?w=files&flid=125173 Xiaomi RN4 Global | AEX ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το νήμα παρακολούθησε https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3488831 Xiaomi RN4 Global | AEX Edited October 12, 2017 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Αλλες είναι οι nightlies και αλλες οι unofficial. Οι nightlies δίνουν ΟΤΑ updates. Οι unofficial όχι. Κατέβασε απο δω την τελευταια unofficial και πέρασε την μέσω TWRP recovery. https://androidfilehost.com/?w=files&flid=125173 Xiaomi RN4 Global | AEX ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το νήμα παρακολούθησε https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3488831 Xiaomi RN4 Global | AEX Από ό,τι βλέπω έχω ήδη την τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 καλησπερα εχω στα χερια μου ενα αμερικανικο s3 t-mobile Τ999 ειναι κλειδωμενο στο δυκτιο και παρολο που ανοιγει το τηλ δεν παιρνει τηλ τι μπορω να κανω?μπορω να φλασαρω ρομ που δεν ειναι στην εταιρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Δοκίμασε τη slimrom https://dl.slimroms.org/downloads/Slim-d2tmo-6.0.1.build.2.1-STABLE-20170329-2229.zipκαλησπερα εχω στα χερια μου ενα αμερικανικο s3 t-mobile Τ999 ειναι κλειδωμενο στο δυκτιο και παρολο που ανοιγει το τηλ δεν παιρνει τηλ τι μπορω να κανω?μπορω να φλασαρω ρομ που δεν ειναι στην εταιρια? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts