Tsaglis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 καλησπερα παιδια ! εμπειριες απο ταχυτητας και αποκρισης απο την 4.3 ; εγω προς το παρον εχω 4.2.1 omega. Αν καποιος εχει πειραματιστει θελω να μου συγρινει την 4.2.1 vs 4.3 !ευχαριστω Δύσκολο.... Μάλλον θα πρέπει να βγεί πρώτα έστω και leaked κάποια 4.3 πριν γίνει η όποια σύγκριση. Αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μπορεί να γίνει με εφαρμογή μέσω wifi, αν οι συσκευές σου έχουν wifi και είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο. Οι συσκευές μου δεν έχουν WiFi αλλά λειτουργούν με υπερυθρες .Και αναρωτιέμαι αν το LG G2 έχει υπέρυθρες για να 'έχει αυτήν την εφαρμογή Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Οι συσκευές μου δεν έχουν WiFi αλλά λειτουργούν με υπερυθρες .Και αναρωτιέμαι αν το LG G2 έχει υπέρυθρες για να 'έχει αυτήν την εφαρμογή Έχει, αν και δεν είναι το θέμα μας εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα. Eδώ λέει ότι με το νέο fw της samsung άλλαξε ο κώδικας ασφαλείας με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η συμβατότητα των παλιότερων modems. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να ξαναπάρουμε backup το imei πριν τροποποιήσουμε και πάλι τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα. Eδώ λέει ότι με το νέο fw της samsung άλλαξε ο κώδικας ασφαλείας με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η συμβατότητα των παλιότερων modems. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να ξαναπάρουμε backup το imei πριν τροποποιήσουμε και πάλι τη συσκευή. Ίσως πολύ noobιστικη ερώτηση αλλά... fw; what is that? :what: Επίσης, το imei δεν παίρνεται μαζί με το efs; και αυτό δεν θέλει root; δηλαδή πως θα πάρουμε το backup αν δεν έχουμε root, πριν τροποποιήσουμε δηλαδή την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Ίσως πολύ noobιστικη ερώτηση αλλά... fw; what is that? :what: Επίσης, το imei δεν παίρνεται μαζί με το efs; και αυτό δεν θέλει root; δηλαδή πως θα πάρουμε το backup αν δεν έχουμε root, πριν τροποποιήσουμε δηλαδή την συσκευή; Καλησπέρα. Eδώ λέει ότι με το νέο fw της samsung άλλαξε ο κώδικας ασφαλείας με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η συμβατότητα των παλιότερων modems. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να ξαναπάρουμε backup το imei πριν τροποποιήσουμε και πάλι τη συσκευή. fw=firmware. Αν βάλεις μόντεμ XXDME4 και πάνω, σου αλλάζει ο φάκελος efs που περιέχει το IMEI. Αν αποφασίσεις να πας σε παλιότερο μόντεμ, περνάς κάποιο backup του efs που είχες πάρει με την παλιά μορφή. Αν δεν έχεις κάποιο τέτοιο backup, τότε μπορείς να βάλεις μόνο από τα καινούρια μόντεμ. Edited October 20, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 fw=firmware. Αν βάλεις μόντεμ XXDME4 και πάνω, σου αλλάζει ο φάκελος efs που περιέχει το IMEI. Αν αποφασίσεις να πας σε παλιότερο μόντεμ, περνάς κάποιο backup του efs που είχες πάρει με την παλιά μορφή. Αν δεν έχεις κάποιο τέτοιο backup, τότε μπορείς να βάλεις μόνο από τα καινούρια μόντεμ. Εεεε εντάξει... Το ήξερα το firmware απλώς όχι την συντομία του... Για να μην με παρεξηγησετε κιόλας... :-P Και γιατί κάποιος να θέλει παλιό μόντεμ;;;; Αυτό δεν το ξέραμε άλλωστε από όταν βγήκε η έκδοση mg4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 fw=firmware. Αν βάλεις μόντεμ XXDME4 και πάνω, σου αλλάζει ο φάκελος efs που περιέχει το IMEI. Αν αποφασίσεις να πας σε παλιότερο μόντεμ, περνάς κάποιο backup του efs που είχες πάρει με την παλιά μορφή. Αν δεν έχεις κάποιο τέτοιο backup, τότε μπορείς να βάλεις μόνο από τα καινούρια μόντεμ. Ακριβώς όπως τα λες:thumbup: Φυσικά και μπορεί κάποιος να βάλει παλιό modem, αλλά αν τυχόν γίνει η στραβή δεν θα υπάρχει επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 εχω μια απορια που ποτε δεν σκεφτηκα να ρωτησω... οι aosp roms, γινεται να αλλαξουν τον efs φακελο; για την ακριβεια δεν ειμαι σιγουρος ουτε για τις custom samsung-based roms... μπορουν να τροποποιησουν τον συγκεκριμενο φακελο; επισης, αν τον εχω backed up, υπαρχει λογος ανησυχίας για προβλημα με την αναγνωριση sim; εχω ενα backup στο κινητο, και το ιδιο αντεγραμμενο στο pc και στο dropbox (δεν υπαρχει θεμα με το να το εχω στο cloud, ετσι?). ειμαι λιγο ανησυχος γιατι μετα απο πολυ καιρο θα το ξαναrootαρω (για 3η φορα :p) και θελω να ρωτησω καποια πραγματα που δεν ετυχε να μαθω παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Οποιοδήποτε φλασαρισμα μπορεί να πειράξει τον efs ,γιαυτό και το πρώτο πράγμα που κανουμε μετά που θα ρουταρουμε είναι να τον πάρουμε backup . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Οποιοδήποτε φλασαρισμα μπορεί να πειράξει τον efs ,γιαυτό και το πρώτο πράγμα που κανουμε μετά που θα ρουταρουμε είναι να τον πάρουμε backup . Και σε περίπτωση που δεν μου αναγνωρίζει την sim κάνω restore και επανέρχεται; (Όλα με kTool) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Και σε περίπτωση που δεν μου αναγνωρίζει την sim κάνω restore και επανέρχεται; (Όλα με kTool) Κοιτάζεις να δεις αν έχει χαθεί/αλλάξει το imei και τοτε τον κάνεις restore . Ναι με το ktool μπορείς να το κάνεις ,όπως και με αυτο Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Κοιτάζεις να δεις αν έχει χαθεί/αλλάξει το imei και τοτε τον κάνεις restore . αν εχει αλλαξει το imei και η sim δουλευει κανονικα, υπαρχει λογος restore; αν το imei εχει χαθει, αυτο δεν το καταλαβαινω απο την ελλειψη σήματος; υπαρχουν αλλα συμπτοματα ελειψης imei που με υποχρεωνουν να κανω restore τον efs; ΥΓ: τοσα χρονια στο android δεν αμφέβαλλα ποτε περισσοτερο για τις γνωσεις μου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 αν εχει αλλαξει το imei και η sim δουλευει κανονικα, υπαρχει λογος restore; αν το imei εχει χαθει, αυτο δεν το καταλαβαινω απο την ελλειψη σήματος; υπαρχουν αλλα συμπτοματα ελειψης imei που με υποχρεωνουν να κανω restore τον efs; ΥΓ: τοσα χρονια στο android δεν αμφέβαλλα ποτε περισσοτερο για τις γνωσεις μου. :lol: Αν υπάρχει πρόβλημα με το IMEI (efs φάκελος), τότε δε θα δουλεύει η sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Ευχαριστώ ομαδα του φορουμ για την βοηθεια! :lol: Με την τελευταία έκδοση cyanogenmod (Android 4.3) έχετε πειραματιστει καθόλου; Πώς τα πάει σε σταθερότητα; αξιζει να το rootαρω για cm ή θα απογοητευτω; Edited October 24, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 εμένα μου έκαιγε πολύ μπαταριά όποτε την έβγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 εμένα μου έκαιγε πολύ μπαταριά όποτε την έβγαλα Εγώ νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε battery calibration, όταν βάζουμε οποιαδήποτε custom rom!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγώ νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε battery calibration, όταν βάζουμε οποιαδήποτε custom rom!!! Δεν χρειάζεται τέτοιο πράγμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 εμένα μου έκαιγε πολύ μπαταριά όποτε την έβγαλα οποτε καλυτερα stable cm10.1.3... :up: δεν μου λετε... τελευταια βλεπω την TWRP recovery με αλλο ματι. σαν να ειναι πιο ανεπτυγμενη απο την cwm... και λιγοτερο «κερδοφορα», με την εννοια οτι σου δινει ολες τις υπηρεσιες δωρεαν (πχ cwm touch που ειναι επι πληρωμη στο rom manager). αξιζει; το φοβαμαι λιγακι το θεμα να αλλαζω recoveries απο τη μια στην αλλη οποτε θα ηθελα πρωτα μια γνωμη. επισης, μπορω τα nandroid backups απο cwm να τα κανω restore σε TWRP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 οποτε καλυτερα stable cm10.1.3... :up: δεν μου λετε... τελευταια βλεπω την TWRP recovery με αλλο ματι. σαν να ειναι πιο ανεπτυγμενη απο την cwm... και λιγοτερο «κερδοφορα», με την εννοια οτι σου δινει ολες τις υπηρεσιες δωρεαν (πχ cwm touch που ειναι επι πληρωμη στο rom manager). αξιζει; το φοβαμαι λιγακι το θεμα να αλλαζω recoveries απο τη μια στην αλλη οποτε θα ηθελα πρωτα μια γνωμη. επισης, μπορω τα nandroid backups απο cwm να τα κανω restore σε TWRP; Που το είδες ότι είναι επί πληρωμή :blink: Free εντελώς και δια παντός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Που το είδες ότι είναι επί πληρωμή :blink: Free εντελώς και δια παντός. αληθεια το λες τωρα;;;; στο rom manager;;;; ειμαι ελεος. καλα, ουτως ή αλλως δεν προτιμω το touch αλλα λεμε.... τι γνωμη εχεις για TWRP recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πέρασε ο αδερφός μου την cm 4.3 και πετάει το κινητό..Πόλυ καλυ μπαταρία επίσης.έχει κοσμοτε σιμ 2 σέ 1 και δεν έχει το μενού της σιμ κάρτας στη συσκευή με αποτέλεσμα να μη βρίσκουμε πως να κάνει εναλλαγή αριθμών! Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 αληθεια το λες τωρα;;;; στο rom manager;;;; ειμαι ελεος. καλα, ουτως ή αλλως δεν προτιμω το touch αλλα λεμε.... τι γνωμη εχεις για TWRP recovery; Δε χρησιμοποιώ rom manager. Μπορείς πάντως να κατεβάσεις κανονικά το αρχείο από το site τους και να το φλασαρεις με rom manager. Twrp δεν έχω δοκιμάσει. Χρησιμοποιώ το cwm του phil που δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πέρασε ο αδερφός μου την cm 4.3 και πετάει το κινητό..Πόλυ καλυ μπαταρία επίσης.έχει κοσμοτε σιμ 2 σέ 1 και δεν έχει το μενού της σιμ κάρτας στη συσκευή με αποτέλεσμα να μη βρίσκουμε πως να κάνει εναλλαγή αριθμών! Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό? Ποια έκδοση της 4.3? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ποια έκδοση της 4.3? cm 10.2 20131025 nightly.υπαρχει σωτηρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts