apsogos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) Μπορείς να κατεβάσεις άλλο πληκτρολόγιο από το playstore. Υπάρχει και θέμα για πληκτρολόγια εδώ Προφανώς το τηλέφωνο σου δεν είναι "ελληνικό" γι αυτό σου εμφανίζει την 4.1.2 Κάνε την αναβάθμιση και δε θα βγεις χαμένος :) το τηλεφωνο μου ειναι Γερμανικο απο οτι εχω δει!απο εκει και περα απο οτι καταλαβα για να λεει ο Στρατος να κανω αναβαθμιση σε 4.1.2 παει να πει οτι παιζει 100% ! root ειμαι .... οποτε αυριο να το κανω μεσω Kies Να τελειωνω; Mε βολευει το samsung keyboard Οπως ηταν στο galaxy s μου ομως ...δηλαδη οταν το πατας να γραψεις Eλληνκα στο s3 καπως μαζευονται τα πληκτρα στις ακρες δηλαδη αλλαζει η διαταξη....δεν ξερω αν καταλαβαινεται τι εννοω, κανεις δεν το εχει αντιληφθει αυτο;τα Ελληνικα σε σχεση με το S στο S3 ειναι αβολα και τελος να χτυπησω την pulse 3.3 και να τελειωνω ? Edited January 13, 2013 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Αν θέλει κάποιος να περάσει τον παλιό bootloader πως γίνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Αν θέλει κάποιος να περάσει τον παλιό bootloader πως γίνεται? Φλασαρεις με odin τον bootloader που θέλεις . Αν εχεις περάσει όμως το firmware XXELLA ...διάβασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2083860 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Να ρωτησω κατι ρε παιδια ειμαι με 4.1.2 (ομεγα)Πως μπορω να βαλω wallpapers στην lock screen καθε φορα που παω να το διαλεξω μου βγαζει crop picture κανει save απο μονο του την φωτογραφια και τελος δεν αλλαζει το wallpaper, και κατι αλλο στην gallery γιατι μου βγαζει και ολα τα εικονιδια απο διαφορα themes που εχω,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το χρονο σας:wink: Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αν θέλει κάποιος να περάσει τον παλιό bootloader πως γίνεται? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36433966&postcount=105 απο εδω κατεβασα εγω αυτο το αρχειακι και με το cwm το εβαλα και εξαχανιστικε και το θαυμαστικο πανω αριστερα αλλα μυδενισε και το counter φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εχουμε καμία σταθερή κ καλή ρομ ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εχουμε καμία σταθερή κ καλή ρομ ρε παιδιά; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716. Σταθερή, καλή και με απεριόριστη υποστήριξη απο xda. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εχουμε καμία σταθερή κ καλή ρομ ρε παιδιά; Χωρίς να απαξιώνω την καλή δουλειά που κάνουν οι developers για μένα η καλύτερή Rom είναι η stock. Ό,τι πιο σταθερό και γρήγορο υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εχουμε καμία σταθερή κ καλή ρομ ρε παιδιά; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347997 Γρηγορη,σταθεροτατη και παναλαφρη.Κι ο Στρατος που την δημιουργησε απλα ο καλυτερος(χωρις να θελω να μειωσω τα αλλα παιδια και την πολυ καλη δουλεια που κανουν αλλα η pulse ειναι ελαφρυτερη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλημέρα. Θέλω να κάνω copy το efs για ώρα ανάγκης και με root Explorer όταν το κάνω paste στην sdcard μου βγάζει operation failed. Παίζει και με τα permissions που κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 επισης ψαχνω ψαχνω αλλα δεν βρισκω no increasing ringtone & call recording & toggles για stock (XXDLIH) 4.1.1 JB. Kαποιος please?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Καλημέρα. Θέλω να κάνω copy το efs για ώρα ανάγκης και με root Explorer όταν το κάνω paste στην sdcard μου βγάζει operation failed. Παίζει και με τα permissions που κάνω λάθος? H sdcard που βλέπεις είναι η εσωτερική κάρτα. Κάντον copy στο mnt/extSdCard Για το δεύτερο που ρώτησες, έχεις cwm; *Θα σε παρακαλέσω επίσης να τροποποιείς το μήνυμα σου, αντί να κάνεις καινούριο. Edited January 16, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) H sdcard που βλέπεις είναι η εσωτερική κάρτα. Κάντον copy στο mnt/extSdCard Για το δεύτερο που ρώτησες, έχεις cwm; *Θα σε παρακαλέσω επίσης να τροποποιείς το μήνυμα σου, αντί να κάνεις καινούριο. οκ. ναι εχω cwm. και στην extSd παλι operation failed μου γραφει Edited January 16, 2013 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 οκ. ναι εχω cwm http://rapidshare.com/files/1310732440/Pulse3_lidroidGR_XXDLIH.zip http://rapidshare.com/files/2704376894/Pulse3_NIR_CR_XXDLIH.zip Είναι από δική μου ρομ. Επειδή όμως είσαι σε στοκ, θα πρέπει μετά την εγκατάσταση όταν ξεκινήσεις το τηλέφωνο (μπορεί να σου βγάλει σφάλμα ή να έχει εξαφανιστεί η status bar), να πας με τον root explorer και να σβήσεις από το system/app τα SystemUI.odex και SecPhone.odex. Μετά θα κάνεις reboot και θα είσαι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 http://rapidshare.com/files/1310732440/Pulse3_lidroidGR_XXDLIH.zip http://rapidshare.com/files/2704376894/Pulse3_NIR_CR_XXDLIH.zip Είναι από δική μου ρομ. Επειδή όμως είσαι σε στοκ, θα πρέπει μετά την εγκατάσταση όταν ξεκινήσεις το τηλέφωνο (μπορεί να σου βγάλει σφάλμα ή να έχει εξαφανιστεί η status bar), να πας με τον root explorer και να σβήσεις από το system/app τα SystemUI.odex και SecPhone.odex. Μετά θα κάνεις reboot και θα είσαι οκ. να τα κανω πρωτα (πριν τα σβησω) ενα backup?? επισης (οπως σου εγραψα πιο πανω) το efs και στην extSdcard παλι operation failed Μου γραφει. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) να τα κανω πρωτα (πριν τα σβησω) ενα backup?? επισης (οπως σου εγραψα πιο πανω) το efs και στην extSdcard παλι operation failed Μου γραφει. ευχαριστω πολυ. Ένα backup δε χάλασε ποτέ κανέναν. *Είσαι σίγουρα rooted; Edited January 16, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 να τα κανω πρωτα (πριν τα σβησω) ενα backup?? επισης (οπως σου εγραψα πιο πανω) το efs και στην extSdcard παλι operation failed Μου γραφει. ευχαριστω πολυ. Όταν είσαι στον efs έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W ??? και μετά προχωράς σε copy/paste . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Όταν είσαι στον efs έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W ??? και μετά προχωράς σε copy/paste . Αν προσέξεις στη φωτογραφία που παρέθεσε, λείπει το κουμπί για το mount. Γι αυτό υποπτεύομαι ότι κάτι δε πάει καλά με το root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Όταν είσαι στον efs έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W ??? και μετά προχωράς σε copy/paste . σε εχασα αλλα μαλλον αυτο κανω λαθος. μπορεις να εισαι πιο σαφης σε παρακαλω?? δεν εχω κανει MOunt στο συστημα ως R/W. πως γινεται αυτο?? Ένα backup δε χάλασε ποτέ κανέναν. *Είσαι σίγουρα rooted; ναι ειμαι σιγουρα. εγινε και root grant ο root explorer μολις τον ετρεξα για πρωτη