Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι παράξενο να μην του άρεσε. :) μπορει να είναι καλη και απροβληματιστη αλλα δεν ταιριάζουν σε όλους οι ίδιες rom. Επίσης οι themed roms περιορίζουν αυτούς που θέλουν να είναι πιο κοντά στην official.

πολυ σωστο αυτο που ειπες.! και εγω θελω να εχω καποια συν μιας custom αλλα να ειμαι και κοντα στην oficcial. οποτε δοκιμαζω omega οπως ακουω απο τους περισσοτερους οτι ειναι πολυ καλη? :rolleyes:

σε ευχαριστω και παλι φιλε μου.! :)

Γεια σου φίλε μου .

Διάβασε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 και οτι απορία έχεις μας λες .

ξερω εγινα κουραστικος, αλλα δεν θελω να κανω καμια πατατα. στον οδηγο που εβαλες το λινκ, λεει να παρουμε backup. ειναι απαραιτητο εαν δεν με ενδιαφερει να κρατησω τιποτα, και να το στησω απο την αρχη? η πρεπει να το κανω ετσι και αλλιως?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηλια η νεα ρομ του Dragon τα σπαει με πρασινο θεμα και ακομα καλυτερα με το μπλε ειναι το κατι αλλο..τοσα χρονια φλασαρω αλλα πρωτη φορα εντυπωσιαστηκα απο μια τοσο ομορφη ρομ...τα βασικα της λειτουργουν μεχρι τωρα αψογα κανενα θεμα οι επαφες ανοιγουν σφαιρα το ντιαλερ εξισου η ραμ βεβαια πεφτει δραματικα κοντα στα 190-180mb αλλα οπως ειπες και εσυ τον μεγαλο ρολο παιζει η διαχειρηση της ραμ..για πρωτη φορα κραταω τον επισημο λανσερ της σαμυ με μια κουβεντα ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ναναι καλα ο ανθρωπος γιατι εχθες ειχα βαλει του Τουρκου και ηταν μανταρα

Αδερφέ που υπάρχει αυτό το μπλε θέμα που λες για την Dragon??

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αδερφέ που υπάρχει αυτό το μπλε θέμα που λες για την Dragon??

Μεσα στην ρομ ειναι το κανεις εγκατασταση με το aroma αλλα για να τρεξει σωστα πρεπει να πας σε αυτην την διαδρομη dragon/theming/themes/bluemod/vrtheme/system/app/secphone.apk/res/drawable-xhdpi

και να σβησεις τα δυο xml αρχεια (2 ειναι δεν υπαρχουν αλλα)

2.http://www.android-hilfe.de/3986714-post448.html δες και αυτο

Παναγιωτης

Όντως...η νέα ρομ του Dragon πραγματικά τα σπάει!!!!!

Την εβαλες?εαν ναι περιμενε τωρα και την v1.5 (XXDLI3 Dragons Jelly Bean V1.5 Almost done)

τις ρομ του Dragon τις εβαζα στο Galaxy S2 και ηταν πολυ καλες αλλα τωρα ο ανθρωπος τα σπαει

Παναγιωτης

εχω κανει backup και με nandroid και με το mybuckup. αφου ολοκληρωθει η διαδικασια της εγκαταστασης ωμεγα jb, μπορω να επαναφερω οπως ηταν το τηλεφωνο στημενο? η δεν προτεινετε? το root θα το εχω χασει μετα την αναβαθμιση η οχι?

ευχαριστω για μια ακομη φορα.

Edited by stallone

Οποιος θελει να δοκιμασει με εναν απλο τροπο την νεα leak LI3, κατεβαζει το παρακατω αρχειο, το ξεζιπαρει, και τοποθετει τον φακελο στην sdcard και στη θεση clockworkmod/backup folder (εκει που δημιουργουνται τα nandroid backup).

Στη συνεχεια μπαινει recovery και πηγαινει να επιλεξει restore backup.

Αυτο ειναι...Η συσκευη θα bootαρει με το νεο firmware.

Προσοχη, θα πρεπει να ''στησετε'' απο την αρχη το κινητο μιας και θα χαθουν ρυθμισεις, εφαρμογες κτλ.

http://www.multiupload.nl/45CLXXEWEL

Πόλυ καλή, σταθερή, γρήγορη, χωρίς κολλήματα και λειτουργούν όλα.

Είναι καλύτερη από την LI2. Περιμένω να δώ και τις Ωμέγα - Wanam - Dragon.

το wifi direct εχει αφαιρεθει απο την ωμεγα jb??????????? :mad:

στην Dragon v1.4 υπαρχει στην ωμεγα του Γιαννη δεν γνωριζω

Παναγιωτης

το wifi direct εχει αφαιρεθει απο την ωμεγα jb??????????? :mad:

Αν πας ρυθμισεις και wifi θα το δεις στα διαθέσιμα δίκτυα κάτω δεξιά ;)

Την εβαλες?εαν ναι περιμενε τωρα και την v1.5 (XXDLI3 Dragons Jelly Bean V1.5 Almost done)

τις ρομ του Dragon τις εβαζα στο Galaxy S2 και ηταν πολυ καλες αλλα τωρα ο ανθρωπος τα σπαει

άντε να δούμε...πάντως, η v1.4 είναι απίστευτα smooth...και μέχρι τώρα δεν έχει κολλήσει που-θε-νά... :D

S8+

Αν πας ρυθμισεις και wifi θα το δεις στα διαθέσιμα δίκτυα κάτω δεξιά ;)

ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις, που με βοηθησαν πολυ. θα το δω αυτο τωρα με το wifi direct, γιατι αυτη την στιγμη κανω restore απο nandroid. ελπιζω να μην με γυρισει παλι στην παλια ρομ μαζι με τις ρυθμισεις και τις εφαρμογες ε??? :lol:

Δεν κολλαει πουθενά όχι γιατί είναι του Dragon, αλλά γιατί το νεο φιρμ είναι τόσο κaλο που καμιά απο τις καλές δεν κολλαει πουθενά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

μηπως δοκιμασε κανενας την καινουργια του wanam?

Όχι άλλα όποια custom βασίζεται σε DLI2 είναι πραγματικά αλλού από ταχύτητα.. Πλέον ούτε ο ήχος δεν το προλαβαίνει το τηλέφωνο (στοκ ήχοι και ενεργοποιημενοι).. Κόλαση!!

Όχι άλλα όποια custom βασίζεται σε DLI2 είναι πραγματικά αλλού από ταχύτητα.. Πλέον ούτε ο ήχος δεν το προλαβαίνει το τηλέφωνο (στοκ ήχοι και ενεργοποιημενοι).. Κόλαση!!

ειμαι με την ομεγα 20 και πραγματικα ειναι οπως τα λες...απλα ο wanam εβγαλε με την LI3 και σκεφτομαι να της κανω ενα τεστ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Βάλε και την DLI3 είναι ακόμη καλήτερη και πιό smoth.

Βάλε και την DLI3 είναι ακόμη καλήτερη και πιό smoth.

Πάει κι άλλο???!!! Φαντάζομαι τα παιδιά με τις official όταν θα πάρουν την Jelly Bean επίσημα θα πάθουν ένα μικρό σοκ σωστά?? Ευχάριστο μεν σοκ δε!!!

στην Dragon v1.4 υπαρχει στην ωμεγα του Γιαννη δεν γνωριζω

Τακη ,βάλε wannan να "τρέχει σαν νεράκι" !!!

στη wanam ολη η μαγκια ειναι στον κερνελ ο οποιος ειναι ελαχιστα μονταρισμενος...

θα δοκιμασω να το περασω σε αλλη ρομ να δω πως θα παει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν ξέρω τι θα είναι η wanam άλλα πλέον το Siii ήλθε εκεί που θέλω με τις 2 τελευταίες leaked.

Πρέπει να είναι έτοιμοι πλέον και έχουν κάνει καλή δουλειά.

Τις τελευταίες τις περνάω χωρίς foul wipe και δεν υπαρχει κανενα προβλημα, οπότε είναι κι αυτό μια ένδειξη ότι πλησιάζουμε στην επίσημη.

Μπορεί να σπαστικα με την επικείμενη κυκλοφορία του LTE με 2 GB ram έστω και αν είναι branded, άλλα τώρα είναι τόσο άψογη η λειτουργία της συσκευής ακόμα και όταν έχει διαθέσιμα 80 mb ram που δεν ασχολούμαι πλέον.

Είναι η κορυφαία αυτονομία, το USB OTG, η δεύτερη μπαταρία που σ ένα ταξίδι αποτελεί κορυφαία λύση. Πολλά πράγματα που δεν τα βρίσκεις όλα μαζί σε μια συσκευή.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια κανενα λινκ με wanam που λετε? γιατι ημουν ετοιμος να αρχισω το στησιμο με την ωμεγα 20. :lol:

πριν περασω την ωμεγα εκανα full wipe το κινητο. γιατι εξακολουθω και βλεπω κανονικα ολους τους φακελους που ειχα και πριν το wipe? και στην internal και στην external μνημη??? :O

παιδια κανενα λινκ με wanam που λετε? γιατι ημουν ετοιμος να αρχισω το στησιμο με την ωμεγα 20. :lol:

πριν περασω την ωμεγα εκανα full wipe το κινητο. γιατι εξακολουθω και βλεπω κανονικα ολους τους φακελους που ειχα και πριν το wipe? και στην internal και στην external μνημη??? :O

Κάνε format την sdcard σου

Για wanam κατεβάζεις απο εδώ http://netkups.com/?d=5e403f19ef235

Πέρασα την dragon. Όλα οκ αλλά έχει μικρύνει τα γράμματα σε διάφορες εφαρμογές και στον brower. Έτσι είναι η εγώ το έχω μόνο;