Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@agriniopk: Όλα δουλεύουν μια χαρά! Απλά, προς το παρόν προτιμώ χρήση dalvik κι όχι ART, γιατί με την ART έχω δει κάποια lag. Ίσως με συνδυασμό άλλο custom kernel, να έχεις καλύτερα αποτελέσματα με την ART. Εγώ προσωπικά δεν έχω χρόνο να πειραματιστώ λόγω δουλειάς, αλλά και γιατί δεν έχω πρόβλημα με το παρόν setup.

@apsogos: Όταν έγραψα για την κάμερα, εννοούσα ότι αυτή που έχει το pure android δεν έχει τις επιλογες και τις παραμετροποιήσεις που έχει η εφαρμογή της samsung! Παρόλα αυτά η ποιότητα φωτογραφιών είναι καλή! Και μπορείς να κατεβάσεις απ'το store εφαρμογές όπως τη focal και να πλησιάσεις την εφαρμογή της samsung. Η ακουστική στις κλήσεις που αναφέρεις δεν έχει κανένα πρόβλημα.

@markosm711: Τις επαφές συγχρόνισέ τες με το google account και θα περαστούν μια χαρά και στην cm11. Το Smemo είναι εφαρμογή της samsung. H αντίστοιχη της google είναι το keep. Ωστόσο, δεν το γνωρίζω καλά το θέμα, ίσως κάποιος άλλος μπορεί να σε βοηθήσει. Τέλος, όταν λες "τηλέφωνο μαμά" τι εννοείς? Τα sms μπορείς να πάρεις ένα backup με το sms backup & restore και να τα περάσεις και στην καινούργια rom. Το ίδιο έκανα κι εγώ! Για το αρχείο κλήσεων δε ξερω, γιατι δε με ενδιέφερε κιόλας. Φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρχει τρόπος και γι'αυτό.

Γενικά πάντως και αυτό ισχύει για όσους ενδιαφέρονται, όταν δείτε την ταχύτητα που δουλεύει το κινητό μας, θα είστε πρόθυμοι να "θυσιάσετε" κάποια απ'τα καλούδια της samsung!

Γενικά πάντως και αυτό ισχύει για όσους ενδιαφέρονται, όταν δείτε την ταχύτητα που δουλεύει το κινητό μας, θα είστε πρόθυμοι να "θυσιάσετε" κάποια απ'τα καλούδια της samsung!

Ενδιαφέρομαι! Θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί.

1) Ποιά Gapps βάζουμε (dalvik)

2) Έχω custom kernel (Yank555 4.0a), πρέπει να φλασάρω μαζί με ένα από του temasek? Με ποιά σειρά? πχ ROM->Gapps->kernel

ή το αφήνω και το φλασάρω μετά.

3) Ποιά από τα 2 να βάλω?

ευχαριστώ

υπαρχει καποια εφαρμογη να γραφει σε βιντεο την κινηση που κανουμε στην περιηγηση του κινητου κατι αναλογο με το recordmyesktop του linux?.η χρειαζεετε να ειναι root?

Ενδιαφέρομαι! Θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί.

1) Ποιά Gapps βάζουμε (dalvik)

2) Έχω custom kernel (Yank555 4.0a), πρέπει να φλασάρω μαζί με ένα από του temasek? Με ποιά σειρά? πχ ROM->Gapps->kernel

ή το αφήνω και το φλασάρω μετά.

3) Ποιά από τα 2 να βάλω?

ευχαριστώ

1) Εγώ έχω τις pa gapps κι εχω την εντυπωση οτι η εκδοση που βγηκε στις 26-11 μειωνει και το battery drain που ειχαμε απ'το google play services.

2) ο yank εχει βγαλει καταλληλο kernel για τη ROM του temasek. Δεν εχω πειραματιστει με αλλους, εγω εχω τον kernel που ερχεται πακετο με τη ROM. Η σειρα ειναι ROM->pa gapps->kernel. Μπορεις να αλλαξεις kernel και μετα. Αν ερχεσαι απο αλλη ROM, full wipe και μετα φλασαρεις με την τελευταια εκδοση του CWM (touch ή non-touch). Απ'τη στιγμη που θα τη βαλεις, οι καινουργιες εκδοσεις περνουν απο πανω χωρις wipe. Εγω εχω κανει dirty flash τις τελευταιες 5-6 και δεν εχω προβλημα.

3) Οποιος τη βαλει, μη φαει φρικη με τη μπαταρια. αφηστε το συστημα να κανει 2-3 πληρεις κυκλους και μετα κρινετε!

Ελπιζω να βοηθησα.

Για το φιλο που ρωταει για την ART= Android RunTime. Ειναι ενα καινουργιο περιβαλλον που σχετιζεται με τον τροπο που ανοιγει και την ταχυτητα που εκτελειται οτιδηποτε μεσα στο OS. υποτιθεται οτι κλασικα φαινομενα με τη χρηση dalvik (το υπαρχον περιβαλλον) οπως π.χ το lag που παρατηρειται στο ανοιγμα επαφων, μηνυματων και πολλα αλλα, με την ART θα εξαλειφθουν. Απλα, μεχρι στιγμης ειναι σε πειραματικο σταδιο και δε δουλευει οπως η google περιμενει να δουλεψει! Ελπιζω να σε φωτισα λιγο! :lol:

@agriniopk: Όλα δουλεύουν μια χαρά! Απλά, προς το παρόν προτιμώ χρήση dalvik κι όχι ART, γιατί με την ART έχω δει κάποια lag. Ίσως με συνδυασμό άλλο custom kernel, να έχεις καλύτερα αποτελέσματα με την ART. Εγώ προσωπικά δεν έχω χρόνο να πειραματιστώ λόγω δουλειάς, αλλά και γιατί δεν έχω πρόβλημα με το παρόν setup.