φορα. Edited January 16, 2013 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 σε εχασα αλλα μαλλον αυτο κανω λαθος. μπορεις να εισαι πιο σαφης σε παρακαλω?? δεν εχω κανει MOunt στο συστημα ως R/W. πως γινεται αυτο?? ναι ειμαι σιγουρα. εγινε και root grant ο root explorer μολις τον ετρεξα για πρωτη φορα. Καταρχήν όταν θες να απαντήσεις σε πολλούς, θα πατάς το + στο κάτω μέρος των μηνυμάτων που θες, σε όσα μηνύματα θες και μετά θα πατάς απάντηση, για να κάνεις ένα post. Θα έπρεπε να σου βγάζει αυτό: http://www.vodeblog.com/wp-content/uploads/2011/08/Root-explorer-2.jpg Δες στο πάνω μέρος. Δοκίμασε να βγάλεις τον explorer και να τον ξαναβάλεις. Μπας και έχεις καμία αρχαία έκδοση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καταρχήν όταν θες να απαντήσεις σε πολλούς, θα πατάς το + στο κάτω μέρος των μηνυμάτων που θες, σε όσα μηνύματα θες και μετά θα πατάς απάντηση, για να κάνεις ένα post. Θα έπρεπε να σου βγάζει αυτό: http://www.vodeblog.com/wp-content/uploads/2011/08/Root-explorer-2.jpg Δες στο πάνω μέρος. Δοκίμασε να βγάλεις τον explorer και να τον ξαναβάλεις. Μπας και έχεις καμία αρχαία έκδοση; τελικα εγινε. Ηθελε να κατεβασω κατι extensions μαλλον (busybox, sqlite3, unrar, zip). Εκανα και ενα restart και ολα ΟΚ. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 τελικα εγινε. Ηθελε να κατεβασω κατι extensions μαλλον (busybox, sqlite3, unrar, zip). Εκανα και ενα restart και ολα ΟΚ. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια!! Το πρώτο ίσως χρειαζόταν.Τα άλλα δεν έχουν σχέση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Χρειαζόταν το busybox επειδή ο explorer που χρησιμοποιείς προσπαθεί να χρησιμοποιήσει cp αντί για cat ή dd, για το οποίο είναι απαραίτητο το busybox. Με root explorer δε θα χρειαζόταν αυτό. Επίσης θα μπορούσες να τα αποφύγεις όλα αυτά και να το κάνεις αυτόματα με μία κίνηση με το k-Tool. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Κερνελ έχετε αλλάξει αν ναι τι βάλατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Χρειαζόταν το busybox επειδή ο explorer που χρησιμοποιείς προσπαθεί να χρησιμοποιήσει cp αντί για cat ή dd, για το οποίο είναι απαραίτητο το busybox. Με root explorer δε θα χρειαζόταν αυτό. Επίσης θα μπορούσες να τα αποφύγεις όλα αυτά και να το κάνεις αυτόματα με μία κίνηση με το k-Tool. το εχω κανει ηδη απλα σκεφτηκα να παρω και ενα copy paste ολο το folder. ποτε δεν ξερεις..ευχαριστω. ρε παιδια sorry για το off topic αλλα χρειαζομαι τα φωτα σας. Περασα μια ρομ χτες (Ultimarom 8.1.1) και σεταρα το κινητο ολο απο την αρχη. σημερα παρατηρησα οτι δεν φευγουν τα mms. μου γραφει στο notification bar message not sent και στην εφαρμογη των μυνηματων μου εχει ενα κοκκινο θαυμαστικο. Tσεκαρα τα mms apn settings και ειναι σωστα. εκανα Clear data στην εφαρμογη μυνηματων και restart το κινητο αλλα τιποτα. Να αναφερω απλα οτι μεσω Aroma installer δεν εβαλα το stock message application της sammy αλλα ειπα να δοκιμασω android 4.2 . εχει κανεις καμια ιδεα? edit : παρατηρησα οτι δεν στελνει μεγαλα αρχεια φωτο. πχ μια φωτο 640x480 (185 KB) πηγε κανονικα. Μια αλλη 3264x1836 (2MB) δεν γτανει ποτε!! edit2 : τελικα οτι και αν προσπαθησα δεν δουλεψε οποτε φλασαρα το stock και ησυχασα. Edited January 17, 2013 by amanwithaplan Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts