Jump to content

giannhs_j

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannhs_j

  1. γεια σας παιδια, να σας πω εχω θεμα σοβαρο με ενα samsung galaxy S3 neo. αλλαξα την πλακετα main board και η καινουργια εχει CPU armeabi-v7a δεν μπορω να γραψω το IMEI της παλιας χαλασμενης πλακετας , εχω δοκιμασει τα παντα. Μαλλον παιζει ρολο ο επεξεργαστης. εχω δει με το ES εξερευνηση και Root Browser οτι στην SD cart εχει 2 φακελους με Backup IMEI που ξεκινανε απο 17.... τα 2 αρχεια ενα σε καθε φακελο ειναι σε *.ΒΑΤ εχετε καμια λυση???
  2. Γεια σας και απο εμενα, εχω αλλαξει πλακετα main board (ουσιαστικα καινουργιο κινητο μαζι με την οθονη λιγους μηνες πριν - μονο τα πλασικα ειναι τα εργοστασιακα χαχα) για εναν κυριο εξυπηρετηση, σε ενα κινητο samsung galaxy S3 neo. η παλια πλακετα εχει χαλασει το Power button και εχει λιγο μαυρο εκει γυρω με χαμενο το button στην πλακετα. ΔΕν ανοιγει ... οποτε στην νεα πλακετα περασα firmware GT-I9301I εκανα root εχει SuperSu εχω δοκιμασει οτι υπαρχει στο ιντερνετ και πιστευω το προβληημα ειναι στον επεξεργαστη που εχει η πλακετα ο οποιος ειναι cpu: armeabi-v7a εχετε καμια λυση???
  3. Τα εχω δει φιλε μου και τα δυο με τον πρωτο τροπο καταφερα να βαλω το ελλινηκο κωδικο αλλα δεν μπορω να το κανω αναβαθμιση. εκει ειναι το θεμα για να παρει και τα ελληνικα.
  4. εχω κοσμοτε καρτα βρηκα τελικα και την ρυθμιση για να βλεπω και τα τηλεφωνα τις καρτας sim μου που δεν μπορουσα να τα δω αλλα μια ερωτηση να κανω... μπορω να κανω το κινητο μου unbranded και να κανω την αναβαθμιση ??? αφου δεν μπορει με τον product codes 0576375 (Black) cosmote
  5. ρε παιδια , τι παραμανω κανουν τo nokia store-club απο εμας επανω στο κινητο??? το κινητο που πήρα εχει στην ετικέτα product code: 0586308 $ εγω έβαλα τον αντιστοιχο ελλινηκο product code: 0576375. εχει μια καρτα με ενα τηλεφωνο υποστηριξης στης ιρλανδιας αρα θα ειναι αγγλικο. ειναι μοντελο Ν97-1 ΡΜ505 . Τωρα που εβαλα τον ελληνικο κωδικο στην σελιδα της νοκια στην ευρωπη δεν αναγνωριζει τον κωδικο αυτο ουτε στον ελλινηκο updater νεο firmware. Στον αγγλικο updater βρησκει firmware υποκατηγορια του 110.ΧΧΧ ποιο νεα αλλα δεν μπορει να κανει upbate. τι παιζει??? μηπως θελει αλλο κωδικο ή πρεπει να περιμενω νεο firmware?
  6. πως μπορουμε να βγαλουμε to firmware??? γιατι αν δεν μπορουνε τοτε το soft και hard format δεν κανουν τιποτε. Πριν λιγο εκανα επαναφορα των αρχειων που ειχα κρατησει μεσω του pc suite και μου εμφανισε και την εικονα στην οθονη υποδοχης που ειχε. Υπαρχει θεμα παντος και με τις επαφες δεν τις αναγνωριζει ολες Εντομεταξυ ο product code ιναι ο μοναδικος που δεν χανεται. Αφου κατεβαινουν τα firmware και μετα εγκαθιστανται, δεν μπορουμε να τα κατεβασουμε αλλιώς και να τα φορτωσουμε οπως εξαλλου καθε αρχειο setup?????
  7. υπαρχουν υποκατηγοριες της .110 αν σε ενδιαφερει ριξε μια ματια στο αγγλικο ιστοτοπο της nokia.
  8. τελικα ευκολο και ωραιο το NSS αλλα δεν ειχε στην εγγραφη [308] 5=... στην [309] ειχε 5= και τελικα ειχε τον κωδικων τον εργοστασιακων ρυθμισεων "12345" δειτε λιγο τις εικονες...
  9. Ωραιω το post... θελω να κανω και τα 2 φορματ αλλα για οποιοδηποτε φορματ απο τα 2 μου ζηταει τον Lock code. τι κανω?
  10. ναι σιγουρα εβαλα τον κωδικο 0576375 τον αναγνωριζει το nss. θα εγαταστησω τον αγγλικο updater, φορματ πως γινετε? θελω να το κανω γιατι τωρα το πηρα και δεν εχω τιποτε μεσα.
  11. δεν γινεται με κανεναν απο τους 2 τροπους-προγραμματα. με το ovi λεει να το κλεισω για να γινει η εγατασταση και οταν το κλεινω δεν γινεται τιποτε. Με τον updater μου βγαζει την επισυναπτόμενη σε αυτο το μηνυμα μου φωτο. επισης, γιατι μου εμφανιζει ελληνικα γραμματα εκει που γραφουμε την επαφη που θελουμε να καλεσουμε? επισης μου βγαζει τωρα αυτα τα μηνυματα στισ φωτο. μηπως δεν επρεπε να εγαταστησω το product code των ελληνικών πριν κανω αναβαθμιση???
  12. Γεια σας, Προσπαθω να βαλω τα ελληνικα στο νοκια n97 μεσω του nss εβαλα το product code: 0576375 και εκανα write αλλα δεν μπορει να μου κανει αναβαθμιση το nokia software updater γιατι δεν υπαρχει νεο υλικολογισμικο λεει, μου λεει οτι το υλικολογισμικο μου ειναι το 22.0.110. Επισης, δεν μου εμφανιζει καποια ονοματα που εχω στην καρτα sim μου. μηπως εχει κανεις καμια ιδεά???
  13. το εχω κανει αλλα δεν βγαζει τιποτε, τεσ.πα. δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ να μαθω. το βασικο ειναι το αλλο, πως μπορω να μαθω αν ειναι απομημηση η οχι? εχει τα παρακατω χαρακτηριστηκα που μπορει να φανουνε χρισημα MPN NOKN97PRE UPC 6438158033511 επισης, με την γλωσσα τι παιζει? υπαρχει περιπτωση να βρω ελληνικα? και αν οχι πρεπει να παω σε καποιο καταστημα για να την αλλαξω? να φορτώσω τα ελληνικα? διαβασα ενα μηνυμα σε αλλο θεμα αποστολη του 2009,οτι γινοταν σε καταστημα νοκια και εκανε 15 ευρο.
  14. γεια σας παιδια, ειμαι νεος στο φορουμ αυτο δεν ξερω αν το θεμα ειναι στην σωστη υποκατηγορια. βλεπω πολυ οργανωμενο ειναι και μαλλον το καλυτερο ελληνικο σε κινητα... θα ηθελα να ρωτησω τις αποψεις σας για το "Nokia N97 Handy Navi Edition 32GB" θελω να το αγοράσω απο γερμανια λεει οτι ειναι καινουριο εχει το Symbian δεν λεει εκδοση και ερχεται με 4 βασικα αξεσουαρ. λετε να αξιζει για 160 ευρο? τι ειναι ακριβος το Handy Navi Edition??? εγω το θελω απλα για τα προσθετα wifi, 3G , δεν με ενδιαφερουν πολλα αλλα και εχω κολλησει με το nokia n97 πο παλια. :D
×
×
  • Create New...