tsigo21 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδια τι γνωμη εχετε για την supernexus; την εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδια τι γνωμη εχετε για την supernexus; την εχει δοκιμασει κανεις; Λ Καλημερα. Λοιπόν επειδή εχω δοκιμάσει όλες τις JB που παίζουν στο XDA αυτή που μου δούλεψε με τα λιγότερα θέματα και με καθημερινές αναβαθμίσεις ήταν η (temasek's UNOFFICIAL) ,την τελευταία (Supernexus) δεν την έχω τεστάρει, η προηγούμενη η πρώτη δηλαδή που ανέβασε με ταλαιπώρησε και δεν την κράτησα πάνω από 2 ώρες. Να ξέρεις πάντως οτι είναι πολύ νωρίς για καλή pure JB, για την χρήσει που κάνω εγώ στο τηλ μου και για αυτά που θέλω με καλύπτουν οι roms που υπάρχουν κατά 90% για daily use. ΥΓ. Ξέχασα να σου αναφέρω πως καλή βρήκα και την (EXODUS X) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Urbanrider Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Τελικά το καλύτερο τηλέφωνο για να αλλάζει κανείς ROM ανά δίωρο είναι το S III; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Τελικά το καλύτερο τηλέφωνο για να αλλάζει κανείς ROM ανά δίωρο είναι το S III; Ελπίζω να μην εχει δώσει ειρωνείας(TROLLING) η ερώτησή σου και να είναι στον χαβαλέ. Τεσπα θα σου απαντήσω σαν απλή ερώτηση - Εξαρτάτε λοιπόν το τι θέλει ο καθένας ,ναι έχει αρκετές ρομ και TW και PURE για να έχεις να αλλάζεις ανα 2ωρο ... αν δεν βαριέσαι βέβαια . Νεα Wanam, πολύ σύντομα πάντως. http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=3970 Edited August 12, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Νεα Wanam, πολύ σύντομα πάντως. http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=3970 Την κατεβάζω αλλά δεν εχω καλη ταχυτητα... Οποιος προλάβει ας μας πει τι πρόκειται να δουμε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Την κατεβάζω αλλά δεν εχω καλη ταχυτητα... Οποιος προλάβει ας μας πει τι πρόκειται να δουμε... Ναι Νίκο με 200kb κατεβάζει άστα :mad: Εγώ τώρα είμαι με (DragonICS Rebirth+Siyah) και είναι πενα ως τώρα, και εικαστικά πολύ όμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Την κατεβάζω αλλά δεν εχω καλη ταχυτητα... Οποιος προλάβει ας μας πει τι πρόκειται να δουμε... Πολυ καλη και γρηγορη με franco kernel. Απο μπαταρια θα δουμε στην πορεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Άραγε υπαρχή περίπτωση να μπορέσουμε αναβαθμίσουμε και το δικό μας κινητό σε 2gb ram? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Όχι, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Είναι θέμα hardware και όχι software. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Όχι, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Είναι θέμα hardware και όχι software. Εμ...δε μιλάω για software,πως είναι άλλωστε δυνατών να κερδίζεις 1gb από software. Υπάρχει είδη τηλέφωνο με 2gb απλά δεν είναι το ελληνικό. Λογικά αλλάζοντας το module τις μνήμης και φλασαροντας το ανάλογο software θα πρέπει να δουλέψει. Εκτός και αν είναι ενσωματωμένη στον Exynos.. EDIT:Και από ότι φαίνεται μάλλον είναι... Edited August 13, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Παιδιά δοκίμασε κανείς στις τελευταίες wanam v2.0-v2.1-v2.2 να περάσει το kalagas themes v5??? Αν ναι ας μας πει αν δουλεύει κανονικά... Είναι το μόνο που μου εχει λείψει απο την κατα τα αλλα καλη omega!!! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ επίσης εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656&page=1214 και στο ποστ 12134 του hisee επάνω αριστερα της εικόνας που εχει ανεβάσει υπάρχει ενα wiget που δειχνει θερμοκρασιες cpu και αλλα... Μηπως ξερει καποιος πιο είναι αυτό το wiget??? Edited August 13, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Υπάρχει είδη τηλέφωνο με 2gb απλά δεν είναι το ελληνικό. Υπάρχει, είναι η αμερικάνικη εκδοχή με άλλον επεξεργαστή (διπύρηνο krait) και 2gb ram. Ο exynos που φοράει η διεθνής έκδοση δεν είναι συμβατός με lte δίκτυα, οπότε για την αμερικανική αγορά κυκλοφόρησαν την παραπάνω συσκευή. Δεν ξέρω βέβαια αν η διπύρινη έκδοση κυκλοφόρησε επίσημα και στην Ευρώπη για να καλύψει και τις χώρες που έχουν lte δίκτυο (πχ σκανδιναυία). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Υπάρχει, είναι η αμερικάνικη εκδοχή με άλλον επεξεργαστή (διπύρηνο krait) και 2gb ram. Ο exynos που φοράει η διεθνής έκδοση δεν είναι συμβατός με lte δίκτυα, οπότε για την αμερικανική αγορά κυκλοφόρησαν την παραπάνω συσκευή. Δεν ξέρω βέβαια αν η διπύρινη έκδοση κυκλοφόρησε επίσημα και στην Ευρώπη για να καλύψει και τις χώρες που έχουν lte δίκτυο (πχ σκανδιναυία). Υπάρχει και το κορεατικό φίλε μου με 2gb ram και 4 πύρινο exynos. Άλλα από ότι είδα η ραμ είναι επάνω στο τσιπ.. Άρα ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις την CPU... Πράγμα μάλλον ασύμφορο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά δοκίμασε κανείς στις τελευταίες wanam v2.0-v2.1-v2.2 να περάσει το kalagas themes v5??? Αν ναι ας μας πει αν δουλεύει κανονικά... Είναι το μόνο που μου εχει λείψει απο την κατα τα αλλα καλη omega!!! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ επίσης εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656&page=1214 και στο ποστ 12134 του hisee επάνω αριστερα της εικόνας που εχει ανεβάσει υπάρχει ενα wiget που δειχνει θερμοκρασιες cpu και αλλα... Μηπως ξερει καποιος πιο είναι αυτό το wiget??? cool tool από το μάρκετ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Υπάρχει και το κορεατικό φίλε μου με 2gb ram και 4 πύρινο exynos. Άλλα από ότι είδα η ραμ είναι επάνω στο τσιπ.. Άρα ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις την CPU... Πράγμα μάλλον ασύμφορο.. Νομίζω ότι και στην κορέα φοράει τον s4 Τέλος πάντων, δεν έχουμε υπολογιστή. Όση ραμ έχει, έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 μετα απο 2 εβδομαδες που το εχω σκεφτομαι να περασω μια custom rom και η ερωτηση ειναι αν υπαρχει κατι που να μην παιζει σε καποια απο τις omega η wanam ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά δοκίμασε κανείς στις τελευταίες wanam v2.0-v2.1-v2.2 να περάσει το kalagas themes v5??? Αν ναι ας μας πει αν δουλεύει κανονικά... Είναι το μόνο που μου εχει λείψει απο την κατα τα αλλα Να ρωτησω κατι κατεβαζω την wanam 2.2 λιγο πιο κατω εχει κατι αντ ον για φωτηνοτητα κτλ. Πρεπει να τα κατεβασουμε κ αυτα δε τα εχει ενσωματομενα η νεα wanam?? Ας γραψει παλι καποιος τι κανουμε σε φουλ wipe και τι σε απλο? Για να πιασουμε το πικ της καθε ρομ πρεπε να κανουμε επαναφορα εργοστ. Πριν κ μετα? Ποιον κερνελ προτηνετε ? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Υπάρχει και το κορεατικό φίλε μου με 2gb ram και 4 πύρινο exynos. Άλλα από ότι είδα η ραμ είναι επάνω στο τσιπ.. Άρα ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις την CPU... Πράγμα μάλλον ασύμφορο.. Μακάρι να γινότανε αλλά δυστυχώς δεν... Νομίζω ότι και στην κορέα φοράει τον s4 Τέλος πάντων, δεν έχουμε υπολογιστή. Όση ραμ έχει, έχει. Τελικά Νίκο έχει δίκιο. Ιδού ... Και exynos 4412 και 2gb ram και 32gb storage και LTE. Korean edition. Είναι η πρώτη φορά που ως Ευρωπαίος αισθάνομαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας :p Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μακάρι να γινότανε αλλά δυστυχώς δεν... Τελικά Νίκο έχει δίκιο. Ιδού ... Και exynos 4412 και 2gb ram και 32gb storage και LTE. Korean edition. Είναι η πρώτη φορά που ως Ευρωπαίος αισθάνομαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας :p Μονο που δεν εχει analog radio,αρα απορριπτεται απο μενα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Μονο που δεν εχει analog radio,αρα απορριπτεται απο μενα. Φαίνεται όμως ότι εχει αυτό Digital Media_Broadcast: T-DMB digital tuner.Και αν είναι αυτό που νομίζω το προτιμώ 1000 φορές από το ράδιο... Μακάρι να το έφερνε κάποιος να το βλέπαμε. Χαλαλίζω μέχρι και την εγγύηση αν δουλεύει εδώ.Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μπροστά... Edited August 13, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλημερα παιδια!!! Μολις περασα την Dragon Rebirth...ας ειναι καλα η cosmote με το απεριοριστο (3gb) ιντερνετ τον Αυγουστο...πολυ καλη πρωτη εντυπωση: ταχυτατη, πολυ smooth και απο εμφανιση super!!! Επισης εχει παρα πολλες επιλογες που μπορει καποιος να ρυθμισει!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Απλά εξαιρετική εφαρμογη!!! Έχεις ότι θέλεις πάντα στα μάτια σου... Θέλει ένα σεταρισμα στην αρχή... Και είναι αρκετά παραμετροποίηση μη... Edited August 14, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Είπα να δοκιμάσω την CM 9 stable. Την κατέβασα χωρίς ενθουσιασμό γιατί ξέρω ότι λείπουν βασικά πράγματα που πλέον είναι απαραίτητα. Απλά ήθελα να δώρα σε τι επίπεδο βρίσκεται. Τελικά σταμάτησα την διαδικασία πριν ολοκληρωθεί το φλασαρισμα. Μόνο και μόνο ότι πέρασαν πάνω απο 5' με αυτο το κακασχημο ρομπότακι και ακόμα δεν είχε μπουταρει, ήταν αρκετό για να επιστρέψω στο backup της Wanam 2.2:lol:. Την έχω κάνει 150ΜΒ ελαφρύτερη αφαιρώντας ότι δεν χρειάζομαι. Μαζί με όλα τα καλούδια της πιστεύω ότι είναι ανώτερη απο οποιαδήποτε CM. Νομίζω ότι οι CM θα πρέπει να επικεντρωθούν σε φθηνότερες συσκευές άντε και τα Nexus. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Είπα να δοκιμάσω την CM 9 stable. Την κατέβασα χωρίς ενθουσιασμό γιατί ξέρω ότι λείπουν βασικά πράγματα που πλέον είναι απαραίτητα. Απλά ήθελα να δώρα σε τι επίπεδο βρίσκεται. Τελικά σταμάτησα την διαδικασία πριν ολοκληρωθεί το φλασαρισμα. Μόνο και μόνο ότι πέρασαν πάνω απο 5' με αυτο το κακασχημο ρομπότακι και ακόμα δεν είχε μπουταρει, ήταν αρκετό για να επιστρέψω στο backup της Wanam 2.2:lol:. Την έχω κάνει 150ΜΒ ελαφρύτερη αφαιρώντας ότι δεν χρειάζομαι. Μαζί με όλα τα καλούδια της πιστεύω ότι είναι ανώτερη απο οποιαδήποτε CM. Νομίζω ότι οι CM θα πρέπει να επικεντρωθούν σε φθηνότερες συσκευές άντε και τα Nexus. xaxaxaxaxaxaxaax και εγώ που νόμιζα οτι μόνο εγώ πριν καν μπουταρι μια ρομ τρώει άκυρο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Την έχω κάνει 150ΜΒ ελαφρύτερη αφαιρώντας ότι δεν χρειάζομαι.. Θα είχες την καλοσύνη να πεις τι έχεις αφαιρέσει? Υποθέτω το έχεις κάνει με το titanium (freeze) ? Δεν έχω υπ'οψιν τι είναι ασφαλές να καταργήσω. Επίσης, το πρώτο (αν και μάλλον ασήμαντο πρόβλημα) στη wanam 2.2 είναι πως στο εικονίδιο του τηλεφώνου έχει κολλήσει από προχθές ότι έχω 2 χαμένες κλήσεις. Έσβησα όλο το μητρώο μήπως και σβήσει η ειδοποίηση αλλά δίχως αποτέλεσμα. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts