Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο τα γραφομενα σας λεω να δοκιμάσω την Revolution HD 29.0 αλλα θα ηθελα την γνωμη σας και για την 32 και αν αξιζει η μεταβαση σε 4.2.1?

Σχετικα με την διαδικασια φλασαρισματος χρειαζεται να κανω κατι ιδιαίτερο η απλως βαζω το zip στην καρτα και φλασαρω με cwm?

Εχω να ασχοληθώ με φλασαρισματα απο το HD2 και θυμαμαι σε εκεινο πως πριν φλασσαρω καποιες φορες πειραζα τα partition του κινητου για να ταιριάξει η rom.

Στην Revolution υπαρχει αναγκη για κατι τετοιο;

Όχι δεν χρειάζεται κάτι. Απλά κάνεις όλα τα wipe και περνάς το zip. Πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα backup το efs folder. Η 4.2.1 δεν αξίζει για μένα.

Τώρα ποια ρομ φοράει το κινητό την mg4?

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι δεν χρειάζεται κάτι. Απλά κάνεις όλα τα wipe και περνάς το zip. Πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα backup το efs folder. Η 4.2.1 δεν αξίζει για μένα.

Τώρα ποια ρομ φοράει το κινητό την mg4?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Εχω την μανησια και το κινητό είναι από Γερμανία.

Απο που βλέπω αν είναι mg4;

Τον φάκελο efs που τον βρίσκω;

το δοκιμασα και παιζει μια χαρα στην 4.3

τι διαφορες εχει η 4.3 με την 4.2 ?που την βρισκω; και αν αξιζει πιστευεις για εγκατασταση αρχικα απο θεμα αποδοσης;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Εχω την μανησια και το κινητό είναι από Γερμανία.

Απο που βλέπω αν είναι mg4;

Τον φάκελο efs που τον βρίσκω;

Φιλε telmusic και μενα το κινητο ειναι απο την ιδια χωρα και ψαχνω απαντησεις σε αυτα ακριβως που ψαχνεις εσυ. αν γνωριζει καποιος τη λυση η τη βρηκες ας τη ποσταρετε εδω.

Φιλε telmusic και μενα το κινητο ειναι απο την ιδια χωρα και ψαχνω απαντησεις σε αυτα ακριβως που ψαχνεις εσυ. αν γνωριζει καποιος τη λυση η τη βρηκες ας τη ποσταρετε εδω.

Τι CSC έχετε? Για να σας πω ποια είναι η τελευταία Γερμανική. Εμένα που είναι Γερμανικό με CSC "DBT", είναι αυτή. Δεν ξέρω αν μπορείτε να δείτε το Link, γιατί πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι.

Δεν είμαι ικανοποιημένος πάντως. Τελευταία έχω κάτι κολλήματα και νευριάζω. Ίσως δοκιμάσω κάποια άλλη official.

Τι CSC έχετε? Για να σας πω ποια είναι η τελευταία Γερμανική. Εμένα που είναι Γερμανικό με CSC "DBT", είναι αυτή. Δεν ξέρω αν μπορείτε να δείτε το Link, γιατί πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι.

Δεν είμαι ικανοποιημένος πάντως. Τελευταία έχω κάτι κολλήματα και νευριάζω. Ίσως δοκιμάσω κάποια άλλη official.

Θα το τσεκαρω ξανα αλλα αν θυμαμαι καλα και μενα DBT ειναι.

Με πια rom δεν εισαι ικανοποιημενος;

Edit

Μολις τσεκαρα με το Kies

PDA:MG4

PHONE:MG4

CSC:MG3 (DBT)

Συνεπώς μπορω να δοκιμασω το revolution η καποια αλλη:

Edited by telmusic

Και μένα dbt Γερμανίας είναι... Η mg4 είναι η τελευταία.

Καλά δεν ξέρετε πως να δείτε τι έκδοση φοράει το κινητό σας?

Τότε καλύτερα να μην το πειράξετε.

Ερωτηση, ειμαι σε root με την temasek cm10.2 (4.3), κερνελ αυτο που δινει δεν εχω αλλαξει κατι αλλο.

Εχω εγκατεστημενο το titanium backup, κανω backup σε 3-4 εφαρμογες και στα αρχεια τους (δεν ασχοληθηκα με αρχεια συστηματος, μονο με εφαρμογες). Σβηνω τις εφαρμογες, παταω επαναφορα και τις επαναφερει μια χαρα με τα δεδομενα τους.

Κανω wipe data, factory reset. Εγκατασταση ξανα (την ιδια εκδοση, cm10,2 temasek) εγκατασταση το titanium, και παω για επαναφορα. Κολαει και δεν κανει τιποτα. Εγκαθιστω χειροκινητα τις εφαρμογες, και παταω επαναφορα δεδομενων. Λεει οτι τις επαναφερει, αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη, λεει οτι "η εφαρμογη σταματησε" και με πεταει εκτος. Καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να επαναφερω τα δεδομενα ή τι κανω λαθος?

υ.γ. δεν εχω external sd card, οποτε πριν το wipe data, κανω copy τα αρχεια του titanium και μετα το wipe, paste στο ιδιο location (και μετα οριζω και location απο τις ρυθμισεις του titanium για να σιγουρευτω οτι θα τα παρει απο εκει) δεν ξερω αν φταιει αυτο.

εγω πηγα στο Kies και το κανα οπως λεει εδω δηλαδη χωρις να συνδεσω το γαλαξια με το pc και μου βγαλε το PDA:LLA/PHONE:LK3/CSC:MA1 (DTM)

την mg4 πως τη βαζουμε Giov87?:confused:

Και μένα dbt Γερμανίας είναι... Η mg4 είναι η τελευταία.

Καλά δεν ξέρετε πως να δείτε τι έκδοση φοράει το κινητό σας?

Τότε καλύτερα να μην το πειράξετε.

ξερω, αλλα ανησυχω γιατι εχω επιλεξει να γινονται αυτοματα οι ενημερωσεις λογισμικου και πιθανον να μην περαστηκε η τελευταια...

εγω πηγα στο Kies και το κανα οπως λεει εδω δηλαδη χωρις να συνδεσω το γαλαξια με το pc και μου βγαλε το PDA:LLA/PHONE:LK3/CSC:MA1 (DTM)

την mg4 πως τη βαζουμε Giov87?:confused:

Επομένως εσύ έχεις αυτή:

GT-I9300 Galaxy S III

PDA: I9300XXELLA

CSC: I9300DTMMA1

MODEM: I9300BOLK3

Added: 2013-01-10

Ποια MG4 θέλεις να περάσεις? Την Γερμανική? Πολύ απλά την κατεβάζεις και την περνάς μέσω Odin. ;)

Επομένως εσύ έχεις αυτή:

GT-I9300 Galaxy S III

PDA: I9300XXELLA

CSC: I9300DTMMA1

MODEM: I9300BOLK3

Added: 2013-01-10

Ποια MG4 θέλεις να περάσεις? Την Γερμανική? Πολύ απλά την κατεβάζεις και την περνάς μέσω Odin. ;)

ακριβως αυτην, ΑΛΛΑ δεν ξερω τι γινεται με την εγγυηση... το μονο που με ενοχλησε ητανε οτι κανονικα επρεπε η συσκευη να ενημερωθει αυτοματα...

ακριβως αυτην, ΑΛΛΑ δεν ξερω τι γινεται με την εγγυηση... το μονο που με ενοχλησε ητανε οτι κανονικα επρεπε η συσκευη να ενημερωθει αυτοματα...

Να ενημερωθεί αυτόματα στην MG4 εννοείς? Δεν μπορείς να ξέρεις αν η ενημέρωση σου θα είναι MG4. Έχουμε άλλο CSC (εγώ DBT και εσύ DTM). Αυτή που σου έδειξα είναι η τελευταία επίσημη για την συσκευή σου.

Μπορείς να περάσεις όποια ρομ θέλεις, είτε official είτε custom, αρκεί την στιγμή που (μακρυά από μας) χρειαστείς service, να έχεις το εργοστασιακό σου firmware και ο counter να είναι απείραχτος. ;)

Ερωτηση, ειμαι σε root με την temasek cm10.2 (4.3), κερνελ αυτο που δινει δεν εχω αλλαξει κατι αλλο.

Εχω εγκατεστημενο το titanium backup, κανω backup σε 3-4 εφαρμογες και στα αρχεια τους (δεν ασχοληθηκα με αρχεια συστηματος, μονο με εφαρμογες). Σβηνω τις εφαρμογες, παταω επαναφορα και τις επαναφερει μια χαρα με τα δεδομενα τους.

Κανω wipe data, factory reset. Εγκατασταση ξανα (την ιδια εκδοση, cm10,2 temasek) εγκατασταση το titanium, και παω για επαναφορα. Κολαει και δεν κανει τιποτα. Εγκαθιστω χειροκινητα τις εφαρμογες, και παταω επαναφορα δεδομενων. Λεει οτι τις επαναφερει, αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη, λεει οτι "η εφαρμογη σταματησε" και με πεταει εκτος. Καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να επαναφερω τα δεδομενα ή τι κανω λαθος?

υ.γ. δεν εχω external sd card, οποτε πριν το wipe data, κανω copy τα αρχεια του titanium και μετα το wipe, paste στο ιδιο location (και μετα οριζω και location απο τις ρυθμισεις του titanium για να σιγουρευτω οτι θα τα παρει απο εκει) δεν ξερω αν φταιει αυτο.

ειναι γνωστο προβλημα..πρεπει να αλλαξεις στις ρυθμισεις του titanium το path του backup φακελου σε storage/emulated/legacy

Edited by saltofx_v

Να ενημερωθεί αυτόματα στην MG4 εννοείς? Δεν μπορείς να ξέρεις αν η ενημέρωση σου θα είναι MG4. Έχουμε άλλο CSC (εγώ DBT και εσύ DTM). Αυτή που σου έδειξα είναι η τελευταία επίσημη για την συσκευή σου.

Μπορείς να περάσεις όποια ρομ θέλεις, είτε official είτε custom, αρκεί την στιγμή που (μακρυά από μας) χρειαστείς service, να έχεις το εργοστασιακό σου firmware και ο counter να είναι απείραχτος. ;)

Καταλαβα τι θες να πεις.:) οσο για την εγγυηση απο τη στιγμη που θα χρησιμοποιησω τον odin αυτη χανεται... το θεμα δεν εχει να κανει με το κινητο η με το CSC αλλα με το γεγονος οτι αυτες τις ενημερωσεις επρεπε να γινοτανε αυτοματα και οχι να αναγκαζομαστε να τις κανουμε χειροκινητα και να χανουμε και την εγγυηση απο πανω...:rolleyes:

ειναι γνωστο προβλημα..πρεπει να αλλαξεις στις ρυθμισεις του titanium το path του φακελου που διαβαζει(νομιζω σε legacy).

Νομιζω οτι το προβλημα αυτο (επειδη μου το εμφανισε) ειναι για να παρεις backup, αλλιως σου λεει οτι δεν εχει χωρο για να κανει αντιγραφα.

Εγω εκανα αντιγραφα, εσβησα την εφαρμογη (πριν κανω wipe) και την επανεφερε κανονικα.

Μετα το wipe, ξαναεγκατεστησα το titanium, εβαλα ξανα τα αρχεια, εφτιαξα το path, τα βρισκει αλλα στο restore κολλαει ή μου crashαρει η εφαρμογη εαν επαναφερω μονο τα δεδομενα (χωρις την εφαρμογη).

Πριν από λίγο καιρό έκανα root το κινητό και έβαλα cyanοgenmod. Τώρα βέβαια το έχω ξερουταρει για την 4.3 αλλά όπως το κόβω δεν το γλυτώνει και πάλι το root (μιας και άκουσα Οκτώβριο kit kat) .

Είχα όμως τα εξής προβλήματα με cyanοgenmod 10.1.3 (η οποία θεωρείται σταθερή) και θα ήθελα να τα λύσω από τώρα (όλα σχετικά με την cyanοgenmod) :

Αρχικά κάτι σχετικά ασήμαντο. Όπου και να ακουμπάω στην οθόνη, ανάβουν τα κουμπάκια κάτω και μου την δίνει... Υπάρχει τρόπος απενεργοποιησης ή πρέπει να συμβιβαστώ;

Και δεύτερον και πολύ σοβαρό, υπήρχε πρόβλημα με την εσωτερική SD.

Άλλαξε το path και το όνομα της.

Την χώρισε σε 2 ολόιδιους φακέλους. Emulated και legacy (για το δεύτερο όνομα δεν είμαι σίγουρος)

Σε αυτό δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Εκεί που σοβαρεύει το πράγμα είναι ότι η SD είχε γύρω στα 7 gb γεμάτα, όπως ακριβώς ήταν και πριν δηλαδή, απλώς δεν έβλεπα τα αρχεία. Όλα είχαν εξαφανιστεί και φαινοντουσαν σαν να είχε φάει format. Μπορούσα να γράψω νέα αρχεία και να τα βλέπω στους νέους φακέλους αλλά μόνο από cwm είχα πρόσβαση στα παλιά αρχεία (έτσι και έκανα restore το Nandroid στο stock και έφτιαξε). Μην μου πείτε για τα wipes. Τα έκανα όλα ολόσωστα. Data / Cache / Dalvik Cache... Όλα.

Τι παίζει με αυτό;

Edited by NickName98

Νομιζω οτι το προβλημα αυτο (επειδη μου το εμφανισε) ειναι για να παρεις backup, αλλιως σου λεει οτι δεν εχει χωρο για να κανει αντιγραφα.

Εγω εκανα αντιγραφα, εσβησα την εφαρμογη (πριν κανω wipe) και την επανεφερε κανονικα.

Μετα το wipe, ξαναεγκατεστησα το titanium, εβαλα ξανα τα αρχεια, εφτιαξα το path, τα βρισκει αλλα στο restore κολλαει ή μου crashαρει η εφαρμογη εαν επαναφερω μονο τα δεδομενα (χωρις την εφαρμογη).

Δοκίμασε αυτό που σου είπα.... Μην κάνουμε τζάμπα ποστ.

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα... Για να στο γράφω κάτι σημαίνει... Είναι πρόβλημα που παρουσιάζετε μόνο στην 4.3

Παιδια βοηθεια κατι χαλασα...

Μετα απο κατα επανάληψη φλασαρισμα της Revolution οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει συνεχεια αυτα τα γράμματα

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-09-14-23-20-33_zpsa0f94fb3.png[/url]

Επισης παρατηρώ πως απο το Power button δεν χρειαζεται πλεον να το πατω παρατεταμένα αφου με μολις με ενα δευτερολεπτο πατημένο σβηνει χωρις να μου δινει την επιλογή με το μενου που με ρωτα αν θελω να κανω απενεργοποίηση η επανεκκίνηση.

Περασα το backup που ειχα απο την μανισια rom με το CWM αλλα μια απο τα ιδια...

Καμια ιδεα;

Edited by telmusic

Μετα απο κατα επανάληψη φλασαρισμα της Revolution οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει συνεχεια αυτα τα γράμματα

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-09-14-23-20-33_zpsa0f94fb3.png[/url]

Επισης παρατηρώ πως απο το Power button δεν χρειαζεται πλεον να το πατω παρατεταμένα αφου με μολις με ενα δευτερολεπτο πατημένο σβηνει χωρις να μου δινει την επιλογή με το μενου που με ρωτα αν θελω να κανω απενεργοποίηση η επανεκκίνηση.

Καμια ιδεα;

μπαινεις σε download mode?αν ναι πριν φλασαρεις οποιοαδηποτε αλλη custom μπορεις να κανεις εκτος απο wipe data/cache ,wipe dalvik cache, format system/data/cache....εντωμεταξυ υπαρχει και ενα zip το megawipe.zip το οποιο σβηνει τα παντα.Πιστευω οτι θα ξεμπλεξεις γρηγορα....κατεβασε μια αλλη custom πχ pardus...Και κανε αυτα που ειπα...

Πριν κανεις οτιδηποτε περνα το cwm 6.0.32 touch

Πιστεύω πως πείραξες τον φακελο efs. Κατά πάσα πιθανότητα τον χάλασες. Δοκίμασε να επαναφέρεις ένα backup του.. Ελπίζω να είχες πάρει ένα..

Καμια ιδεα;

Πειράχτηκε ο efs φάκελος. Αν έχεις backup τον επαναφέρεις αν όχι περνάς το MG4 modem με recovery και είσαι οκ.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ναι όντως πειράχτηκε ο φακελος efs.

Τον εκανα ομως backup αλλα δεν ξερω αν το εκανα με το σωστο τροπο.

Βρηκα τον φάκελο efs και με τον solid αντέγραψα τα περιεχόμενα του στην εξωτερικη sd.

Με τον ιδιο τροπο ξαναπροσπαθω να τα μεταφερω από την sd στο αρχικο φακελο efs αλλα αυτή η μεθοδος δεν λειτουργει.

Αν τελικα η λύση σωστης επαναφοράς του φακελου efs είναι να φλασαρω το MG4 modem τοτε αυτό που το βρισκω;

edit:

Οταν λετε να περασω την mg4 modem εννοείτε να φλασαρω αυτην ;

Και αν ναι αυτο το κανω με odin η το φορτώνω με cwm;

Edited by telmusic

Καλησπέρα σας,

θέλω να ρωτήσω σε custom rom(φοράει την CM 10.2-CrDroid-built10-i9300) από εδώ μπορείς να αναβαθμίσεις την Camera;

Edited by jsjim