Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασε την cyanogenmod 10.1 και έχω κάποιες ερωτήσεις

1. What a f*ck ?

2.Τι στο διάβολο έπαθε το κινητό μου;

3.Τι σημαίνει lag;

4.Γιατί κάποιος να έχει οποιαδήποτε άλλη Rom εκτός από αυτή;

5.Γιατί τόσο καιρό δεν την περνούσα;

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. What a f*ck ?

3.Τι σημαίνει lag;

Κανε μου μια χαρη κι ανοιξε την καμερα.Εχε το φλας ενεργοποιημενο και με το δαχτυλο σου πατα καπου στην οθονη για να εστιασει.Και τραβα φωτογραφια.

Καντο 5-6 φορες και πες μου αν ολα δουλευουν οπως πρεπει.

Κανε μου μια χαρη κι ανοιξε την καμερα.Εχε το φλας ενεργοποιημενο και με το δαχτυλο σου πατα καπου στην οθονη για να εστιασει.Και τραβα φωτογραφια.

Καντο 5-6 φορες και πες μου αν ολα δουλευουν οπως πρεπει.

Όλα μια χαρά, μόνο όταν βάλω την ριπή Στις 20 λήψεις κολλάει.

1. What a f*ck ?

3.Τι σημαίνει lag;

Γιατί ενώ είναι ταχύτατη, έχει ακόμα θεματάκια. Πχ η κάμερα πέρα από τα όποια κολλήματα, δίνει και χειρότερης ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο. Δεν λειτουργεί το FM ραδιόφωνο (για όσους το θέλουν) και γενικά κάνει κάποια αψυχολόγητα από καιρό εις καιρό.

Συμπέρασμα, είναι εντυπωσιακή στην αρχή, αλλά μετά απο ένα δύο "περίεργα" γυρνάς σε stock based rom για να δουλεύουν όλα σωστά.

Ευτυχώς οι rom της Samsung, αν και είναι αρκετά φορτωμένες και με ένα δύο σημεία με θέμα lag (πχ επαφές), λειτουργούν άψογα και μπορείς να βασιστείς επάνω τους ότι δεν θα σε κρεμάσουν σε άσχετη στιγμή.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Λειτουργεί κανονικά, χωρις κανένα προβλημα

Έτσι την έχεις βάλει και συ δλδ ή το'χεις δει σε άλλον..?

και αν ναι,για να αλλάξεις κάθε φορά γραμμή πηγαίνεις μενού/ρυθμίσεις και επιλέγεις γραμμή 1,γραμμή 2 κτλ?

Η κάμερα δεν μου έχει κολλήσει μέχρι στιγμής και έχω τραβήξει κάμποσες φωτογραφίες.Όσο αφορά το ράδιο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άρα δεν με απασχολεί πολύ.Τώρα αν μου βγάλει αλλά προβλήματα στην πορεία δεν ξέρω, θα σας πω σε μια εβδομάδα. πάντως φανατικός με στοκ ήμουν και εγώ αλλά ρε παιδί μου η διαφορά στο smoothness είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Απο χτες παίζω με cm10.1 ,άψογη πραγματικα,κανένα λαγκ.

Επίσης υπάρχει και photosphere κάμερα άψογη!

Ραδιοφωνο παίζει κανονικά με spirit fm.

Σημερα εβαλα supernexus 2.0!!

Απ οτιδιαβασα θεωρειτε pure...

Εν συγκρισημε την cm10.1 υπαρχουν διαφορες μεγαλες?

Σημερα εβαλα supernexus 2.0!!

Απ οτιδιαβασα θεωρειτε pure...

Εν συγκρισημε την cm10.1 υπαρχουν διαφορες μεγαλες?

Η supernexus είναι πιο λιτή από λειτουργιες και ρυθμίσεις απο την cm. Είναι κοντά στο πως είναι η stock rom σε ενα nexus.

Απο χτες παίζω με cm10.1 ,άψογη πραγματικα,κανένα λαγκ.

Επίσης υπάρχει και photosphere κάμερα άψογη!

Ραδιοφωνο παίζει κανονικά με spirit fm.

Το photo sphere που το βρήκες;

Από μπαταρία εσένα πως είναι;

παιδια βγηκε Last update για την foxhound το 2.3!!! δοκιμαστε την!!σκοτωνει και ειναι πανεμορφη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708371

χτες δοκιμασα και την android revolution hd καμια σχεση με την fox....! η Fox ειναι φανταστικη!

Περαν του θεματος με το ραδιοφωνο(spirit) κ την καμερα τo οποιo διορθωνεται με το τελευταιο update απο το xda εχετε παρατηρησει κανενα αλλο προβλημα οσοι εχετε βαλει την cm10.1(4.2.2)??Γιατι βαζοντας την supernexus παρατηρησα πως οντως οπως ειπε ενας φιλος υπολειπεται ρυθμισεων απο την cm10.1 κ σκεφτομαι για αλλαγη παλι...

παιδια βγηκε Last update για την foxhound το 2.3!!! δοκιμαστε την!!σκοτωνει και ειναι πανεμορφη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708371

χτες δοκιμασα και την android revolution hd καμια σχεση με την fox....! η Fox ειναι φανταστικη!

Πολυ fox ρε παιδια.. Αυριο θα αλλαξω ρομ . Fox η cm 10,1 ? Τι λετε;

Κατεβάζω κι εγώ fox με πριζωσατε!! Έχει battery drain σαν τις άλλες (media server, audio output, etc)??

Περαν του θεματος με το ραδιοφωνο(spirit) κ την καμερα τo οποιo διορθωνεται με το τελευταιο update απο το xda εχετε παρατηρησει κανενα αλλο προβλημα οσοι εχετε βαλει την cm10.1(4.2.2)??Γιατι βαζοντας την supernexus παρατηρησα πως οντως οπως ειπε ενας φιλος υπολειπεται ρυθμισεων απο την cm10.1 κ σκεφτομαι για αλλαγη παλι...

Με ποιο update διορθώνεται το πρόβλημα με την κάμερα;

οι cm 10.1 based roms εχουν κάνει τεράστια άλματα βελτίωσης,εγω προτιμώ slim bean,και carbon

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

οι cm 10.1 based roms εχουν κάνει τεράστια άλματα βελτίωσης,εγω προτιμώ slim bean,και carbon

Θα συμφωνήσω απόλυτα.. Πέρασα πριν την foxhound και είχε αυτό το απίστευτο drain που αφήνει την συσκευή μονίμως "αγρυπνη" με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρχει το γνωστό battery drain.. Οπότε πέρασα πριν λίγο την Carbon και μπορώ να πω ότι απλά θα μείνω εδώ γύρω να παίζω σε AOSP, AOKP, κτλ.. Όλα; να λειτουργούν άψογα από τα λίγα που έχω δει μέχρι τώρα και φυσικά το pure είναι πολύ ανώτερο στα μάτια τα δικά μου από οποιοδήποτε shell της Samsung και της κάθε Samsung ;)

Θα συμφωνήσω απόλυτα.. Πέρασα πριν την foxhound και είχε αυτό το απίστευτο drain που αφήνει την συσκευή μονίμως "αγρυπνη" με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρχει το γνωστό battery drain.. Οπότε πέρασα πριν λίγο την Carbon και μπορώ να πω ότι απλά θα μείνω εδώ γύρω να παίζω σε AOSP, AOKP, κτλ.. Όλα; να λειτουργούν άψογα από τα λίγα που έχω δει μέχρι τώρα και φυσικά το pure είναι πολύ ανώτερο στα μάτια τα δικά μου από οποιοδήποτε shell της Samsung και της κάθε Samsung ;)

Για το mhl (tv out) εξακολουθεί να ισχύει ότι δεν δουλεύει σε CM;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

δυστυχώςαυτο δεν το εχω δοκιμάσει(tv out)

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Για το mhl (tv out) εξακολουθεί να ισχύει ότι δεν δουλεύει σε CM;

Ναι, δεν δουλεύει. Εβαλα την τελευταία nightly cm10.1 και έχω μείνει χαζός. Είναι κατάπληκτικη. Το smoothness είναι φανταστικό.

Ετρεξα nenamark2 και μου δίνει 60 fps(!!) την ωρα που οι Samsung based Roms μου δίνουν 54 με 58. Εχετε καταλάβει τι είναι αυτή η νεα προσθήκη των νεων mali drivers για τημ gpu που ολο λένε;

Κατεβάζω κι εγώ fox με πριζωσατε!! Έχει battery drain σαν τις άλλες (media server, audio output, etc)??

Οχι ειναι φοβερη!ΠΡΟΣΕΧΕ τι θα επιλεξεις κατα την διαρκεια της εγκαταστασης την 2.3 βαλε εννοειται

Ειμαι και εγω εδω και καμια εβδομαδα με CM10.1 και πραγματικα ειναι πολυ καλη γρηγορη και ολα λειτουργουν σωστα. Δοκιμαστε την σε συνδυασμο με τον κερνελ που δινει ο TEMASEΚ παει σφαιρα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109

Ευθυμη .....ποια εκδοση εβαλες!!!δεν ισχυει το drain.....ολοι μας στην Fox εχουμε απιστευτη μπαταρια.....

κανε megawipe.......προσεχε τις επιλογες της εγκαταστασης.....και υστερα ξανα wipe data/wipe cache/wipe dalvik/fix permissions

Ευθυμη .....ποια εκδοση εβαλες!!!δεν ισχυει το drain.....ολοι μας στην Fox εχουμε απιστευτη μπαταρια.....

κανε megawipe.......προσεχε τις επιλογες της εγκαταστασης.....και υστερα ξανα wipe data/wipe cache/wipe dalvik/fix permissions

Πέρασα την τελευταία, την 2.3 αν δεν κάνω λάθος αλλά είχε τρελό drain.. Κοίτα την φωτογραφία! Τώρα είμαι σε carbon αλλά κάποια στιγμή που θα βαρεθω ίσως ξαναδοκιμάσω. Πάντως μου έκανε εντύπωση γιατί ποτε οι εφαρμογές μου δεν δημιουργούν κανένα θέμα με μπαταρία και wakelocks :confused:

https://www.dropbox.com/s/4uc2bpxjz7505qc/Screenshot_2013-03-02-11-21-50.png

Edited by efthimis31