@apsogos: Όταν έγραψα για την κάμερα, εννοούσα ότι αυτή που έχει το pure android δεν έχει τις επιλογες και τις παραμετροποιήσεις που έχει η εφαρμογή της samsung! Παρόλα αυτά η ποιότητα φωτογραφιών είναι καλή! Και μπορείς να κατεβάσεις απ'το store εφαρμογές όπως τη focal και να πλησιάσεις την εφαρμογή της samsung. Η ακουστική στις κλήσεις που αναφέρεις δεν έχει κανένα πρόβλημα.

@markosm711: Τις επαφές συγχρόνισέ τες με το google account και θα περαστούν μια χαρά και στην cm11. Το Smemo είναι εφαρμογή της samsung. H αντίστοιχη της google είναι το keep. Ωστόσο, δεν το γνωρίζω καλά το θέμα, ίσως κάποιος άλλος μπορεί να σε βοηθήσει. Τέλος, όταν λες "τηλέφωνο μαμά" τι εννοείς? Τα sms μπορείς να πάρεις ένα backup με το sms backup & restore και να τα περάσεις και στην καινούργια rom. Το ίδιο έκανα κι εγώ! Για το αρχείο κλήσεων δε ξερω, γιατι δε με ενδιέφερε κιόλας. Φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρχει τρόπος και γι'αυτό.

Την εφαρμογή (τηλέφωνο και επαφές)της Samsung.γιατί τα αντίστοιχα τις cm είναι χάλια

οκ με φωτισες

αλλαξα απο dalvik σε art και τα επαιξε η ρομ εβγαζε μυνημα οτι δεν λειτουργει το mui και την ξαναπερασα

Νομίζω ότι θα πρέπει να περάσεις άλλα Gapps για το ART

οκ άλλα ποια είναι τα gapps για το art ;

και κάτι ακόμα στην κάμερα δεν βρίσκω πουθενά την ρυθμίσει για το που θα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες ξέρει κάποιος κάτι για αυτό ;

οκ άλλα ποια είναι τα gapps για το art ;

και κάτι ακόμα στην κάμερα δεν βρίσκω πουθενά την ρυθμίσει για το που θα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες ξέρει κάποιος κάτι για αυτό ;

τα gapps που δουλευουν με art ειναι της paranoid android.εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

κατεβασε το μεγαλο πακετο με τα 257 mb

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

να πω ότι μετά από 3 ώρες με την rom του temasek 4.4 και με πλήρη φορτίσει τώρα που γράφω είμαι στο 77% μιλάμε για τρελή κατανάλωση τις μπαταρίας μέσα σε 3 ώρες αν συνεχιστεί έτσι το πράμα γυρνάω σε cm 4.3.1 που ήταν άψογη

να πω ότι όλα είναι κλειστά wifi gps data ακόμα και η οθόνη αυτό το τρίωρο ήταν κλειστή

φίλε stelioz78 ευχαριστώ για την απάντηση

να πω ότι μετά από 3 ώρες με την rom του temasek 4.4 και με πλήρη φορτίσει τώρα που γράφω είμαι στο 77% μιλάμε για τρελή κατανάλωση τις μπαταρίας μέσα σε 3 ώρες αν συνεχιστεί έτσι το πράμα γυρνάω σε cm 4.3.1 που ήταν άψογη

Δες λίγο τα Google services γιατί πολλοί έχουν αναφέρει ότι τρώνε το 50%

Με ποιό kernel είσαι?

να πω ότι όλα είναι κλειστά wifi gps data ακόμα και η οθόνη αυτό το τρίωρο ήταν κλειστή

εγώ 10 ωρες με wifi ανοιχτό είμαι στο 73%

αυτο γινεται γιατι δουλευει με ολους τους πυρηνες.σου προτεινω boeffla kernel σε συνδυασμο με την εφαρμογη του απο το μαρκετ boeffla-config 2.ρυθμιζεις στο governor-pegasusq και governor profile-boeffla battery saving.με αυτη τη ρυθμιση δουλευει μονιμα με εναν πυρηνα και οι αλλοι 3 σβηστοι μεχρι να χρειαστουν.κανεις οικονομια στην μπαταρια και το κινητο παραμενει γρηγορο γιατι ειναι πολυ ελαφρια η 4.4.εγω μετα απο 17 ωρες με wifi μονιμα ανοιχτο και 1ωρα 20 λεπτα οθονη ειμαι στο 67%

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

@agriniopk:

Με το super backup μπορείς να αποθηκεύσεις και το αρχείο κλήσεων.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

καποιο link για να κατεβασω τον κερνελ ( boeffla kernel ) υπαρχει;

http://boeffla.df-kunde.de/sgs3/boeffla-kernel-cm/cm11.0_r3p2_download/Test/

αυτός εδώ είναι νομίζω! αλλά ας το επιβεβαιώσει κ κάποιος άλλος!

Με το super backup μπορείς να αποθηκεύσεις και το αρχείο κλήσεων.

παιδια πως θα διαγραψω εφαρμογες?το τιτανιουμ εχει προβλημα με το ροοτ.στην cm11

http://boeffla.df-kunde.de/sgs3/boeffla-kernel-cm/cm11.0_r3p2_download/Test/

αυτός εδώ είναι νομίζω! αλλά ας το επιβεβαιώσει κ κάποιος άλλος!

Nαι αυτός είναι.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro