motomoto00 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) To έκανα με τον δεύτερο τρόπο και όλα οκ. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Απλα να ξερεις οτι αν κανει ενημερωση η εφαρμογη, η βαση θα ειναι στο system/app και η ενημερωση στο data/app..Γι αυτο αν θες μου στελεις ενα π.μ και σου κανω παλι το ιδιο για τη νεα ενημερωση.. Edit: Η με το titanium την διαγραφεις, η απο το system/app και μετα κανεις επανεκκινηση. Edited January 19, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukli19 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 GMD GestureControl, η καλυτερη, και μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα με gestures, οπουδηποτε κ αν εισαι, οχι μονο στην home screen που εκει λειτουργει ο καθε launcher. Στην paid, μπορεις να φτιαξεις και δικες σου κινησεις. Φιλε το αππ τα σπαει μπραβο εισαι φοβερος...μηπως ξερεισ και πως μπορω να μπω στην καμερα απο τν lockscreen χωρις να μου ζηταει κωδικο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Φιλε το αππ τα σπαει μπραβο εισαι φοβερος...μηπως ξερεισ και πως μπορω να μπω στην καμερα απο τν lockscreen χωρις να μου ζηταει κωδικο??? Απλά βγάλε τον κωδικό απο το lockscreen. (Settings-Lockscreen-Screen Lock- Wipe) Αλλιώς δε γίνεται, και ούτε είναι λογικό να γίνεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukli19 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Απλά βγάλε τον κωδικό απο το lockscreen. (Settings-Lockscreen-Screen Lock- Wipe) Αλλιώς δε γίνεται, και ούτε είναι λογικό να γίνεται. Νομιζα οτι γινοταν οπως στα iphone που ειναι λογικο φιλε μου...γρηγορη ληψη φωτο...ευχαριστω παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Νομιζα οτι γινοταν οπως στα iphone που ειναι λογικο φιλε μου...γρηγορη ληψη φωτο...ευχαριστω παντως... To αντίθετο είναι το λογικό, αλλιώς τι κλείδωμα είναι αυτό που σε αφήνει να έχεις πρόσβαση στην κάμερα; :) Αν υπάρχει αυτό στα iphone όπως λες (δεν είχα ποτέ μου), στην apple παραλογίζονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukli19 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 To αντίθετο είναι το λογικό, αλλιώς τι κλείδωμα είναι αυτό που σε αφήνει να έχεις πρόσβαση στην κάμερα; :) Αν υπάρχει αυτό στα iphone όπως λες (δεν είχα ποτέ μου), στην apple παραλογίζονται. Σορρυ κ ολασ φιλε μου αλλα εσυ παραλογιζεσαι διοτι ειναι απολυτα λογικοκαι πολυ εξυπνο να εμεμφανίζεται η κάμερα χωρισ ομως να δειχνει τπτ αλλο μονο για να τραβήξεις φωτο και μετα αμα θεσ να το ανοιξεις ζηταει και τον κωδικο του...so simple... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Σορρυ κ ολασ φιλε μου αλλα εσυ παραλογιζεσαι διοτι ειναι απολυτα λογικοκαι πολυ εξυπνο να εμεμφανίζεται η κάμερα χωρισ ομως να δειχνει τπτ αλλο μονο για να τραβήξεις φωτο και μετα αμα θεσ να το ανοιξεις ζηταει και τον κωδικο του...so simple... Αφού παραλογίζομαι, πως θα σου φαινόταν να πας σε μια καφετέρια με την παρέα σου, να αφήσεις το κινητό σου στο τραπέζι, να πας στην τουαλέτα και όταν γυρίσεις να βρεις μέσα ένα κάρο φωτογραφίες; Αυτό σου φαίνεται λογικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukli19 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αφού παραλογίζομαι, πως θα σου φαινόταν να πας σε μια καφετέρια με την παρέα σου, να αφήσεις το κινητό σου στο τραπέζι, να πας στην τουαλέτα και όταν γυρίσεις να βρεις μέσα ένα κάρο φωτογραφίες; Αυτό σου φαίνεται λογικό; Νομιζω για αυτο υρχει το κουμπι delete....τεσπα ασ μν γεμιζουμε το υπαρχον θρεαντ με ασχετη κουβεντα...εχει πυ εχει πολλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Νομιζω για αυτο υρχει το κουμπι delete....τεσπα ασ μν γεμιζουμε το υπαρχον θρεαντ με ασχετη κουβεντα...εχει πυ εχει πολλες Άσε τι μπορείς να κάνεις μετά εσύ delete ή οτιδήποτε. Κακώς όμως μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε στη φωτογραφική σου ενώ το έχεις κλειδωμένο. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukli19 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Άσε τι μπορείς να κάνεις μετά εσύ delete ή οτιδήποτε. Κακώς όμως μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε στη φωτογραφική σου ενώ το έχεις κλειδωμένο. :cool: Δεν εχει προσβαση στο αλμπουμ καμερας μν μπερδευεσαι..εμενα παλι μου φαινεται σπαστικο να θελω να βγακω μια φωτο γρηγορα και να μου ζηταει passcode...οτι γουσταρει ο καθενας φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Σχετικά με τις εφαρμογές εγώ θα πρότεινα αυτήν : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 Αν ψάξετε τις τελευταίες σελίδες νομίζω έχει και φωτογραφία και βίντεο, έχει και gestures και pie. Όσον αφορά τη lockscreen και τη κάμερα να σου πω την αλήθεια θα συμφωνήσω με το Στράτο και μου κάνει εντύπωση αυτό που ανέφερες για το iPhone (θα το ψάξω :-P). Βεβαίως γούστα είναι αυτά αλλά ο κωδικός και το κλείδωμα υπάρχουν για κάποιο λόγο, ασχέτως του τι γίνεται αφού ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, όσο είναι κλειδωμένο ή δική μου λογική λέει πως λειτουργίες όπως ή κάμερα ειδικά πρέπει να είναι κλειδωμένες. Edit: Όντως ισχύει στο iPhone! Εγώ το βρίσκω παράλογο αλλά από τη στιγμή που σου επιτρέπει να έχεις και απλό πλήρες κλείδωμα είναι στην επιλογή του καθενός.Λογικά θα γίνει και στα Android σύντομα.. Edited January 19, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δεν εχει προσβαση στο αλμπουμ καμερας μν μπερδευεσαι..εμενα παλι μου φαινεται σπαστικο να θελω να βγακω μια φωτο γρηγορα και να μου ζηταει passcode...οτι γουσταρει ο καθενας φιλε μου... Δε μπερδεύομαι καθόλου και ούτε παραλογίζομαι. Το ότι μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στην κάμερα σου και να τραβήξει φωτογραφίες, ενώ εσύ το έχεις κλειδωμένο, ε πως να το κάνουμε αυτό είναι το παράλογο. Αν εσύ το θες να το κάνει, δικαίωμά σου και γούστο σου και καπέλο σου. Αυτό όμως δε το κάνει λιγότερο παράλογο. Είναι ενάντια στη λογική του "κλειδώματος". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukli19 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Παιδια σιγουρα αλλα εγω επειδη δεν μπορω χωρισ κλειδωμα και με βολευε πολυ ηθελα να δω αν γινετε αφου δεν γινετε οκ...για gestures η paid εκδοση απλα δεν υπαρχει... Edited January 19, 2013 by koukli19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδια σιγουρα αλλα εγω επειδη δεν μπορω χωρισ κλειδωμα και με βολευε πολυ ηθελα να δω αν γινετε αφου δεν γινετε οκ... ΔΕΝ είμαι σίγουρος, αλλά δες στο framework που βγάζει ο jkay. Ίσως υπάρχει εκεί αυτή η δυνατότητα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 καλησπερα παιδες. Υπαρχει τροπος σε XXELLA stock (φοραω την Ultimarom που ουσιαστικα ειναι στοκ 4.1.2 & jelly bean domination theme) να απενεργοποιηθουν οι τελειες στο κατω μερος της homescreen που μας δειχνουν σε ποια σελιδα απο ολες της homescreen ειμαστε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 καλησπερα παιδες. Υπαρχει τροπος σε XXELLA stock (φοραω την Ultimarom που ουσιαστικα ειναι στοκ 4.1.2 & jelly bean domination theme) να απενεργοποιηθουν οι τελειες στο κατω μερος της homescreen που μας δειχνουν σε ποια σελιδα απο ολες της homescreen ειμαστε?? Δοκιμασε αυτο: http://www.mediafire.com/download.php?5kxar8a91uw5d64 :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Δοκιμασε αυτο: http://www.mediafire.com/download.php?5kxar8a91uw5d64 :) Ευχαριστώ αλλά αυτό λέει delete launcher icons. Εγώ δεν θέλω να βλέπω τις τελείες μόνο . Το βρήκες από xda? Έχεις να δώσεις λινκ μήπως έχει κάνα description και κανά restore σε περίπτωση που... By the way πολύ ωραίο το theme σου για omega. Edited January 20, 2013 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Φιλε το αππ τα σπαει μπραβο εισαι φοβερος...μηπως ξερεισ και πως μπορω να μπω στην καμερα απο τν lockscreen χωρις να μου ζηταει κωδικο??? Η stock rom αν δεν κάνω λάθος δεν το κάνει αυτό? Camera quick access λέγεται και είναι στο lockscreen options. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Ευχαριστώ αλλά αυτό λέει delete launcher icons. Εγώ δεν θέλω να βλέπω τις τελείες μόνο . Το βρήκες από xda? Έχεις να δώσεις λινκ μήπως έχει κάνα description και κανά restore σε περίπτωση που... By the way πολύ ωραίο το theme σου για omega. εγω το εφτιαξα και το ονομασα ετσι...απλα εκανα διαφανες τις τελειες..δοκιμασε το και αν δε σου αρεσει στο ξανα κανω οπως ηταν.. :) Edited January 20, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Η stock rom αν δεν κάνω λάθος δεν το κάνει αυτό? Camera quick access λέγεται και είναι στο lockscreen options. Το εχει η stock κανονικα...Ρυθμισεις-Κλειδωμα οθονης-Επιλογες οθονης κλειδωματος-Γρηγορη προσβαση καμερας Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 εγω το εφτιαξα και το ονομασα ετσι...απλα εκανα διαφανες τις τελειες..δοκιμασε το και αν δε σου αρεσει στο ξανα κανω οπως ηταν.. :) Ok. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 καλησπέρα σας. θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω την εφαρμογή τηλέφωνο και μήνυμα από την οθόνη κλειδώματος; είμαι με firmware4.1.2 μαμας σε galaxy s3, το έχω κάνει root, και με το unistaller Pro έχω παγώσει (τηλέφωνο.sys, Μήνυμα.sys, επαφές.sys) και θα ήθελα στις θέσεις του να έχει την εφαρμογή DW επαφές & τηλέφωνο Pro και handcent SMS. Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθησει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 καλησπέρα σας. θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω την εφαρμογή τηλέφωνο και μήνυμα από την οθόνη κλειδώματος; είμαι με firmware4.1.2 μαμας σε galaxy s3, το έχω κάνει root, και με το unistaller Pro έχω παγώσει (τηλέφωνο.sys, Μήνυμα.sys, επαφές.sys) και θα ήθελα στις θέσεις του να έχει την εφαρμογή DW επαφές & τηλέφωνο Pro και handcent SMS. Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθησει!!! Για να βάλεις οποια εφαρμογή θελεις στην οθονη κλειδωματος πας στο ρυθμίσεις/κλείδωμα οθονης/επιλογές οθονης κλειδώματος/συντομεύσεις. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Για να βάλεις οποια εφαρμογή θελεις στην οθονη κλειδωματος πας στο ρυθμίσεις/κλείδωμα οθονης/επιλογές οθονης κλειδώματος/συντομεύσεις. οκ με έσωσες. Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση!!! Edited January 21, 2013 by jsjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos3 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 παιδιαα εχω το sgs3 με omega rom v38! Εγκατεστησα το παρακατω Icon sets for using with 15 TOGGLE BUTTONS MOD Blue icons set: - Center clock - Notification Statusbar - Close Button - Brightness Slider and Checkbox - 15 Toggle Buttons transparent Icons - Circle battery - Signal Meters and status icons και ειχε κολλησει το κινητο μου για λιγο !μολις ανοιξε μου εγραψε το "UI διακοπηκε"!!και δε λειτουργουν πολλες λειτουργιες του τηλεφωνου!ΤΙ πρεπει να κανω???βοηθηστε με παρακαλω ειμαι αρχαριος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts