Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να κατεβάσεις άλλο πληκτρολόγιο από το playstore.

Υπάρχει και θέμα για πληκτρολόγια εδώ

Προφανώς το τηλέφωνο σου δεν είναι "ελληνικό" γι αυτό σου εμφανίζει την 4.1.2

Κάνε την αναβάθμιση και δε θα βγεις χαμένος :)

το τηλεφωνο μου ειναι Γερμανικο απο οτι εχω δει!απο εκει και περα απο οτι καταλαβα για να λεει ο Στρατος να κανω αναβαθμιση σε 4.1.2 παει να πει οτι παιζει 100% ! root ειμαι ....

οποτε αυριο να το κανω μεσω Kies Να τελειωνω;

Mε βολευει το samsung keyboard Οπως ηταν στο galaxy s μου ομως ...δηλαδη οταν το πατας να γραψεις Eλληνκα στο s3 καπως μαζευονται τα πληκτρα στις ακρες δηλαδη αλλαζει η διαταξη....δεν ξερω αν καταλαβαινεται τι εννοω, κανεις δεν το εχει αντιληφθει αυτο;τα Ελληνικα σε σχεση με το S στο S3 ειναι αβολα

και τελος να χτυπησω την pulse 3.3 και να τελειωνω ?

Edited by apsogos

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θέλει κάποιος να περάσει τον παλιό bootloader πως γίνεται?

Φλασαρεις με odin τον bootloader που θέλεις .

Αν εχεις περάσει όμως το firmware XXELLA ...διάβασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2083860

Samsung galaxy s21+

Να ρωτησω κατι ρε παιδια ειμαι με 4.1.2 (ομεγα)Πως μπορω να βαλω wallpapers στην lock screen καθε φορα που παω να το διαλεξω μου βγαζει crop picture κανει save απο μονο του την φωτογραφια και τελος δεν αλλαζει το wallpaper, και κατι αλλο στην gallery γιατι μου βγαζει και ολα τα εικονιδια απο διαφορα themes που εχω,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το χρονο σας:wink:
I'm not driving fast...just flying slow

Αν θέλει κάποιος να περάσει τον παλιό bootloader πως γίνεται?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36433966&postcount=105 απο εδω κατεβασα εγω αυτο το αρχειακι και με το cwm το εβαλα και εξαχανιστικε και το θαυμαστικο πανω αριστερα αλλα μυδενισε και το counter φιλε μου

Εχουμε καμία σταθερή κ καλή ρομ ρε παιδιά;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716. Σταθερή, καλή και με απεριόριστη υποστήριξη απο xda.

Αλέξανδρος

Χωρίς να απαξιώνω την καλή δουλειά που κάνουν οι developers για μένα η καλύτερή Rom είναι η stock. Ό,τι πιο σταθερό και γρήγορο υπάρχει.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347997 Γρηγορη,σταθεροτατη και παναλαφρη.Κι ο Στρατος που την δημιουργησε απλα ο καλυτερος(χωρις να θελω να μειωσω τα αλλα παιδια και την πολυ καλη δουλεια που κανουν αλλα η pulse ειναι ελαφρυτερη).

Καλημέρα. Θέλω να κάνω copy το efs για ώρα ανάγκης και με root Explorer όταν το κάνω paste στην sdcard μου βγάζει operation failed. Παίζει και με τα permissions που κάνω λάθος?

επισης ψαχνω ψαχνω αλλα δεν βρισκω no increasing ringtone & call recording & toggles για stock (XXDLIH) 4.1.1 JB. Kαποιος please??

Καλημέρα. Θέλω να κάνω copy το efs για ώρα ανάγκης και με root Explorer όταν το κάνω paste στην sdcard μου βγάζει operation failed. Παίζει και με τα permissions που κάνω λάθος?

H sdcard που βλέπεις είναι η εσωτερική κάρτα.

Κάντον copy στο mnt/extSdCard

Για το δεύτερο που ρώτησες, έχεις cwm;

*Θα σε παρακαλέσω επίσης να τροποποιείς το μήνυμα σου, αντί να κάνεις καινούριο.

Edited by StratosGR

H sdcard που βλέπεις είναι η εσωτερική κάρτα.

Κάντον copy στο mnt/extSdCard

Για το δεύτερο που ρώτησες, έχεις cwm;

*Θα σε παρακαλέσω επίσης να τροποποιείς το μήνυμα σου, αντί να κάνεις καινούριο.

οκ. ναι εχω cwm.

και στην extSd παλι operation failed μου γραφει

Edited by amanwithaplan

οκ. ναι εχω cwm

http://rapidshare.com/files/1310732440/Pulse3_lidroidGR_XXDLIH.zip

http://rapidshare.com/files/2704376894/Pulse3_NIR_CR_XXDLIH.zip

Είναι από δική μου ρομ.

Επειδή όμως είσαι σε στοκ, θα πρέπει μετά την εγκατάσταση όταν ξεκινήσεις το τηλέφωνο (μπορεί να σου βγάλει σφάλμα ή να έχει εξαφανιστεί η status bar), να πας με τον root explorer και να σβήσεις από το system/app τα SystemUI.odex και SecPhone.odex.

Μετά θα κάνεις reboot και θα είσαι οκ.

http://rapidshare.com/files/1310732440/Pulse3_lidroidGR_XXDLIH.zip

http://rapidshare.com/files/2704376894/Pulse3_NIR_CR_XXDLIH.zip

Είναι από δική μου ρομ.

Επειδή όμως είσαι σε στοκ, θα πρέπει μετά την εγκατάσταση όταν ξεκινήσεις το τηλέφωνο (μπορεί να σου βγάλει σφάλμα ή να έχει εξαφανιστεί η status bar), να πας με τον root explorer και να σβήσεις από το system/app τα SystemUI.odex και SecPhone.odex.

Μετά θα κάνεις reboot και θα είσαι οκ.

να τα κανω πρωτα (πριν τα σβησω) ενα backup??

επισης (οπως σου εγραψα πιο πανω) το efs και στην extSdcard παλι operation failed Μου γραφει.

ευχαριστω πολυ.

επισης (οπως σου εγραψα πιο πανω) το efs και στην extSdcard παλι operation failed Μου γραφει.

ευχαριστω πολυ.

Ένα backup δε χάλασε ποτέ κανέναν.

*Είσαι σίγουρα rooted;

Edited by StratosGR

ευχαριστω πολυ.

Όταν είσαι στον efs έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W ??? και μετά προχωράς σε copy/paste .

Samsung galaxy s21+

Όταν είσαι στον efs έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W ??? και μετά προχωράς σε copy/paste .

Αν προσέξεις στη φωτογραφία που παρέθεσε, λείπει το κουμπί για το mount.

Γι αυτό υποπτεύομαι ότι κάτι δε πάει καλά με το root.

σε εχασα αλλα μαλλον αυτο κανω λαθος. μπορεις να εισαι πιο σαφης σε παρακαλω?? δεν εχω κανει MOunt στο συστημα ως R/W. πως γινεται αυτο??

Ένα backup δε χάλασε ποτέ κανέναν.

*Είσαι σίγουρα rooted;

ναι ειμαι σιγουρα. εγινε και root grant ο root explorer μολις τον ετρεξα για πρωτη φορα.

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

σε εχασα αλλα μαλλον αυτο κανω λαθος. μπορεις να εισαι πιο σαφης σε παρακαλω?? δεν εχω κανει MOunt στο συστημα ως R/W. πως γινεται αυτο??

ναι ειμαι σιγουρα. εγινε και root grant ο root explorer μολις τον ετρεξα για πρωτη φορα.

Καταρχήν όταν θες να απαντήσεις σε πολλούς, θα πατάς το + στο κάτω μέρος των μηνυμάτων που θες, σε όσα μηνύματα θες και μετά θα πατάς απάντηση, για να κάνεις ένα post.

Θα έπρεπε να σου βγάζει αυτό: http://www.vodeblog.com/wp-content/uploads/2011/08/Root-explorer-2.jpg

Δες στο πάνω μέρος.

Δοκίμασε να βγάλεις τον explorer και να τον ξαναβάλεις.

Μπας και έχεις καμία αρχαία έκδοση;

Καταρχήν όταν θες να απαντήσεις σε πολλούς, θα πατάς το + στο κάτω μέρος των μηνυμάτων που θες, σε όσα μηνύματα θες και μετά θα πατάς απάντηση, για να κάνεις ένα post.

Θα έπρεπε να σου βγάζει αυτό: http://www.vodeblog.com/wp-content/uploads/2011/08/Root-explorer-2.jpg

Δες στο πάνω μέρος.

Δοκίμασε να βγάλεις τον explorer και να τον ξαναβάλεις.

Μπας και έχεις καμία αρχαία έκδοση;

τελικα εγινε. Ηθελε να κατεβασω κατι extensions μαλλον (busybox, sqlite3, unrar, zip). Εκανα και ενα restart και ολα ΟΚ. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια!!

τελικα εγινε. Ηθελε να κατεβασω κατι extensions μαλλον (busybox, sqlite3, unrar, zip). Εκανα και ενα restart και ολα ΟΚ. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια!!

Το πρώτο ίσως χρειαζόταν.Τα άλλα δεν έχουν σχέση.

Χρειαζόταν το busybox επειδή ο explorer που χρησιμοποιείς προσπαθεί να χρησιμοποιήσει cp αντί για cat ή dd, για το οποίο είναι απαραίτητο το busybox. Με root explorer δε θα χρειαζόταν αυτό.

Επίσης θα μπορούσες να τα αποφύγεις όλα αυτά και να το κάνεις αυτόματα με μία κίνηση με το k-Tool.

- Alex

Χρειαζόταν το busybox επειδή ο explorer που χρησιμοποιείς προσπαθεί να χρησιμοποιήσει cp αντί για cat ή dd, για το οποίο είναι απαραίτητο το busybox. Με root explorer δε θα χρειαζόταν αυτό.

Επίσης θα μπορούσες να τα αποφύγεις όλα αυτά και να το κάνεις αυτόματα με μία κίνηση με το k-Tool.

το εχω κανει ηδη απλα σκεφτηκα να παρω και ενα copy paste ολο το folder. ποτε δεν ξερεις..ευχαριστω.

ρε παιδια sorry για το off topic αλλα χρειαζομαι τα φωτα σας. Περασα μια ρομ χτες (Ultimarom 8.1.1) και σεταρα το κινητο ολο απο την αρχη. σημερα παρατηρησα οτι δεν φευγουν τα mms. μου γραφει στο notification bar message not sent και στην εφαρμογη των μυνηματων μου εχει ενα κοκκινο θαυμαστικο. Tσεκαρα τα mms apn settings και ειναι σωστα. εκανα Clear data στην εφαρμογη μυνηματων και restart το κινητο αλλα τιποτα. Να αναφερω απλα οτι μεσω Aroma installer δεν εβαλα το stock message application της sammy αλλα ειπα να δοκιμασω android 4.2 . εχει κανεις καμια ιδεα?

edit : παρατηρησα οτι δεν στελνει μεγαλα αρχεια φωτο. πχ μια φωτο 640x480 (185 KB) πηγε κανονικα. Μια αλλη 3264x1836 (2MB) δεν γτανει ποτε!!

edit2 : τελικα οτι και αν προσπαθησα δεν δουλεψε οποτε φλασαρα το stock και ησυχασα.

Edited by amanwithaplan
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων