stefano_d23 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Εσείς που την ξέρετε καλύτερα, Snote μπορεί να μπει; Όσον αφορά τον κερνελ σε σχέση με τον Perseus που είχα εχθές ο Siyah δίνει πολύ καλύτερη αίσθηση ταχύτητας, παρότι δεν φαίνεται στο Antutu. :) Επίσης κάτι που παρατήρησα είναι πως οι επαφές ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα από την προηγούμενη (BobCatRom) που είχα. Φυσικα μπορει να μπει snote, κατεβασε το απο το xda σε zip και περνα το με το recovery... κι ο siyah παει καλα στο antutu, απλα πρεπει να το ψαξεις λιγο στα ρευματα, εχει αλλες ρυθμισεις, αν το ψαξεις θα την βρεις την ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Πλεον ναι.. Οκ. Δοκιμάζω codec με siyah τότε γιατί με μπρίζωσες. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Οκ. Δοκιμάζω codec με siyah τότε γιατί με μπρίζωσες. Thanks. Δοκιμασε κ πες μας εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 καλημέρα, έχω το i9305 και θέλω να "λύσω" αυτό το θέμα με την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης. Κάποιος από εδώ μέσα μου είπε να εγκαταστήσω το disable increasing ringtone από appstore όπως και έκανα, αλλά έχω την εντύπωση ότι ρημάζει την μπαταρία μιας και τρέχει συνέχεια σαν εφαρμογή ώστε να πετύχει αυτό που υπόσχεται. Άλλος τρόπος υπάρχει? Εκτός και αν κάνω λάθος με την κατανάλωση μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 δυνατή η codec αλλα ποτέ δεν κατάφερα σε καμια της έκδοση να δουλέψει το wifi direct,τα έχει καταφέρει κανείς,επίσης για το kernel,μετα απο χρήση κατέληξα προς το πρόν στο Boeffla 2.10-beta2,το νιώθω καλύτερα απο του siyah Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 δυνατή η codec αλλα ποτέ δεν κατάφερα σε καμια της έκδοση να δουλέψει το wifi direct,τα έχει καταφέρει κανείς,επίσης για το kernel,μετα απο χρήση κατέληξα προς το πρόν στο Boeffla 2.10-beta2,το νιώθω καλύτερα απο του siyah Δουλευει αψογα το wifi direct,και το sbeam και το all share cast.. αυτο που δεν δουλευει ειναι ο διαμοιρασμος αρχειων μεσω dlna, την εβγαλε την λειτουργια ο τυπος για να ελαφρυνει την rom.. δεν χρειαζεται ετσι κ αλλιως με τοσες εφαρμογες απο το store που κανουν το ιδιο πραγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 καλημέρα, έχω το i9305 και θέλω να "λύσω" αυτό το θέμα με την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης. Κάποιος από εδώ μέσα μου είπε να εγκαταστήσω το disable increasing ringtone από appstore όπως και έκανα, αλλά έχω την εντύπωση ότι ρημάζει την μπαταρία μιας και τρέχει συνέχεια σαν εφαρμογή ώστε να πετύχει αυτό που υπόσχεται. Άλλος τρόπος υπάρχει? Εκτός και αν κάνω λάθος με την κατανάλωση μπαταρίας... Το εχεις μανισιο ή ρουταρισμενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Οκ. Δοκιμάζω codec με siyah τότε γιατί με μπρίζωσες. Thanks. Περιμενω και εγω εντυπώσεις γιατι ημουν με cyanogen και πραγματικα διστάζω να γυρίσω σε samsung based ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδιά όσοι περάσατε την codec, είναι αρκετά παραμετροποιησημη οπως την liquid;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδιά όσοι περάσατε την codec, είναι αρκετά παραμετροποιησημη οπως την liquid;; Τι θες να παραμετροποιησεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Τι θες να παραμετροποιησεις?? Εικονιδια μπαρας, διαφορες ενεργειες που μ εχουν βολέψει με την liquidsmooth. Επιλογή 2g/3g έχει σαν toggle στην μπάρα ειδοποιήσεων;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εικονιδια μπαρας, διαφορες ενεργειες που μ εχουν βολέψει με την liquidsmooth. Επιλογή 2g/3g έχει σαν toggle στην μπάρα ειδοποιήσεων;; Εχει για τα εικονιδια μπαρας, pie controls, για την statusbar... εχει 3g και 4g επιλογη αν ενδιαφερεσαι, 2g με 3g δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Πέρασα χθες την CodecROM μετά από κάποια θετικά σχόλια που διάβασα εδώ και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και επιτέλους νομίζω ότι σταμάτησαν κάποια lag που με ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό με άλλες rom. Έχω κάποιες απορίες όμως αν μπορεί να με βοηθήσει όποιος την έχει, στο AOSP Lockscreen ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω τις συντόμευσης όταν πας να ξεκλειδώσεις το κινητό η απλά να έχει μια επιλογή το ξεκλείδωμα και επίσης αν ξέρει κανείς αν έχει καμιά επιλογή κάπου για να μην είναι transparent η statusbar γιατί δεν βρίσκω πουθενά τέτοια επιλογή. Τι νούμερα σου δίνει το antutu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εχει για τα εικονιδια μπαρας, pie controls, για την statusbar... εχει 3g και 4g επιλογη αν ενδιαφερεσαι, 2g με 3g δεν εχει Έγινε, σ ευχαριστώ ;) θα την περάσω το σκ μάλλον. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) εχει κατεβασει καποιος απο εδω το franco kernel? το εβαλα εκανα ενα update και δυστηχως με βλεπω για format βασικα υπαρχει και καποιος τροπος να σωσω μερικα αρχεια απο το internal storage? Edited April 3, 2013 by skordilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Περιμενω και εγω εντυπώσεις γιατι ημουν με cyanogen και πραγματικα διστάζω να γυρίσω σε samsung based ROM. Και εγώ τα ίδια φίλε αλλά με μπρίζωσε ο stefano. Την έχω κατεβάσει και την έχω έτοιμη για φλασαρισμα στην ext sd μου αλλά σήμερα έμπλεξα με την δουλειά και δεν θα προλάβω. @ stafano_d23 η codec από ότι κατάλαβα δεν έχει splanner σωστά? Οπότε να το "κλεψω" από την τελευταία Ultima και να το βάλω με root Explorer και να φτιάξω τα permissions?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Και εγώ τα ίδια φίλε αλλά με μπρίζωσε ο stefano. Την έχω κατεβάσει και την έχω έτοιμη για φλασαρισμα στην ext sd μου αλλά σήμερα έμπλεξα με την δουλειά και δεν θα προλάβω. @ stafano_d23 η codec από ότι κατάλαβα δεν έχει splanner σωστά? Οπότε να το "κλεψω" από την τελευταία Ultima και να το βάλω με root Explorer και να φτιάξω τα permissions?? Χαχα και εγώ το ίδιο έχω κάνει, λοιπόν θα σε περιμένω να μου πεις εντυπώσεις σε σχέση πάντα με cyanogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) edit: ολα καλα επειτα απο πολυ διαβασμα Edited April 3, 2013 by skordilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Και εγώ τα ίδια φίλε αλλά με μπρίζωσε ο stefano. Την έχω κατεβάσει και την έχω έτοιμη για φλασαρισμα στην ext sd μου αλλά σήμερα έμπλεξα με την δουλειά και δεν θα προλάβω. @ stafano_d23 η codec από ότι κατάλαβα δεν έχει splanner σωστά? Οπότε να το "κλεψω" από την τελευταία Ultima και να το βάλω με root Explorer και να φτιάξω τα permissions?? Ναι, δεν εχει splanner, παρ'το απο την ultima... μην ξεχασεις να παρεις κ τις μπουρμπουληθρες που εχει σαν ηχο αφης... :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ναι, δεν εχει splanner, παρ'το απο την ultima... μην ξεχασεις να παρεις κ τις μπουρμπουληθρες που εχει σαν ηχο αφης... :D:D Οκ.Thanks. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Όποιος παραμένει σταθερός σε Samsung base roms ας δοκιμάσει την χθεσινή V17 του Sotmax...παιδιά απίστευτη ταχύτητα το τηλέφωνο, απίστευτα smooth και μπορω να πω πως η γενική απόκριση του τηλεφώνου ειναι στα επίπεδα του Note 2!!!:D Μένει να δω την μπαταρία, αλλά νομίζω πως με τέτοια λειτουργία το τηλέφωνο δεν θα με πείραζε και μια μικρη παραχώρηση στην κατανάλωση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Ναι, δεν εχει splanner, παρ'το απο την ultima... μην ξεχασεις να παρεις κ τις μπουρμπουληθρες που εχει σαν ηχο αφης... :D:D Ούτε χάρτες δεν έχει ρε παιδιά.... Είχα τη sotmax πριν και προσπάθησα να τη στήσω παρόμοια και αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες.... Γιατί έτσι; Από την ultima πως τα παίρνουμε????? Edited April 4, 2013 by aris1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 εχει κατεβασει καποιος απο εδω το franco kernel? το εβαλα εκανα ενα update και δυστηχως με βλεπω για format βασικα υπαρχει και καποιος τροπος να σωσω μερικα αρχεια απο το internal storage? Βγαλτον τον franco! Είναι παμπαλαιος, δεν αναβαθμιζεται πια και κυρίως δεν έχει το sds fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ούτε χάρτες δεν έχει ρε παιδιά.... Είχα τη sotmax πριν και προσπάθησα να τη στήσω παρόμοια και αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες.... Γιατί έτσι; Από την ultima πως τα παίρνουμε????? Παρε το apk, βαλ'το στο system/apps, αλλαξε τα δικαιωματα και κανε επανεκκινηση... και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeXiCaN Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Τι νούμερα σου δίνει το antutu? Με stock Kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts